Diana nu-i poate ierta Cristinei jignirile aduse tatalui ei


dianaPentru ca Nora pentru mama 4 se apropie cu pasi repezi de final, conflictele dintre concurenti iau amploare pe suta de metri, in joc fiind Marele Premiu, la care spera fiecare concurent ramas in competitie.

Diana a marturisit ca nu poate trece peste toate jignirile pe care Cristina i le-a adus tatalui ei, desi a trecut de-a lungul competitiei peste multe acuze si jigniri care i-au fost aduse.

Cristina si Lucian au declarat ca nu-si pot cere iertare tatalui Dianei, pentru ca nu simt sa faca acest lucru.

In urma acestor afirmatii, Cristina a intrebat-o pe Diana daca ii plac lucrurile de complezenta.

Cele doua cupluri ramase in concurs, Diana si Valentin, respectiv Cristina si Lucian, au cele mai mari sanse sa castige in Marea Finala premiul mult asteptat. De aceea, pe ultima suta de metri, vorbele grele nu intarzie sa apara.

Ce parere aveti de faptul ca Diana nu o poate ierta pe Cristina pentru toate  jignirile pe care i le-a adus tatalui ei?

Articol realizat de Raluca Neagu

76 comentarii la “Diana nu-i poate ierta Cristinei jignirile aduse tatalui ei”

  1. 1
    maria Says:

    diana esti cea mai frumoasa si desteapta si ai o familie super frumoasa si chiar daca comenteaza cristinanu o m ai baga in seama ca nu iti v a ajunge c tine niciodata,nu vezi cit a rautate exista in ea
    ,s a va ajute d zeu s a iesiti cu bn

  2. 2
    adina Says:

    imi pare foarte bine k nu o iarta deoarece e o nesimtita care nu stie sa vorbeasca.diana imi place foarte mult de tine.ma rog la Dumnezeu sa castigi tu esti o dulce.si tu si vali sunteti cel mai frumos cuplu din tot concursul acela.va doresc sa fiti fericiti si sa nu va mai certati pt k nu imi place sa va vad certandu-va.tot binele din lume si sa aveti grija de voi.
    diana sa dea Dumnezeu sa poti intra in televiziune asa cum iti doresti si sa devii fotomodel.
    CASA DE PIATRA SI MULTI COPII si te rog saruto pe doamna vali care e o mama de nota 20.nu am cuvinte la adresa ei.jos palaria in fata doamnei.va sarut pe toti.

  3. 3
    euuuu Says:

    niki sa nui ierte da cne e diana?cryss si luciii ..iubiti-va mulltt ;x…

  4. 4
    JIMBOREAN ANA Says:

    diana am 2 fete si mi ar placea sa fie ca tine cind raspunzi cuiva insultelor uita te daca ai cui sa raspunzi si daca sunteti pe acelasi palier te sustin si mi sunteti dragi toti 3

  5. 5
    Ana Says:

    eu cred ca Diana este o falsa si incearca sa o faca pe aia suparata dar defapt…. nici macar nu il iubeste pe Vali, vrea doar sa castige emisiunea si sa ia banii. Vali se vede ca o iubeste , el chiar crede ca si Diana il iubeste…… dar defapt se insala aici se potriveste vorba aceea: “Dragostea te orbeste”. Cristina nu ia gresit cu nimic la Diana ptc toate jignirile aduse sunt adevarate. eu o sustin pe Cristina si sper sa castige competitia.

  6. 6
    melisa Says:

    pai cine este ea k sa IERTE???si nu stiu cum poate sa zica k nu o POATE ierta pe cristina k i.a adresat jignirI tatalui ei ,dar draga mea cand tatal tau i.a zis cristinei k are fata de penis at asta ce a fost???nu a fost tot o jignire?hai sa fim seriosi ce fel de tata esti si ce fel de vocabular ai sa zici uni fete de 20 de ani k are fata de penis…RUSINEE SA VA FIE!!!!!se vade ce educatie i-ati dat fiicei d-voastra dupa expresiile care le folositi……si de aceea sustin pana la capat cuplul care nu este fals ca vali si diana…CRISTINA SI LUCIAN!!!!BAFTAA!!

