Cuplul Alin – Elena se destrama?


npm5 elena si alinIn ultima perioada tot mai multe neintelegeri au aparut in cuplul format din Alin si Elena. Se pare ca mai nou nici Alin si nici doamna Nicolita nu mai sunt multumiti de comportamentul Elenei.

In timp ce doamna Nicolita o acuza pe Elena ca este o fire mai rece si mai retrasa, Alin o considera prea posesiva si nu foarte atasata cuplului lor.

Ultima cearta dintre Alin si Elena a aparut in urma conflictului pe care Alin l-a avut cu Sorin, conflict in care Elena nu i-a tinut apararea partenerului ei, incercand sa-l faca sa vada ca a gresit, lucru care l-a deranjat foarte mult pe acesta.

In emisiunea de ieri dimineata (14.01.2011), Alin a declarat ca s-a despartit de Elena de 2 zile.

Oare relatia dintre Alin si Elena a luat sfarsit? Credeti ca intre cei doi mai exista sentimente?

Articol realizat de Raluca Neagu

82 comentarii la “Cuplul Alin – Elena se destrama?”

  1. 1
    Marius Says:

    Bai Alin laso pe Elena si crizele ei de gelozie! Ieao pe Cristina ca va potrivit de minune! Osa fiti cel mai frumos cuplu din casa!!!
    Alin*Cristina=Bunica=LOVE

  2. 2
    lary Says:

    cel mai bine e sa se desparta/ nu cred in cuplu lor cam de complezenta

  3. 3
    cata db Says:

    alin si elena se potrivesc si chiar se iubesc foarte mult! formeaza cel mai frumos cuplu ! sper sa ramana impreuna!si chiar sa se casatoreasca !ii iubesc si ii votez pana la final! mult succes!aveti grija d voi!si imi doresc foarte mult sa ramaneti impreuna! va pup si imi doresc foarte mult sa va intalnesc! VA PUP

  4. 4
    ema Says:

    Sentimente intre ei au axistat din partea Elenei dar trebuiau si intretinute…Nu stiu daca s-au despartit si daca s-a intamplat bine a facut Elena ca a scapat de cel mai mare prost, egoist si tantalau concurent care l-a avut acest concurs nptm.Alin se iubeste pe sine si banii cat mai multi…la fel ca bunica lui,au venit sa-si faca zestre.O sa vedem care este urmatoarea victima ce o sa le cada ii plasa…

  5. 5
    Teodora Says:

    Cred ca mai exista sentimente intre ei si nu ar trebuii sa se mai certe !

  6. 6
    ana maria Says:

    sincer eu cred ca cei doi nu prea se iubesc iar cuplul lor este format numai pentru ca acestia sa castige marele premiu

  7. 7
    cata db Says:

    alin si elena un cuplu frumos!va sta foarte bine impreuna!sper sa ramaneti impreuna! imi place foarte mult de voi! aveti grija unul de celelalt!alin incearca sa ii dai mai multa atentie elenei ca este o fata super !

  8. 8
    alexandra Says:

    dupa parerea mea eu cred ca ar trebui sa se inpace ca formeaza un cuplu foarte frumos si se potrivesc sunt facuti unul pentru altul

  9. 9
    anita Says:

    elena e o fata ft ft frumoasa si inteligenta si alin trebuie sa-ti ceara scuze de la ea …………….vad in ei o pereche minunata chiar daca se cearta mereu

  10. 10
    Anonim Says:

