Pe cine ati alege dintre Mirela Boureanu-Vaida si Gabriela Cristea-Toader?


mirela-boureanu-vaidaSaptamana aceasta gazda emisiunii Nora pentru mama 5 este Mirela Boureanu-Vaida, cea care temporar ii va tine locul binecunoscutei noastre prezentatoare Gabriela Cristea-Toader.

Se pare ca ultimele declaratii ale Gabrielei, referitoare la faptul ca nu isi mai doreste sa continue cu Nora pentru mama sunt adevarate. Vedeta afirma intr-o revista ca are nevoie de liniste pentru a putea face un copil, si de aceea si-ar dori o pauza din televiziune, dorind astfel sa renunte la a mai prezenta emisiunea matrimoniala care a consacrat-o.

Se va obisnui oare publicul cu lipsa Gabrielei? Credeti ca Mirela Boureanu-Vaida va putea face fata acestei provocari?

Articol realizat de Raluca Neagu

448 comentarii la “Pe cine ati alege dintre Mirela Boureanu-Vaida si Gabriela Cristea-Toader?”

  1. 1
    lili16 Says:

    gabriela cristea toader imi este deosebita fara ea npm nu stiu cat succes ar mai avea din partea mea nu!!!!!!!!

  2. 2
    bruneta0902 Says:

    Toata lumea sa obisnuit cu Gabriela sincer acum nu ma mai incanta sa ma uit la nora pentru mama de cand este Mirela.Sper in continoare sa ramana Gabay dadea farmecul acestei emisiuni.Cred ca odata cu plecarea ei si emisiunia sa nu mai fie asa de apreciata.

  3. 3
    adriana Says:

    gabriela

  4. 4
    adrilina Says:

    sincer Gabriela are un farmec aparte si stie foarte bine cum sa vorbeasca in orice situatie cu concurentii,pe cand Mirela e mai sobra si mai stangace

  5. 5
    irene Says:

    Nu ma mai uit la emisiune.numai are farmec.Nu are studii asupra individului,nu are vocabularul potrivit pt. emisiune.sa se vada cati”privitori”au fost in aceasta perioada si conducerea televiziunii Kanal d isi va da verdictul.Mai buna de 1000 de ori e Niculina Stoican.M Boureanu e buna la can-canuri,dar si fizicul e mult mai neplacut decat al Gabrielei.Are nasul stramb si picioarele..vai de ele.a promovat cine stie cum.Lasati cu frumusetea si talentul.

  6. 6
    larysa Says:

    pe gabiiiiiii :X:X:X

  7. 7
    aniela Says:

    gabi,gabi gabi gabi gabi gabi gabi gabi

  8. 8
    gardul Says:

    amandoua sunt depasite

  9. 9
    Lili Says:

    Gabrielaaaaa, fara discutie.Aceasta emisiune are farmec doar cu Gabriela. Fac si eu o pauza de NPM pana revine Gabriela. Nu o poate inlocui nimeni in aceasta emisiune. Capii Kanal D sa ia aminte…

  10. 10
    MIHAELA Says:

    NU ARE NICI UN FARMEC ACEASTA EMISIUNE FARA GABRIELA.ARE STILUL EI DE A VORBI,PREZENTA SI DE A FACE CA EMISIUNEA SA FIE MULT MAI FRUMOASA! CRED CA NU O SA MAI AVETI AUDIENTA FARA GABI .NU MAI MA UIT LA ACEASTA EMISIUNE DE CAND A PLECAT GABI !GABI ESTE CEA MAI BUNA PT ACEASTA EMISIUNE. IMI VINE SA SPARG TV CAND O VAD PE NOUA PREZENTATORE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! VA ROG FACETI CEVA! VA ROGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! O SA SE DESTRAME ACEASTA EMISIUNE FARA GABITA! PLEASEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!! NU VA GANDITI SI LA NOI CARE VA URMARIM DE ATATA TIMP?

  11. 11
    MIHAELA Says:

    GABRIELA TOADER TREBUIE SA SE INTOARCA ALTFEL NU VETI MAI AVEA AUDIENTA! CRED CA O SA FIE ULTIMUL SEZON ACESTA! PACAT!

  12. 12
    MIHAELA Says:

    DOAMNE MA APUCA TOTI NERVII! NU MAI POT NICI DORMI.ESTE GROAZNICA ACEASTA MIRELA! NOI O VREM PE GABI! NU VEDETI CA ABIA VB?
    NU E POTRIVITA PT ACEASTA EMISIUNE ! GABIII UNDE ESTI?

  13. 13
    MIHAELA Says:

    GABRIELA SPER CA AI SA CITESTI ACEST MESAJ. TREBUIE SA TE INTORCI PLEASEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  14. 14
    dutu Says:

    mie imi place Mirela.am vazit-o ca prezentatoare, are talent,spirit…..va fi noua Raduleasca!

  15. 15
    cose Says:

    Este foarte greu sa inlocuiesti pe cineva!
    Nu are un merit extraordinarmoderatorul in acest fomat…
    nu cred ca se uita cineva ca era gabi.
    oricum Mirela nu are o misiune usoara…. dar se descurca excelent….are carisma si nu poate nimeni contesta asta, e hotarata, eu sunt suporterul ei… succes ii doresc!

  16. 16
    laura Says:

    Acuma sa fim sinceri. Cu Gabriela totul era dinainte stiut, si cum va comenta ea, si expresiile ei… E bine ca e cineva nou. Mie imi place foarte mult Mirela. Trebuie sa intelegem ca este la inceput, si dupa cum vad eu prin aparitia ei CHIAR S-AU STRICAT CATEVA ARANJAMENTE!!!!

  17. 17
    bibi Says:

    Pe Mirela. A adus un suflu nou. Totul era deja prea monoton.

  18. 18
    Claudia Says:

    daca nu mai vine gaby nu ma mai uit puteti pune si pe papa pius

  19. 19
    me Says:

    normal ca GABRIELA, nici nu ma mai uit la emisiune , care oricum a devenit monotona, ma uitam pt GABRIELA, aceasta inlocuitoare nu vorbeste “tipa” , are o voce stridenta, deranjanta, plus ca nu este ea insasi “stilata intelectual” sa poarte o discutie cu concurentii, ce mai puteti sa renuntati si la emisiune daca nu este GABI

  20. 20
    dany Says:

    nu mi se pare normal pt k nu are farmec emisiunea fara ea ….. si nu ne mai vine sa ne uitam fara doamna gabriela …:((:((:(( macar sa ter ac sezon:((:((:(((((((((((((:(((:((((:(( multzumim:D:D:D:D::*:*:*:*:**:*::*:**::P:P:o:O:OO:O:O

  21. 21
    ali Says:

    gabi!!

  22. 22
    Acasandrei Despina Says:

    Bineinteles ca o alegem pe Gabriela Cristea!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  23. 23
    Gigel Says:

    Gabriela este Ok Ok de o mie de ori in emisiune a devenit o emisiune banala si Gabriela face cei spune Catalin in ureche. N p m 5 e cea ma rea emiisiune fata de celelalte emisiuni cu un Alin care are trei facultati si vorbeste mai rau ca unul cu 4 clase olteneste fusei ma dusei si alte cuvinte aiurea. In concluzie un nou format de emisiune aceasta este perimata.

  24. 24
    alexia Says:

    sincer de cand nu mai este gabi nici nu m-a uitat si mai mult ca sigur nu ma voi mai uita,conducerea kanal d aveti grija ce face-ti asta era singura emisiune care va scotea din “anonimat”,hai gabi inapoi

  25. 25
    Rosu Mioara Says:

    Buna ziua,
    as dori ca Gabriela Cristea sa prezinte in continuare emisiunea “Nora pt. mama”, dar daca viata privata, ii cere altfel, sunt de acord, timpul zboara si copii se fac la timpul lor.O vom astepta sa revina, sau lasati-o, doar sa faca introducera, sau momente mai scurte, tot pe aceeasi bani, pt. ca ea ne tine in fata televizorului, sa poata sa isi faca si un copil.
    Eu la cealalta domnisoara, nici nu ma uit.

    Cu stima,
    Mioara rosu

  26. 26
    ali Says:

    gabriela

  27. 27
    i_kovacs Says:

    gabriela 100%!!!
    nu imi mai vine sa ma uit la emisiune… chiar nu mai are nici un farmec, poate e o chestiune de gusturi, dar mie nu ma mai atrage emisiunea deloc.
    mirela nu pune intrebari pertinente, are un aer arogant si nu atrage deloc publicul.

  28. 28
    i_kovacs Says:

    gabriela 100%!!!
    nu imi mai vine sa ma uit la emisiune… chiar nu mai are nici un farmec, poate e o chestiune de gusturi, dar mie nu ma mai atrage emisiunea deloc.
    mirela nu pune intrebari pertinente, are un aer arogant si nu atrage deloc publicul.

  29. 29
    bubbles26 Says:

    Sincer nici eu nu ma mai uit la emisiune de cand este prezentata de Mirela Boureanu-Vaida…nu are un vocabular foarte dezvoltat si parca se rasteste tot timpul atat la concuresti cat si la cei ce intra in direct.Nu mi se pare corect fata de telespectatorii fideli ai acestei emisiune ca prezentatoarea sa fie schimbata in plin sezon,daca se vrea aceasta schimbare sa se faca incepand cu sezonul urmator…oricum o prezentatoare mai potrivita decat Gabriela nu cred ca se va gasi

  30. 30
    Georgyana Says:

    Sunt de parere ca Mirela Boureanu-Vaida nu este potrivita pentru acest tip de emisiune ,nu stie cum sa vorbeasca cu cei din casa ,nici macar nu da bine pe tv…fara gabi emisiunea nu mai are farmec..gabi te rugam intoarce-te,nici concurentii nu mai sunt la fel ca inainte te vor inapoi!

  31. 31
    Georgyana Says:

    PS: Mirela nu are rabdarea necesara nu stie cum sa modereze o astfel de emisiune ,Kanal D face o mare greseala daca o lasa pe Gabriela sa plece,,,o sa scada si audienta!

  32. 32
    aniela Says:

    STATI LINISTITI,NU RENUNTA CANAL D LA GABRIELA.EU AM O TEAMA,SA NU FI FOST LOVITA DE MARITO.

  33. 33
    alina67 Says:

    Gabriela este parte din aceasta emisiune .Nu are farmec emisiunea fara ea.Daca avea nevoie de relaxare trebuia sa nu mai inceapa acest sezon sau sa-l termine pe acesta si apoi sa faca pauza.Ar fi pacat sa plece cred ar pierde CanalD multi fani ai emisiunii.

  34. 34
    mikiduza Says:

    fara gabriela emisiunea np nu mai are farmec!NU MA MAI UIT LA EMISIUNE

  35. 35
    claudia-catalina Says:

    salutare GABRIELA SA PREZINTE IN CONTINUARE NORA PENTRU MAMA DACA NU nuMA mai UIT NICI O DATA NU DOAR LA NPM CI LA KANAL D. Mirela nu face fata la formatul npm dATI ALTCEVA DE FACUT DACA TOT VRETI SA VIE LA KANAL D MIRELEI.

  36. 36
    cristina Says:

    nu imi place deloc de mirelea.este mult prea calma pt aceasta emisine si parca nu ii pasa ce se intampla in casa cu concurentii.nu stie sa ii stapaneasca.unii concurenti sunt cam vulcanici si greu de stapanit sa nu se certe,iar mirela nu stie sa aplaneze conflictele dintre ei.parca a devenit un razboi in casa.gabi stia cum sa iii tina infrau sa ii faca sa se fie siguri de ei si mearga mai departe in concurs.
    ma bucur ca s-a hotarat sa aibe un copil.era frumos daca se hotara mai devreme cand s-a terminat sezonul 4 ca sa nu ami inceapa sezonul 5 cu ea si sa ne obisnuim toti cu ea atat concurentii act si noi telespectatorii.e greu as se mai intoarca inapoi odata ce-a luat decizia sa isi vada numai de familie si sa faca un copil.poate totusi o sa o faca de dragul fanilor si termina acest sezon cu ea.care cred ca o as fie si ultimul pt ca nu prea cred ca o sa mai aibe succes npm fara prezentatoarea gaby.

  37. 37
    ionela Says:

    gaby

  38. 38
    ionela Says:

    de ce numai vine gaby la emisiune?
    numai are niciun farmek fara ea.nici nu ma mai uit la aceasta emisiune.sa se intoark gabriela

  39. 39
    o ardeleanca Says:

    O VREM PE GABI INAPOI, EMISIUNEA NU ARE NICI UN FARMEC FARA EA.TE IUBIM GABYY.

  40. 40
    aniela Says:

    DE CE NE LASA CEI DE LA CANAL D SA FACEM TOT FELUL DE COMENTARII,SA NE CREASCA TENSIUNEA SI NU NE SPUNE CLAR—-ESTE IN CONCEDIU O SAPTAMANA SI GATA…..NOI VOM INTELEGE…….TE PUPAM GABI……..SAU ESTI SMECHERUTA SI VREI SA VEZI CAT ESTI DE IUBITA?…..DA ESTI IUBITA SI VEI FI IUBITA.

  41. 41
    mirela Says:

    imi pare rau pt gabriela k a ales sa nu mai prezinte aceasta emisiune ,asa e ,nu mai are farmec emisiunea ne obisnuisem cu ea ,daca e vorba de viata personala nimeni nu are dreptu sa o condamne sau sa o judece este alegerea ei si trebuie sa o respectam .imi place si de mirela noua prezentatoare pt inceput se descurca bine e mai greu pana se acomodeaza ori ce inceput e greu.sincer imi pare foarte rau de gabriela e foarte greu de inlocuit.

  42. 42
    omi Says:

    GABI, fara ea… nu exista aceasta emisiune, daca ea pleaca, or sa plece 90% din telespectatori, asa ca…. gandeste-te canal D

  43. 43
    luminita Says:

    Nu are farmec emisiunea fara Gabriela.Asa ca o rog sa se intoarca si sa mai reziste un pic ca nu mai este foarte mult pana la final.Sa termine sezonul si numai apoi sa plece.

  44. 44
    Nico. Says:

    fara gaby e naspa
    nici nu mai ma uit la emisiune, nu are nici un farmec

  45. 45
    ramona Says:

    e foarte seaca emisiunea fara Gabriela Cristea, nu are niciun farmec.
    Mirela nu e potrivita deloc pentru aceasta emisiune.

  46. 46
    gardul Says:

    INTRADEVAR PTR…VAIDA CACIULA E PREA MARE,DAR SI GABRIELA DACA NU-SI SCHIMBA PUTIN PSIHOLOGIA COLABORATA CU ,SOCIOLOGIA,FILOZOFIA,DISCIPLINA PRIVIND NUMELE ECESTEI EMISIUNI “NORA PENTRU MAMA”,SOCIALIZARI ,ORE DE SOCIALIZARE INTRE NORA SI SOACRA

  47. 47
    ana Says:

    fara gabriela nu exista nora pt mama,nu m-am mai uitat nu are nici un farmec

  48. 48
    iulia Says:

    Mie sincer nu imi prea vine sa ma uit la emisiune daca nu este Gabriela…Ea stie sa vorbeasca,este o prezentatoare super…o si inteleg,dar sper sa nu renunte la aceasta emisiune!