  7. 7
    SONIA Says:

    Foarte bine! ce sa-i ierte, faptul ca si-a batut joc cum a vrut de aceasta fata si familia ei, mai ales familia. Acum a devenit sfinta Cristina. Pentru un votant ca mine, nimic nu ma mai clinteste, nu-i acord incredere. Naravul din fire nu are potolire.
    Succes Diana !

  8. 8
    mally Says:

    nu are nevoie de iertarea ei…..nu e ea Dumnezeu

  9. 9
    adina Says:

    bafta cris si luci!!:X

  10. 10
    oana Says:

    pai cine e ea…nu are nevoie deiertarea nimanui….nu e diana Dumnezeu

  11. 11
    Rodica Says:

    Diana, asculta de sfaturile mamei tale. Arunca cu paine in cei care te-au lovit cu pietre. Succes…. Te votam

  12. 12
    no namee Says:

    falsOOOOOOOOOOOOOOoo :|

  13. 13
    monica (pitesti) Says:

    Depinde de firea fiecaruia, unii pot ierta dar nu uita, altii si iarta si uita, in categoria din urma calsindu-se cei care au un interes.
    O inteleg pe Diana, nici nu as ierta nici eu pe cineva care luni de zile m-a stresat, jignit si parodiat.
    Ce-o fi fost in mintea acestei fetite Cristina cind i-a pus Lacramioarei in fata o sticla de bautura?!!

  14. 14
    amalia Says:

    Parerea mea este ca nu trebuie sa-i ierte dar ar trebui sa se gandeasca ca acesti needucati nu merita nici macar o lacrima din partea Dianei.Habar nu au ce inseamna bunul simt si respectul fata de semeni si mai ales fata de cei mai in varsta.Cel putin mama Cristinei a dat dovada de bun simt dar se vedea clar ca ii crapa obrazul de rusine din cauza comportamentului deviant al fiicei sale. se vede foarte clar ca face cuplu cu acest “papa-lapte”de Lucian numai din interes, drept dovada si afirmatia doamnei Paula de la finala saptamanii cand a afirmat:Mi-a fost frica ca o sa pierdeti tot”ceea ce inseamna ca si ea este o prefacuta.Cristina chiar de s-ar mai naste de 10 ori nu poate sa ajunga la educatia Dianei.Tot mahalagioaica va ramane si tot calica.

  15. 15
    amalia Says:

    Bafta Diana.Te votez

  16. 16
    ana maria Says:

    mai falsa ca fiinta asta nu am vazut si cum de obicei castiga prostia si falsitatea pentru ca multi confunda bynul simt cu falsitatea diana o sa castige pacat de banii pe care ii investiti in fiinta asta eu nu am votat pe nimeni dar cred ca o so fac cL-)el mai bine ar castiga o fata fara cuplu sa se imparta banii . diana esti o falsa

  17. 17
    paula Says:

    oricine sa cistige numai asta nu.cristina nu te lasa atac-o cit mai poti ca merita asta daca nu cistiga se arunca in fata trenului.de ce sta dupa bani ca zicea ca este bogata?????tremura la gindul ca are sansa sa cistige atitia bani sa lase bani la cine are nevoie de ei.cit despre vali este urit de bubuie si prost mare.si daca cistiga astia 2 se despart in 48 de ore si inpart bani astia nu fac casa impreuna ca sint falsi cind spun ca se iubesc

  18. 18
    ..... Says:

    Diana,asculta de mama ta care e o dulce si mare inteleapta.are un suflet cald care valoreaza mai mult decat orice in lumea asta.tu daca vei urma sfatul ei,prin asta vei castiga.biruie raul prin bine.Dumnezeu sa te ajute! nu te cobori la nivelul de jos.se mai spune ca esti falsa,dar numai Dumnezeu stie ce e in inima omului.nu te lasa biruita de rau,biruie raul prin bine si atunci fericirea se va revarsa asupra ta…caci pana la urma fericirea n-are nici un pret.

