Cuplul Alin – Elena se destrama?


npm5 elena si alinIn ultima perioada tot mai multe neintelegeri au aparut in cuplul format din Alin si Elena. Se pare ca mai nou nici Alin si nici doamna Nicolita nu mai sunt multumiti de comportamentul Elenei.

In timp ce doamna Nicolita o acuza pe Elena ca este o fire mai rece si mai retrasa, Alin o considera prea posesiva si nu foarte atasata cuplului lor.

Ultima cearta dintre Alin si Elena a aparut in urma conflictului pe care Alin l-a avut cu Sorin, conflict in care Elena nu i-a tinut apararea partenerului ei, incercand sa-l faca sa vada ca a gresit, lucru care l-a deranjat foarte mult pe acesta.

In emisiunea de ieri dimineata (14.01.2011), Alin a declarat ca s-a despartit de Elena de 2 zile.

Oare relatia dintre Alin si Elena a luat sfarsit? Credeti ca intre cei doi mai exista sentimente?

Articol realizat de Raluca Neagu

82 comentarii la “Cuplul Alin – Elena se destrama?”

Pages: « 9 8 7 [6] 5 4 3 2 1 » Show All

  1. 60
    georgy Says:

    Ionel ,ionelule taci mamika din gura sau o loas si u ca telespectatoarea aia:)) Si daca a stat cu un baiat 5 luini nu avea voie asta inseamna ca a fost maritata creca nai vazut emisiunile si intras si u aci din plictiseala,Elena a zis ca ia nu sa culcat nikiodata cu un baiat ,si u spui ca a fost maritata hai de capu tau:))Alin si Elena sunteti cei mai frumos va iubesk bafta:X:XX:X:X:X:(ionelu mami ionel nu mai te uita pe aci ca te uiti ca vitalu la poarta noua da u abar nai ce scri aci)

  2. 59
    Andreea Says:

    Sunt foarte frumosi impreuna…defapt pentru ei ma uit la emisiune! Clar Elena este cea mai frumoasa fata iar Alin este cel mai frumos din casa. Dar cred ca ar trebui sa se schimbe putin.. sa fie mai “drgastosi” sa fie mai apropiati,sa comunice mai mult si sa nu se uite in jurul lor…iar persoanele care suna si ii critica sunt dor egoisti si invidiosi pe ei! Iubiti-va si nu lasa-ti lumea sa va desparta.. sa fiti mai apropiati :)
    Va indragesc forte mult :*
    Marius…habar nu ai de ce vorbesti Cristina cu Alin=never never Ai auzit nicodata nu vor fi impreuna pt ca nu se potrivesc !

  3. 58
    ionel Says:

    elena e cea mai nesuportabila are gura stramba kand rade a fost maritata si stiu despre ea tot a stat cu un vecin d a meu 5 luni de zile

  4. 57
    crina crina Says:

    cu figuri amandoi sut dar vad ei pana la urma ce iese ?

  5. 56
    alina Says:

    Sunt cei mai frumosh ii iubesk

  6. 55
    dana big Says:

    voiam sa zic 3 luni de casnicie…stiti voi totul are un inceput..si daca exista iubire si un sfarsit bun

  7. 54
    dana big Says:

    Niciodata no sa se desparta asa am fost si eu cu sotul meu si acum dupa un an impreuna si 3 de casnicie asteptam doi gemeni..va pup…Dana Big din sighetul marmatiei

  8. 53
    fratele lui georgy Says:

    scz ramasese numele acia:X

  9. 52
    georgy Says:

    Elena e frumoasa la corp ,si la fata si macheata si nemacheata u vb ca ft pentru ca nu poti sa arati nikiodata ca ea si cred ca iti e necaz.Eu ca baiat mias dori enorm o ft ca elena si fizik si caracter.bafta te iubim elena:X

  10. 51
    raluca Says:

    eu as sfatuio pe elena sa il lase pe alin deoarece este frumoasa si alin nu o merita!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pages: « 9 8 7 [6] 5 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free