  49. 49
    ana Says:

    sa vina gabi
    sa vina gabi
    ea este facuta pt aceasta emisiune,si aceasta emisiune este facuta pt ea,ce tot schimbati,parca ar fi alta emisiune,eu nu stiu ce urmariti,sa ne enevati,cu siguranta

  50. 50
    ana Says:

    kanal D, daca sustine-ti k faceti totul pe placul telespectatorilor,o veti readuce pe Gabriela pt noi,daca urmariti doar interesul vostru cu siguranta ignorati msj noastre si batjocoriti totul,asa cum faceti si cu concurentii,va castiga cine doriti dv,pacat de concurenti ca indura asa ceva

  51. 51
    FLORIN Says:

    IMI PLACE SI DE MIRELA.ESTE LA INCEPUT SI REBUIE SA O INTELEGEM

  52. 52
    alexandra Says:

    nu va mai fii niciodata la fel emisiunea FARA GABI daca ea pleaca eu nu ma voi mai uita la nora pentru mama iar mirela NU II AJUNGE NICI LA DEGETUL MIC imi pare rau dar cred ca emisiunea nu va mai avea reiting deloc fara indragita noastra gabi faceti ceva si aduceti-o inapoi

  53. 53
    alexandra Says:

    gabi gabi gabi gabigaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaabbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiigaaaaaaaaaaaaaaaggggggggggggggggggaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaabbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

  54. 54
    taga ana maria Says:

    gabriela cristea toader e cea care face tot showl nora pentru mama,fara ea parca nu mai e nimic interesant si nu imi mai place sa ma uit la emisiune.

  55. 55
    rodica Says:

    nu o vrem pe aceasta mirela inainte abia asteptam sa inceapa dimineata nora pt mama acum nici nu mai vreau sa ma uit oricat sar stradui cineva nu e nimeni ca gaby vrem sa vina gabriela !!!!!!!!!!!!!!!

  56. 56
    justforfunny Says:

    Gabi

  57. 57
    mirela Says:

    fara gabriela cristea emisiunea nu are nici un farmec daca si in seara eliminarilor sambata nu va prezenta ea emisiunea prefer sa nu o mai urmaresc Mirela Boureanu-Vaida e buna ca prezentatoare dar nu la nora pentru mama poate gresesc dar gariela cristea prezita alfel sau poate telespectatori sunt obisnuiti cu ea eu cel putin o vreau si de acum inainte

  58. 58
    nicu Says:

    Fara Gabriela emisiunea nu mai are rost.
    Deja am sters Kanal D de pe telecomanda.
    Sa va fie rusine ca nu sunteti in stare sa o platiti la valoarea ei.

  59. 59
    turcu roxana Says:

    Gabi era sufletul emisiunii,ea era cea care stia sa rada ,sa planga,sa ii povatuiasca pe concurenti sau chiar sa invete lectii de viata de la ei.E frumos ca isi doreste un bebe,dar cred ca are datoria morala fata de noi cei care o iubim sa ne duca pana in seara marii finale.Te iubesc si iti doresc ca toate visele ramase inca vise sa ti se implineasca.

  60. 60
    nicoleta Says:

    Fara Gabriela, emisiunea npm este consacrata si nu are nici un farmec.Mirela nu se potriveste deloc ca prezentatoare a emisiunii. Sincer, de cand a venit sa prezinte, nici nu m-am mai uitat la emisiune. Mi se pare ca nu mai este asa de interezanta. Aduceti-o pe gabi inapoi ;)

  61. 61
    vicky spanis Says:

    fara gaby nu mai e nimic.saptamana asta mam uitat abia la 2 emisiuni si nu de la cap la coada.mi-am dat seama ca gaby e “regele”de la sah in casa.adica daca nu e ea,sah mat.ea stie cum sa creeze o situatie ,stie sa vorbeasca cu concurentii,sa-i “descoase”,ii sprigina,ii sfatuieste,e prietena si psiholoaga lor.fara ea nu-mi mai arde sa ma uit.nu-mi place deloc noua prezentatoare.o inteleg pe gaby ca vrea un copil da eu zic sa termine sezonul asta ca si asa mai e putin.concurentii par pierduti fara ea si noi la fel.sunt fan gaby si nora pt mama dar cu gaby.urmatoru sezon fara gaby no sa-l urmaresc.mamelor le cer o favoare:nominalizati-l pe andrei sa iese din casa.e pacat ca a plecat silvia asa ca ajutati-l pe andrei sa iese.huuuuuuu alin.gaby sa ramana pana la finalul editiei 5 daca nu no sa ma mai uit

  62. 62
    asasaa Says:

    MI SE PARE O BATAIE DE JOC SI STRIGATOR LA CER CA MIRELA BOUREANU SA OCUPE LOCUL GABRIELEI CRISTEI . VA ASIGUR CA ECHIPA KANALD COMITE CEA MAI MARE GRESEALA!!!!!!!!!!!

  63. 63
    lorica mihala Says:

    Deja mi-e dor de Gabi. Sper sa revina. O rugam

  64. 64
    lorica mihala Says:

    GABYYYYYYYYYYYY

  65. 65
    lorica mihala Says:

    GABYYYYYYYYYYYY

  66. 66
    Ion Says:

    Cred ca gabi ar trebui sa se intoarca,sa termine emisiunea.Apoi sezonul urmator se poate retrage,in caz ca va mai fi vreunul,si sa-i ia locul cine vor ei.

  67. 67
    ELENA Says:

    EMISIUNEA NU MAI ESTE LA FEL FARA GABI :( ((((((

  68. 68
    ana11 Says:

    miei ami place cum prezinta mirela ca ma-m saturat de ok a gabrielei.gabriela sa se apuce de facut copii daca vrea.baftaaaaaaaaaaa.

  69. 69
    Soryna Says:

    Gabriela este o scumpa si nu are farmec emisiunea sper sa revina inapoi Gabriela nu imi place de Mirela Gabriela pupici si hai la nora pentru mama te astept inapoi pusy

  70. 70
    fany Says:

    o aleg pe gabi,ca are fler ptr. aceasta emis. mirela nu este buna ptr. nora ptr mama doresc sa se intoarca gabi mai repede alt fel nu-mi place emis.

  71. 71
    dana Says:

    nu-mi place de noua prezentatoare….o vreau pe Gabriela inapoi…daca nu o sa renunt sa ma mai uit…..asta noua are o voce foarte enervanta

  72. 72
    awake Says:

    nici nu ma mai uit la emisiune de cand nu mai e gabriela :( ( asta noua parca nici nu-i pasa de ce se intampla acolo si parca plange cand vorbeste… sa vina gabriela inapoi!!!!!!

  73. 73
    Blue Says:

    Gabriela cristea, cu siguranta. Doamna Boureanu nu are prezenta de spirit, forta de-a se impune si prestanta in fata concurentilor. Este precum o scolarita a carei voce e acoperita de comentariile concurentilor. Nu reuseste sa conduca discutiile spre zone de interes, concurentii reusind mereu sa schimbe cursul acestor discutii in favoarea lor. Este oarecum timorata in fata lor. Se balbaie si prezinta nesiguranta. Mai are mult de invatat, pana atunci sa ramana in banca ei, iar daca d-na Cristea nu reuseste sa se intoarca, atunci ar fi bine sa fie inlocuita de o persoana competenta si hotarata. Fatele astea care sunt angajate doar pt ca arata bine, sau au pe cineva in spate, sunt exasperante! Ascultati-le dictia oameni buni, sunt penibile! Nu trec 10 min fara a se balbai!!! E inadmisibil asa ceva! Din cauza aceasta eu nu mai urmaresc emisiunile romanesti-ma supara si deprima. D-na Cristea, jos palaria! Felicitari celor care au gasit-o si promovat-o! Aceasta emisiune am urmarit-o datorita dansei.

  74. 74
    Iulia Says:

    Nu imi place Mirela. Se straduieste dar nu ii iese nimic. Nu imi place si nu cred ca voi mai urmari NPM daca pleaca Gabi. Pentru mine NPM nu poate exista fara Gabi. Cand spun nora pentru mama spun Gabriele Cristea. Sper sa se intoarca cat mai repede. Ii simtim lipsa si o iubim mult.

  75. 75
    natalia Says:

    fara Gabriela emisiunea nu are farmec.Nu ne mai uitam la emisiune,Gabriela facea parte din emisiune.

  76. 76
    natalia Says:

    fara Gabriela emisiunea nu are farmec.Nu ne mai uitam la emisiune,Gabriela facea parte din emisiune.
    Gabriela trebuia sa ne informeze ca nu va mai modera emisiunea.HAI GABRIELA…………………….

  77. 77
    ALINA Says:

    nici nu o sa ma mai uit la emisiune daca nu revine gabriela, mirela nu ii da nici un farmec emisiuni,gabriela o facea speciala zi de zi…imi pare rau ca a plecat dar trebuie inteleasa sa ii ajute D-zeu sa aiba parte de ce isi doreste…

  78. 78
    oana Says:

    NU IMI PLACE DELOC EMISIUNEA ,PREZENTATA DE MIRELA..INCEARCA EA DAR NU II IESE DELOC,,NU ARE FARMECUL LUI GABI….SA VINA GABRIELA CA E CEA MAI BUNA PREZENTATOARE..

  79. 79
    loredana Says:

    nu stiu cat vi se pare de corect…..dar mie una nu !stau acasa si lipsesc zile de la munca doar sa o vad si sa o aud pe gabita(mie drag sai zic asa)si voi cautati pretexte sa nu o vedem…….rusine!noi suntem multi plecati in strainatate si dorim (cel putin aici unde sunt si eu)sa o vedem non stop de este posibil………ne este foarte draga ….felul ei de a vb, de a discuta,de a dezbate problemele ce sunt in casa,de a se imbraca,….totul…fara ea nu are nimic farmec!gabita e tot gabita! NU POATE FI INLOCUITA mai ales de una blonda ….ce vb repezit …………………nu nu se poate asa ceva …..ca sa nu zic mai multe si urite.va rog faceti pe plac si sa revina ,macar pt cei din afara tariii!esti iubita de multe fete din orasul unde sunt…te iubim si te vrem!

  80. 80
    valentina Says:

    numi place deloc de mirela sincer luni cand am vazut ca nui gabi nu mam mai uitat la emisiune eu o vad prin internet pentru ca sunt plecata din romania ….asa ca eu clar dak nu mai prezinta gabi nu ma mai uit la emisiune si in plus asta are o voce ca ma enerveaza de numa si in plus se vede ca nu se descurca cu concurentii nu stie bine sa se exprime SPER SA REVINA CAT DE CURAND GABI

  81. 81
    novice Says:

    si totusi nimeni nu este de neanlocuit……….

  82. 82
    aniela Says:

    vrem sa auzim de la gabi daca renunta la emisiune,si dupa acea voi muta canalul.eu doar inpauza schimbam pe ACASA sau PRO TV.draga mea gabi,daca vrei un copil,il faci in timpul noptii,nu in orele de emisiune.te rugam fa-ne si noua pe plac.ptr ti-am fost si suntem fanii tai.te iubim………MIRELA E BN ,DAR NU PTR NPM.

  83. 83
    mery Says:

    Nu stiu, cred ca alcineva care se ocupa de imagini sa fie cat mai multe dar cred ca Mirela vorbeste mai bine si parca pune mai mult suflet .

  84. 84
    cici Says:

    Mai lasati-ma cu Gabi. Eu cred ca a fost prea mult. Si nu o mai criticati pe Mirela. E buna in ceea ce face.
    Imi place ca nu va uitati la emisiune dar stiti tot ce se intampla!

  85. 85
    paula Says:

    IMI PARE RAU , DAR D-NA BOUREANU NU ARE LIPICI LA PUBLIC. GABRIELA ESTE CEA CARE NE TINE CU OCHIII LIPITI DE ECRANELE TELEVIZOARELOR . SINCER DACA NU SE MAI INTOARCE , EMISIUNEA …NORA PENTRU MAMA… ISI VA PIERDE RATINGUL . GABI ESTE SUFLETUL EMISIUNII .SPER SA NU SE INTAMPLE ACEST LUCRU PENTRU CA EU NU MA MAI POT UITA LA NORA PENTRU MAMA . NU AM NIMIC CU NOUA PREZENTATOARE DAR NU SE POTRIVESTE LOCULUI . POATE ESTE PUTEREA OBISNUINTEI … HABAR NU AM… DAR GABIIIIIIIIIIIIII VINO INAPOI NU NE MAI NECAJI .

  86. 86
    marcy Says:

    nu ma mai pot uita la e misiune decand nu mai e gabriela

  87. 87
    gabi Says:

    nu are nici un haz emisiunea fara gabriela …..nu ma pot uita la tipa asta e tare nesuferita …parca nici concurenti nu vor sa colaboreze…:)

  88. 88
    hutanu denisia Says:

    pe gabriela crsistea e cea mai potrivita nu mai are culoare emisiune afara ea

  89. 89
    vali Says:

    daca doamna gabriela a considerat sa faca o pauza este foarte bine (un lucru frumos sa te gingesti sa faci un copil)denota ca este un om adevarat si lasa loc si altor colege sa se afirme multa sanatate si toate dorintele sa se implineasca!

  90. 90
    ramona Says:

    E greu de spus.Ne este greu sa nu o mai vedem pe Grabiela dar, dupa parerea mea,familia este cea mai importanta ,mai ales ca scopul Gabrielei este unul divin-acela de-a avea un copil.Iti doresc ca acest lucru sa se indeplineasca cat mai repede si sa revii din nou la emisiune.

  91. 91
    beatrice Says:

    O prefer pe gabi de o mie de ori,e speciala si fara ea emisiunea nu mai are acelasi farmec.GABI TE VREM INAPOI!!!!!!!!!!

  92. 92
    elena Says:

    gabriela fara nici o discutie ,emisiunea nu isi mai are rostul fara ea

  93. 93
    Claudia Says:

    o vrem pe gabyyyyyyyyyy o vrem pe gaby ,nu ma mai uit

  94. 94
    ana11 Says:

    mie ami place de mirela dar bine anteles ca se va obisnui si ia sa prezinte emisiunia dar ai trebe si ei 5 ani de eperenta ca la gabi nu o saptamana,bafta mirela ami place cum prezinti si ma bucur ca nu zici mereu ok.

  95. 95
    ana11 Says:

    cui nui place sa nu se uite ca sunt destui care se uita si cin prezinta mirela,mai ales care stau la pat.

  96. 96
    Alex Says:

    GABRIELA TOADER este de neinlocuit ! vom vedea cat de bine face fatza , noua prezentatoare :)

  97. 97
    Maria Says:

    nu,Mirela nu e potrivita.
    Gasiti pe altcineva cu vocea mai calda.
    Mirela s-ar potrivi la stiri sau la emisiuni de scandal

  98. 98
    iordache ramona Says:

    Gabriela nu ne lasa!!! fara tine emisiunea nu are nici un farmec. Iti doresc din suflet sa ti indeplineasca dorinta de a avea un copil dar ramai alaturi de noi macar pana la finalul acestei editii.POOP

  99. 99
    aniela Says:

    ana 95,in primul rand invata sa scrii si sa fim seriosi,nimeni n-o poate inlocui pe gabi.gabi are prestanta,cand apare ea ,RASARA SOARELE…….TE PUPAM GABI

  100. 100
    ramona Says:

    parerea mea despre noua prezentatoare este f buna,nu vreau sa fiu rea cu gabriela dar sincer imi place mai mult de mirela,si daca gabriela vrea un bebe ,eu cred ca asta e mult mai important in viata ei,nimic nu poate fi mai presus decat sa ai grija de tine ca sa poti da viata unui copil.cariera ea o are deja facuta,copilul iti aduce mai multe bucurii

  101. 101
    vay Says:

    o vrem pe gabriela

  102. 102
    vay Says:

    cea mai potrivita pt aceasta emisiune este gabriela asa ca o rugam sa revina inapoi…multumim…cat ea nu va fi nici nu ne mai uitam la aceasta emisiune si nici pe acest kanal

  103. 103
    vay Says:

    speram la finala saptamanala sa revina inapoi pt ca ea este tot farmecu

  104. 104
    gardul Says:

    Din cate stiu Mirela are institutul national de teatru,aici e nevoie de …Capatos,si Bianca ce se doreste..normal ar fi trebuit un intelectual rafinat sobru,foarte bun psiholog,sociolog si in cele din urma filozofia.