  19. 19
    ..... Says:

    voi toti care scrieti numai rautati aici,sa va fie rusine!!!macar daca ati scrie ceva intelept. s-a umplut lumea de rau!!!Cel de Sus sa aiba mila de voi!!

  20. 20
    nutyka Says:

    Se pot ierta multe de pilda ; vulgaritatile ,jignirile , ironiile parodiile , rautatile de tot felul care permanent s-au indreptat de la Cristina spre Diana ,dar cind jignesti un parinte fie al tau sau al altcuiva asta e foarte grav ,este lipsa de respect fata de tine si fata de ceilalti .Diana a gresit cand i-a intins mana atunci cind toti se departasera de Cristina. Asa, cum spunea azi o telespectatoare Cristina” a intrecut de mult orice limita a bunului simt” .Nu pot sa o votez pe Cristina /pentru ca are o situatie materiala mai putin buna decat Diana, pentru ca acest concurs nu este de ajutorare a saracilor sau bogatilor ,iar pentru a cistiga acei bani Cristina calca peste cadavre si daca ei nu-i pasa mie de ce?

  21. 21
    cris Says:

    cea mai falsa fiinta,din acest concurs???,lasa/ti atata bun simpt,in zilele noaste dc taci,esti calcat in picioare.
    Da,este adev.,Cristina a jignit,dar la ce nervi ia facut diana,si pe noi de acasa ne enerveaza,dar ele locuind in aceeasi casa;o merita madame ciobanita.
    Voi,care o criticati pe cristina,cum??? va/ti fii simptit ,dk tatal dianei,var fii zis k aveti fata de dos,bn nu???
    Pai tocmai k are o varsta,trebuia sa ii dea un sfat cristinei,nu sa o critice.
    Asa,k mai incetati k a jignit cristina,nu mia placut placut ,pana nu demult,cand am vazut k nu e falsa si zice lucrurilor pe nume.
    Cristina si Lucian merita sa castige.

  22. 22
    nina Says:

    pai are tu nu ai vazut ca are cosuri ca pe c*r

  23. 23
    miha Says:

    Atata sunteti de batuti in crestet toti astia care o aparati pe Cristina. Ia sa vina cineva la voi sa va zica “tactu e un cioban fara scoala” v-ar placea? Eu una i-as fi dat una peste gura Cristinei pt ca se crede matroana in casa aia, toata lumea tre’ sa fie cum ii place ei. Si ce a spus Lucian “ca sa va f** in … de zdrente”. Pai prietene asa se vorbeste? Uite cine-i adevaratul cioban…plus ca s-a bagat in cearta de femei. Cristina si Lucian sunt inca mici…zici ca sunt cuplu de clasa a 6a, stau toata ziua si se pupa si se tin de mana ca in curtea scolii…asta o sa faca si cand o sa iasa afara si o sa vada ca nu au ce manca si nu au bani de nunta? Nici facultatea nu o au terminata…o sa stea Cristina sa il asculte pe Lucian inainte de examen sa vada daca stie :) )) Nu-s de nunta inca….mai tre’ sa creasca si sa le vina mintea la cap

  24. 24
    miha Says:

    Pt cris…. Faptul ca a facut-o dl Vasile “fata de dos” pe Cristina nu ii da dreptul ei sa il injure de mii de ori. Daca o ducea mintea stia sa duca asta impotriva lui si a Dianei dar ea nu face decat sa se faca de ras de una singura. Si pana la urma…cand stii ca ai defecte asteapta-te sa ti se spuna lucrul asta nu astepta sa ti se spuna ca esti vreo zana rupta din povesti. Tre’ sa fii matur ca sa stii sa accepti si criticile, dar ea e prea copila si nu asteapta decat sa o laude lumea.

  25. 25
    nadia Says:

    Nu conteaza varsta la care te casatoresti atunci cand exista dragoste iar Cristina & Lucian se iubesc si ar fi pacat sa nu se casatoreasca in concurs pentru ca au sanse mari sa castige premiul.Cristina chiar daca e mai mica si nu are facultatea terminata ea stie ce vrea de la viata ,e cinstita si corecta in schimb Diana stie doar sa se laude si asteapta sa fie sustinuta de parinti pentru ca au bani .Pe tot parcursul concursului tatal ei i-a luat apararea si i-a jignit pe concurenti ca sa o scoata in evidenta pe Diana .Cristina s-a aparat singura si poate de aceea a folosit cateodata cuvinte urate e un copil care a trebuit sa faca fata unor oameni maturi care o jigneau .Diana sa nu o mai faca pe mironosita pentru ca Cristina nu cred ca are nevoie de iertarea ei.