    Buna! Parerea mea este ca Elena si Alin formeaza un cuplu foarte frumos. Din punctul meu de vedere se potrivesc foarte bine. Dar amandoi sunt foarte orgoliosi si cu orgoliul nu rezolva nimic. Ar trebui sa lase mai mult unul de la altul pentru ca relatia lor sa continue. Ar fi pacat sa se destrame cuplul format de ei doi pentru ca se potrivesc destul de bine. In discutia din seara de 15 ianuarie eu cred ca amandoi au partea lor de vina. Alin nu trebuia sa rada de fosta relatie a Elenei care mie nu mi se pare deloc amuzanta. Baiatul cu care a stat Elena a demonstrat ca are respect fata de ea, pentru ca ea poate nu se simtea pregatita sa faca pasul acela. Dar si Elena este foarte incapatanata sa zic asa (sper sa nu se supere) si ar trebui sa lase de la ea. Daca, chiar tin cu adevarat unul la altul cred ca ar trebui sa lase orgoliul si incapatanarea deoparte si sa se impace. Eu sper ca relatia lor sa continue si sa ramana impreuna pana la sfarsitul concursului. Atat am avut de spus si sper ca acest comentariu pe care l-am postat sa nu fi deranjat pe nimeni, iar daca a deranjat pe cineva imi cer scuze! La revedere.

  11. 11
    CRISTI Says:

    Mear place ca Alin sa faca cuplu cu Cristina! Ca se potrivesc mai bine! Si va fi cel mai frumos cuplu din casa.

  12. 12
    alexutza Says:

    da cu siguranta se iubesk unul pe celalalt da sunt orgolile prea mari.Dragi mei lasati orgolile sunteti un cuplu frumos chear cel mai frumos cuplu din competitie .si bunika sa nu se mai bage intre ei ca dna maria intre valentina si niku sa isi vada de treaba ei ca e batrana .Elena e o frumoasa o dulce si o scupika si alin e un baiat bun si frumos fac un cuplu extraordinar si sper sa lase orgolile si sa se inpece va pwp:x

  13. 13
    tanya Says:

    alin nu o iubeste pe elena se vede clar lucrul asta…imi pare rau pt elena chiar nu o merita alin..

  14. 14
    Lary Says:

    Consider ca acesti doi tineri se potrivesc fizic dar nu si comportamental.. Cred ca Elena de cele mai multe ori a avut dreptate, iar in ceea ce il priveste pe Alin are un orgoliu foarte mare. In conflictele care au adus la despartirea lor consider ca Elena a fost obiectiva, iar Alin mai putin. Cred ca o mare influenta asupra despartirii lor o are si doamna Nicolita care are un comportament inexplicabil, fata de Elena deoarece Alin se lasa foarte usor influentat de bunica.

  15. 15
    Mia Says:

    ACEST OLTEAN TREBUIE SA MAI STEA LA FUSTA NICOLITEi; olteni nu gluma ei au crezut ca fata va fi sluga lor si mai si mint ,biata fata a tinut la dreptate nu la minciunile lor oltenesti Cred ca fata a vazut cu cine are de a face nu cred ca ii mai trebuie Oltean in viata ei.

  16. 16
    Meri Says:

    Strategie face pe victima Elena pentru ca a scazut la voturi era pe locul 3. Cei doi o sa vedeti fac tot ce este posibil sa stea cit mai mult in casa pentru bani. Nu se plac dar merg in cuplu pentru a nu fi eliminati. Elena de cind a intrat in casa a fost dura ii invirte pe toti pe degete. Da sa aratat ca a golit paharul si a mai cerut si ia zis Catalinei ” Iti dau una acum , cum indraznesti sa te uiti la cupluri ” Elena , Alin si Andrei sunt concurenti pentru bani.

  17. 17
    DOINITA Says:

    nici nu se potriveau.alin nu a tinut niciodata la elena. a facut cuplu cu ea numai din cauza d-nei. nicolita ,iar de logodit sa logodit cu elena sperand ca va pleca in excursie.eu cred ca lui alin ii place de cristina

  18. 18
    elena Says:

    ESTE MARE DIFERENTA INTR CEI DOI!ALIN ESTE INCREZUT,AROGANT SI MINCINOA! NU SE POTRIVESC!ELENA ESTE FRUMOASA ,DESTEAPTA DAR MAI ALES CORECTA!BUNICA?O FEMEIE REA SI MINCINOASA.EA DORESTE CA TOATA LUMEA SA-I STEA LA PICIOARE.ALIN SI EA NU STIU SA SE POARTE TNTR-UN COLECTIV.

