Cuplul Alin – Elena se destrama?


npm5 elena si alinIn ultima perioada tot mai multe neintelegeri au aparut in cuplul format din Alin si Elena. Se pare ca mai nou nici Alin si nici doamna Nicolita nu mai sunt multumiti de comportamentul Elenei.

In timp ce doamna Nicolita o acuza pe Elena ca este o fire mai rece si mai retrasa, Alin o considera prea posesiva si nu foarte atasata cuplului lor.

Ultima cearta dintre Alin si Elena a aparut in urma conflictului pe care Alin l-a avut cu Sorin, conflict in care Elena nu i-a tinut apararea partenerului ei, incercand sa-l faca sa vada ca a gresit, lucru care l-a deranjat foarte mult pe acesta.

In emisiunea de ieri dimineata (14.01.2011), Alin a declarat ca s-a despartit de Elena de 2 zile.

Oare relatia dintre Alin si Elena a luat sfarsit? Credeti ca intre cei doi mai exista sentimente?

Articol realizat de Raluca Neagu

82 comentarii la “Cuplul Alin – Elena se destrama?”

Pages: « 9 8 7 6 5 4 [3] 2 1 » Show All

  1. 30
    paula Says:

    imi pare rau pt voi, se vede k va iubiti dar sunteti doua pietre tari, 2 orgoliosi, va pwpik pe amandoi ji pe buni

  2. 29
    sora elenei Says:

    ciao meri….nu stiu ce strategie are Alin..e treaba lui si chiar nu-s curioasa…ce stiam eu e faptul ca Alin isi dorea sa iasa din concurs….de restul strategiilor desprea care vorbesti….nu am cunostinta……Daca la cuplurile care sunt formate in acest concurs le este menit sa fie impreuna de catre Dumnezeu atunci vor fi daca nu …nu…..cu toate strategiile unora daca nu le este dat sa fie impreuna nu le va reusi mare lucru….la un moment dat vor claca.

    Gata acum cu interventia mea….Cei mai buni sa castige….Acum sa dea Domnul sa iasa toti de acolo sanatosi si in relatii bune.Respect pe cei care au o parere buna despre Elena dar si pe cei care sunt contra ei.Aveti cu totii dreptul la opinie.Din moment ce sunt atat de expusi trebuie sa acceptam toate parerile:).Noi stim cum e ea si asta e cel mai important lucru.Restul….sunt doar pareri ale telespectatorilor.BYE BYE!

  3. 28
    sora elenei Says:

    ema…nu vreau sa vorbesc de rau pe nimeni pe acest forum si nici in direct sambata cand intervin parintii….si noi familia Elenei avem o multime de NEMULTUMIRI…NERVI INTINSI LA MAXIM..DEZAMAGIRI care provin si din partea concurentilor si a telespectatorilor. Nu vrem sa iesim in public sa facem circ.Din fata televizorului suntem alaturi de EA.IN CONCLUZIE….DACA NU COMENTEZ MAI MULTE DETALII DESPRE CONCURENTI SA NU CREDETI CA SUNTEM DE ACOR CU TOATE MARLANIILE CARE SUNT IN ACEL CONCURS.am fost la ea de sarbatori si stie ca suntem alaturi de ea:).a iesit de mult de dupa fusta mamei….e in stare sa ia decizii singura…noi suntem alaturi de ea.

  4. 27
    bunianeta Says:

    daca familia elenei este conectata la discutiile care se fac la adresa cuplului elena-alin, am o mare rugaminte, nu va lasati copilul sa-si distruga viitorul pt ca este pacat.alin este misogin,mitocan,rasfatat si nu se va schimba niciodata.oricine va fi cu el va avea o viata de cosmar.un barbat care vrea sa impresioneze prin plans, acela este f periculos.mama,sora elenei luati masuri urgente pt ca veti suferi odata cu ea.

  5. 26
    andu oltean din bucuresti Says:

    si inca ceva ALIN NU A GRESIT CU NIMIC PUNCT!

    cristina aia nu e buna de nevasta..poate de dama de companie… pe aia sa nu o pui la nimic.. sa nu o intrebi nimic.. ea sa fie ca mimoza prin casa… hai sictir!

  6. 25
    izabela Says:

    Mi-a placut de la inceput cuplul Alin-Elena si am sperat sa ramana un cuplu si dc nu sa se casatoreasca.Pe parcurs am vazut ca Alin nu o merita pe Elena.El e genul care vrea ca toata lumea sa ii faca pe plac,toate s fie ca el si nimeni sa nu-i refuze nmc.Imi pare rau pt el dar nu va avea niciodata o rel serioasa daca continua asa.
    SFAT…s-o lase pe bunica de-o parte si sa se duca la Elena sa-i ceara iertare si sa se impace ca le sta bn si e pacat.

  7. 24
    ema Says:

    Draga sora Elenei ma bucur ca ai aparut si ne lamuresti cum este situatia.Dar, cel putin eu personal inteleg ca voua va place Alin chiar il credeti ce zice, ca vrea sa iasa din concurs…Noi majpritatea am tinut cu Elena si l-am invinuit pe Alin prin tot ce a facut ;un barbat nu plange pentru o excursie ,cumparaturI, barfe si multe altele…. .De iesit din concurs nu ies decat la vara,kanalisti nu o sa le dea drumul mai sunt multe emisiuni de facut…SA-L STAPANITI SANATOSI SA AVETI PARTE DE EL CA CUMNAT DACA VREA SI ELENA….chiar daca scade in voturi tot nu iese.

  8. 23
    Meri Says:

    Nu se vede asa ceva sora Elenei mai ales la Alin care de cind a intrat a folosit toate strategiile de la plins la jigniri. Acum incearca sa se certe sa o scoata pe Elena victima. Alin este la fel ca Cristian npm 3 care a cistigat masina. Daca Elena nu ar mai fi votata Alin nu ar face cuplu cu ea dar inca mai este votata. Cristina la fel ca Elena sunt diplomate dar au fost filmate in casa fara fard, rimel si altele si ce am vazut este total diferit de ce se vede in emisiune mai ales Cristina . Eu cred ca Alin merge pe fetele votate NORA.

  9. 22
    mariana Says:

    Elena fugi cat poti de olteni , cu astia niciodata nu ai sa te poti intelege. Elena nu mai pune la suflet toate bazaconiile care le spune unii si altii ca acea nebuna din Piatra Neamt care a dorit sa mai puna putina sare pe rana ca nu era destula si nu stiu daca ai observat-o pe bunica ca-si radea in barba auzind ca te critica pe tine.

  10. 21
    mariana Says:

    daca cuplul Alin=Elena se destrama este numai vina bunicii si pacat de Alin ca nu are capul pe umeri.

Pages: « 9 8 7 6 5 4 [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free