  105. 105
    veronica Says:

    pentru ca gabriela nu a mai prezentat in ultimele zile emisiunea,am decis ca mai bine nu ma mai uit.mirelei,unii concurenti lipsiti de respect ii se urca in cap pentru ca ea nu stie sa gestioneze un conflict,nu are experienta ca acestia.ceea ce zice gabi,ca ar trebui sa renunte la tv pentru a face un copil, nu o judec,dar parca e o fita.ea nu e implicata in scandaluri ca sa zici ca aceasta ar putea-o afecta si nici caracterul emisiunii nu este unul de asa natura incat sa streseze o persoana.copilul este un dar de la Dumnezeu care vine cand Acesta va vrea,asa ca pentru a face un copil nu trebuie sa renunti la cariera,cel putin nu pentru a-l concepe,eventual pentru a-l creste si educa,dar nici atunci nu se cade.Oricum dupa parerea mea,decizia ii apartine Gabrielei,dar sincer ea este sarea si piperul emisiunii pacat.Sincer, in substrat,sunt de parere ca problema nu este la acest nivel si ca este o problema in trust.

  106. 106
    irina Says:

    o vrem pe gabi inapoi.nu are nici un farmec fara ea,nici nu mi vine sa mauit desi am favoriti in casa dar pur si simplu nu ii aceeasi emisiunea fara gabriela

  107. 107
    Nico Says:

    Sincera sa fiu, am pierdut fara sa vreau emisiunea de luni cand a prezentat aceasta fata.Iar cand m-am uitat la emisiunea de marti nu stiam ce s-a intamplat de nu o vad pe Gabriela. Sunt foarte sincera cand spun ca nu ma mai uit pur si simplu la emisiune, daca nu este ea prezentatoarea. Glumea si radeam impreuna cu ea, mai ales ca urmaream emisiunea si din strainatate,iar acum ca sunt in tara si ma simteam si mai aproape de ea, acum nu mai apare. O vreau pe Gabi, dar si in ceea ce priveste un copil,are mare dreptate,fara stres caci stim cum este. Deci am fi egoisti oarecum sa-i cerem sa se intoarca, dar sa stie ca o iubim si nu are inlocuitor, este super potrivita ptr aceasta emisiune,se implica suta la mie. In speranta ca o sa o revedem,totusi,lasam la libera s-a alegere. Sa ai parte de sanatate si multa perspicacitate in tot ceea ce vrei sa faci. Noi te asteptam si dupa ce vei avea un bebe,cu toate ca va fii mult mai greu dupa,iti spun din propria experienta.

  108. 108
    hajci Says:

    Salut!
    Mie mi-a placut tare mult de Gabriela, dar si Mirela prezinta foarte bine emisiunea…Doar ca trebiue sa ne obisnuim cu ea:)))

  109. 109
    Alicia Says:

    NPM va pierde mult din audienta fara Gaby.Sper sa revina in curand la Kanal D.Multa bafta in ce-ti propui,Gaby!!
    Doamna Boureanu are un accent de Moldova ,mai are mult pana ajunge la dictia si coerenta GABRIELEI CRISTEA.

  110. 110
    Florentina Says:

    Noua prezentatoare este frumoasa, fermecatoare si adorabila…ii tine cu succes locul predecesoarei ei.
    Ii urez multa bafta, rabdare si carisma.

  111. 111
    anonim Says:

    Dna Gabriela…Va rugam sa va intoarce`ti la aceasta emisine,deoarece nu este la fel fara dumneavoastra…fara dumneavoastra nu imi mai arde sa ma uit la TV…va asteptam din nou la kanal d!

  112. 112
    laura Says:

    EU NU O MAI VREAU PE GABI!!!!!!! M-AM SATURAT DE EA!!!!!
    MIRELA E O DULCE!!!!! SI A ADUS UN SUFLU NOU.

  113. 113
    CICI Says:

    Ce bine ar fi daca Gabi nu ar mai veni inapoi. Voi nu vedeti ca si concurentii se poarta mai firesc cu Mirela? Am impresia ca Gabi dicta ce da si ce nu

  114. 114
    frumusica Says:

    O VREAU PE MIRELA!!! SA NU MAI AUD DE GABI!!

  115. 115
    berze Says:

    mihaela nu este potrivita pt aceasta emisiune care a avut atata farmec cand era prezentata de gaby mirela mai intai sa invete sa fie prezentatoare si dupa ……5 ani sa prezinte daca nu o aduceti inapoi pe gaby no sa mai aveti atata rayting iar pana la finalul competitiei telespectatorii o sa se plictiseasca de moarte cu aceasta distinsa prezentatoare cica……. eu si geany si inca 22 de mii de telespectatori o vrem inapoi pe gaby ca daca nu nu ne ai uitam gaby te iubim si nui nici o problema te asteptam la prezentat si cu burtica mare te pupam esti o dulce pa

  116. 116
    giulia Says:

    Vreau sa zic ca de cand nu mai e gabi e tare nashpa emisiunea,imi place de tine cum prezenti ai stil si farmecul ala in tine in care atragi ca lumea sa se uite la npm deci depinde mult de cine prezinta ci nu doar de emisiune,ai fi meritat sa fi platita mult mai mult,te urmaream din italia si sa sti ca ai f multi fani aici te pup ciao

  117. 117
    ancuta Says:

    prezinta bine si d_na Boureanu dar mult mai bine prezinta d_na gabriela!

  118. 118
    sabina Says:

    nici nu imi vine sa ma uit la emisiune fara gabriela

  119. 119
    evelina Says:

    tuturor fanilor emisiunii nora pt mama le propun sa nu ne m-ai uitam la emisiune pana nu vine gabriela inapoi .

  120. 120
    ionela Says:

    O VREM PE GABI ANAPOI mie una nu imi place de mirela are o voce enervanta nu are farmec emisiunea fara gabi eu nu ma mai uit de cand nu mai este gabriela

  121. 121
    ionela Says:

    ADUCETIO ANAPOI

  122. 122
    Nico Says:

    O vrau pe Gabi inapoi :( (:((

  123. 123
    lena Says:

    Pe Gabriela nu o poate inlocui nimeni!Putine moderatoare au sarmul si naturaletea ei.Sincer saptamana aceasta nu m-am mai uitat la emisiune si,cred ca daca Gabriela nu va mai fi,nici nu ma voi mai uita.Gabriela,te pup si astept sa revii!

  124. 124
    tolanu Says:

    Iulia nu trebuie sa – si faca vise pt castigarea premiului cel mare.Constituie un exemplu negativ de Nora!Are un comportament f.urat din acest punct de vedere.

  125. 125
    tolanu Says:

    Experienta si prestanta Doamnei Gabriela este de neinlocuit!
    Pana si nepotelul meu de 7 luni,din Craiova,nu-si ia privirea de la Tv cand pe ecran este Gabriela!Nu este o exagerare!Eu am inceput sa urmaresc aceasta emisiune dupa ce am remarcat-o pe dansa.Va astepam!

  126. 126
    delia Says:

    gabriela este o prezentatoare foarte buna si nu cred ca o sa poata cineva sa-i “ia” locul….:):):)

  127. 127
    alexandra Says:

    o vrem pe gabi si gata daca nu numai ma uit la emisiune gabi gabi gabi gabi gabi gabi

  128. 128
    mada Says:

    o vreau pe gabriela fara ea nu are nici un farmec emisiunea

  129. 129
    mada Says:

    GABY NU PARASI EMISIUNEA CEL PUTIN SEZONUL ASTA TE ROG MULT DUPA CE SE TERMINA SEZONUL ASTA POTI SA TE RETRAGI K NU MAI E MULT PANA LA FINAL MAI REZISTAI PUTIN TE PUP SI ITI DORESC SA TI-SE IMPLINEASCA DORINTA D A AVEA UN BEBE

  130. 130
    mada Says:

    AZI AM PLANS CAND SA INPACAT SERGIU CU CRISTINA IMI PLAC D EI F MULT II PUP CRISTINA SA NU MAI FI ASA D SUPARACIOASA PE SERGIU INCERCA SI INTELEGEL MAI MULT IAR SERGIU SA VORBEASCA MAI MULT CU TN MIHAIELA CU IOAN IMI PLAC SI EI SUNT F COMICI SA O TINA TOT ASA DAVI CU ADRIANA IMI PLAC SI EI SA O TINA TOT ASA II FELIGIT D LOGONA IULIA SI VALI SUNT LA LOCUL LOR IN LUMEA LOR DANIELA REA MULT COMENTEAZA SA MAI TACA K E PENIBILA MARIA E FRUMUSICA SA NU SE MAI BAGE IN TOATE DISCUTILE SA NU ISI MAI DEA EA CU PAREREA VALENTINA TE ROG FRUMOS SA NU TE MAI ENERVEZI K ESTI O FATA SUPERBA TE PUP SI PURA MAI MICA ALINA IMI DORESC SA PLECI ACASA K NU AI CE CAUTA ACOLO SA ZBORI D UNDE AI VENIT DOAMNA MIOARA E O SUPERBA DOAMNA ELENA E DE TREABA DOAMNA LENA SA ISI MAI VADA SI D TREABA DUMNEAIEI SA NU MAI VORBEASCA ATAT BUNICA E SIMPATICUTA SA NU MAI SARA IN ORCE DISCUTIE ELENA E FRUMUSICA FOC DAR ALIN NU POT SAL SUFAR CAND II VAD MUTRA AIA SI IL MAI SI AUD ZICAND K DEABEA ASTEAPTA SA SCAPE D IN CASA MAI TARE MA ENERVEAZA SA PLECE K NU LA OBLIGAT NIMENI SA VINA ANDREI ESTI UN BAIAT F DESTEPT IYI DORESC SA TE DUCI CAT MAI REPEDE LA SILVIA SORIN E BUN NUMAI D BARFIT DAR E SIMPATI DAR MAMA LUI LASA D DPORIT NU STIU DC O MAI SUNA K D FIECARE DATA CAND INTRA IN DIRECT NUMAI JICNESTE ALTCEVA NU STIE

  131. 131
    monia Says:

    gabriela avea experienta atator emisiuni,dar in ultimul timp devenise partinitoare,desii ca moderatoare trebuia sa fie impartiala.Mirela este noua intradevar dar mi se pare mai ferma atunci cand pune intrebari concurentilor-cu exceptia celor directionate spre scandal pt.reiting-

  132. 132
    adriana Says:

    Gabriela e de neinlocuit va rog sa prezinte ea

  133. 133
    marianaC Says:

    emisiunea nu are niciun farmec fara gabriela

  134. 134
    adriana Says:

    Te vrem inapoi gabi

  135. 135
    Claudia Says:

    pe gabyyyyyyyyyyyyyyyy

  136. 136
    Fely Says:

    Gabriela Cristea Toader,te vrem iapoi

  137. 137
    valy says Says:

    pe gabyyyyyy o vrem sa prezinte in continoare

  138. 138
    aniela Says:

    O vrem pe Gabriela,va rugam canal D faceti ceva,nu mai rezistam fara GABI.Speram sa avem finala saptamanii cu ea.Va iubim pe toti,dar CANAL D FARA GABI N-ARE SENS.PANA SI PUBLICITATE DE SARBATORI UNDE ERA GABI,O URMAREAM CU DRAG. ….VA PUP

  139. 139
    ines Says:

    o vrem inapoi pe Gaby!!!!!!!!!!! ea e cea mai potrivita …stie exact cum sa faca gluma si cum sa vb cu concurentii!!!

  140. 140
    ines Says:

    dc e vb de copil …..duar dumnezeu o poate ajuta sa il aiba si asta se va intampla !!!dar la job trebe sa revina ca e ….urat fara ea!!!gaby gaby gaby hai inapoi!!

  141. 141
    ines Says:

    ia de cand a venit mirela nici nu mam uitat la emisiune…nu vad farmecul!!! si sunt sigura ca nu va mai avea atata interes…pt ca nu e realizata cu aceeasi intensitate!!!!gaby vino la locul tau!

  142. 142
    Alynuta Says:

    gaby,e este preferata mea si cea mai buna modelatoare:X:X:X
    o vreau inapoi in emisiune.
    cand vine????
    te iubesc Gaby!!! TE ASTET CU NERABDARE IN EMISIUNE! Imi este tare dor de tn.
    finala saptamanii de 09.04.2011 vreau sa o prezinti tu.
    BAFTA MULTA!

  143. 143
    Liana Says:

    De departe!!!: Gabriela!!!

  144. 144
    adriana Says:

    mie mi se pare ft ciudata emisiunea fara gabi,am inceput sa nu o mai urmaresc.cu totii avem nevoia de dulceata gabrielei,e super si ca femeie si ca prezentatoare.eu inteleg nevoia ei de a se debarasa cu totul,dar o implor sa termine macar acest sezon.avem nevoie de ea pentru ca emisiunea sa aiba acelasi raiting ca si inainte. O VREM PE GABY!!!!!!!!!!

  145. 145
    andra Says:

    este atat de varza emisiunea incat poate sa o prezinte si oprah k nu poate face nimic pentru a o imbunatati. emisiune pentru babe plangacioase:))

  146. 146
    anka Says:

    gabi e de neinlocuit!!!!!!!!nu ma mai uit la emisiune de cand nu mai prezinta!sper sa fie o gluma pt k fara ea nu exista npm.prezentatoarea de acum nu se compara nici pe departe cu gabriela.este prea dura,prea repezita,nu are delicatetea si psihologia gabrielei.te vrem inapoi gabi!!!!!!!

  147. 147
    roxana Says:

    pe gabyyyyyyyyyyyy fara ea nu mai are emisiunea nici un farmec………va rog sa ramana ea

  148. 148
    andreea Says:

    pe Gabriela

  149. 149
    nico Says:

    nu o lasati pe gabi sa plece noi ne uitam la emisiune datorita ei pentru ca stie sa te faca sa te implici emotional fara sa-ti dai seama o iubim mult gabi nu pleca pentru ca fara tine nu are nici un farmec te vrem inapoi

  150. 150
    angela Says:

    nici nu mai urmaresc emisiunea. si asa nu mai avea farmec dar fara gabi e incolora, inodora ,insipida.ma uitam de dragul ei.cred ca s-a saturat si ea de mofturile si aerele concurentilor.veti pierde audienta emisiunii.asta e parerea mea!