  19. 19
    sora elenei Says:

    mesaj pentru Meri…eu nu-ti spun decat urmatorul lucru….NU AI DREPTATE …atat noi familia cat si Elena cred, ne bucuram ca a mai scazut la voturi…asa poate veni si ea acasa mai repede…sa-si reia studiile…sa stii ca si Alin isi doreste foarte mult sa iasa…iti zic eu asta pt ca am stat de vorba cu amandoi de sarbatori…deci….dorinta de a castiga marele premiu nu stiu unde ai vazut-o tu:).Acum daca crezi ce ti=am zis bine daca nu….tot bine…Seara faina.

  20. 20
    mariana Says:

    Alin nu o place pe cristina ci cristina s-a bagat in sufletul lui Alin si al bunicii,Alin o place foarte mult pe Elena doar ca nu stie sa arate dar s-ar putea ca Elena sa nu se mai intoarca la Alin pentru ca cu toate ca o iubeste totusi cu comportamentul lui si daca va mai tine cont de ce spune baba aia proasta Alin o va pierde definitiv pe Elena si va plange cu lacrimi amare si atunci sa o vad pe baba ce mai face si ce mai spune

  21. 21
    mariana Says:

    daca cuplul Alin=Elena se destrama este numai vina bunicii si pacat de Alin ca nu are capul pe umeri.

  22. 22
    mariana Says:

    Elena fugi cat poti de olteni , cu astia niciodata nu ai sa te poti intelege. Elena nu mai pune la suflet toate bazaconiile care le spune unii si altii ca acea nebuna din Piatra Neamt care a dorit sa mai puna putina sare pe rana ca nu era destula si nu stiu daca ai observat-o pe bunica ca-si radea in barba auzind ca te critica pe tine.

  23. 23
    Meri Says:

    Nu se vede asa ceva sora Elenei mai ales la Alin care de cind a intrat a folosit toate strategiile de la plins la jigniri. Acum incearca sa se certe sa o scoata pe Elena victima. Alin este la fel ca Cristian npm 3 care a cistigat masina. Daca Elena nu ar mai fi votata Alin nu ar face cuplu cu ea dar inca mai este votata. Cristina la fel ca Elena sunt diplomate dar au fost filmate in casa fara fard, rimel si altele si ce am vazut este total diferit de ce se vede in emisiune mai ales Cristina . Eu cred ca Alin merge pe fetele votate NORA.

  24. 24
    ema Says:

    Draga sora Elenei ma bucur ca ai aparut si ne lamuresti cum este situatia.Dar, cel putin eu personal inteleg ca voua va place Alin chiar il credeti ce zice, ca vrea sa iasa din concurs…Noi majpritatea am tinut cu Elena si l-am invinuit pe Alin prin tot ce a facut ;un barbat nu plange pentru o excursie ,cumparaturI, barfe si multe altele…. .De iesit din concurs nu ies decat la vara,kanalisti nu o sa le dea drumul mai sunt multe emisiuni de facut…SA-L STAPANITI SANATOSI SA AVETI PARTE DE EL CA CUMNAT DACA VREA SI ELENA….chiar daca scade in voturi tot nu iese.

  25. 25
    izabela Says:

    Mi-a placut de la inceput cuplul Alin-Elena si am sperat sa ramana un cuplu si dc nu sa se casatoreasca.Pe parcurs am vazut ca Alin nu o merita pe Elena.El e genul care vrea ca toata lumea sa ii faca pe plac,toate s fie ca el si nimeni sa nu-i refuze nmc.Imi pare rau pt el dar nu va avea niciodata o rel serioasa daca continua asa.
    SFAT…s-o lase pe bunica de-o parte si sa se duca la Elena sa-i ceara iertare si sa se impace ca le sta bn si e pacat.

  26. 26
    andu oltean din bucuresti Says:

    si inca ceva ALIN NU A GRESIT CU NIMIC PUNCT!

    cristina aia nu e buna de nevasta..poate de dama de companie… pe aia sa nu o pui la nimic.. sa nu o intrebi nimic.. ea sa fie ca mimoza prin casa… hai sictir!

