Cuplul Alin – Elena se destrama?


npm5 elena si alinIn ultima perioada tot mai multe neintelegeri au aparut in cuplul format din Alin si Elena. Se pare ca mai nou nici Alin si nici doamna Nicolita nu mai sunt multumiti de comportamentul Elenei.

In timp ce doamna Nicolita o acuza pe Elena ca este o fire mai rece si mai retrasa, Alin o considera prea posesiva si nu foarte atasata cuplului lor.

Ultima cearta dintre Alin si Elena a aparut in urma conflictului pe care Alin l-a avut cu Sorin, conflict in care Elena nu i-a tinut apararea partenerului ei, incercand sa-l faca sa vada ca a gresit, lucru care l-a deranjat foarte mult pe acesta.

In emisiunea de ieri dimineata (14.01.2011), Alin a declarat ca s-a despartit de Elena de 2 zile.

Oare relatia dintre Alin si Elena a luat sfarsit? Credeti ca intre cei doi mai exista sentimente?

Articol realizat de Raluca Neagu

82 comentarii la “Cuplul Alin – Elena se destrama?”

Pages: « 9 8 7 6 [5] 4 3 2 1 » Show All

  1. 50
    GARDUL Says:

    ELENA E FRUMUSICA…DAR NU E FORMULA 1,MISTERIOASA SI…MOLODOVEANCA,CUM MOLDOVENCELE ISI DAU SINGURE IN PETEC,SE VA PIERDE PE DRUM.

  2. 49
    georgy Says:

    Cei mai scumpi concurenti ei sa castige ca merita:X:X:X:X:

  3. 48
    Meri Says:

    Elena nu este frumoasa fara machiajul zilnic, nu am nimic cu ea este diplomata , si atit dar corp de unde : capul mare , umeri si atit picioare scurte fara sini si de sarbatori sa vazut cum merge… la joc . Acum a mai pus citeva kg. dar in rest este numai din creion la fel ca Cristina.

  4. 47
    Dora Says:

    As sfatui-o pe Elena sa-l lase pe Alin ca nu este pentru ea. Ar merita un baiat care sa nu fie numai fite si aere de om superior. Nici nu prea are ce sa povesteasca cu el, Alin crede ca o relatie consta doar in sarutari si imbratisari. Nu are teme de discutie, de viata.

  5. 46
    georgy Says:

    Da sunt niste dulci ii iubesk si imi pare bn ca sau inpacat .bafta sa gastigati:X:X:XX:X:

  6. 45
    berki lorena diana Says:

    ei doi sepotrivesc foarte binenu ar trebi sa se certe pana cuma a fost totul bn nu sau bagat in certuri si-au vazutdetrebaba lor.EU II VATEZ INPREUNA CU PRIETENII MEI SA CASTIGE!!!is cel mai frumos cuplu.

  7. 44
    sidonia Says:

    ELENA ESTE O FEMEIE FRUMOASA EDUCATA SI PT CARE NU MERITA SA SUFERE DIN CAUZA LUI ALIN….EL VREA DECAT SA-SI FACA RECLAMA CU GESTURILE LUI NU-I PT ELENA EA MERITA ALTCEVA MAI BUN

  8. 43
    cata db Says:

    ma bucur foarte mult ca s.au impacat!sunt 2 frumosi!se potrivesc si sper sa ramana pana la finalul competitiei!sa se casatoreasca !va sustin!multa bafta

  9. 42
    georgy Says:

    daca nu va impacati nici nu ma mai uit la emisiuneee ..
    sunteti cei mai faini :*:*:* :X
    va iubesc .
    si sper sa va impacati ..daca va iubiti ..:x
    si sa castigati
    sunteti preferatii mei .
    nu are farmec emisiunea fara voi ..:):X

  10. 41
    ionut Says:

    Cristina e o falsa si o nesuferita are curu cat tarna decand a venit la aceasta emisiune se da mare vedeta de cinema cand colo e urata cu spume,daca eu ca baiat nu vad nik fain la ea niki corp si mai ales niki fata nu are.Elena e cea mai ok ft din tot concursu are si corp (nush dc vedeti voi ca e slaba)are cel mai frumos corp cred ca vati dori si voi un corp ca ea si mai ales o ft de printesa cum are ea.Alin o sa regrete daca o pierde e fff deosebita ft aceasta atat fizik cat si caracter.Mie chear imi place de ei da sunt 2 pietre tari desi se iubesk nu lasa niki elena ,niki alin si daca nu o sa cedeze elena cred ca nu mai au sanse .Asa ca elena cedeaza u se vede ca ul iubesti si cher synteti cel mai reusit cuplu chear nu are farmec aceasta emisiune fara voi doi inpreuna si nu sunt singuru de aceasta parere multa lume a renuntat sa se mai uite decand voi nu ma formati un cuplu.Sincer miar parerea rau ca voi sa va despartiti sper ca inaceasta seara sa va inpece nicoleta.Aveti grija unul de celalalt si inpacativa mai repede bafta:X

Pages: « 9 8 7 6 [5] 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free