Diana nu-i poate ierta Cristinei jignirile aduse tatalui ei


dianaPentru ca Nora pentru mama 4 se apropie cu pasi repezi de final, conflictele dintre concurenti iau amploare pe suta de metri, in joc fiind Marele Premiu, la care spera fiecare concurent ramas in competitie.

Diana a marturisit ca nu poate trece peste toate jignirile pe care Cristina i le-a adus tatalui ei, desi a trecut de-a lungul competitiei peste multe acuze si jigniri care i-au fost aduse.

Cristina si Lucian au declarat ca nu-si pot cere iertare tatalui Dianei, pentru ca nu simt sa faca acest lucru.

In urma acestor afirmatii, Cristina a intrebat-o pe Diana daca ii plac lucrurile de complezenta.

Cele doua cupluri ramase in concurs, Diana si Valentin, respectiv Cristina si Lucian, au cele mai mari sanse sa castige in Marea Finala premiul mult asteptat. De aceea, pe ultima suta de metri, vorbele grele nu intarzie sa apara.

Ce parere aveti de faptul ca Diana nu o poate ierta pe Cristina pentru toate  jignirile pe care i le-a adus tatalui ei?

Articol realizat de Raluca Neagu

76 comentarii la “Diana nu-i poate ierta Cristinei jignirile aduse tatalui ei”

Pages: « 8 7 [6] 5 4 3 2 1 » Show All

  1. 60
    emilia Says:

    Diana si Vali traiesc in multa minciuna si falsitate ce vor face in viitor? Raspunzi corect si cu simtul masuri fara s-o cotest mereu ( ca sa-ti fie tie bine). Sunt doi falsi si ipocriti inpreuna cu tot cu “marea”d-na Valeria.mErge-ti fratilor la “oi” ca-i foarte bine ptr. voi.

  2. 59
    alexandra Says:

    darga diana mia placut de tine inca de la inceputule emisiuni pentrun ca erai o fata cu un foarte mare bun simt iti doresc casa de piatre si imi doresc sa castigi concursul

  3. 58
    maria Says:

    Si eu spun la fel ca Daiana ar trebui sa castige marea finala doar pentru ca ia suportat toate jignirile Cristinei, doar ochii ei stiu cat a plans din cauza asta. Asta insemna ca Diana este foarte sensibila si un caracter cald. Le doresc toata fericirea din lume.

  4. 57
    JIMBOREAN ANA Says:

    sonia te sustin ai dreptate in ce spui educatia ei lasa muuuuuuuuuuuuuuuult de dorit desi mama cristinei s a sintit nevoita sa si ceara scuze si a recunoscut ca nu o recunoaste

  5. 56
    cris Says:

    esti cea mai urata,nu meriata/i sa castigi…CEA MAI FRUMOASA FATA…,NICI MARELE PREMIU NU MERITI SA IL CASTIGI,k nu va iubiti.
    ai dramatizat in acest concurs,ai plans k o tarank proasta,numai k sa atragi mila oamenilor,esti o falsa,nu te mai suport,sa iti vad fata cum razi k o vak la orice se vb,si numai adevarul tau e bun,minti cu o mare nerusinare.
    sunteti doi oameni falsi,prostul de vali,mai adauga si el ceva pe fundal…este un om enervant,un betiv,fustangiu,…
    valeria e femeie rea.

  6. 55
    veronica Says:

    Diana esti cea mai tare…………ami doresc sa castigi si sa te revedem peste un timp la televiziune,ti se potriveste .In principiu fii ceea ce esti,nu ce vor altii sa fi!Cei ce vor sa te schimbe ,sunt invidiosi,pentru ca ei vad in tine ceea ce “ei”(ex:lucian si cristina),NU VOR FI NICIODATA.Bafta multa.

  7. 54
    monica SAIS Says:

    diana te rog nu o mai băga inseamă pe cristina pentru că ea în acest concurs eea a stiut doar să mănînce,să se culce si să se certe. vă rog insistent pe cei de la kanal d la finaalul competiției să se citească comentariile vă rog frumos.

  8. 53
    ana Says:

    Toti taranii o sustin pe Diana ca e de-a lor.Treziti-va oameni buni la realitate voi chiar nu vedeti ca astia doi nu se potrivesc de nici o culoare.

  9. 52
    PUSI Says:

    CHIAR VREAU SA VAD DACA SE MAI CASATORESTE CRISTINA DACA NU CASTIGA,CE ZICETI? EU ZIC CA NU.

  10. 51
    carmen Says:

    Poti sa fii mandra Diana pentru ca ai un tata care ti-a dat o educatie exemplara si pe deasupra trudeste sa va faca o viata mai usoara. Tatal tau, care este de fapt silvicultor ,i-a dat clasa tatalui Cristinei care de abia a legat doua vorbe ,n-a fost in stare sa alcatuiasca o propozitie corecta si inteligibila. Si i-as spune lui Lucian ca nu intotdeauna o diploma iti da si valoare,referitor la discutia despre tati,degeaba a incercat s-o scalde apoi cu bunicul lui!

Pages: « 8 7 [6] 5 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free