  27. 27
    bunianeta Says:

    daca familia elenei este conectata la discutiile care se fac la adresa cuplului elena-alin, am o mare rugaminte, nu va lasati copilul sa-si distruga viitorul pt ca este pacat.alin este misogin,mitocan,rasfatat si nu se va schimba niciodata.oricine va fi cu el va avea o viata de cosmar.un barbat care vrea sa impresioneze prin plans, acela este f periculos.mama,sora elenei luati masuri urgente pt ca veti suferi odata cu ea.

  28. 28
    sora elenei Says:

    ema…nu vreau sa vorbesc de rau pe nimeni pe acest forum si nici in direct sambata cand intervin parintii….si noi familia Elenei avem o multime de NEMULTUMIRI…NERVI INTINSI LA MAXIM..DEZAMAGIRI care provin si din partea concurentilor si a telespectatorilor. Nu vrem sa iesim in public sa facem circ.Din fata televizorului suntem alaturi de EA.IN CONCLUZIE….DACA NU COMENTEZ MAI MULTE DETALII DESPRE CONCURENTI SA NU CREDETI CA SUNTEM DE ACOR CU TOATE MARLANIILE CARE SUNT IN ACEL CONCURS.am fost la ea de sarbatori si stie ca suntem alaturi de ea:).a iesit de mult de dupa fusta mamei….e in stare sa ia decizii singura…noi suntem alaturi de ea.

  29. 29
    sora elenei Says:

    ciao meri….nu stiu ce strategie are Alin..e treaba lui si chiar nu-s curioasa…ce stiam eu e faptul ca Alin isi dorea sa iasa din concurs….de restul strategiilor desprea care vorbesti….nu am cunostinta……Daca la cuplurile care sunt formate in acest concurs le este menit sa fie impreuna de catre Dumnezeu atunci vor fi daca nu …nu…..cu toate strategiile unora daca nu le este dat sa fie impreuna nu le va reusi mare lucru….la un moment dat vor claca.

    Gata acum cu interventia mea….Cei mai buni sa castige….Acum sa dea Domnul sa iasa toti de acolo sanatosi si in relatii bune.Respect pe cei care au o parere buna despre Elena dar si pe cei care sunt contra ei.Aveti cu totii dreptul la opinie.Din moment ce sunt atat de expusi trebuie sa acceptam toate parerile:).Noi stim cum e ea si asta e cel mai important lucru.Restul….sunt doar pareri ale telespectatorilor.BYE BYE!

  30. 30
    paula Says:

    imi pare rau pt voi, se vede k va iubiti dar sunteti doua pietre tari, 2 orgoliosi, va pwpik pe amandoi ji pe buni

  31. 31
    dana08 Says:

    draga sora a elenei , nu mai fiti suparati pe ce cred telespectatorii pt ca eu cred de la inceput ca a stiut la ce se inhama elena cand a venit la aceasta emisiune . nu e nimeni vinovat ca nu stiau cum sa sara toate fetele pe alin cand l-au vazut de parca nu mai era altul ca el . eu nu l-am suportat inca de la inceput pt ca este ofticat , plangacios si gelos pe dragostea si pe laudele care le primesc celelalte cupluri . nu este nimeni vinovat ca ei nu au aratat decat certuri si cuvinte jicnitoare , de asta au primit numai critici de la telespectatori . elena imi place , dar perechea ei u se afla in casa . la inceput a fost cam barfitoare si baga zazanie , dar acum sa schimbat si imi place de ea , dar nu la brat cu ofticatul ala. bunica vede numai cu ochelari de cal , asa si l-au crescut pe alin de asta este un nesuferit.

