Pe cine ati alege dintre Mirela Boureanu-Vaida si Gabriela Cristea-Toader?


mirela-boureanu-vaidaSaptamana aceasta gazda emisiunii Nora pentru mama 5 este Mirela Boureanu-Vaida, cea care temporar ii va tine locul binecunoscutei noastre prezentatoare Gabriela Cristea-Toader.

Se pare ca ultimele declaratii ale Gabrielei, referitoare la faptul ca nu isi mai doreste sa continue cu Nora pentru mama sunt adevarate. Vedeta afirma intr-o revista ca are nevoie de liniste pentru a putea face un copil, si de aceea si-ar dori o pauza din televiziune, dorind astfel sa renunte la a mai prezenta emisiunea matrimoniala care a consacrat-o.

Se va obisnui oare publicul cu lipsa Gabrielei? Credeti ca Mirela Boureanu-Vaida va putea face fata acestei provocari?

Articol realizat de Raluca Neagu

448 comentarii la “Pe cine ati alege dintre Mirela Boureanu-Vaida si Gabriela Cristea-Toader?”

Pages: « 45 … 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 [1] Show All

  1. 10
    MIHAELA Says:

    NU ARE NICI UN FARMEC ACEASTA EMISIUNE FARA GABRIELA.ARE STILUL EI DE A VORBI,PREZENTA SI DE A FACE CA EMISIUNEA SA FIE MULT MAI FRUMOASA! CRED CA NU O SA MAI AVETI AUDIENTA FARA GABI .NU MAI MA UIT LA ACEASTA EMISIUNE DE CAND A PLECAT GABI !GABI ESTE CEA MAI BUNA PT ACEASTA EMISIUNE. IMI VINE SA SPARG TV CAND O VAD PE NOUA PREZENTATORE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! VA ROG FACETI CEVA! VA ROGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! O SA SE DESTRAME ACEASTA EMISIUNE FARA GABITA! PLEASEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!! NU VA GANDITI SI LA NOI CARE VA URMARIM DE ATATA TIMP?

  2. 9
    Lili Says:

    Gabrielaaaaa, fara discutie.Aceasta emisiune are farmec doar cu Gabriela. Fac si eu o pauza de NPM pana revine Gabriela. Nu o poate inlocui nimeni in aceasta emisiune. Capii Kanal D sa ia aminte…

  3. 8
    gardul Says:

    amandoua sunt depasite

  4. 7
    aniela Says:

    gabi,gabi gabi gabi gabi gabi gabi gabi

  5. 6
    larysa Says:

    pe gabiiiiiii :X:X:X

  6. 5
    irene Says:

    Nu ma mai uit la emisiune.numai are farmec.Nu are studii asupra individului,nu are vocabularul potrivit pt. emisiune.sa se vada cati”privitori”au fost in aceasta perioada si conducerea televiziunii Kanal d isi va da verdictul.Mai buna de 1000 de ori e Niculina Stoican.M Boureanu e buna la can-canuri,dar si fizicul e mult mai neplacut decat al Gabrielei.Are nasul stramb si picioarele..vai de ele.a promovat cine stie cum.Lasati cu frumusetea si talentul.

  7. 4
    adrilina Says:

    sincer Gabriela are un farmec aparte si stie foarte bine cum sa vorbeasca in orice situatie cu concurentii,pe cand Mirela e mai sobra si mai stangace

  8. 3
    adriana Says:

    gabriela

  9. 2
    bruneta0902 Says:

    Toata lumea sa obisnuit cu Gabriela sincer acum nu ma mai incanta sa ma uit la nora pentru mama de cand este Mirela.Sper in continoare sa ramana Gabay dadea farmecul acestei emisiuni.Cred ca odata cu plecarea ei si emisiunia sa nu mai fie asa de apreciata.

  10. 1
    lili16 Says:

    gabriela cristea toader imi este deosebita fara ea npm nu stiu cat succes ar mai avea din partea mea nu!!!!!!!!

Pages: « 45 … 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free