  26. 26
    nadia Says:

    Eu nu cred ca un om si in special un copil pe care l-a lasat D-zeu cu un defect trebuie jignit si mai ales in public cum a facut-o tatal Dianei .Toti care o criticati pe Cristina comentati pe seama cosurilor iar eu nu cred ca asta este un defect.Fereasca D-zeu de ceva mai grav asa ca mai bine rugati-va sa aveti copii sanatosi si nu mai radeti de altii.

  27. 27
    iustina Says:

    ieu cred ca diana o sa castige….mas bucura foarte tare ca merita asa tarancuta cum spuneti voi,dar e frumoasa,foarte frumoa si se potrivesc amandoi foarte bine……mai vreau sa zic ca ei o sa steab inpreuna toata viata pentru ca se iubesc…..

  28. 28
    dina Says:

    Cristina ar trebui sa-si continue studiile daca le-a inceput si asa o sa invete poate sa vorbeasca mai frumos, sa-si imbunatateasca vocabularul macar prin faptul ca o sa intalneasca mai multe persoane in jurul ei. Nu pot sa-i inteleg parintii Cristinei care spun ca este o fire vulcanica.OK, dar ar trebui sa o invete sa stie sa-si controleze ,,lava,, ar castiga mai mult in viata, chiar si din partea doamnei Paula. Legat de parinti, nu ar fi cazul sa comentam pentru ca dupa cum se stie, nu poti sa-i alegi, ma refer la Cristina care probabil ar fi vrut sa aiba niste parinti ca ai lui Diana. Tatal Cristinei abia a scos cateva cuvinte ca nu ai putut sa-ti dai seama ce gandeste sau cum gandeste.

  29. 29
    JIMBOREAN ANA Says:

    desi traim in aceeiasi taraROMANIA ce mult ne deosebin in functie de zona in care traim,ardelenii din concurs merita mult respect incepind cu d na vali care da dovada de mult calm si ponderare(oare cristina stie ce inseamna ponderat)fata de ceilalti concurenti,merita sa cistige mult succes si noroc tinerilor

  30. 30
    cris Says:

    ASTA E UN CONCURS MATRIMONIAL,unde se castiga bani multi,bani pe care noi oamenii obisnuiti,nu ii putem strage intr/o viata asa k nu ne intere.dk “ciobanita”o va ierta sau nu pe cristina.Dk asa mult “adorata”diana pt.unii,nu a stiut sa se descurce fara “tatii”,si “tatii”numai jignind sit sa rezolve pr.asa k suportai consecintele,si cristina bn k nu a tacut,k nu toata lumea vrea sa ajunga la bani calcata in picioara k si diana.
    Vai,ciobanita,ai chiliti,frumosi,albi si cu dantela????serios,nu pot sa cred,dk erai despeapta,nu folosea/i acest cuv.,bikini era mai indicat,dar la voi la stana nu cred k ati auzit,in continuare dai dovada k ai trecut prin scoala,k si i vak…
    cum poti sa zici k,cristina are pe fata….k nu se spala cand iese de la baie,vai,vai de capul tau.
    pe mine mai enervat de acasa,dar pe cristina,dk te jignea ,normal k era din nou ea de vina,nu???
    lasa,ciobanita ,nu iti face griji,k ai convins lumea sa te voteze ,k tu nu jignesti si esti o fata bn crescuta,o sa castigi din pacate pt unii,;dar cat o sa stai cu mosu de valii,???,
    DIN COADA DE CAINE,NU FACI CIUCUR DE MATASE,se pare k si baciu vasile a uitat,e bun valii acuma,dk aveti sanse s acastigati.
    AVARIIIIIIIIIIIIIII SALAJULUI.

