Cuplul Alin – Elena se destrama?


npm5 elena si alinIn ultima perioada tot mai multe neintelegeri au aparut in cuplul format din Alin si Elena. Se pare ca mai nou nici Alin si nici doamna Nicolita nu mai sunt multumiti de comportamentul Elenei.

In timp ce doamna Nicolita o acuza pe Elena ca este o fire mai rece si mai retrasa, Alin o considera prea posesiva si nu foarte atasata cuplului lor.

Ultima cearta dintre Alin si Elena a aparut in urma conflictului pe care Alin l-a avut cu Sorin, conflict in care Elena nu i-a tinut apararea partenerului ei, incercand sa-l faca sa vada ca a gresit, lucru care l-a deranjat foarte mult pe acesta.

In emisiunea de ieri dimineata (14.01.2011), Alin a declarat ca s-a despartit de Elena de 2 zile.

Oare relatia dintre Alin si Elena a luat sfarsit? Credeti ca intre cei doi mai exista sentimente?

Articol realizat de Raluca Neagu

82 comentarii la “Cuplul Alin – Elena se destrama?”

Pages: « 9 [8] 7 6 5 4 3 2 1 » Show All

  1. 80
    sofia Says:

    alin si elene sunt niste falsi si apropo de ce a zis doamna cristina dela craiova :::::alin are impresia ca lui ise cuvine totul::::

  2. 79
    ema Says:

    betiva te-a facut fomistul ce mai urmeaza…

  3. 78
    cata db Says:

    elena si alin sunteti favoritii mei!elena esti o fata foarte desteapta si cu bun simt! esti un exemplu bun pentru toate fetele di casa!m.am bucurat ca dupa atatea rautatii din partea celorlati,va sustineti!eu sunt sigura ca va iubiti! aveti grija de voi!va pup

  4. 77
    sorin Says:

    citi ani de puscarie are baiatu asta? este un perves cam trebuie sa invete sa sa lase si pe alti sa vb,cind ve ca miroase ca un wc se cam da cu mult armani dar…………

  5. 76
    simona Says:

    elena si alin sunt favoritii mei elene e super frumoasa e super educata e o fata deosebita iar alin si el este educat dar e f orgolios dar uneori in viata pierzi multe sotul meu e f orgolios e stilul lui alin a pierdut mult in viata pt orgoliu si acel orgoliu trebuie sa-l aplici unde trebuie si inca ceva alin fii mai dragastos mai romantic cu elena pt ca daca o pierzi pe elena fata ca elena nu o sa mai gasesti vrei una precum handicapata de cristina? cred ca nu va urmaresc din spania cu mult drag va pup

  6. 75
    Luminita Says:

    Alin este prea rasfatat si crede ca el este domn peste tot dar nu e asa.Este foarte orgolios . despre culplul lor pot sa sp ca nu este un cuplu serios si nu o sa intru in detalii.

  7. 74
    ana-karenina Says:

    Sunteti doi copii minunati si daca a-ti mai lasa si din orgoliu relatia voastra ar fi la fel. Sunteti inca doi copii tineri si gresiti si unul si celalalt. Felicitari doamnei Mioara care a stiut sa va apropie. Urmatii sfaturile , se vede cu adevarat o schimbare intre voi.

  8. 73
    andreea Says:

    Sunteti cei mai frumos:X:X:X

  9. 72
    cata db Says:

    formeaza un cuplu frumos!sper sa castigati !
    va pup

  10. 71
    Andy_Girl Says:

    Sa nu va despartiti pt ca sunteti cei mai tari din casa,si va votez si vreau casa de piatra…si relatia sa fie buna…orikum fiecare alege dupa inima dar daca va iubiti ar fi pacat sa va despartiti

Pages: « 9 [8] 7 6 5 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free