  32. 32
    sonia Says:

    O parere: Elena este o fata cinstita, desteapta, frumos educata, o fire care nu-si expune pe fata sentimentele, orgolioasa si in cazul de fata posesiva pentru ca eu una, cred ca-l iubeste pe Alin;
    Alin, un baiat frumos, care stie sa vorbeasca dar un pic rasfatat, alintat si … curtat. Orgoliul lui, este excesiv si dauneaza. Uneori da dovada si de egoism. Se poate reduce cu timpul si din orgoliu si din egoism, daca omul vrea si realizeaza.
    Bunica: cu fundul in 2 carute: o vrea si pe Elena, fata ei, asa cum spune, dar il vrea si pe Alin , fara Elena. Cand asa, cand asa, situatie ambigua.
    Parerea mea este ca se vor impaca, insa , fiecare are de lasat cite ceva.

  33. 33
    maya Says:

    Subscriu la ce s-a spus despre Alin:ofticos,marlan,misogin,gelos pe celelate cupluri si plangacios!Rusine!Bine a zis ce a zis astazi doamna din Husi.Exact pe sufletul meu!
    Si despre doamna Nicolita as avea multe de spus,dar respect faptul ca are o varsta si ma abtin.
    Totusi ca sfat pt cei de la NPM:nu mai acceptati bunici in emisiune!Diferenta de mentalitate e deja mult prea mare si creeaza tensiuni.

  34. 34
    madalina Says:

    Vai imi pare foarte rau formati un cuplu minunat si de invidiat stim k va iubiti luptatii pt iubirea voastra impacativa k suntetii momosii amandoi pooop dulce mada

  35. 35
    andu oltean din bucuresti Says:

    NU MAI STERGE COMENTRAII RALUCA MULTUMESC!

  36. 36
    Meri Says:

    Astazi sunt impreuna a fost o strategie mai mult a lui Alin era Elena pe locul 3. Alin stie bine pentru ce a venit o sa faca tot pentru a cistiga ceva. Si ar mai fi ceva poate vede si sub farduri.

  37. 37
    elena Says:

    ELENA,NU TE MAI UITA IN URMA!ALIN NU TE MERITA.PACAT CA NU POTI CITI MESAJELE.LA EL NU A FOST SI NU VA FI IUBIRE E CU GANDUL LA BANI. IN REST DE CE ITI PARE RAU DUPA EL? E DESTU DE MEDIOCRU IN TOATE ,CUM DESCHIDE GURA CUM SPUNE O PERLA OLTENEASCA NU DIN LIMBA LITERARA PE CARE DIN PACATE N-O CUNOASTE.A TERMINAT LA D.D EXAMENE PE CALCULATOR.

  38. 38
    alexutza Says:

    Alin si elena se iubesk unul pe celalalt da daca o sa mai intervina nikolita o sa strice tot untre ei.aline laso pe bunikata ca nu sti ce pierz ,Elena e o ft extraordinara felicit parinti pentru educatia ce ia dato si o iubim .si sora elenei e o ft de nota 100 vb fff frumos desi elena a fost jignita o felicit pentru taria de caracter de care da dovada.elena si ain inpacativa e pacat sunteti un cuplu fru,mos va votez si nu tabita nu vreau sa iasa cei doi vreau sa castige marele premiu sunt singuri care merita bafta va tin pumni.Lasati pe falsi aia doi sa iese Andrei si vulpea de silvia aia sa iasa ca sunt doi falsi si aia chear au o strategie ,VA pwp alin si elena si bafta:X

  39. 39
    go Says:

    bravo aline ,bravo felicitari ,frate aia (elena) nu-i tata pt tine ,esti frumos destept ai toate calitatile

  40. 40
    CRISTI Says:

    Eu zic ca Alin se potriveste mai bine cu Cristina! Cristina este cea mai superba fata din casa! Si Alin la fel, Multa bafta.

