Cuplul Alin – Elena se destrama?


npm5 elena si alinIn ultima perioada tot mai multe neintelegeri au aparut in cuplul format din Alin si Elena. Se pare ca mai nou nici Alin si nici doamna Nicolita nu mai sunt multumiti de comportamentul Elenei.

In timp ce doamna Nicolita o acuza pe Elena ca este o fire mai rece si mai retrasa, Alin o considera prea posesiva si nu foarte atasata cuplului lor.

Ultima cearta dintre Alin si Elena a aparut in urma conflictului pe care Alin l-a avut cu Sorin, conflict in care Elena nu i-a tinut apararea partenerului ei, incercand sa-l faca sa vada ca a gresit, lucru care l-a deranjat foarte mult pe acesta.

In emisiunea de ieri dimineata (14.01.2011), Alin a declarat ca s-a despartit de Elena de 2 zile.

Oare relatia dintre Alin si Elena a luat sfarsit? Credeti ca intre cei doi mai exista sentimente?

Articol realizat de Raluca Neagu

82 comentarii la “Cuplul Alin – Elena se destrama?”

Pages: « 9 8 [7] 6 5 4 3 2 1 » Show All

  1. 70
    andreea Says:

    Cei mai frumosh va besk mult:x

  2. 69
    Lorena Says:

    Alin daca a decazut citeste in ochii altora ce inseamna declinul , in clipa cand isi simte caderea . Alin e ca fluturii care isi arata aripile lor catifelate numai verii…

  3. 68
    Myki Says:

    uiii naspa dar sper sa nu se intample ..formeaza un cuplu prea frumos:X.

  4. 67
    georgy Says:

    adevarat 123 .Alin si Elena fiti tari si nu ascultati rautatile iubitiva mult VA VREM CASTIGATORI:Xpwp si besk:X

  5. 66
    georgy Says:

    “Elena sunt de acord cu tn” Oricum imi plac amandoi si ii iubesk o sa ii sustin pana la final .VA vreau castigatori bafta:X:X:X

  6. 65
    123.... Says:

    Ionele…pot sa zic si eu ca iti lipseste MINTEA….ELENA NU A FOST MARITATA…….esti dus cu capu….FACI PARTE DIN CATEGORIA OAMENILOR BOLNAVI CU CAPUL ……FA BINE SI DISPARI SI LASA-NE…CA PROSTI CA TINE CARE INVENTEAZA ASTFEL DE SUBIECTE SUNT DESTUI….ocupi locul pe pamant degeaba…..

  7. 64
    elena Says:

    cuplu alin si elena;elena este o fata minunata frumoasa desteapta ambitioasa ,alin; frumos destept prea mult gelos ambitios si pretentios si orgolios ,nu fc bn dc o tine tot asa ,respecto pe elena apreciazo ptr ceia ce este caracterul ei ,,dc o intalegi o respecti ,si o apreciezi ,veti fc un cuplu frumos ,.dar mai trebuie de lucrat la alin ,…:))bafta pana in finala ,va sustin.,

  8. 63
    Simona Says:

    Draga Ionel ,ce draq zici acolo?Si dak a fost maritata ce,lasati fata si alti concurenti sa isi fak viata,dc trb sa veniti voi sa vb despre ei . Eu si dak as stii ceva de cineva din casa nu mi-as permite sa zic ceva ,fiecare are dreptu de asi face viata ,chiar dak inainte a fost altfel . Bafta Elena. Va pup ;*.

  9. 62
    georgy Says:

    Da si eu vreau sa ii vad in finala si o sa va sustin tot concursu va iubesk:X:X:X:X:X

  10. 61
    cata db Says:

    alin si elena cel mai frumos cuplu!se vede ca se iubesc foarte mult!imi doresc foarte mult sa va vad in finala!sa nu va mai certati ca nu va sta bine!aveti grija unul de altul si de bunica voastra!va iubesc!mi.as dori foarte mult sa va vad !poate la intalnirea concurentilor cu telespectatorii!va pup si va sustin!o sustinataore a cuplului alin-elena=LOVE!

Pages: « 9 8 [7] 6 5 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free