Daiana a fost eliminata din competitia NPM5


npm5 daianaLa Finala Saptamanii din data de 15 ianuarie 2011 s-a decis soarta in ceea ce priveste competitia Nora pentru mama 5 a celor 2 fete nominalizate: Adelina si Daiana.

Adelina a primit cele mai multe voturi pentru a ramane in continuare in casa, in timp ce Daiana a fost votata pentru a parasi competitia.

Cu zambetul pe buze, Daiana a parasit casa NPM5, primind doar o singura nominalizare din partea doamnei Maria, care a  iesit pe locul al doilea in randul preferintelor publicului.

Ce parere aveti de plecarea Daianei din competitia Nora pentru mama 5?

Articol realizat de Raluca Neagu

7 comentarii la “Daiana a fost eliminata din competitia NPM5”

  1. 7
    sorina Says:

    daca o sa mai ai okazia sa mai intri in kasa accepta te rog sa intra iar

  2. 6
    sorina Says:

    sincer mie chiar imi placea de daiana mi-as fi dorit sa mai ramana in kompetitie

  3. 5
    Andy_Girl Says:

    Iti urezdrum bun…sii poate cine stie…v-a veni si pt tin un ,,Print” care sa te iubeasca,sa te alinte…sa te pupe!Si nu uita ca mereu vei face parete din fam ,,Noraptmama”!Te pup dulce si iti urez casa de piatra cu cel care va fi alesul inimii tale(Daiana).PaPa

  4. 4
    raluca Says:

    ma bucur ca a plecat deoarece facea mofturi…

  5. 3
    dana08 Says:

    mie imi este indiferent ca a plecat . oricum cand se certa in casa avea o gura cat o sura , iar cand o intreba gabi in direct nu isi gasea cuvintele. mama ei ea deosebita , o ascultam cu placere si ma bucuram cand stergea cu plangacioasa de d-na maria pe jos.

  6. 2
    paula Says:

    daiana ejti o dulce, imi place foarte mult de tine, pe o parte ma bucur ca ai iesit din competitie ca poti fi alturi de bunicuta ta, pe de alta parte imi pare rau ca nu mai faci parte din familia ”nora pt mama”. iti doresc mult succes in continuare si tot ce iti doresti. te pupik

  7. 1
    Meri Says:

    Nu imi place Adelina este mai moale ca Daiana dar cred ca acest concurs a ajutat-o pe Daiana foarte mult in viata. Succes..

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free