  41. 41
    ionut Says:

    Cristina e o falsa si o nesuferita are curu cat tarna decand a venit la aceasta emisiune se da mare vedeta de cinema cand colo e urata cu spume,daca eu ca baiat nu vad nik fain la ea niki corp si mai ales niki fata nu are.Elena e cea mai ok ft din tot concursu are si corp (nush dc vedeti voi ca e slaba)are cel mai frumos corp cred ca vati dori si voi un corp ca ea si mai ales o ft de printesa cum are ea.Alin o sa regrete daca o pierde e fff deosebita ft aceasta atat fizik cat si caracter.Mie chear imi place de ei da sunt 2 pietre tari desi se iubesk nu lasa niki elena ,niki alin si daca nu o sa cedeze elena cred ca nu mai au sanse .Asa ca elena cedeaza u se vede ca ul iubesti si cher synteti cel mai reusit cuplu chear nu are farmec aceasta emisiune fara voi doi inpreuna si nu sunt singuru de aceasta parere multa lume a renuntat sa se mai uite decand voi nu ma formati un cuplu.Sincer miar parerea rau ca voi sa va despartiti sper ca inaceasta seara sa va inpece nicoleta.Aveti grija unul de celalalt si inpacativa mai repede bafta:X

  42. 42
    georgy Says:

    daca nu va impacati nici nu ma mai uit la emisiuneee ..
    sunteti cei mai faini :*:*:* :X
    va iubesc .
    si sper sa va impacati ..daca va iubiti ..:x
    si sa castigati
    sunteti preferatii mei .
    nu are farmec emisiunea fara voi ..:):X

  43. 43
    cata db Says:

    ma bucur foarte mult ca s.au impacat!sunt 2 frumosi!se potrivesc si sper sa ramana pana la finalul competitiei!sa se casatoreasca !va sustin!multa bafta

  44. 44
    sidonia Says:

    ELENA ESTE O FEMEIE FRUMOASA EDUCATA SI PT CARE NU MERITA SA SUFERE DIN CAUZA LUI ALIN….EL VREA DECAT SA-SI FACA RECLAMA CU GESTURILE LUI NU-I PT ELENA EA MERITA ALTCEVA MAI BUN

  45. 45
    berki lorena diana Says:

    ei doi sepotrivesc foarte binenu ar trebi sa se certe pana cuma a fost totul bn nu sau bagat in certuri si-au vazutdetrebaba lor.EU II VATEZ INPREUNA CU PRIETENII MEI SA CASTIGE!!!is cel mai frumos cuplu.

  46. 46
    georgy Says:

    Da sunt niste dulci ii iubesk si imi pare bn ca sau inpacat .bafta sa gastigati:X:X:XX:X:

  47. 47
    Dora Says:

    As sfatui-o pe Elena sa-l lase pe Alin ca nu este pentru ea. Ar merita un baiat care sa nu fie numai fite si aere de om superior. Nici nu prea are ce sa povesteasca cu el, Alin crede ca o relatie consta doar in sarutari si imbratisari. Nu are teme de discutie, de viata.

  48. 48
    Meri Says:

    Elena nu este frumoasa fara machiajul zilnic, nu am nimic cu ea este diplomata , si atit dar corp de unde : capul mare , umeri si atit picioare scurte fara sini si de sarbatori sa vazut cum merge… la joc . Acum a mai pus citeva kg. dar in rest este numai din creion la fel ca Cristina.

  49. 49
    georgy Says:

    Cei mai scumpi concurenti ei sa castige ca merita:X:X:X:X:

  50. 50
    GARDUL Says:

    ELENA E FRUMUSICA…DAR NU E FORMULA 1,MISTERIOASA SI…MOLODOVEANCA,CUM MOLDOVENCELE ISI DAU SINGURE IN PETEC,SE VA PIERDE PE DRUM.