  31. 31
    Sonia Says:

    Pai lamureste-ma si pe mine Nadia ce copil e aceasta Cristina daca la l7 ani a facut copil din flori, aici pe acest site am citit? Si hai sa admitem cearta cu Diana, dar aceasta micuta “bruneta” la propiu si figurat si-a batut joc si ironizat multa lume. Sincer, nu am nimic cu copilul omului, nici cu cosurile, exact, e probabil o chestiune de ten, dar mi se pare groaznic de nespalata, cu aceiasi colanti si rochioe de voal peste, eu cind am vazut-o pe blatul de la chiuveta cu picioarele sau cu fundul pe masa pe care mananca, ma intreb daca tot domnul Vasile e de vina !!!!!!!!! ar fi multe, oricum, are cine s-o educe, daca mai are pe cine.. Apropo si tot domnul Vasile e de vina ca nu se spala pe maini dupa folosirea toaletei, asa cum s-a spus in emisiune!!

  32. 32
    emilia Says:

    Diana ar trebui sa-si ceara iertare de la toti concurenti din casa si a telespectatorilor ptr. ca au fost emisiuni cu intorsaturi si cuvinte intortochiate din partea ei si tot nu a vrut sa recunoasca adevarul(spuselor ei). Este o taranca proasta si niciodata nu-si v-a depasi conditia.A nebunit lumea ca tarani sunt muncitori si etc. dar, cei de la oras nu muncesc lafel de mult ? Ce toti din Jibau sunt bogati si harnici? Ea a avut “norocul” de lucrurile pe care d-l Vasile cu “putin” ajutor l-e practica.

  33. 33
    Lorena Says:

    Dupa jignirile baciului aduse la adresa Cristinei nu m-au frapat deloc ofensele Cristinei adresate ciobanului ….Acum sunt fifty-fifty ! Cu toate ca nu e principiu crestinesc sa raspunzi cu aceeasi moneda acuzatiilor , dar uneori de cei ” nu-i frumos e sanatos ” .

  34. 34
    miry Says:

    nu o mai lasa pe Cristina s te jigneasca infrunto credema k dak eram in locul tau o bateam de mult si numai suportam atatea jigniri . Si u q Valentin chiar meritati s castigati pt k sunt singurul cuplu care v iubiti sincer si chiar vreti s v castatoriti q adevarat nu k Lucian si Cristina.Eu cred k ei vor s se casatoreasca doar k s ia premiul cel mare.

  35. 35
    monica ( pitesti) Says:

    Fie vorba intre noi, baciul ( asa cum il numesc unii pe tatal Dianei, care fie o fac din rautate, fie nu inteleg despre ce este vorba) NU ESTE NICIDECUM UN CIOBAN CU GHIOAGA CA TATAL PAULEI CI UN PROPIETAR A 1000 DE OI SI SILVICULTOR, CU ALTE CUVINTE UN FERMIER PE PLAN INDIVIDUAL IAR CA PREGATIRE SILVICULTOR, DESIGUR TEHNICIAN.
    Nici prin gind nu mi-ar trece vreodata ca Diana ar putea uita si ierta umilinta,stresul
    si toata mascarada pe care i-a facut aceasta “brunetica”, care auzi cu ce ocupa pe la l7 ani…
    Daca fiica mea ar fi fost in locul Dianei, cu orice risc o retrageam din concurs..

  36. 36
    nadia Says:

    Tot una ca tine Sonia a scris rautati despre Cristina .Si ea la randul ei a fost ironizata si batjocorita iar in momentul cand s-a aparat singura fara ajutorul lui tati ati sarit toti sa o criticati pentru vocabular .Nu ar fi mai corect sa isi sustina fiecare favoritii si sa nu ii jigneasca pe ceilalti concurenti?Eu nu cred ca un copil trebuie judecat dupa cosurile de pe fata si dupa cum se imbraca.

  37. 37
    dadada Says:

    sorcova vesela(diana) lasa-ne…lasa-ne.