  151. 151
    ion virgil Says:

    acest program fara gabriela este ca mancarea fara paine va dati seama nu . sufar nici nu ma mai uit la emisiune mirela nu prezinta bine noi oameni de rand suntem invatati cu gabi parca prezinta mirela ceva fictiv cum a mai prezentat si anul trecut fara nici un succes la public . te pupam gabriela te iubim mult toata familia te asteptam in ziua cand o sa apari o sa apara si soarele in casa noastra

  152. 152
    cornelia Says:

    Gabriela cred ca vrea o marire de salariu. S-a dat un pic la o parte ca sa vada sefii cat de “nepretuita” este ea. Probabil ca nu i-au dat salariul pe care l-a cerut. Lasa sa stea acasa sa faca un copil! Categoric i-ar prinde bine.

  153. 153
    nico Says:

    am plans cu voi am ras cu voi; m-am indragostit de kanal d datorita gabrielei nu o lasati sa va scape pentru ca aveti o mare moderatoare langa voi si merita tot respectul. gabriela cristea este kanal d, ea va reprezentat si va ridicat mult imaginea voastra ca si televiziune merita mult mai mult . gabi te rog nu pleca . noua moderatoare nu se compara cu tine,imi este mila de concurenti sunt ca niste copii lasati cu mama vitrega, se vede ca nu se simt in largul lor fara tine .te iubim mult vino inapoi.

  154. 154
    aida Says:

    nu ami place de mirela o vrau pe gabi

  155. 155
    valentin Says:

    pe gabiiiiiiiiiiiiiiiiiii eu o vreau nu pe mirela

  156. 156
    ionela Says:

    daca nu mai este gabriela emisiunea nu va mai avea rating

  157. 157
    ANI Says:

    Gabriela e de neinlocuit va rog sa prezinte ea

  158. 158
    elena Says:

    era mult mai bn cu gabi dar daca ea asi doreste sa faca un copil trebuie anteseasa .nimik nu o sa mai fie asa cum era cand prezenta ea .pacat .oricum eu ai urez sanate si sa dea Domnul sa faca un bebe

  159. 159
    sonia Says:

    Lasati-o pe doamna Gabriela sa faca un copil linistita! Nimeni nu este de neinlocuit si apoi, acceptati sau nu, aceasta emisiune are un anume format, indiferent cine o modereaza tot spre scandal… directioneaza.
    Aici este chestiune de obisnuinta cu moderatorul. Imi amintesc ca pe vremuri toata lumea spunea ca la PRO TV Teo este de neinlocuit si acum Maruta face rating. Dati-i o sansa si d-nei Mirela, are ea o voce mai stridenta dar nu este partinitoare ( am vazut-o in alte emisiuni).

  160. 160
    ramona Says:

    fara gabriela emisiunea nu mai are niciun sens, din momentul in care am aflat ca nu mai vine nici macar o singura data nu m-am mai putut uita la emisiune…din pacate pt aceasta emisiune gabriele este de inlocuit. Sa ramana macar pana la finalul emisiunii npm5.

  161. 161
    ramona Says:

    scuze, de neinlocuit…

  162. 162
    Flor Says:

    Fara Gabriela parca nici nu mai imi vine sa ma uit la emisiune si se vede clar ca cei din Casa o respectau mai mult pe Gaby

  163. 163
    Flor Says:

    si in plus,oameni dragi care au scris pe alte site-uri de Gabriela lucruri rele,vede-ti-va lungul nasului si nu o mai barfiti ca este asa si pe dincolo ca daca o urmariti cu atentie are o cultura foarta vasta si sincer vorbeste clar si corect romaneste nu ca altii

  164. 164
    ana11 Says:

    pe mirela ca ne place de ia nu de gabi ce poze are.

  165. 165
    anonim Says:

    ami place de mirela cu-i nui place sa nu se uite.gabi o antrecut ori ce masura cu comportamentul ei, ni-am saturat de ok ei,o vrem pe mirela sa ramana.

  166. 166
    anonim Says:

    ami place de mirela cu-i nui place sa nu se uite.gabi o antrecut ori ce masura cu comportamentul ei, ni-am saturat de ok ei,o vrem pe mirela sa ramana.

  167. 167
    ana11 Says:

    pe mirela ca ne place de ia nu de gabi ce poze are.

  168. 168
    Crisa ! Says:

    Gabriela e cea mai buna pentru NPM , Mirela vorbeste altfel , Gabi era mai draguta..

  169. 169
    Mihaela T Says:

    SA VINA GABI INAPOI !!!!!!

  170. 170
    alina Says:

    gabriela

  171. 171
    Lili Says:

    Nu cred ca Gabriela renunta la emisiune…vezi Doamne ptr. bebe…pe Gabi o vad venind la munca pana in ultima luna de sarcina…cred mai degraba ca mai marii kanal D, vor sa renunte la ea ptr ca li se pare ca o plateste prea mult pentru emisiunea ei, si au ales pe alta care se multumeste cu bani putini. Turcii de regula stiu sa faca comert, o au in sange…si ar trebui sa-si de-a seama ca un lucru bun se face cu bani multi. Nu trebuie sa te deranjeze ca platesti mult un angajat, atata timp cat iti aduce bani multi in firma. Daca ai un om bun, nu-i da cu piciorul ca o sa pierzi mult mai mult …chiar totul. Deci aduceti-o pe Gabi inapoi la muncaaa. Pe ea o vrem, pentru ea ne uitam la NPM…

  172. 172
    alexandra Says:

    gabii gabiiiiiiiiiiiiiii gabiiiiiiiiiiiiiiii gabiiiiiiii numai pe gabiiiiiiiiiiiii daca nu mai vine nu ma mai uit la emisiune nu mai are nici un farmec iar finala care este maine daca nu va prezenta gabi va fii un dezastru total

  173. 173
    tania_mihai Says:

    GABRIELA CRISTEA TOADER e cea mai potrivita pentru NPM.

  174. 174
    Daniela Says:

    Gabiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii te vreau inapoiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

    emisiunea nu are farmec .Va pierde multi telespectatori aceasta emisiune

    te roog haide la emisiuneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:*:*

  175. 175
    anna Says:

    ma .eu o admir pe gabi ca vrea sa lase pe alta sa ia o paine,dar,ASTA E VRAZA,FRATE.pa ,du-te acasa. pana si prostia gabrielei ,grasimea ei ,au farmec. hai misca inapoi ,ca asta e .

  176. 176
    MARA Says:

    SUNT ASA DEZAMAGITA …NU INTELEG DE CE S-A RETRAS GABRIELA !….DE CE NU NE-A SPUS NIMIK….OARE I S-A INTAMPLAT CEVA RAU ?SPER DIN TOT SUFLETUL SA NU ……CHIAR ERA OMUL POTRIVIT LA LOCUL POTRIVIT ….MA UITAM LA EMISIUNE CU ATATA PLACERE ABIA ASTEPTAM SA VINA ORA 10…..IAR ACUM NICI CONCURENTII NU MA MAI INTRESEAZA ,EMISIUNEA NICI ATAT……IMI DORESC DIN SUFLET SA VINA GABRIELA INAPOI…..VA ROG FRUMOS PE CEI DE LA KANAL D SA O ADUCETI INAPOI PE GABI SA TERMINE ACEST SEZON!!! O IUBIM SI O ASTEPTAM IN CASELE NOASTRE !!!!!!! MARA .

  177. 177
    alice Says:

    pe Mirela este o finuta.Gabriela e o increzuta si a devenit monotona emisiunea cu ea.

  178. 178
    lacrima Says:

    scurt si la obiect…o vreau pe gaby inapoi!

  179. 179
    silviu.cryna_cz Says:

    dak gabi pleak mult public nu va mai urmari in frunte cu mine pt k fara gabriela nu mai are nici un rost emisiunea covingeti o pe gabi sa vina inapoi nu mi place mirela nu are farmec nu ma mai uit la emisiune decand nu mai e gabriela

  180. 180
    ady Says:

    gabriela clar e cea mai TARE eu de cand a venit mirela nu ma mai uit si nici no sa mai ma uit pana nu vine gabi DECI GABI TE ASTEPTAM INTOARCETEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

  181. 181
    aDRI Says:

    gabi gabi gabi gabi te asteptam sa revi eu personal m-am invatat cu doamna gabriela si de cand e mirela nu ma mai uit la emisiune

  182. 182
    adria Says:

    GABI TE ASTEPTAM EU NU MAI UIT LA EMISIUNE PANA NU VINE GABRIELA INAPOI…..DECI GABI TE ASTEPTAM CU BRATELE DESCHISE

  183. 183
    adYYY Says:

    HAI GABI TE ASTEPTAM SA REVI CAT MAI REPEDE DACA SAR PUTEA SI LA FINALA SAPTAMANI SA PREZINTI TU AR FI SUPER DACA O SA FIE MIRELA NU MA UIT!!!!

  184. 184
    VIORICA Says:

    HAI GABI INTOARCETE FARA TINE NU MAI ARE NICI UN FARMEC EMISIUNEA HAI NAPOIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

  185. 185
    aniela Says:

    GABI ESTI CEA MAI BUNA ,TE ASTEPTAM CU DRAGOSTE

  186. 186
    ana11 Says:

    hai mirela ca ne place cum prezinti nu te compari tu cu prostiile lu gabi.

  187. 187
    ana11 Says:

    hai mirela ca ne place cum prezinti nu te compari tu cu prostiile lu gabi.

  188. 188
    fanclub cristina si sergiu Says:

    Hai gabi intoarcete :x ..:X…mirela e sh ea draguta dar mai bene prezentai uh :x

  189. 189
    Maria Says:

    te asteptam Gabi ,emisiunea nu mai are farmec fara tine!

  190. 190
    Cristina Says:

    O prefer pe Gabriela.Astept sa se reintoarca.Imi place si Mirela Boureanu, dar emisiunea i se potriveste Gabrielei ca o manusa

  191. 191
    cristina Says:

    Gabriela, vino, nu stiu ce sa-i mai fac sotului meu, de cand ai plecat e distrus complet. nu mai mananca , nu mai bea, nu stie pe ce lume e . trebuie sa apari neaparat ca sa pot stii ca am un sot langa mine.

  192. 192
    gabriela Says:

    Dna Cristea se incadra perfect in decor. Stabilise relatii, legaturi cu concurentii si chiar cu telespectatorii. Inlocuitoarea dumneaei, in mod natural, nu beneficiaza de acest avantaj. Asta nu inseamna insa ca este mai buna sau mai rea, insa nimanui nu ii sunt confortabile despartirile, mai ales cele bruste, nepregatite, neanuntate, iar doza de frustrare pe care separarea, chiar si temporara de Gabriela Cristea o aduce fanilor se revarsa automat pe …nimeni alta decat loctiitoarea acesteia.

  193. 193
    Claudia Says:

    gaby te vrem inapoi

  194. 194
    frumusica Says:

    Mirela!!!

  195. 195
    Bebe Says:

    Eu o vreau pe Mirela. E altfel…

  196. 196
    Nora pentru mama 5 Says:

    Gabi clar!!! Fara ea parca nici nu are sens emisiunea… ea ii tragea de limba pe toti :D

  197. 197
    andra Says:

    gabi te rog frumos sa te intorci.esti facuta pentru asta nu poti sa renunti.te rog mult intoarcete fara tine emisiunile nu mai sunt la fel

  198. 198
    cristina Says:

    clar gabriela fara ea nu mai are farmec emisiune ea ea o super prezentatoare se incadra perfect in aceasta emisiune

  199. 199
    cristina Says:

    nici nu ma mai uit la emisiune fara gabi prezentatoare ,kanal d paacat pt aceasta hotarare cred totusi ca statea in puterea voastra caa gabi sa nu plece

  200. 200
    cristina Says:

    gabi te rugam sa revii ,nici nu ma uit la emisiune de cand nu mai prezinti tu ,fare discutii tu erai de acolo te incadrai perfect

  201. 201
    andreea Says:

    Ideal ar fi ca Gabriela sa duca la bun sfarsit aceasta emisiune…pe viitor, dc nu-si mai doreste sa prezinte emisiunea e decizia ei si tb respectata…

  202. 202
    Cristina Says:

    Pe Gabriela bine inteles,dar daca ea a ales linistea pe a putea ramine imsarcinata eu o inteleg.Eu stiu cat de mult mi-am dorit un copil si cu ce greu am dus sarcina.Dar cu ajutorul lui DUMNEZEU totul a iesit foarte bine acelasi lucru il doresc si pt Gabriela sa ramina repede insarcinata si sa aiba o sarcina usoara .Emisiunea nu mai e aceeasi fara ea dar ne vom obisnui si cu altcineva.

  203. 203
    ADA Says:

    Este mult mai potrivita Mirela . Gabriela incepuse sa bata campi in ultima vreme , prea multe comparatii cu priete deale ei si tot felul de baliverne . Sa faca bine sa-si vada acum de ” problemele ” ca prea se obisnuise cu tot felul de linguseli mediocre .
    O prefer pe Mirela .

  204. 204
    larysa Says:

    bebe uh esty cammm….tra la la
    GABY e cea mai tare……… nu …..mirela aia…yeaks
    GABY TE VREM PE TINE:x:x:

  205. 205
    mioara Says:

    Gabriela este perfecta pentru aceasta emisiune,ma asteptam sa ramana macar pana la finalul sezonului si apoi sa ia o pauza.Pacat daca nu revine sa duca la bun sfarsit acest sezon,cu siguranta nu o sa mai aibe rating KANAL D.Poate revine de saptamana viitoare,imi doresc enorm.Nimeni nu poate prezenta NPM-ul la inaltimea Gabrielei.Ii doresc din suflet sa-i ajute D-zeu sa aibe un copil,dar imi doresc sa apara pana la finalul sezonului.

  206. 206
    alina Says:

    o vrem pe gabriela!!!

  207. 207
    Lumi Says:

    GABRIELA este cea mai tare . Emisiunea nu mai are nici un farmec fara ea , sper din tot sufletul sa se intoarca altfel eu cred ca emisiunea nu va mai continua ci npm6 . Mirela este si ea foarte draguta dar nu are acelasi farmec .

  208. 208
    sarah Says:

    gaby mai rabda si tu cateva luni.fata asta care te inlocuieste nu are acelasi sharm,acelasi lipici la public.nu ma mai uit la emisiune decand ai plecat.te rooooooooog intoarce-te.stiu ca acolo ai nervii intinsi la maxim dar…totusi ,tevreeeeeeminapoi.te rog mult intoarce-te.

  209. 209
    Soryna Says:

    GABRIELA TE ROG FRUMOS SA VI INAPOI IN EMISIUNEA NORA PENTRU MAMA TE PUP

  210. 210
    cristina Says:

    sa revina d-na gabriela

  211. 211
    Carmen Says:

    Mirela pentru ca nu se repeta la tot pasul.Gabriela este fff. plicticoasa.Ma adoarme!

  212. 212
    Carmen Says:

    mirela

  213. 213
    Carmen Says:

    Gabi sa-si vada de casnicie si sa ramana Mirela la nora pt. mama.Mirela are clasa!

  214. 214
    Nadia Says:

    Mirela nu are farmec nu da bine pe sticla nu atrage publicul si audienta o sa scada

  215. 215
    flori Says:

    gabi te rugam toti din constanta sa nu renunti,sa te intorci.esti cea mai tare

  216. 216
    liliana Says:

    hai gaby intoarcete, fara tine emisiunea nu mai are farmec si daca nu te intorci nu ma mai uit la emisiune, numi place mirela deloc

  217. 217
    patricia Says:

    gbriela te vrem inapoi fara tine nu are farmec emisiunea!:(

  218. 218
    alina Says:

    Eu am vazut toate editiile.Daca ramane Mirela nu o sa mai urmaresc emisunea!
    Pacat!
    Gabriela e perfecta!!!!!!!!!!!!

