Pe cine ati alege dintre Mirela Boureanu-Vaida si Gabriela Cristea-Toader?


mirela-boureanu-vaidaSaptamana aceasta gazda emisiunii Nora pentru mama 5 este Mirela Boureanu-Vaida, cea care temporar ii va tine locul binecunoscutei noastre prezentatoare Gabriela Cristea-Toader.

Se pare ca ultimele declaratii ale Gabrielei, referitoare la faptul ca nu isi mai doreste sa continue cu Nora pentru mama sunt adevarate. Vedeta afirma intr-o revista ca are nevoie de liniste pentru a putea face un copil, si de aceea si-ar dori o pauza din televiziune, dorind astfel sa renunte la a mai prezenta emisiunea matrimoniala care a consacrat-o.

Se va obisnui oare publicul cu lipsa Gabrielei? Credeti ca Mirela Boureanu-Vaida va putea face fata acestei provocari?

Articol realizat de Raluca Neagu

448 comentarii la “Pe cine ati alege dintre Mirela Boureanu-Vaida si Gabriela Cristea-Toader?”

Pages: « 45 … 11 10 9 8 7 6 5 4 [3] 2 1 » Show All

  1. 30
    Georgyana Says:

    Sunt de parere ca Mirela Boureanu-Vaida nu este potrivita pentru acest tip de emisiune ,nu stie cum sa vorbeasca cu cei din casa ,nici macar nu da bine pe tv…fara gabi emisiunea nu mai are farmec..gabi te rugam intoarce-te,nici concurentii nu mai sunt la fel ca inainte te vor inapoi!

  2. 29
    bubbles26 Says:

    Sincer nici eu nu ma mai uit la emisiune de cand este prezentata de Mirela Boureanu-Vaida…nu are un vocabular foarte dezvoltat si parca se rasteste tot timpul atat la concuresti cat si la cei ce intra in direct.Nu mi se pare corect fata de telespectatorii fideli ai acestei emisiune ca prezentatoarea sa fie schimbata in plin sezon,daca se vrea aceasta schimbare sa se faca incepand cu sezonul urmator…oricum o prezentatoare mai potrivita decat Gabriela nu cred ca se va gasi

  3. 28
    i_kovacs Says:

    gabriela 100%!!!
    nu imi mai vine sa ma uit la emisiune… chiar nu mai are nici un farmec, poate e o chestiune de gusturi, dar mie nu ma mai atrage emisiunea deloc.
    mirela nu pune intrebari pertinente, are un aer arogant si nu atrage deloc publicul.

  4. 27
    i_kovacs Says:

    gabriela 100%!!!
    nu imi mai vine sa ma uit la emisiune… chiar nu mai are nici un farmec, poate e o chestiune de gusturi, dar mie nu ma mai atrage emisiunea deloc.
    mirela nu pune intrebari pertinente, are un aer arogant si nu atrage deloc publicul.

  5. 26
    ali Says:

    gabriela

  6. 25
    Rosu Mioara Says:

    Buna ziua,
    as dori ca Gabriela Cristea sa prezinte in continuare emisiunea “Nora pt. mama”, dar daca viata privata, ii cere altfel, sunt de acord, timpul zboara si copii se fac la timpul lor.O vom astepta sa revina, sau lasati-o, doar sa faca introducera, sau momente mai scurte, tot pe aceeasi bani, pt. ca ea ne tine in fata televizorului, sa poata sa isi faca si un copil.
    Eu la cealalta domnisoara, nici nu ma uit.

    Cu stima,
    Mioara rosu

  7. 24
    alexia Says:

    sincer de cand nu mai este gabi nici nu m-a uitat si mai mult ca sigur nu ma voi mai uita,conducerea kanal d aveti grija ce face-ti asta era singura emisiune care va scotea din “anonimat”,hai gabi inapoi

  8. 23
    Gigel Says:

    Gabriela este Ok Ok de o mie de ori in emisiune a devenit o emisiune banala si Gabriela face cei spune Catalin in ureche. N p m 5 e cea ma rea emiisiune fata de celelalte emisiuni cu un Alin care are trei facultati si vorbeste mai rau ca unul cu 4 clase olteneste fusei ma dusei si alte cuvinte aiurea. In concluzie un nou format de emisiune aceasta este perimata.

  9. 22
    Acasandrei Despina Says:

    Bineinteles ca o alegem pe Gabriela Cristea!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  10. 21
    ali Says:

    gabi!!

Pages: « 45 … 11 10 9 8 7 6 5 4 [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free