  51. 51
    raluca Says:

    eu as sfatuio pe elena sa il lase pe alin deoarece este frumoasa si alin nu o merita!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  52. 52
    georgy Says:

    Elena e frumoasa la corp ,si la fata si macheata si nemacheata u vb ca ft pentru ca nu poti sa arati nikiodata ca ea si cred ca iti e necaz.Eu ca baiat mias dori enorm o ft ca elena si fizik si caracter.bafta te iubim elena:X

  53. 53
    fratele lui georgy Says:

    scz ramasese numele acia:X

  54. 54
    dana big Says:

    Niciodata no sa se desparta asa am fost si eu cu sotul meu si acum dupa un an impreuna si 3 de casnicie asteptam doi gemeni..va pup…Dana Big din sighetul marmatiei

  55. 55
    dana big Says:

    voiam sa zic 3 luni de casnicie…stiti voi totul are un inceput..si daca exista iubire si un sfarsit bun

  56. 56
    alina Says:

    Sunt cei mai frumosh ii iubesk

  57. 57
    crina crina Says:

    cu figuri amandoi sut dar vad ei pana la urma ce iese ?

  58. 58
    ionel Says:

    elena e cea mai nesuportabila are gura stramba kand rade a fost maritata si stiu despre ea tot a stat cu un vecin d a meu 5 luni de zile

  59. 59
    Andreea Says:

    Sunt foarte frumosi impreuna…defapt pentru ei ma uit la emisiune! Clar Elena este cea mai frumoasa fata iar Alin este cel mai frumos din casa. Dar cred ca ar trebui sa se schimbe putin.. sa fie mai “drgastosi” sa fie mai apropiati,sa comunice mai mult si sa nu se uite in jurul lor…iar persoanele care suna si ii critica sunt dor egoisti si invidiosi pe ei! Iubiti-va si nu lasa-ti lumea sa va desparta.. sa fiti mai apropiati :)
    Va indragesc forte mult :*
    Marius…habar nu ai de ce vorbesti Cristina cu Alin=never never Ai auzit nicodata nu vor fi impreuna pt ca nu se potrivesc !

  60. 60
    georgy Says:

    Ionel ,ionelule taci mamika din gura sau o loas si u ca telespectatoarea aia:)) Si daca a stat cu un baiat 5 luini nu avea voie asta inseamna ca a fost maritata creca nai vazut emisiunile si intras si u aci din plictiseala,Elena a zis ca ia nu sa culcat nikiodata cu un baiat ,si u spui ca a fost maritata hai de capu tau:))Alin si Elena sunteti cei mai frumos va iubesk bafta:X:XX:X:X:X:(ionelu mami ionel nu mai te uita pe aci ca te uiti ca vitalu la poarta noua da u abar nai ce scri aci)

  61. 61
    cata db Says:

    alin si elena cel mai frumos cuplu!se vede ca se iubesc foarte mult!imi doresc foarte mult sa va vad in finala!sa nu va mai certati ca nu va sta bine!aveti grija unul de altul si de bunica voastra!va iubesc!mi.as dori foarte mult sa va vad !poate la intalnirea concurentilor cu telespectatorii!va pup si va sustin!o sustinataore a cuplului alin-elena=LOVE!

  62. 62
    georgy Says:

    Da si eu vreau sa ii vad in finala si o sa va sustin tot concursu va iubesk:X:X:X:X:X

  63. 63
    Simona Says:

    Draga Ionel ,ce draq zici acolo?Si dak a fost maritata ce,lasati fata si alti concurenti sa isi fak viata,dc trb sa veniti voi sa vb despre ei . Eu si dak as stii ceva de cineva din casa nu mi-as permite sa zic ceva ,fiecare are dreptu de asi face viata ,chiar dak inainte a fost altfel . Bafta Elena. Va pup ;*.

  64. 64
    elena Says:

    cuplu alin si elena;elena este o fata minunata frumoasa desteapta ambitioasa ,alin; frumos destept prea mult gelos ambitios si pretentios si orgolios ,nu fc bn dc o tine tot asa ,respecto pe elena apreciazo ptr ceia ce este caracterul ei ,,dc o intalegi o respecti ,si o apreciezi ,veti fc un cuplu frumos ,.dar mai trebuie de lucrat la alin ,…:))bafta pana in finala ,va sustin.,

  65. 65
    123.... Says:

    Ionele…pot sa zic si eu ca iti lipseste MINTEA….ELENA NU A FOST MARITATA…….esti dus cu capu….FACI PARTE DIN CATEGORIA OAMENILOR BOLNAVI CU CAPUL ……FA BINE SI DISPARI SI LASA-NE…CA PROSTI CA TINE CARE INVENTEAZA ASTFEL DE SUBIECTE SUNT DESTUI….ocupi locul pe pamant degeaba…..