  38. 38
    nutyka Says:

    Ce crede jegoasa asta de Cristina ca noi astia de la tara mancam ,cum face ea cu picioarele si fundul pe masa sau nu ne spalam pe maini cand mergem la toaleta ? o fi pe la tine Cristina desi nu cred ,asa ca lasa taranii si tara in pace ca n-o sa vezi tu taran care sa nu se spele si nici ca pe masa care mananca sa stea cu fundul….. nu-mi place sa jignesc dar azi chiar m-ai suparat.

  39. 39
    emilia Says:

    Cum se spune despre Cristina are un copil si despre Diana se spune ca are un filmulet XXX pentru adulti undeva in fan. Vedeti-va de treaba ca nici una nu a venit aici de la gradinita.Cristina a recunoscut ca a avut mai multe “soacre”, Diana a recunoscut chiar la inceput ca a avut o relatie cu fostul de 6 ani. Nu trecutul lor a fost in atentia celor de la kanald si a celorlanti concurenti. Toati concurenti au avut 1, 2, 3 experiente s*xuale pana la intrarea in casa. Ca este mult , ca este putin vor afla toti in functie de trairile fiiecaruia si dara lasata. Asa ca eu o prefer pe Cristina si Lucian ptr, ca Alina nu cred sa faca o nunta cu Laurentiu Fara premiul luat.

  40. 40
    PUSI Says:

    DAR DE UNDE STITI VOI CA CRISTINA ARE COPIL DIN FLORI?ORICUM NICI DIANA NU ESTE PREFERATA MEA DAR DECAT CRISTINA CARE STIE NUMAI SA JICNEASCA,SI SA NU UITAM CU CATA MANDRIE II STRIGA LUI VLAD SA VADA CE ARE EA INTRE PICIOARE,ASTEA SUNT VORBE DE MAHALA SI DE FEMEIE USOARA.

  41. 41
    elena Says:

    ati afumat casa la n p m 4

  42. 42
    mia Says:

    Diana are perfecta dreptate nu a dat dovada ca fiind o ardeleanca adevarat ,trebuia sa o prinda de mana sanatos pe Cristina si atunci se termina tot .DIANA FII TARE ESTI PREFERATA NOASTRA TE VOTAM MEREU BAFFTTAA MULTA …

  43. 43
    mia(MARAMURES ) Says:

    DIANA ESTI CEEA MAI FRUMOASA CEEA MAI CEEA SI PUNCT NU POATE CALCA NICI UNA IN URMA TA .STIU CUM E VIATA LA TARA SI SUNT MANDRA CA RECUNOSTI TOT DESI UNEORI TE FACI INTELEASA MAI GREU ,BAFTA MULTA

  44. 44
    diana Says:

    Nu lasa vorbele rele si jugnirile cristinei sa te afecteze lupta pentru iubirea ta si pentru dorintele tale!!! te sustinem!!

  45. 45
    anonim Says:

    cristina oricum nu stie ce vb pt k e needucata diana nu mai asculta tampenile lui cristina e o taranca

  46. 46
    Ana Says:

    Draga mea,Diana! Poate ca dupa acest concurs ..vei citi si pe aici..pe undeva.Pot sa-ti spun ca am avut o impresie buna despre tine inca de la inceputul emisiunii si am crezut in tine si felul tau de a fi:educata,cu bun simt si am constata de-a lungul concursului ca nu mai dezamagit;ai ramas aceiasi fata cu educatie si corecta, care isi iubeste si respecta parintii,in zilele noastre cand se intampla cu totul diferit!Te felicit si-mi doresc sa castigi pentru ca meriti;Casa de piatra alaturi de Valy si sper ca si el sa fie la inaltimea aspiratiilor si asteptarilor tale! Te iubesc!

  47. 47
    Ana Says:

    Pentru ce a facut Cristina si ce ti-a spus in acest concurs…trebuie tratata asa cum se cuvine….un astfel de om?…nu poate fi considerat prieten si nu poate sa-ti stea prin preajma! Nu ai ce invata de la ea! Am auzit si alte discutii despre aceasta fata….oare or fi adevarate?..daca da..atunci imi explic virulenta atacului si nesimtirea de care a dat dovada in concurs! Pacat!? de parinti..de mama care i se citea jena pe fata….