  219. 219
    mihaela Says:

    gabriela te vrem

  220. 220
    marytza Says:

    Mie personal cea mai potrivita mi se pare Gaby pentru ca ea stia in primul rand sa vorbeasca,aceasta Mirela nici nu stie sa-si formuleze ideile si adreseaza niste intrebari care nu au nici un sens.De mulre ori unii dintre concurenti au fost deranjati de modul in care adresa intrebarile si isi formula ideile si unele dintre comentarii,dar asta e nu au ce sa faca, doar sa suporte. Ca si noi de altfel. Fara Gaby emisiunea nu mai e aceeasi.Un vot pentru Gaby.

  221. 221
    Gigel Says:

    Bine ca am scapat de ok,ok, de o mie de ori in emisiune,eram disperati de atit ok.in plus a pacalit si concurentii cu lingourile de aur le a dat ca recompensa ca nu au fost la munte dupa care lea luat si dat la cei care au fost la munte a pacalit concurentii .Vrem ca Mirela sa repare aceasta NEDREPTATE.

  222. 222
    ana11 Says:

    mi- o placut cum a prezentat mirela asa ca o vrem pe ia sa prezinte ancontinuare,baftaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

  223. 223
    dorin Says:

    gabriela

  224. 224
    alexandra Says:

    se mai intoarce sau nu gabii va rugam sa ne raspundeti sa stim ce facem sa nu ne mai pierdem timpul uitandu-ne la emisiune ca nu imi place deloc nici la finala nu m-am uitat decat la jumatate din emisiune fiindca m-am plictisit mirela nu are nici un farmec asteptam raspuns sa stim daca se mai intorce gabii

  225. 225
    viking Says:

    gabriela sa nu mai vina ca ea avea in fiecare editie cate un protejat anul acesta el sa nimerit sa fie alin si nicolita ceea ce nu este un lucru bun .

  226. 226
    claudia Says:

    daca nu se intoarce gabriela , scuzati-mi expresia: emisiunea e de c*cat.Clar cei de la canal d sunt 0 fata gabi …cu toate persoanele care am vorbit ,daca nu vine gabi inapoi nu se mai uita …e o porcarie fara gabi…gabi te iubim si te vrem inapoi

  227. 227
    claudia Says:

    cand spui nora pentru mama spui cu siguranta Gabriela Cristea
    clas gabii:X

  228. 228
    roxanna Says:

    d-na Gabrielaaaa fara ea nici o emisiune nu mai e la fel,cu ea am trait clipe de neuitat,am ras ,am plans ,ne-am bucurat,ne-am intristat dar a stiut mereu sa ne tina cu zambetul pe buze:x

  229. 229
    mihai Says:

    gaby te rugam mult vino ca asta nu se descyrca la fel ca tine

  230. 230
    elvira Says:

    O VREU PE GABY,E CEA MAI BUNA,CE MAI POTRIVITA PENTRU ACEST SOW,ARE DICTIE,ESTE FRUMOASA……GABY FARA TINE NU ARE SENS ACEASTA EMISIUNE.

  231. 231
    mery Says:

    iN ULTIMA VREME D-NA GABRIELA SE PLICTISISE ADUCEA DOUA IMAGINI IN DOUA ORE MULTA VORBA GOALA PE CAND NOI VREM MAI MULTE IMAGINI DIN CASA . pOATE CA ARE SI ALTE PRIORITATI SI DIN CAUZA ASTA PARCA NU ERA NICI ATENTA NU MAI PUNEA SUFLET . d-NA mIRELA PUNE SUFLET ADUCE DAR NU PREA MULTE IMAGINI SI DISCUTII DAR IMI PLACEA ASPECTUL FIZIC AL D-NEI GABRIELA , mIRELA MAI PUTIN. cINE VA VENI TREBUIE SA SE STRADUIASCA MAI MULT , SA VEDEM CE SE INTAMPLA INTRE CONCURENTII IN CASA.

  232. 232
    marius Says:

    pt 191:sa-l cauti la oua sa nu le aiba reci;in caz contrar sufla-i pe p…,pana se incalzesc si apoi va reveni si d-na gabi

  233. 233
    ANA Says:

    gabii emisiunea fara,,tine nu are nic un subiect te vrem inapoi

  234. 234
    ANA Says:

    te vrem gabii

  235. 235
    elena Says:

    gabriela…evident…mirela nu are ce cauta la emisiunea asta…

  236. 236
    elena Says:

    gabiiiiiiiiiiii….hai inapoi…te vrem inapoi

  237. 237
    ELENA BACAU Says:

    NU CRED CA ACEASTA EMISIUNE VA AVEA UN ASTFEL DE SFARSIT!!DACA D/na GABI VA PLECA EMISIUNEA VA MURI.PACAT!!!

  238. 238
    maria Says:

    pe mirela

  239. 239
    alina Says:

    Emisiunea asta i se potriveste Gabrielei ca o manusa plus ca ne am obisnuit cu ea.Ne lipseste f ffff mult Te rugam revin o macar sa termini editia actuala

  240. 240
    Claudia Says:

    gaby normal sa vina odata

  241. 241
    sonia Says:

    Dati-i o sansa Mirelei. E o fata sincera, canta minunat!

  242. 242
    carmen Says:

    Corect ar fii sa ramana gaby pana la final,iar de la anul cine va dori,dar e clar ca ea este facuta pentru aceasta emisiune.fara ea nu mai are farfec emisiunea ,

  243. 243
    sorella Says:

    Imi place nespus de mult de Gabriela Cristea Toader!! Datorita prezentei ei am urmarit Npm 3,4 si 5 si tot datorita ei mi-au placut aceste editii. Gabriela Cristea Toader este cea mai potrivita prezentatoare a Npm,ea ne-a descretit fruntile si ne-a inseninat zilele.Mi-e tare dor de ea . GABI TE IUBIM!

  244. 244
    girl Says:

    GABI

  245. 245
    Gigel Says:

    De ce ati sters postarea nu va convine?

  246. 246
    simona Says:

    d-na Mirela este o draguta dar ne-am obisnuit cu Gaby. pe ea o indragim mai mult. ca toti oamenii, are si ea probleme pe care trebuie sa le rezolve. desi o inteleg din punctul asta de vedere, trebuie sa marturisesc ca urmaresc emisiunea cu un gol in suflet de cand nu a mai aparut. sper sa o revedem curand.

  247. 247
    lory Says:

    Gabriela

  248. 248
    aniela Says:

    o vrem pe gabi

  249. 249
    lacry39 Says:

    Gabriela este preferata de majoritatea si deci,si de mine!,este mai calda in discutii,are dictie si pronuntie perfecta,psihologie…este atragatoare,aspect placut pentru telespectatori,nu se compara cu Mirela,aceata incearca…dar nu i reuseste.Iar daca Gabi i si doreste sa ramana insarcinata,nu e nici o problema,dar dupa ce se termina sezonul nr.5 Nora ptr.mama!Pai nu?

  250. 250
    manu Says:

    gabriela e ok.dar si mirela face fata cu succes

  251. 251
    oana Says:

    Gabriela.Gabriela..vina inapoi.pls:*

  252. 252
    florentina Says:

    Gabriela fara nici un comentariu saptamana aceasta a fost total aiurea mai ales sambata la final sincer nu mai puteam sa ma uit nu are nici un farmec fara doamna Gabriela,asa ca doamna Gabriela reveniti mai repede.

  253. 253
    geo Says:

    gabi nu ne faace una k asta……nu are nici un farmec npm fara tine…noi si multi alti nu o sa ne mai uitam…te pupam si antoarcete te rugam…

  254. 254
    Claudia Says:

    nu stiu dupa ce ne mai intrebati daca o vrem pe gaby daca nu tineti cont de parerea noastra uitativa voi la nmp si la mirela voastra, noi nu o vrem HUUUUUUUUUUUUUUU

  255. 255
    o ardeleanca Says:

    O VREU PE GABYY

  256. 256
    Claudia Says:

    SA VOTATI VOI PE CINE VRETI SI SA VA SPALATI CU MIRELA PE CAP

  257. 257
    ioanna Says:

    sincer ma uitam la aceasta emisiune pt Gabriela, este cea mai tare prezentatoare TV, dupa parerea mea, o admir foarte mult, din toate punctele de vedere, si fizic imi place foarte mult, dar mai mult caracterul ei, modul in care gandeste, stie cum sa-i “manevreze”pe concurenti, in schimb Mirela nu prea are acest dar, poate din cauza ca i la inceput….nu vreau sa fie rautacioasa, dar stiu clar o VREAU PE GABRIELA, e mult mai buna! Cred ca ar fii bine sa si termine emisiunea pana in vara, apoi sa ia o pauza, pentru a si rezolva si “problemele” din viata personala.Stiu ca poate!

  258. 258
    mihaela Says:

    gabriela

  259. 259
    paula Says:

    CU PARERE DE RAU , DAR EMISIUNEA ISI PERDE TOT FARMECUL ODATA CU LIPSA GABRIELEI . NICI NU MA MAI POT UITA , NU AM NIMIC CU MIRELA DAR NU ESTE POTRIVITA PENTRU … NORA PENTRU MAMA … SPER DIN SUFLET SA REVINA CEL PUTIN SA DUCA SERIA ACEASTA PANA LA FINAL . TE ROG GABRIELA NU NE DEZAMAGI .

  260. 260
    kriszta Says:

    Sincer nu imi place cum prezinta Dmn Mirela,era mai potrivita Gabriela,de cand nu mai prezinta Gabriela nici nu imi vine sa ma mai uit la emisiune!!!Sa vina inapoi Gabriela!!!

  261. 261
    Maria Raducu Says:

    imi pare rau sa spun dar Mirela nu este facuta pt asta.Gabiiiiiii te rugam sa te intorci .Clar Gabriela Cristea

  262. 262
    ali Says:

    daca nu esti tu gabriela nici nu ne mai uitam la emisiune!

  263. 263
    culeanu alina Says:

    Doamna Gabriela venit la emisiune ca nu mai este la fel fara dumneavoastra. Nu putem sa ne obisnuim cu Doamna Mireala.Va rugam din suflet

  264. 264
    denysa Says:

    o vrem pe gaby inapoi fara ea nu mai e emisiunea la fel….nu mai are nici un farmec…..eu un anici nu ma mai pot uita…

  265. 265
    KarinutZ Says:

    Nu imi place deloc de Mirela. Sper sa se intoarca Gabi ,pana atunci nu ma mai uit la emisiune, mult mai bine prezenta Gabi, e altfel!!!

  266. 266
    denysa Says:

    gaby te rugam sa revii.pls

  267. 267
    andreea Says:

    Fara Gabriela emisiune nu are nici un farmec cear imi propun sa nu ma mai uit.Gabi te asteptam sa revi

  268. 268
    Silvia Says:

    Gabriela!!!!!!! Ma enervez pur si simplu cand ma uit acum la emisiune, noua prezentatoare e total pe dinafara, cand aud ce intrebari pune si cum se exprima schimb de multe ori canalul, e de groaza. Sper sa se intoarca Gabriela Cristea T. inapoi in emisiune, nu e la fel fara ea, deelllloooooccc!

  269. 269
    mioara Says:

    CU SIGURANTA AS ALEGE GABRIELA CRISTEA ,E SINGURA CARE POATE MODERA ACESTA EMISIUNE,MIRELA NU ARE CE CAUTA AICI SA PLECE DE UNDE A VENIT

  270. 270
    Ramona Says:

    Aceasta emisiune a fost moderata perfect de d-na Gabriela Cristea. Consider ca se integra foarte bine in peisaj, iar emisiunea avea mai mult farmec cu dansa prezentand-o, ca sa nu mai mentionez faptul ca atunci cand dansa modera emisiunea, concurentii aveam mai mult respect in exprimare si comportament si reusea sa ii struneasca mult mai bine si sa le dea exemple bune.

    Eu sunt o fana a acestei emisiuni, de aceea sper sa se reintoarca d-na Gabriela Cristea, pentru ca, fara dansa, pare sa nu mai aiba atata farmec emisiunea.

  271. 271
    casandra_sanda Says:

    te rugam vino anapoi la carma corabiei ! fara tine se va scufunda curand …. doar prin ansasi prezenta ta le ridicai moralul concurentilor si cu atat mai mult ne bucurai si pe noi de acasa cu antelepciunea si frumusetea ta interioara si exterioara ceea ce an zi de azi mai rar ! te rugam vino anapoi

  272. 272
    CRISTINA TANASA Says:

    mie nu imi placea foarte foarte tare d-na Gabriela dar asta nu inseamna ca nu o plac;dar pe Mirela o ador ptr ca are un aer de liniste si de om foarte bun ca si d-na Gabriela de altfel dar v-am spus Mirela are altceva si se potriveste mult mai bine la aceasta emisiune si e mai multa liniste;imi pare rau ca a iesit Catalina care se cunostea mai bine cu Mirela de la emisiunea Am baiat de insuratore;iti doresc mult mult succes Mirela si te pooooooop

  273. 273
    Nikoleta Says:

    cine va crede fratilor ca gabriela vrea sa renunte la emisiune; a venit individa cu pile sau ce ? nu se potriveste de loc cu formatul emisiunii; gabriela avea tot ce trebuie, de carisma ce sa mai vorbim; adio npm de acum incolo; sau poate apare gabriela sa ne spuna ce se intampla cu ea ….

  274. 274
    carmen Says:

    o vrem pe gabriela inapoi,eu nici nu ma mai uit la emisiune,nu are farmec fara ea si cred ca sant minciuni ca nu mai vrea ea sa prezinte.va rugam sa o aduceti inapoi.

  275. 275
    stere_cristina Says:

    Fara Gabriela, emisiunea npm este consacrata si nu are nici un farmec.Mirela nu se potriveste deloc ca prezentatoare a emisiunii. Sincer, de cand a venit sa prezinte, nici nu m-am mai uitat la emisiune. Mi se pare ca nu mai este asa de interezanta. Aduceti-o pe gabi inapoi

  276. 276
    andreea Says:

    io asi vrea pe gabriela imi este foarte draga daca ia nu mai vine io nu o sa ma mai uit la emisiune pacat
    nu imi place deloc mirela

  277. 277
    BBA Says:

    Sper din tot sufletul sa se intoarca d-na Gabriela! Parca e alta emisiune de cand a venit Mirela. Am urmarit toate sezoanele si de cele mai multe ori incepeam sa ma uit la un nou sezon pt d-na Gabriela, deoarece e foarte desteapta si avem si ce invata de la ea. Mi-as dori foarte mult ca d-na Gabriela sa vada toate comentariile si sa realize ca 75% sau chiar mai mult urmaresc emisiune pt ea si pt felul in care stie sa modereze aceasta emisiune! Sper sa revina cat mai curand, pt ca altfel, canal D va avea mult de pierdut!