  66. 66
    georgy Says:

    “Elena sunt de acord cu tn” Oricum imi plac amandoi si ii iubesk o sa ii sustin pana la final .VA vreau castigatori bafta:X:X:X

  67. 67
    georgy Says:

    adevarat 123 .Alin si Elena fiti tari si nu ascultati rautatile iubitiva mult VA VREM CASTIGATORI:Xpwp si besk:X

  68. 68
    Myki Says:

    uiii naspa dar sper sa nu se intample ..formeaza un cuplu prea frumos:X.

  69. 69
    Lorena Says:

    Alin daca a decazut citeste in ochii altora ce inseamna declinul , in clipa cand isi simte caderea . Alin e ca fluturii care isi arata aripile lor catifelate numai verii…

  70. 70
    andreea Says:

    Cei mai frumosh va besk mult:x

  71. 71
    Andy_Girl Says:

    Sa nu va despartiti pt ca sunteti cei mai tari din casa,si va votez si vreau casa de piatra…si relatia sa fie buna…orikum fiecare alege dupa inima dar daca va iubiti ar fi pacat sa va despartiti

  72. 72
    cata db Says:

    formeaza un cuplu frumos!sper sa castigati !
    va pup

  73. 73
    andreea Says:

    Sunteti cei mai frumos:X:X:X

  74. 74
    ana-karenina Says:

    Sunteti doi copii minunati si daca a-ti mai lasa si din orgoliu relatia voastra ar fi la fel. Sunteti inca doi copii tineri si gresiti si unul si celalalt. Felicitari doamnei Mioara care a stiut sa va apropie. Urmatii sfaturile , se vede cu adevarat o schimbare intre voi.

  75. 75
    Luminita Says:

    Alin este prea rasfatat si crede ca el este domn peste tot dar nu e asa.Este foarte orgolios . despre culplul lor pot sa sp ca nu este un cuplu serios si nu o sa intru in detalii.

  76. 76
    simona Says:

    elena si alin sunt favoritii mei elene e super frumoasa e super educata e o fata deosebita iar alin si el este educat dar e f orgolios dar uneori in viata pierzi multe sotul meu e f orgolios e stilul lui alin a pierdut mult in viata pt orgoliu si acel orgoliu trebuie sa-l aplici unde trebuie si inca ceva alin fii mai dragastos mai romantic cu elena pt ca daca o pierzi pe elena fata ca elena nu o sa mai gasesti vrei una precum handicapata de cristina? cred ca nu va urmaresc din spania cu mult drag va pup

  77. 77
    sorin Says:

    citi ani de puscarie are baiatu asta? este un perves cam trebuie sa invete sa sa lase si pe alti sa vb,cind ve ca miroase ca un wc se cam da cu mult armani dar…………

  78. 78
    cata db Says:

    elena si alin sunteti favoritii mei!elena esti o fata foarte desteapta si cu bun simt! esti un exemplu bun pentru toate fetele di casa!m.am bucurat ca dupa atatea rautatii din partea celorlati,va sustineti!eu sunt sigura ca va iubiti! aveti grija de voi!va pup

  79. 79
    ema Says:

    betiva te-a facut fomistul ce mai urmeaza…

  80. 80
    sofia Says:

    alin si elene sunt niste falsi si apropo de ce a zis doamna cristina dela craiova :::::alin are impresia ca lui ise cuvine totul::::

  81. 81
    marian Says:

    alin nu are calitate umana se vede , intrigant, rau. nu simte mult de loc……….cel mai fain cuplu valentin si andrei sant super baieti !!!!!!!!!!!!!!!!!!

  82. 82
    lucian Says:

    acasaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cu voi nu aveti ce cauta la nora pentru mamaaaaaaaaaaa

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free