Cuplul Alin – Elena se destrama?


npm5 elena si alinIn ultima perioada tot mai multe neintelegeri au aparut in cuplul format din Alin si Elena. Se pare ca mai nou nici Alin si nici doamna Nicolita nu mai sunt multumiti de comportamentul Elenei.

In timp ce doamna Nicolita o acuza pe Elena ca este o fire mai rece si mai retrasa, Alin o considera prea posesiva si nu foarte atasata cuplului lor.

Ultima cearta dintre Alin si Elena a aparut in urma conflictului pe care Alin l-a avut cu Sorin, conflict in care Elena nu i-a tinut apararea partenerului ei, incercand sa-l faca sa vada ca a gresit, lucru care l-a deranjat foarte mult pe acesta.

In emisiunea de ieri dimineata (14.01.2011), Alin a declarat ca s-a despartit de Elena de 2 zile.

Oare relatia dintre Alin si Elena a luat sfarsit? Credeti ca intre cei doi mai exista sentimente?

Articol realizat de Raluca Neagu

82 comentarii la “Cuplul Alin – Elena se destrama?”

Pages: « 9 8 7 6 5 [4] 3 2 1 » Show All

  1. 40
    CRISTI Says:

    Eu zic ca Alin se potriveste mai bine cu Cristina! Cristina este cea mai superba fata din casa! Si Alin la fel, Multa bafta.

  2. 39
    go Says:

    bravo aline ,bravo felicitari ,frate aia (elena) nu-i tata pt tine ,esti frumos destept ai toate calitatile

  3. 38
    alexutza Says:

    Alin si elena se iubesk unul pe celalalt da daca o sa mai intervina nikolita o sa strice tot untre ei.aline laso pe bunikata ca nu sti ce pierz ,Elena e o ft extraordinara felicit parinti pentru educatia ce ia dato si o iubim .si sora elenei e o ft de nota 100 vb fff frumos desi elena a fost jignita o felicit pentru taria de caracter de care da dovada.elena si ain inpacativa e pacat sunteti un cuplu fru,mos va votez si nu tabita nu vreau sa iasa cei doi vreau sa castige marele premiu sunt singuri care merita bafta va tin pumni.Lasati pe falsi aia doi sa iese Andrei si vulpea de silvia aia sa iasa ca sunt doi falsi si aia chear au o strategie ,VA pwp alin si elena si bafta:X

  4. 37
    elena Says:

    ELENA,NU TE MAI UITA IN URMA!ALIN NU TE MERITA.PACAT CA NU POTI CITI MESAJELE.LA EL NU A FOST SI NU VA FI IUBIRE E CU GANDUL LA BANI. IN REST DE CE ITI PARE RAU DUPA EL? E DESTU DE MEDIOCRU IN TOATE ,CUM DESCHIDE GURA CUM SPUNE O PERLA OLTENEASCA NU DIN LIMBA LITERARA PE CARE DIN PACATE N-O CUNOASTE.A TERMINAT LA D.D EXAMENE PE CALCULATOR.

  5. 36
    Meri Says:

    Astazi sunt impreuna a fost o strategie mai mult a lui Alin era Elena pe locul 3. Alin stie bine pentru ce a venit o sa faca tot pentru a cistiga ceva. Si ar mai fi ceva poate vede si sub farduri.

  6. 35
    andu oltean din bucuresti Says:

    NU MAI STERGE COMENTRAII RALUCA MULTUMESC!

  7. 34
    madalina Says:

    Vai imi pare foarte rau formati un cuplu minunat si de invidiat stim k va iubiti luptatii pt iubirea voastra impacativa k suntetii momosii amandoi pooop dulce mada

  8. 33
    maya Says:

    Subscriu la ce s-a spus despre Alin:ofticos,marlan,misogin,gelos pe celelate cupluri si plangacios!Rusine!Bine a zis ce a zis astazi doamna din Husi.Exact pe sufletul meu!
    Si despre doamna Nicolita as avea multe de spus,dar respect faptul ca are o varsta si ma abtin.
    Totusi ca sfat pt cei de la NPM:nu mai acceptati bunici in emisiune!Diferenta de mentalitate e deja mult prea mare si creeaza tensiuni.

  9. 32
    sonia Says:

    O parere: Elena este o fata cinstita, desteapta, frumos educata, o fire care nu-si expune pe fata sentimentele, orgolioasa si in cazul de fata posesiva pentru ca eu una, cred ca-l iubeste pe Alin;
    Alin, un baiat frumos, care stie sa vorbeasca dar un pic rasfatat, alintat si … curtat. Orgoliul lui, este excesiv si dauneaza. Uneori da dovada si de egoism. Se poate reduce cu timpul si din orgoliu si din egoism, daca omul vrea si realizeaza.
    Bunica: cu fundul in 2 carute: o vrea si pe Elena, fata ei, asa cum spune, dar il vrea si pe Alin , fara Elena. Cand asa, cand asa, situatie ambigua.
    Parerea mea este ca se vor impaca, insa , fiecare are de lasat cite ceva.

  10. 31
    dana08 Says:

    draga sora a elenei , nu mai fiti suparati pe ce cred telespectatorii pt ca eu cred de la inceput ca a stiut la ce se inhama elena cand a venit la aceasta emisiune . nu e nimeni vinovat ca nu stiau cum sa sara toate fetele pe alin cand l-au vazut de parca nu mai era altul ca el . eu nu l-am suportat inca de la inceput pt ca este ofticat , plangacios si gelos pe dragostea si pe laudele care le primesc celelalte cupluri . nu este nimeni vinovat ca ei nu au aratat decat certuri si cuvinte jicnitoare , de asta au primit numai critici de la telespectatori . elena imi place , dar perechea ei u se afla in casa . la inceput a fost cam barfitoare si baga zazanie , dar acum sa schimbat si imi place de ea , dar nu la brat cu ofticatul ala. bunica vede numai cu ochelari de cal , asa si l-au crescut pe alin de asta este un nesuferit.

Pages: « 9 8 7 6 5 [4] 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free