  278. 278
    ionela italia Says:

    eu cred ca fara gabriela emisiunea nu mai are nici un farmec,ea facea totul,stia sa scoata tot adevarul la suprafata,sincer va spun am urarit doar editiile 3,4,si pe aceasta 5 impreuna cu fetita mea de 2 anisori dar de o saptamana ni prea ma mai uit pt.ca nu mai are rost fara gabriela,ii respect dorinta de a avea un copil ca este cel mai frumos dar de pe lume dar speram ca macar sa ramana pana se termina editi 5.multumesc

  279. 279
    ana Says:

    aduceti-o pe gabi inapoi,nu ma mai uit l emisiune cand vad ca tot mirela prezinta,nu imi place d ea,spuneti ce se intampla ci gabi…

  280. 280
    ALINA Says:

    Sa vina Gabi inapoi,fara ea emisiunea nu are nici un farmec

  281. 281
    zenaida Says:

    Gabriela Cristea Toader!Emisiunea nu mai are acelasi farmec fara ea.Cu parere de rau dar noua prezentatoare nu este potrivita pentru aceasta emisiune.

  282. 282
    ana11 Says:

    MIE AMI PLACE CUM PREZINTA MIRELA.

  283. 283
    aniela Says:

    Azi mi-a placut de Daniela cum a pus-o la punct pe Mirela,era prea inervanta cu insistentele ei,daduse rau in balbaiala.Deasemeni cu intrebarile STUPIDE la adesa Marei.o vedea ca plange si o face sa planga mai tare…….meserie te halesc……….Te rugam gabi,vino ,nu mai suportam.

  284. 284
    aniela Says:

    SCUZE MIHAELA nu Daniela.

  285. 285
    Gigel Says:

    Sa nu mai vina Gabriela ca e OK fara ea.

  286. 286
    marginean tatiana Says:

    sa vina inapoi Gabriela n-are farmec emisiunea

  287. 287
    GLORIA Says:

    EU CRED CA SEFILOR DE LA KANAL D , NU LE-A CONVENIT CA GABI A SPUS IN DIRECT CA VREA SA PARA SEASCA EMISIUNEA , ERA F. OBOSITOR SA AI APROAPE 3 ORE IN DIRECT SI APOI INCA 30 MINUTE INREGISTRARE , SUNT SIGURA CA A OBOSIT SI ESTE STRESATA SI DE ESCAPADELE LUI TOADER. ESTE BUNA AC, PAUZA , DAR TARE MA TEM CA NU V-A REVENI PANA LA FINAL. TURCII NU IARTA ASA USOR, PACAT , IMI PLACEA TARE MULT , MA UIT IN SILA , CHIAR CA AC. FATA NU ARE SARMUL SI EXPERIENTA GABRIELEI. IN AC. SEARA N-A FOST EMISIUNE , OARE DE CE ?

  288. 288
    Nicole Says:

    Ma bucur tare mult ca Gabriela a hotarat sa nu mai prezinte emisiunea . chiar ma plictisisem sa le tot dea nasla toate impertinentele precum Andreea NPM3 si lista poate continua… Mi se pare ca nu ese realista persoana care spune ca se uita in sila la emisiune . Mirela Boureanu Vaida valoreaza de zeci de ori mai mult decat Gabriela si ca prezentator si ca om . Asa ca va rog … ar trebui sa ii dam mai mult de o sansa. Tine-o tot asa Mirela! Si Gabi nu te mai intoarce ca eu cel putin nu iti duc dorul! Dac nu te gandeai tu sa pleci cu siguranta te inlocuiau cei de la KANAL D ca erai expirata de mult . Si Sorin te tot lua peste picior cu OK- ul tau ingrozitor de deranjant.Drum bun si cale batuta!

  289. 289
    paula Says:

    sa revina gabriela!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!mirela nu stie sa vb si nici cum sa prezinte emisiunea!!!!!!!!!!!!!!

  290. 290
    aniela Says:

    Hei,Nicole,pe celume traiesti,Gabita astazi vine in emisiune azi.A fost saracuta intr-o mica vacanta,e sanatoasa si ffff. frumoasa.Mirela sa plece la”AM BAIAT DE-N SURATOARE” nici acolo n-a facut purici multi.Persoana mai statornica si din zi in zi mai iubita cum e Gabi ,n-a avutcanal D si nici n-o sa aiba. SA TRAIESTI CANAL D.

  291. 291
    raluca Says:

    o vreau pe gabriela inapoi.in fiecare dimineata ma uit daca s a intors si cand vad ca nu e ea nu mai ma uit.nu mi place de mirela. chiar nu mi place.sper din tot sufletul sa se intoarca gabi.va pup !!!!!!!!!!!!!!

  292. 292
    Nico. Says:

    O VREM INAPOI PE GABRIELAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.
    Cei d la kanalD o sa vedeti k o sa pierdeti multi telespactori dak nu revine gabriela, cel putin grupu nostru de prieteni renuntam toti sa ne uitam dak nu revine gabriela.
    O SA PIERDETI AUDIENTA CU SIGURNTA…………………..

  293. 293
    mona Says:

    PACAT DE SCHIMBAREA PREZENTATOAREI !NU E MIRELA NICI LA DEGETUL CEL MIC AL GABRIELEI .DAR E FIRESC SA SIMTA SI EA NEVOIE DE O PAUZA. ORICUM EMISIUNEA NU MAI E ACEIASI………..

  294. 294
    lenuta grigoriu Says:

    va pro din suflet sa vina Gabriela inapoi nu mai are nici un farmec emisiune. va veti pierde audienta.eu va comentez din Spania si urmaresc toateeditiile ar fi pacat sa va pierdeti audienta.Gabriela chiar isi merita banii.prin audienta pe care o face.veti vedea pe parcurs daca nu revine Gabriela

  295. 295
    lenuta grigoriu Says:

    este pacat de aceasta emisiune caci se va pierde pe drum si veti vedea caci la urmatoarea editie caci nu veti mai gasi concurente si concurenti,pacat caci stricati toata emisiunea ceasta frumoasa

  296. 296
    adina Says:

    ok, daca vrea sa faca un copil sa il faca, dar sa apara in urmatorul sezon din nora pentru mama, nu cred ca ii va fi imposibil sa prezinte emisiunea cu putina burta.:-?? e cariera ei, si e pacat mai ales ca sincer va spun nu mai are nici un farmec sa ma uit la aceasta emisiune fara ea.

  297. 297
    ANKA Says:

    daca mai vine asta sigur nu mai are audienta emisiunea!! sa vina gabriela cristea era esenta emisiunii !! nu ati observat ca nici macar dupa tragedia din fam ei nu a scazut audienta?? boureanu nu are nici un talent fratilor !este atat de aroganta ca nici macar concurentii din casa nu se simt in largul lor cum o faceau cu gabi !! sa plece mai repede ca in momentul in care dau pe kanal d la 10 dimi sa ma uit la emisiune si vad ca apare talanoaica aia schimb postul !!ma oftic ca de cand a intrat nu ma mai uit la emisiune si nu mai stiu nimik ce se intampla !! sa vina gabiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii va rugam !santem mai multe fane ale emisiunii care va rugam sa vina gabi cristea ca sa ne uitam in continuare !!

  298. 298
    antony Says:

    nu imi place emisiunea de loc fara gabi,de cand nu mai vine nu am mai vazut emisiunea. mirela incearca dar nu reuseste sa scoata de la concurenti nimic cat despre concurenti mirela nu le face fata cel putin lui sorin. o vrem pe gabi

  299. 299
    antony Says:

    gabi

  300. 300
    tanya Says:

    mie imi place si de MIRELA..chiar se descurk ff bn pt o incepatoare…imi este indiferent cn prezinta pt k nu prea mai este frumos nimik in reality show-ul asta…se strik ku timpul…cred k o sa fie ultimul sezon…

  301. 301
    iliesi Says:

    vreau sa vina inapoi gabriela e urita emisiunea fara ia
    .ia stia cel mai bine sa prezinte <se implica mai mult decit mirela
    o iubesc pe gabriela si ne este dor de ia

  302. 302
    iliesi Says:

    o vreau pe gabriela .

  303. 303
    iliesi Says:

    O VREAU PE GABI VA IMPLOR
    E FOARTE URITA EMISIUNEA FARA IA NICI NUMI VINE SA MA MAI UIT.NU PREA LE ARE MIRELA

  304. 304
    barbyela Says:

    pe gabiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

  305. 305
    maria Says:

    mie i-mi place f mult cum prezinta Mirela emisiunia merita sa mearga in continuare cu aceasta emisiunie.Mirela este inpunatoare fata de concurentii chiar si fata de telespectatori care intra in direct .Gabriela sa-si vada de afacerile ei de care le-a deschis inpreuna cu sotul ,a iceput dupa cum am citit in ziar a inceput sa faca nazuri asa ca poate sa faca si altcineva aceasta emisiunie.

  306. 306
    maria Says:

    ce prostie se spune ca Mirela nu este nici la degetul mic al Gabrielei eu cred ca este invers ,una sa-ti placa fizic de o persoana si alta sa fie buna ca moderator.Degeaba spun uni ca nu va mai avea succes aceasta emisiunie, cui i-iplace se va uita si de acum in colo asta pana se obisnuesc cu Mirela.

  307. 307
    maria Says:

    voi cei din spania si italia asa a-ti votat si cu presedintele Romaniei de aceea merge treaba bine in tara,stati bine acolo caci cei carora le place aceasta emisiunie din tara se va uita la ea si fara Gabi va garantez eu.

  308. 308
    madalina Says:

    kanal d ati pierdut multa audienta deoarece nu mai e gabriela .imi placea asa de mult de ea.si acum e bn dar mai bn era cu gabriela

  309. 309
    mihaela Says:

    o vrem inapoi pe gabriela!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 fara ea nu are farmec emisiunea! nu ne mai uitam la ea! pacat

  310. 310
    Nico. Says:

    o vrem pe gabriela….. ce nu intelegeti, nu vedeti k fara ea nu are farmec emisiune???!!!

  311. 311
    reli enache Says:

    va rog mult sa vina Gabriela inapoi fara ea nu mai are farmec emisiune Gabriela vino inapoi poti sa preziti emisiunea si insarcinata atentie cei de la K D pierdeti telespectatori si audienta scade va multumim anticipat pentru decizia buna pe care o sa o luati sint sigura pe ce ace spun

  312. 312
    camelia Says:

    eu va urmaresc din spania si pot spune ca farmecul acestei emisiuni e GABRIELA CRISTEA.Nu cred ca voi mai urmarii emisiunea nu are nici un farmec si nu ptr.ca cealalta prezentatore nu este buna dar amprenta acestei emisiuni si moderarea ei se cheama GABRIELA.Merita salariu si poate mai mult .Tot timpul era la servici si era ptr.ca ii placea ce facea isi neglija sotul dar respecta emisiunea si a kanal d.Hai sa vedem merita sacrificiul?MULTUMESC SI PROMIT CA FARA GABRIELA NU VOI PRIVI EMISIUNEA NORA PENTRU MAMA.SIGUR VETI PIERDE DIN AUDIENTA

  313. 313
    im Says:

    Gabriela Cristea daca avea respect pt cei care ii sunt fani nu renunta la show asa usor indiferent din ce motiv….Mirela e mai potrivita pt emisiune pt ca e obiectiva…Gabriele ii sustinea subtil pe Elena si Alin..il mai scotea in fata si pe Sorin indiferent de ce zicea sau facea, iar baiatul a sarit calul de multe ori si trebuia cel putin sanctionat…nimeni nu e de neinlocuit..G Cristea a ajuns la saturatie si rutina cu emisiunea…in plus, ca prezentator nu poti sa impui tu regulile jocului in fata producatorilor (pt ca asta am inteles ca a fost neintelegerea cu Gabriela)

  314. 314
    Gigel Says:

    Ajunge cu Gabriela voi care o doriti asa tare ati vazut pozele dela mare cu Gabriela? dati pe Google Gabriela Cristea Toader si o sa va lamuriti de trecutul ei si a ajuns chiar sa ne enerveze cu PRIETENA EI BUNA si Ok Ok la fiecare cuvint.Nici ea la inceput nu a fost dar si acum face si ea ce zicea Calatin Mirela ramii mai departe ca se vor obisnui oamenii si cu tine,Cauza plecarii este salariu care vrea mai mult de 10000 de Euro. pe luna nu vi se pare cam mult cind altii mor de foame.

  315. 315
    Elena Says:

    O vreau pe Gabriela inapoi cat mai curand.de cand a plecat nu am mai vazut nici o emisiune pentru ca nu am rabdare sa o urmaresc pe Mirela. Mirela e ok dar pt o alta emisiune pe care sa o inceapa ea nu sa continue ce a inceput Gabriela.Gabi abia astept sa te vedem din nou la emisiuna.

  316. 316
    crina Says:

    o vrem inapoi pe d-na gabriela nu aree farmec emisiunea fara ea,noua prezentatoar evb prae mult nu i s potriveste misiunea veniti inpoi dna gabriela ,va pup

  317. 317
    anca Says:

    gabriela te rog sa revi inapoi la emisiune ca e foarte rau fara tine neam obisnuit cu tine de atatia ani si nu am vrea ca sa pleci din emisiune cealalta colega nu are acelasi farmec ca si tine te iubim gabriela si te asteptam inapoi in emisiune ca daca nu esti tu in emisiune nu are nicin farmec te asteptam

  318. 318
    gargarita Says:

    fara Gabriela parca urmaeresc alta emisiune.nu ma pot uita…….o mare greseala ar fi sa plece.nu ne face una ca asta.te rugam

  319. 319
    sonia Says:

    Oameni buni lasati pe cei care produc emisiunea sa decida!
    Lasati-o si pe d-na Mirela, care este actrita, cantareata, femeie fina, sa-si faca meseria!

  320. 320
    lucia Says:

    gabriela poate sa stea acasa linistita ca si fara ea se poate face aceasta emisiune care oricum nu mai valoreaza mai nimic.

  321. 321
    lucia Says:

    gabriela cristea nu este unica moderatoare care poate modera aceasta emisiune .Este decorativa dar exprimarea ei lasa mult de dorit !!!!!!!

  322. 322
    flory Says:

    normal ca pe gabriela chiar daca este buna si mirela dar sufletul acestei emisiuni este gabi pupici

  323. 323
    Gigel Says:

    Mirela te rog nu te lasa calcata de mahalagismul lui Sorin si Valentina tu esti moderatoare nu ei vezi ca nu mai tine cont ca esti acolo,TRECETI LA SANCTIUNI conform regulamentului ,ca niste nesimtiti ca Sorin si Valentina sa spuie sa schimbam canalul nu le este rusine ca dela noi vin destui bani din care ei huzuresc in casa.Nu mai tolerati obraznicia acestor indivizi care pot fi si eliminati.

  324. 324
    fabi Says:

    dc nu mai este emisiunea seara da gabriela dc nu vine poate la emisiune ……. imi place ca prezentatoare pe mirela boureanu

  325. 325
    irina Says:

    decand prezinta mirela eu nu ma mai uit la npm,gabriela era altfel mai glumeata,va rog sa intre gabi inapoi.va pup

  326. 326
    coscodaru violeta Says:

    eu nu mai ma uit la emisiune de cand nu mai prezinta d-na gabriela , nu ca k, nu miar place si de dna mirela dar nu are nici un farmec emisiunea si sunt sigura k nu o sa mai fie asa audienta parca si concurenti din casa sunt posomorati fara chef face ce le taie capul nu se poate sa vn dna gabriela altfel ar fi pacat pt fani npm ccare am pierdut atata timp sa ne uitam la aceasta emisiune in care nu mai are nici un farmec pacat. EU ma uit doar pe forum sa vd ce sa mai intimplat in emisiune atat eu cat si prietenele mele vecini rude etc . D-NA MIRELA NU A PRINS FIRUL DE LA INCEPUT E NORMAL SA FIE PE DINAFARA CU CE A FOST LA INCEPUTUL

  327. 327
    Dayanara Says:

    Mie imi place Mirela foarte mult..este la fel de buna ca si Gabriela, poate mai buna ;;)

  328. 328
    lili Says:

    ami place mirela .este o fata desteapta si se descurca de minune avand an vedere ca a preluat emisiunea din mers.ne am obisnuit cu gabi dar nu mi se pare etic ceea ce a facut renuntand la emisiune an plin sezon.ati doresc succes mirela.

