Pe cine ati alege dintre Mirela Boureanu-Vaida si Gabriela Cristea-Toader?


mirela-boureanu-vaidaSaptamana aceasta gazda emisiunii Nora pentru mama 5 este Mirela Boureanu-Vaida, cea care temporar ii va tine locul binecunoscutei noastre prezentatoare Gabriela Cristea-Toader.

Se pare ca ultimele declaratii ale Gabrielei, referitoare la faptul ca nu isi mai doreste sa continue cu Nora pentru mama sunt adevarate. Vedeta afirma intr-o revista ca are nevoie de liniste pentru a putea face un copil, si de aceea si-ar dori o pauza din televiziune, dorind astfel sa renunte la a mai prezenta emisiunea matrimoniala care a consacrat-o.

Se va obisnui oare publicul cu lipsa Gabrielei? Credeti ca Mirela Boureanu-Vaida va putea face fata acestei provocari?

Articol realizat de Raluca Neagu

448 comentarii la “Pe cine ati alege dintre Mirela Boureanu-Vaida si Gabriela Cristea-Toader?”

Pages: « 45 … 14 13 12 11 10 [9] 8 7 6 5 4 … 1 » Show All

  1. 90
    ramona Says:

    E greu de spus.Ne este greu sa nu o mai vedem pe Grabiela dar, dupa parerea mea,familia este cea mai importanta ,mai ales ca scopul Gabrielei este unul divin-acela de-a avea un copil.Iti doresc ca acest lucru sa se indeplineasca cat mai repede si sa revii din nou la emisiune.

  2. 89
    vali Says:

    daca doamna gabriela a considerat sa faca o pauza este foarte bine (un lucru frumos sa te gingesti sa faci un copil)denota ca este un om adevarat si lasa loc si altor colege sa se afirme multa sanatate si toate dorintele sa se implineasca!

  3. 88
    hutanu denisia Says:

    pe gabriela crsistea e cea mai potrivita nu mai are culoare emisiune afara ea

  4. 87
    gabi Says:

    nu are nici un haz emisiunea fara gabriela …..nu ma pot uita la tipa asta e tare nesuferita …parca nici concurenti nu vor sa colaboreze…:)

  5. 86
    marcy Says:

    nu ma mai pot uita la e misiune decand nu mai e gabriela

  6. 85
    paula Says:

    IMI PARE RAU , DAR D-NA BOUREANU NU ARE LIPICI LA PUBLIC. GABRIELA ESTE CEA CARE NE TINE CU OCHIII LIPITI DE ECRANELE TELEVIZOARELOR . SINCER DACA NU SE MAI INTOARCE , EMISIUNEA …NORA PENTRU MAMA… ISI VA PIERDE RATINGUL . GABI ESTE SUFLETUL EMISIUNII .SPER SA NU SE INTAMPLE ACEST LUCRU PENTRU CA EU NU MA MAI POT UITA LA NORA PENTRU MAMA . NU AM NIMIC CU NOUA PREZENTATOARE DAR NU SE POTRIVESTE LOCULUI . POATE ESTE PUTEREA OBISNUINTEI … HABAR NU AM… DAR GABIIIIIIIIIIIIII VINO INAPOI NU NE MAI NECAJI .

  7. 84
    cici Says:

    Mai lasati-ma cu Gabi. Eu cred ca a fost prea mult. Si nu o mai criticati pe Mirela. E buna in ceea ce face.
    Imi place ca nu va uitati la emisiune dar stiti tot ce se intampla!

  8. 83
    mery Says:

    Nu stiu, cred ca alcineva care se ocupa de imagini sa fie cat mai multe dar cred ca Mirela vorbeste mai bine si parca pune mai mult suflet .

  9. 82
    aniela Says:

    vrem sa auzim de la gabi daca renunta la emisiune,si dupa acea voi muta canalul.eu doar inpauza schimbam pe ACASA sau PRO TV.draga mea gabi,daca vrei un copil,il faci in timpul noptii,nu in orele de emisiune.te rugam fa-ne si noua pe plac.ptr ti-am fost si suntem fanii tai.te iubim………MIRELA E BN ,DAR NU PTR NPM.

  10. 81
    novice Says:

    si totusi nimeni nu este de neanlocuit……….

Pages: « 45 … 14 13 12 11 10 [9] 8 7 6 5 4 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free