Cuplul Alin – Elena se destrama?


npm5 elena si alinIn ultima perioada tot mai multe neintelegeri au aparut in cuplul format din Alin si Elena. Se pare ca mai nou nici Alin si nici doamna Nicolita nu mai sunt multumiti de comportamentul Elenei.

In timp ce doamna Nicolita o acuza pe Elena ca este o fire mai rece si mai retrasa, Alin o considera prea posesiva si nu foarte atasata cuplului lor.

Ultima cearta dintre Alin si Elena a aparut in urma conflictului pe care Alin l-a avut cu Sorin, conflict in care Elena nu i-a tinut apararea partenerului ei, incercand sa-l faca sa vada ca a gresit, lucru care l-a deranjat foarte mult pe acesta.

In emisiunea de ieri dimineata (14.01.2011), Alin a declarat ca s-a despartit de Elena de 2 zile.

Oare relatia dintre Alin si Elena a luat sfarsit? Credeti ca intre cei doi mai exista sentimente?

Articol realizat de Raluca Neagu

82 comentarii la “Cuplul Alin – Elena se destrama?”

Pages: « 9 8 7 6 5 4 3 2 [1] Show All

  1. 10
    Anonim Says:

    Buna! Parerea mea este ca Elena si Alin formeaza un cuplu foarte frumos. Din punctul meu de vedere se potrivesc foarte bine. Dar amandoi sunt foarte orgoliosi si cu orgoliul nu rezolva nimic. Ar trebui sa lase mai mult unul de la altul pentru ca relatia lor sa continue. Ar fi pacat sa se destrame cuplul format de ei doi pentru ca se potrivesc destul de bine. In discutia din seara de 15 ianuarie eu cred ca amandoi au partea lor de vina. Alin nu trebuia sa rada de fosta relatie a Elenei care mie nu mi se pare deloc amuzanta. Baiatul cu care a stat Elena a demonstrat ca are respect fata de ea, pentru ca ea poate nu se simtea pregatita sa faca pasul acela. Dar si Elena este foarte incapatanata sa zic asa (sper sa nu se supere) si ar trebui sa lase de la ea. Daca, chiar tin cu adevarat unul la altul cred ca ar trebui sa lase orgoliul si incapatanarea deoparte si sa se impace. Eu sper ca relatia lor sa continue si sa ramana impreuna pana la sfarsitul concursului. Atat am avut de spus si sper ca acest comentariu pe care l-am postat sa nu fi deranjat pe nimeni, iar daca a deranjat pe cineva imi cer scuze! La revedere.

  2. 9
    anita Says:

    elena e o fata ft ft frumoasa si inteligenta si alin trebuie sa-ti ceara scuze de la ea …………….vad in ei o pereche minunata chiar daca se cearta mereu

  3. 8
    alexandra Says:

    dupa parerea mea eu cred ca ar trebui sa se inpace ca formeaza un cuplu foarte frumos si se potrivesc sunt facuti unul pentru altul

  4. 7
    cata db Says:

    alin si elena un cuplu frumos!va sta foarte bine impreuna!sper sa ramaneti impreuna! imi place foarte mult de voi! aveti grija unul de celelalt!alin incearca sa ii dai mai multa atentie elenei ca este o fata super !

  5. 6
    ana maria Says:

    sincer eu cred ca cei doi nu prea se iubesc iar cuplul lor este format numai pentru ca acestia sa castige marele premiu

  6. 5
    Teodora Says:

    Cred ca mai exista sentimente intre ei si nu ar trebuii sa se mai certe !

  7. 4
    ema Says:

    Sentimente intre ei au axistat din partea Elenei dar trebuiau si intretinute…Nu stiu daca s-au despartit si daca s-a intamplat bine a facut Elena ca a scapat de cel mai mare prost, egoist si tantalau concurent care l-a avut acest concurs nptm.Alin se iubeste pe sine si banii cat mai multi…la fel ca bunica lui,au venit sa-si faca zestre.O sa vedem care este urmatoarea victima ce o sa le cada ii plasa…

  8. 3
    cata db Says:

    alin si elena se potrivesc si chiar se iubesc foarte mult! formeaza cel mai frumos cuplu ! sper sa ramana impreuna!si chiar sa se casatoreasca !ii iubesc si ii votez pana la final! mult succes!aveti grija d voi!si imi doresc foarte mult sa ramaneti impreuna! va pup si imi doresc foarte mult sa va intalnesc! VA PUP

  9. 2
    lary Says:

    cel mai bine e sa se desparta/ nu cred in cuplu lor cam de complezenta

  10. 1
    Marius Says:

    Bai Alin laso pe Elena si crizele ei de gelozie! Ieao pe Cristina ca va potrivit de minune! Osa fiti cel mai frumos cuplu din casa!!!
    Alin*Cristina=Bunica=LOVE

Pages: « 9 8 7 6 5 4 3 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free