  329. 329
    sorina Says:

    pe Gabriela deaoarece stie sa przinte emisiunea nu ca si MIRELA BOUREANU-VAIDA

  330. 330
    ramona Says:

    gaby,vin o inapoi! nici macar nu mai fac emisiunea de seara.nici nu ma mai uit.probabil ca nici nu o platea indestul si de aia a plecat! m ati pierdut si pe mine.sorry!

  331. 331
    adriana Says:

    nu stie canal D ce pierde daca pleaca GABI adio nora pentru mama
    pacat de concurentii de la ed 5 pacat alte emisiuni lasa de dorit

  332. 332
    elena gabriele pocol Says:

    clar, gabriela este cea mai potrivita ptr a prezenta emisiunea. fara ea, emisiunea nu are sens, este seaca, searbata… noua prezentatoare- superba, insa nu poate lua locul spiritualei gabriela… ptr ca emisiunea sa aibe succes, trebuie sa revina gabi…. mie imi placea shoul inainte, acum, prefer sa fac altceva …..pa

  333. 333
    Amely Says:

    Mirela este o dragutza, o buna prezentatoare, dar ar trebui ca sefii canalului sa constientizeze ca nicio alta prezentatoare nu se poate identifica atat de plenar cu aceasta emisiune, precum Gabi.NPM este Gabriela Cristea si viceversa! Salutari, cu drag, din Madrid!

  334. 334
    grecu Says:

    fara Gabriela emisiunea nu mai are nici un farmec…eu cel putin nu ma mai uit la emisiune de cand e ea plecata…nici o alta persoana nu o sa-i poata lua locul…doar ea stie ceea ce ne place,doar pe ea o vrem…

  335. 335
    cristina Says:

    buna ziua sunt cristina va scriu din londra va rog frumos aducetio din nou pe gabriela o sa pierdeti multi telespectatorii va rog frumos

  336. 336
    cristina Says:

    va rog frumos puteti scrie cand vine gabriela nu are nici un farmec emisiunea sper sa o vad de curand

  337. 337
    aniela Says:

    Domnilor de la canal D ,va rugam clarificati cat mai repede problemele ce depind de dv,cu Gabriela si aduceti-o .Fara ea nu deschidem acest program,si am fani de 5 ani.Va rugam.Mirela nu-i de asa ceva.

  338. 338
    Gigel Says:

    GATA SA TERMINAT CU OK.OK. BINE CA A PLECAT SA NU MAI AUZIM DESPRE BUNELE EI PRIETENE .Ajunge pe ea nu emisiunea o interesa emisiunea ci BANII ca ea facea ce zicea Catalin un casca,Cine nu vrea sa se uite sa schimbe canalul dar ma tem ca va uitai mai tare din curiozitate ca alt fel nu ati scrie aici ca vreti ce vreti? Eu nu o mai vreau pe Gabriela ca eu schimbam canalul cind incepea emiisiunea cu Ok Bine Ok.Bine.,BAFTA MIRELA VEI FI MAI TARE CA Gabriela.

  339. 339
    Roxana Says:

    Eu una nu ma mai uit daca nu se intoarce Gabi[-(.
    Mirela nu stie sa vorbeasca.

  340. 340
    Nico. Says:

    cine nu stie azi la 16:45 in emisiune “drept la tinta” vine doamna gabriela sa spuna adevaratele motive pt care nu mai apare la emisiune NORA PT MAMA5.

  341. 341
    Nico. Says:

    cine nu stie azi la 16:45 in emisiunea “drept la tinta” vine doamna gabriela sa spuna adevaratele motive pt care nu mai apare la emisiune NORA PT MAMA5.

  342. 342
    alina Says:

    SINCER NU FACE MIRELA NICI 5% CAT FACE GABY LA ACEST SHOW.GABY ARE ACEL CEVA CARE NE ATRAGE PE TOTI SA URMARIM ACEST SHOW,E FACUTA PT ACEASTA EMISIUNE. ADUCETIO INAPOI . O VREM ALATURI PE GABRIELA CRISTEA

  343. 343
    mary Says:

    fara gabriela la nora pt mama nu mai are farmec,eu una nu ma mai uit deloc la emisiune

  344. 344
    darius Says:

    mihaela 50 la suta si gabi 1 la suta

  345. 345
    darius Says:

    mirela50 la suta si gabi 1 la suta

  346. 346
    yvonne16 Says:

    Orice inceput e greu. Multa bafta Mirela ! Imi place cum prezinti.

  347. 347
    Denii. Says:

    Cea mai buna e gabriela cristea..fara ea emisiunea e nula !

  348. 348
    simona Says:

    buna ziua,am urmarit toate emisiunile,dar de o sapt nu suport emisiunea nu_mi place MIRELA nu stie sa prezinte aceasta emisiune,nu ma mai atrage aceasta emisiune,,,GABRIELA TE ROG INTOARCETE

  349. 349
    moni Says:

    sa vina gabi inapoi

  350. 350
    Iulia Says:

    NORMAL ca PE GABRIELA CRISTEA!!! Mirela e un nimeni pe langa Gabi. Nu se pricepem e incepatoare. Poate daca se mai naste odata o sa o poata inlocui pe Gabriela. Pana atunci DISPARI!!!! O VREM PE GABI!!! o IUBIM PE GABI

  351. 351
    marinela Says:

    draga Gabi imi pare nespus de rau ca nu mai prezinti tu SI IA-SI RUGA PE CEI DE LA KANAL D SA TE LASE SA PREZINTI PINA LA FINAL nu am nimic cu MIRELA mi-e draga si ea dar totusi nu esti TUUUU

  352. 352
    tania_mihai Says:

    TOATE AU INCEPUT SI SFARSIT.TREBUIE STIUT CA ACOLO UNDE CEVA SFARSESTE,ALTCEVA VA RASARI CA UN NOU INCEPUT.si lumea are acelasi destin,iar noi formam LUMEA.GABRIELA,NU FII TRISTA TOTU-I TRECATOR si ORICE RAU ADUCE-UN BINE DUPA EL.BAFTA-N VIATA SI SA-TI DEA DOMNUL TOT CE-TI DORESTI.TU SA FII BUCUROASA DE TOT CE PRIMESTI,CA CINEVA ACOLO SUS NE IUBESTE PE NOI PACATOSII.IMI ESTI FOARTE DRAGA ASA CUM ESTI..>:d<

  353. 353
    Nicolle Says:

    Astazi am vazut-o pe Gabriela la Madalin Ionescu si am plans o data cu ea,totusi as dorii ca sa citeasca si cei de la Sinevizyon cat este de dorita Gabi,va rog macar lasati-o sa isi termine acest sezon,va rugam multi romanii de aici din Italia care o urmaream,doar acest sezon,macar de dragul la atatea sezoane care v-am urmarit,Va multumim si o asteptam pe Gabi<>.

    Cu drag din Italia,

  354. 354
    sonia Says:

    Alina
    Pune-i o vorba buna la sefii ei directi ( Casa Synevizion) si ti-o aduce garantat! Si ea isi doreste.
    Pana una alta, daca nu-ti mai place emisiunea fara d-na Gabi, lasa pe altii pe care-i intereseaza evolutia concurentilor si nu moderatorul, sa-si spuna parerea .

  355. 355
    anka Says:

    aduceti o inapoi pe gabrilea!!!de cand a plecat aceasta emisiune nu mai are nici un farmec.nu mai urmaresc deloc de cand a plecat gabi!

  356. 356
    Lilu Says:

    O vreau pe gabriela cristea din nou la nora pt mama!!! E cea mai potrivita pt acest rol!! datorita ei ma uit la acest sou:) SUnt alaturi de ea sh ii doresc tot binele din lume :) sa i se implineasca dorinta sa aiba un bebe :)

  357. 357
    Cristina Says:

    GABRIELA GABRIELA GABRIELA GABREIELA GABREIELA GABRIELA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GABIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

  358. 358
    Gigel Says:

    Sa mai apara Gabriela cind oi chemao eu ,oamenii mor de foame si ei nu ii ajunge 4oo de milioane pe luna ce face cu acesti bani,sotul este om de afaceri are bani de aruncat si nici macar nu au cui sa ramina ca nu are macar un copil.Ok.Ok.Ok.Bine ajunge a facut o caruta de bani pe mina noastra care sintem fraieri sa sunam si nici macar nu ne primesc in direct ne ia banii si atit mai votam ,mai dam sms, si totul e pe bani nostrii.Cit despre concurs totul se aranjeaja acolo la producator.

  359. 359
    casandra Says:

    nu ma mai uit la enisiune daca nu vine doamna gabriela

  360. 360
    gabriela Says:

    GABRIELA e cea mai potrivita,sincer,o s pierdeti multe,ea are acel ceva care noua telespectatorilor ne placea s vedem,nu m uitam zi de zi,dar marea finala nu o pierdeam,acum insa nici marea finala nu m mai atrage s o urmaresc

  361. 361
    Nico. Says:

    Pe cine alegem dintre gabi si mirela?
    voi ce ati crede? nu se vede clar cat d iubita e gabi?
    Normal k pe gabiiiiiiiiiiiiiii am alege.
    cei care produceti aceasta emisiune din bun simt dak il aveti pt telespectatori care au urmarit nora pt mama pana acum aduceti-o pe gabi macar sa termine nora pt mama5.

  362. 362
    Melanya Says:

    Gabriela sa vina inapoi……Mirela nu este potrivita pt aceasta emisiune..!!! macar lasati-o pe Gaby sa isi termine sezonul….ca asa e firesc!

  363. 363
    alina Says:

    nu mai are nici un farmec emisunea.,o sa-si piarda audienta trebuia inteleasa si gabriela si trebuia sa stea pana la sfarsitul sezonului.eu una de cand a plecat gabriela nu mai urmaresc emisunea pt k nu imi mai place.

  364. 364
    daniela Says:

    nu face fata gabi e cea mai potrivita pentru aceasta emisiune

  365. 365
    elena Says:

    cu siguranta Gabriela este cea se pricepe…nu am nici o indoiala,nu ca as avea ceva cu Mirela…dar Gaby stie exact sa isi faca meseria si nu numai……imi pare tare rau ca a plecat!!!!

  366. 366
    sonia Says:

    Probabil casa de productie care produce emisiunea nu mai are atatia bani cat i se cere. Lasati-o pe d-na Mirela in pace, este o fata super!!!!!!!!

  367. 367
    Carmneen Says:

    gabriela sa vina anapoi la emisuniea ei acuma nare farmec deloc ne lipsesti gabi pe gabi ovrem anapoi

  368. 368
    Carmneen Says:

    fara gabi nare nici un farmec noi pe gabi ovrem la emisunie nora pmama

  369. 369
    Carmneen Says:

    gabi ieri am plans cad ai spus ca nu mai vi la emisunie sa vi gabi anapoi

  370. 370
    FlorenTina Says:

    Categoric Mirelaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!

  371. 371
    ionela881 Says:

    asa e gabii e ce-a mai tare .nimeni nu o poate schimba

  372. 372
    ionela881 Says:

    imi pare rau de gabii ca nu mai este ,oricum acum nora pt mama 5 numai are noiic un farmec fara ea,ma uitam cu drag si cu placere acum nuu am la ce sa ma mai uit ,sa o lese sa isi duca pana la capat nora ptr mama 5 asta isi doreste si ea cel mai mult si dupa aia se va vedea …………..oricum nu am nimci cu mirela dar nuu se prea descurca ASTA E ADEVARUL,sa stii gabii te iubi mult si daca nu vei mai fii la nora pt mama oricum tot la kanald ramai

  373. 373
    ionela881 Says:

    gabii vina inpoi …..fara tine nu mai este frumos …imi pare rau de mirela dar sa se duca sa prezinte in alta parte nu e de ea nora pt mama .oricum de cand nu mai esti nu mai urmaresc sincer nuu am la ce sa ma uit.mirela nu stie sa formuleze intrebarile asta s-a vazut ,vina inapoi macar pt noi care te iubim de acasa

  374. 374
    ionela881 Says:

    sonia says:daca vrei sa stii casa de productoe are banii numai ca gabi isi doreste un copil si ei au vrut sa semne un contract cu ei timp de 2 ani si ea numai vrea asa de mult de asta nu e ceia ce spui tuu .mai informeaza te mai bn si nu vb abureli de ale tale .oricum mirela sa plece ca locul ei nu e aici e la alta emisiune nu la asta .gabi revina te rog

  375. 375
    monica Says:

    evident o prefer pe Gabriela Cristea. Prezentatoarea cea noua este inodora, incolora , insipida

  376. 376
    Laura Says:

    Gabii ar fi cea mai potrivita din punctul meu de vedere.

  377. 377
    dana Says:

    normal k pe gaby,,o iubesk mult

  378. 378
    tania_mihai Says:

    GABRIELA ….dar ce mai conteaza parerea noastra…….A CONTAT PAREREA NOASTRA VREODATA PENTRU CINEVA……NU CRED.sunt atat de trista pentru ca inca odata mi se confirma faptul ca poti fi FOLOSIT ca un lucru de UNICA FOLOSINTA.celor care ne folosesc le doresc sa nu simta pe propia piele acest sentiment…

  379. 379
    franciska Says:

    ce sa zic…nu gasesc nici un raspuns concret la faptul k de ce a plecat Gabriela….Pacat k ne-am obisnuit cu ea si mi-as fi dorit sa ramana…dc era vb k vrea sa ramana insarcinata nu a mai putut sa astepte 2-3 luni pana se termina emisiunea?Prin faptul asta a dezamagit zic eu publicul care a iubit-o…sper sa o vedem in curand inapoi!!

  380. 380
    Corina G Says:

    Corect ar fi fost chiar daca Gabi nu a vrut sa mai semneze un contract de 2 ani, cei de la casa de roductie ar fi trebuit sa o lase sa termine sezonul 5 mai ales ca a rezentat 5 sezoane. Sincer eu cred ca acesta va fi ultimul sezon si aceasta emisiune va disarea din grila. Imi are rau ca Gabi nu mai rezinta emisiunea.

  381. 381
    ABBA Says:

    pe gabriela

  382. 382
    simona Says:

    forever Gabriela.

  383. 383
    Corina Says:

    clar ca o sustin pe Gabriela:X

  384. 384
    andreea Says:

    Ce sa zic eu nu ma mai uit ca noua prezentatoare se cam balbie si nu stie cum sa ii ieie pe cei din casa .Eu am vazut toate editile si miasi fi dorit sa o vad pana la capat si peaceasta dar alaturi de GABRIELA CRISTEA faceti cumva pentru noi cei deacasa care am fost alturi de voi va rugam mult de tot. Sa nio aduceti pe Gabi

  385. 385
    Gigel Says:

    Gaby sa saturat de bani ca au fost prea multi dati de turci ca e frumoasa,atit, sa isi mai vada si de familie sa intre si ea in rindul lumii.

