Cuplul Alin – Elena se destrama?


npm5 elena si alinIn ultima perioada tot mai multe neintelegeri au aparut in cuplul format din Alin si Elena. Se pare ca mai nou nici Alin si nici doamna Nicolita nu mai sunt multumiti de comportamentul Elenei.

In timp ce doamna Nicolita o acuza pe Elena ca este o fire mai rece si mai retrasa, Alin o considera prea posesiva si nu foarte atasata cuplului lor.

Ultima cearta dintre Alin si Elena a aparut in urma conflictului pe care Alin l-a avut cu Sorin, conflict in care Elena nu i-a tinut apararea partenerului ei, incercand sa-l faca sa vada ca a gresit, lucru care l-a deranjat foarte mult pe acesta.

In emisiunea de ieri dimineata (14.01.2011), Alin a declarat ca s-a despartit de Elena de 2 zile.

Oare relatia dintre Alin si Elena a luat sfarsit? Credeti ca intre cei doi mai exista sentimente?

Articol realizat de Raluca Neagu

82 comentarii la “Cuplul Alin – Elena se destrama?”

Pages: « 9 8 7 6 5 4 3 [2] 1 » Show All

  1. 20
    mariana Says:

    Alin nu o place pe cristina ci cristina s-a bagat in sufletul lui Alin si al bunicii,Alin o place foarte mult pe Elena doar ca nu stie sa arate dar s-ar putea ca Elena sa nu se mai intoarca la Alin pentru ca cu toate ca o iubeste totusi cu comportamentul lui si daca va mai tine cont de ce spune baba aia proasta Alin o va pierde definitiv pe Elena si va plange cu lacrimi amare si atunci sa o vad pe baba ce mai face si ce mai spune

  2. 19
    sora elenei Says:

    mesaj pentru Meri…eu nu-ti spun decat urmatorul lucru….NU AI DREPTATE …atat noi familia cat si Elena cred, ne bucuram ca a mai scazut la voturi…asa poate veni si ea acasa mai repede…sa-si reia studiile…sa stii ca si Alin isi doreste foarte mult sa iasa…iti zic eu asta pt ca am stat de vorba cu amandoi de sarbatori…deci….dorinta de a castiga marele premiu nu stiu unde ai vazut-o tu:).Acum daca crezi ce ti=am zis bine daca nu….tot bine…Seara faina.

  3. 18
    elena Says:

    ESTE MARE DIFERENTA INTR CEI DOI!ALIN ESTE INCREZUT,AROGANT SI MINCINOA! NU SE POTRIVESC!ELENA ESTE FRUMOASA ,DESTEAPTA DAR MAI ALES CORECTA!BUNICA?O FEMEIE REA SI MINCINOASA.EA DORESTE CA TOATA LUMEA SA-I STEA LA PICIOARE.ALIN SI EA NU STIU SA SE POARTE TNTR-UN COLECTIV.

  4. 17
    DOINITA Says:

    nici nu se potriveau.alin nu a tinut niciodata la elena. a facut cuplu cu ea numai din cauza d-nei. nicolita ,iar de logodit sa logodit cu elena sperand ca va pleca in excursie.eu cred ca lui alin ii place de cristina

  5. 16
    Meri Says:

    Strategie face pe victima Elena pentru ca a scazut la voturi era pe locul 3. Cei doi o sa vedeti fac tot ce este posibil sa stea cit mai mult in casa pentru bani. Nu se plac dar merg in cuplu pentru a nu fi eliminati. Elena de cind a intrat in casa a fost dura ii invirte pe toti pe degete. Da sa aratat ca a golit paharul si a mai cerut si ia zis Catalinei ” Iti dau una acum , cum indraznesti sa te uiti la cupluri ” Elena , Alin si Andrei sunt concurenti pentru bani.

  6. 15
    Mia Says:

    ACEST OLTEAN TREBUIE SA MAI STEA LA FUSTA NICOLITEi; olteni nu gluma ei au crezut ca fata va fi sluga lor si mai si mint ,biata fata a tinut la dreptate nu la minciunile lor oltenesti Cred ca fata a vazut cu cine are de a face nu cred ca ii mai trebuie Oltean in viata ei.

  7. 14
    Lary Says:

    Consider ca acesti doi tineri se potrivesc fizic dar nu si comportamental.. Cred ca Elena de cele mai multe ori a avut dreptate, iar in ceea ce il priveste pe Alin are un orgoliu foarte mare. In conflictele care au adus la despartirea lor consider ca Elena a fost obiectiva, iar Alin mai putin. Cred ca o mare influenta asupra despartirii lor o are si doamna Nicolita care are un comportament inexplicabil, fata de Elena deoarece Alin se lasa foarte usor influentat de bunica.

  8. 13
    tanya Says:

    alin nu o iubeste pe elena se vede clar lucrul asta…imi pare rau pt elena chiar nu o merita alin..

  9. 12
    alexutza Says:

    da cu siguranta se iubesk unul pe celalalt da sunt orgolile prea mari.Dragi mei lasati orgolile sunteti un cuplu frumos chear cel mai frumos cuplu din competitie .si bunika sa nu se mai bage intre ei ca dna maria intre valentina si niku sa isi vada de treaba ei ca e batrana .Elena e o frumoasa o dulce si o scupika si alin e un baiat bun si frumos fac un cuplu extraordinar si sper sa lase orgolile si sa se inpece va pwp:x

  10. 11
    CRISTI Says:

    Mear place ca Alin sa faca cuplu cu Cristina! Ca se potrivesc mai bine! Si va fi cel mai frumos cuplu din casa.

Pages: « 9 8 7 6 5 4 3 [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free