Pe cine ati alege dintre Mirela Boureanu-Vaida si Gabriela Cristea-Toader?


mirela-boureanu-vaidaSaptamana aceasta gazda emisiunii Nora pentru mama 5 este Mirela Boureanu-Vaida, cea care temporar ii va tine locul binecunoscutei noastre prezentatoare Gabriela Cristea-Toader.

Se pare ca ultimele declaratii ale Gabrielei, referitoare la faptul ca nu isi mai doreste sa continue cu Nora pentru mama sunt adevarate. Vedeta afirma intr-o revista ca are nevoie de liniste pentru a putea face un copil, si de aceea si-ar dori o pauza din televiziune, dorind astfel sa renunte la a mai prezenta emisiunea matrimoniala care a consacrat-o.

Se va obisnui oare publicul cu lipsa Gabrielei? Credeti ca Mirela Boureanu-Vaida va putea face fata acestei provocari?

Articol realizat de Raluca Neagu

448 comentarii la “Pe cine ati alege dintre Mirela Boureanu-Vaida si Gabriela Cristea-Toader?”

Pages: « 45 … 11 10 9 8 7 6 5 4 3 [2] 1 » Show All

  1. 20
    dany Says:

    nu mi se pare normal pt k nu are farmec emisiunea fara ea ….. si nu ne mai vine sa ne uitam fara doamna gabriela …:((:((:(( macar sa ter ac sezon:((:((:(((((((((((((:(((:((((:(( multzumim:D:D:D:D::*:*:*:*:**:*::*:**::P:P:o:O:OO:O:O

  2. 19
    me Says:

    normal ca GABRIELA, nici nu ma mai uit la emisiune , care oricum a devenit monotona, ma uitam pt GABRIELA, aceasta inlocuitoare nu vorbeste “tipa” , are o voce stridenta, deranjanta, plus ca nu este ea insasi “stilata intelectual” sa poarte o discutie cu concurentii, ce mai puteti sa renuntati si la emisiune daca nu este GABI

  3. 18
    Claudia Says:

    daca nu mai vine gaby nu ma mai uit puteti pune si pe papa pius

  4. 17
    bibi Says:

    Pe Mirela. A adus un suflu nou. Totul era deja prea monoton.

  5. 16
    laura Says:

    Acuma sa fim sinceri. Cu Gabriela totul era dinainte stiut, si cum va comenta ea, si expresiile ei… E bine ca e cineva nou. Mie imi place foarte mult Mirela. Trebuie sa intelegem ca este la inceput, si dupa cum vad eu prin aparitia ei CHIAR S-AU STRICAT CATEVA ARANJAMENTE!!!!

  6. 15
    cose Says:

    Este foarte greu sa inlocuiesti pe cineva!
    Nu are un merit extraordinarmoderatorul in acest fomat…
    nu cred ca se uita cineva ca era gabi.
    oricum Mirela nu are o misiune usoara…. dar se descurca excelent….are carisma si nu poate nimeni contesta asta, e hotarata, eu sunt suporterul ei… succes ii doresc!

  7. 14
    dutu Says:

    mie imi place Mirela.am vazit-o ca prezentatoare, are talent,spirit…..va fi noua Raduleasca!

  8. 13
    MIHAELA Says:

    GABRIELA SPER CA AI SA CITESTI ACEST MESAJ. TREBUIE SA TE INTORCI PLEASEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  9. 12
    MIHAELA Says:

    DOAMNE MA APUCA TOTI NERVII! NU MAI POT NICI DORMI.ESTE GROAZNICA ACEASTA MIRELA! NOI O VREM PE GABI! NU VEDETI CA ABIA VB?
    NU E POTRIVITA PT ACEASTA EMISIUNE ! GABIII UNDE ESTI?

  10. 11
    MIHAELA Says:

    GABRIELA TOADER TREBUIE SA SE INTOARCA ALTFEL NU VETI MAI AVEA AUDIENTA! CRED CA O SA FIE ULTIMUL SEZON ACESTA! PACAT!

Pages: « 45 … 11 10 9 8 7 6 5 4 3 [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free