  386. 386
    aniela Says:

    Gabi te rugam VINO,te rugam fa un compromis,dute si trateaza problema,ca totusi cei de la canal D pe tine te VOR……VINO…..DU PANA LA FINALA NPM5

  387. 387
    ana11 Says:

    e normal ca nu putea sa mai ramana gabi ca ai se facea rau ce vede an concurs.k d trebe sa-si scoata cheltuelele normal ca va fi eliminata iulia si valentina ce-a cu gura mare.valentina o facut paguba multa nu-i mai da k d si bani la plecare. tineti concursu an urmatori ani sa vedeti cati concurenti trag la adapost pentru iarna pe criza asa.iulia se vede pe ia cat o mancat.

  388. 388
    edera Says:

    Sunt foarte suparata si nu mai urmaresc emisiunea de cand Gabriela nu mai e prezentatoare,o admir si o indragesc foarte mult,ea dadea tot farmecul emisiuni.Sper din tot sufletut sa revina pe micile ecrane.

  389. 389
    Claudia Says:

    puneti intrebare,va dam raspuns si va doare in c.r,dupa ce ne mai cereti parerea

  390. 390
    Nico. Says:

    Gabriela vino inapoi!!!

  391. 391
    Loredana Linz Says:

    Gabriela este potrivita pentru aceasta emisiune .Nu cred ca ar putea alcineva sa prezinte,si cred ca nu se va m-ai uita asa multa lume la aceasta emisiune fara Gabriela

  392. 392
    mihaela Says:

    pe gabriela ,pina nu vine ea nu mai ma uit la emisiune,gabriela este super prezentatoare

  393. 393
    nusica Says:

    Gabriela, Gabriela, Gabriela FOREVER!!!!

  394. 394
    Maria Raducu Says:

    imi pare rau degeaba o sustinem noi pe Gabi ca tot …….habar nu am cum o cheama.ramane……..imi pare sincer rau trebuia sa ramana macar pana la sfarsitul sezonului pt este “emisiune ei”" sincer ea a consacrat-o .imi pare rau gabi fii puternica noi te iubim si te asteptam cu noua emisiune pt ca asta “nora pt mama 5″nu mai este interesanta absolut deloc.sincer iti spun ca imi pare nespus de rau

  395. 395
    Roxy Says:

    GABRIELA

  396. 396
    mary Says:

    pe gabriela o aleg nici nu ma mai uir de 2 saptamani la emisiune nu am ce sa mai vad

  397. 397
    alexa Says:

    pe gabriela imi place foarte mult de ea si de cum prezinta o iubesc si deabia astept sa revina in casa.fara ea numai are emisiunea farmec

  398. 398
    Cip Says:

    Gabriela, Gabriela, Gabriela!
    Altfel vor pierde mult turcii.

  399. 399
    aniela Says:

    O VREM PE GABRIELA……..HELLLO…….HELLOOOOO…NE AUDE CINEVA….

  400. 400
    aniela Says:

    DA ,MARY,AI DREPTATE ,NU MA MAI UIT LA TV,PRIVESC PE INTERNET

  401. 401
    mery Says:

    La editia aceasta Gabriela nu mai punea suflet: Fiti corecti era numai vorbe goale multa palavrageala de rudele si peietenii ei care nu exista, venea cu doua imagini si se ruga de madam Nicolita sa vorbeasca saub sa voteze . dar la miliarde inainte . Gabriela nu scotea cuplurile la discutii stau cracanati pe canapea bine macheati si pamponati pe cand Mirela incearca sa scoata ce se intampla intre ele. Sambata am vazut decat doua cuplurile care incercau ceva , restul se certau . Asta dorim sa nu mai fie luati banii si apoi divortul. Ioan si Mihaela cel mai fals cuplu .

  402. 402
    sonia Says:

    Felicitari Meri pentru comentariu. asa este! Felicitari d-na Mirela si succes!
    As dori tare mult s-o aud pe d-na Mirela interpretand celebra melodie ‘ Ana, zorile s-arata”. Canta divin!

  403. 403
    mihaela Says:

    ma fratilor… locul esete a lui D-na Gabriela…nu-mi place deloc aceasta Mirela..de cand a venit ea nu prea ma mai uit..imi placea foarte mult Gabriela si vocea ei placuta si felul de cum prezenta si e foarte frumoasa..imi pare rau k a trebuit sa fie inlocuita…nu-mi place delocccc deloccccccccc…

  404. 404
    gardul Says:

    Un Ardelean catre o Moldoveanca ce divina esti!!!!!!! divina suntem amandoi.

  405. 405
    voicu roxana Says:

    mai bine ramanea gabriela mi se pare o nedreptate ceia ce i se intampla

  406. 406
    ana Says:

    Bine ca nu mai prezinta Gabriela , era buna numai de incitat concurentii.Ma bucur ca a plecat. Acum poate turna copii linistita.

  407. 407
    yuxina Says:

    ma fratilor… locul esete a lui D-na Gabriela…nu-mi place deloc aceasta Mirela..de cand a venit ea nu prea ma mai uit..imi placea foarte mult Gabriela si vocea ei placuta si felul de cum prezenta si e foarte frumoasa..imi pare rau k a trebuit sa fie inlocuita…nu-mi place delocccc deloccccccccc…

  408. 408
    aniela Says:

    Fara Gabriela,emisiunea nu are nici un farmec.Va rugam aducet-o pe GABI.

  409. 409
    david Says:

    LA INCEPUT SI GABY ERA STANGACE DAR CU TIMPUL SA OBISNUIT.CRED CA FIECARE DINTRE NOI LA PRIMUL LOC DE MUNCA AM FOST MAI STANGACI.AR TREBUI SA-I OFERIM MAI MULT CREDIT.

  410. 410
    cineva Says:

    Emisiunea fara gaby nu are nici un farmec..e foarte naspa fara gaby ..dar incep sa ma acomodez si cu cea care ii tine locul…dar tot gaby este baza;)!

  411. 411
    monyka Says:

    o doresc pe Gabriela;)

  412. 412
    silvia Says:

    Gabriela ,intoarcete in emmisiune fara tine emisiunea nu are nici un farmec revinooooooooooooooooooooooooooooooo

  413. 413
    aniela Says:

    Gabriela,……Gabriela………Gabriela……fara ea nu are haz emisiunea.Este sablon……..Imagini,cearta,bani……..Materialele =Emisiune=salariu 8000 euro.Vai ,VAI, ce usor castiga “unele” banii

  414. 414
    angi Says:

    Fara Gabi emisiunea nu isi ami are rostul

  415. 415
    angi Says:

    daca Gabi nu revine la Nora pentru mama aceasta emisiune isi va pierde treptat urma …. ea facea totul ca emisiunea sa fie cum era…acum nu mai e frumoasa si tot mai multa lume renunta sa mai urmareasca emisiunea

  416. 416
    elena Says:

    gabriela gabriela gabriela gabriela

  417. 417
    bia Says:

    nu mai suport emisioune , cand vad noua prezentatoare schimb cat mai repede programu ..de 3 saptamani nici nu ma mai uit…e praf fara gaby

  418. 418
    maya Says:

    astazi din curiozitate am intrat pe sait noraptmama si m am gindit daca ar avea vriun rost norapt mama fara Gabi fiinca eu una decind a iesit din emisiune nu mai deschid tv si cred ca suntem multi care ni-o dormi inapoi!asa ca va rugam dati din nou lumina si vita noraptmama aducetio inapoi pe Gabi!

  419. 419
    Francisc Says:

    Hai sa fim seriosi: Nimeni nu este de neinlocuit. Este in regula si cu Mirela. Eu deja m-am obisnuit cu ea si imi place.

  420. 420
    FlorenTina Says:

    e ft ok emisiunea si fara gaby care nu mai era impartiala si era vadit de partea anumitor concurenti (valentina)in editiaa trecuta tinea cu brandusa si cristina…total impotriva dianei,iar in editia asta gaby o intepa des pe silvia si catalina
    bafta mirela

  421. 421
    Crysal3xa Says:

    Nu face fata d-na Mirela….abia vorbeste….nu se poate ridica la nivelul d-nei Gabriela!

  422. 422
    madalinao4o3 Says:

    Gabriela binenteles.Cu ea aveau farmec toate emisiunile.Efectiv te atragea sa te uiti la emisiune dar acum………………….Inainte urmaream emisiunea zi de zi pecand acum ma uit cam o data pe sapt. sau chiar si la doua sapt. ca sa vad ce se mai intampla cu concurentii.NU MAI ARE NICI UN FARMEC!Chiar nu se putea sa o lasati sa termine sezonul NPM5?

  423. 423
    justforfunny Says:

    Cum nimeni nu este batut in cuie…Gabi poate fi inlocuita cu succes de Mirela.

  424. 424
    Gabriela Says:

    Pe Gabriela Cristea-Toader normal este cea mai buna Mirela nu face fata imi pare rau pentru ia dar nu mai are acelasi raiting emisiunea cum era cand o prezenta Gabi…..asa ca aduceti-o pe Gabi inapoi

  425. 425
    deea Says:

    fratzilor…de ce nu ati lasat-o pe gaby sa termine macar aceasta emisiune…sa fim sinceri akm emisiunea nici nu zici k mai exista…o sa piarda tot raiting-ul fara gaby….:(

  426. 426
    alex Says:

    mirela imi place de tine,esti moldoveanca de-a mea!!succes in continuare.!!

  427. 427
    Iuliana Says:

    Normal ca o alegem pe Gabriela , prezinta mult mai bine ! Nu e la fel emisunea fara ea !

  428. 428
    iulia Says:

    Degeaba se straduie Mirela…nu se compara deloc cu Gabriela!!! Mirela habar n-are sa filozofeze cum o facea Gabriela….si ce sfaturi frumoase si comparatii potrivite facea….nu ca Mirela ,care abia asteapta sa iasa din emisiune…vorbeste mai mult ea,face monologuri sau daca vede ca nu merge , o da pe interogatoriu….dar cu raspunsuri scurte!

  429. 429
    Laura Says:

    Finetea Gabrielei nu o are nimeni…in ceea ce priveste noua moderatoare..nu ne prea incanta,deoarece este foarte dura,ea considera ca se face respectata,dar Gabriela prin finetea si stitudinea ei impunea respect…si cu asta cred ca am spus totul:)

  430. 430
    lili Says:

    eu ai dau o sansa mirelei.e desteapta ,spontana iar an timp va capata experienta .nici gabi nu era atat de grozava la anceput.succes mirela .deja se vede ca ancepi sa te obisnuesti si tu cu noul statut si noi cu tine.

  431. 431
    teo Says:

    cel mai corect ar fi ca fiecare individ care isi spune parerea sa o faca in numele sau,nu in numele mai multor persoane pt.ca eu nu ma regasesc in parerea persoanei care scrie.MULTUMESC pt.intelegere.Parerea mea este ca:Gabriela s-a etalat suficient prin estetic si mai putin prin exprimare.MIRELA,mult succes,esti desteapta,frumoasa,dezinvolta si meriti pe deplin acest post.Cu toata stima:Teo.

  432. 432
    ANY Says:

    PE GABRIELA NU O POATE INLOCUI NIMENI….NE UITAM LA EMISIUNE DA FACEM ABSTRACTIE DE PREZENTATOARE,NU E BUNA DE NICI O CULOARE .NU E DE ACOLO.SA VINA GABRIELA INAPOI

  433. 433
    ANY Says:

    NU VEDE NIMENI CA MIREL A E SOBRA ,RECE ….NU NU FACE PARTYE DIN POVESTE……….GABRIELA ERA CALDA STIA FFFF BINE SA ISI JOACE ROLUL PE CAND ASTA IOC…………….

  434. 434
    bia Says:

    amandoua sunt vai de capul lor. Niciuna nu iese in evidenta prin inteligenta, nu fac decat sa foloseasca aceleasi intrebari cliseu, iar cand participantii riposteaza la ceea ce se intampla se ascund dupa alte clisee…. nu a stiut Gabriela cum nu stie nici Mirela sa faca fata unei provocari folosind argumente.

  435. 435
    Nelutu Says:

    Mirela este o fata serioasa si cred ca se potriveste f.bine cu formatul emisiunii.Bafta Mirela !

  436. 436
    justforfunny Says:

    Il propun pe Mircea Radu,ar face treaba mai buna.

  437. 437
    andreea Says:

    gabriela e de neinlocuit….o vrem inapoi fara ea emisiunea nu mai e la fel:(

  438. 438
    Mihaela Says:

    Eu as alege-o pe Gabi!!!!Mirela nu prea jtie sa se exprime ji se cam balbaie uneori!!!Nu are acel ceva pe care’l avea Gabi!!!

  439. 439
    nico Says:

    gabriela era o prezentatoaare ce simtea exact concurentii,ce stia sa puna punctul pe i….era omul potrivit la locul potrivit….dna mirela eu o vad ca pe o femeie foarte buna si sufletista….face eforturi sa-si faca cat mai bine treaba….mult succes

  440. 440
    mihaela Says:

    da, dar nu are acelasi farmec ca al gabrielei

  441. 441
    mihaela Says:

    pun pariu ca daca se face npm6 si va prezenta mirela nu prea va mai avea succes emisiunea

  442. 442
    ane Says:

    Mirela e superba!Ma uit cu drag la ea!Doamna Gabriela,care de fapt nu mai e doamna din moment ce a pozat in playboy,a dvenit o increzuta!

  443. 443
    IRINA Says:

    nu ami place de mirela nu o poate anlocui pe gabriela

  444. 444
    IRINA Says:

    gabriela e superba sa vina anapoi sa prezinte emisiunea nora pentru mama , eu nu mai urmaresc aceasta emisiune decand e mirela nu ami place,cand vorbeste se balbaie nu asi gaseste cuvintele nu e locul ei la aceasta emisiune o vreau pe gabriela anapoi la n.p.m

  445. 445
    lili Says:

    mirela esti superba si rolul de prezentator al acestei emisiuni ti se potriveste manusa.esti desteapta ,spontana sif frumusica .ati doresc succes pt ca meriti

  446. 446
    roxana Says:

    De cand a plecat gabriela eu nu m-am mai uitat la nora pentru mama sau cum este acum mireasa pentru fiul meu nu neaparat ca mirela boureanu vaida nu imi place ci pur si simplu imi place mai mult gabriela e frumoasa si are o prezenta incomparabila

  447. 447
    Munteanu LAurentiu Says:

    Cand vine Gariela Cristea toader inapoi fara ea eu nu ma mai uit la emisiune dpr cand si cand, cand am timp. O vrem inapoi pe Gabi Cristea Toader la Nora pentru mama

  448. 448
    MIU MIOARA Says:

    DA IMI DORESC SA O VAD DIN NOU PE GABI AVEA UN PROFESIONALISM TOTAL SI STIA CUM SA ABORDEZE ORITCE SUBIECT ,NU O CRITIC PE MIRELA EA STIE SA FIE UN ACTOR DOAR PE SCENA SI SA CANTE CA O FACE F BN DAR MAI ARE PANA O AJUNGE PE GABI IN CEA CE PRIVESTE ACEASTA EMISIUNE FACETI O MINUNE VA ROG VB IN NUMELE MULTOR CALARASENI VA MULTUMESC

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free