  48. 48
    Ana Says:

    De ce domnii de la kanal D au investigat numai trecutul Brendei si a lui Vlad? Poate ca si Cristina..ar fi trebuit sa treaca prin furcile lor caudine…s-a facut atata tam-tam…si cand colo a fost un adevarat FAS!..pentru audienta?

  49. 49
    nicol Says:

    diana are un bun simt extraordinar.in rest ceilalti nu prea au de-a face cu rusinea si respectul.cristina mi-a placut dar nu ma gandeam sa poata avea un caracter atat de urat.a vazut ca se apropie finala si ar face orice ca sa castige ea pt ca a vazut ca in ultimul timp o mai baga si pe ea lumea in seama.sper sa castige diana pt ca merita numai pt cat ia suportat pe toti.bafta diana si cand iesi as vrea id-ul tau.te pupa din italia nicol

  50. 50
    monica ( pitesti) Says:

    Acest concurs si protagonistele sale, mi-au amintit despre o intimplare si daca Violeta, medic de profesie in Ardeal, o va citi sa ma ierte ca o povestesc:
    La Craiova – am fost colega de camera, nu si de facultate, ea era la medicina, cu o ardeleanca foarte frumoasa si apriga, nu jignea dar era foarte acida. Fata era indragostita de un ofiter oltean pina peste urechi. Baiatul era frumos foc si foarte galant. Numai ca inima.. zburatoare. mai avea o prietena, o fata din craiova, Lenuta, micuta, bruneta, in clasa ultima la liceu pe acea vreme, geloasa, posesiva, certareata dar si ea frumusica. Lenuta a aflat de ardeleanca intimplator si parca o vad si azi, cind colega mea de camera a deschis usa sa vada cine suna, olteanca s-a napustit cu o umbrela asupra ei, si da-i si da-i… Au urmat lucruri triste, jigniri, certuri iar ofiterul a ramas la un moment dat fara niciuna dintre aceste fete, atit de diferite dar care aveau un punct comu: ;iubirea. Protagonistele noastre au un punct comun: CISTIGAREA CONCURSULUI iar scopul scuza mijloacele folosite.

  51. 51
    carmen Says:

    Poti sa fii mandra Diana pentru ca ai un tata care ti-a dat o educatie exemplara si pe deasupra trudeste sa va faca o viata mai usoara. Tatal tau, care este de fapt silvicultor ,i-a dat clasa tatalui Cristinei care de abia a legat doua vorbe ,n-a fost in stare sa alcatuiasca o propozitie corecta si inteligibila. Si i-as spune lui Lucian ca nu intotdeauna o diploma iti da si valoare,referitor la discutia despre tati,degeaba a incercat s-o scalde apoi cu bunicul lui!

  52. 52
    PUSI Says:

    CHIAR VREAU SA VAD DACA SE MAI CASATORESTE CRISTINA DACA NU CASTIGA,CE ZICETI? EU ZIC CA NU.

  53. 53
    ana Says:

    Toti taranii o sustin pe Diana ca e de-a lor.Treziti-va oameni buni la realitate voi chiar nu vedeti ca astia doi nu se potrivesc de nici o culoare.

  54. 54
    monica SAIS Says:

    diana te rog nu o mai băga inseamă pe cristina pentru că ea în acest concurs eea a stiut doar să mănînce,să se culce si să se certe. vă rog insistent pe cei de la kanal d la finaalul competiției să se citească comentariile vă rog frumos.

  55. 55
    veronica Says:

    Diana esti cea mai tare…………ami doresc sa castigi si sa te revedem peste un timp la televiziune,ti se potriveste .In principiu fii ceea ce esti,nu ce vor altii sa fi!Cei ce vor sa te schimbe ,sunt invidiosi,pentru ca ei vad in tine ceea ce “ei”(ex:lucian si cristina),NU VOR FI NICIODATA.Bafta multa.

  56. 56
    cris Says:

    esti cea mai urata,nu meriata/i sa castigi…CEA MAI FRUMOASA FATA…,NICI MARELE PREMIU NU MERITI SA IL CASTIGI,k nu va iubiti.
    ai dramatizat in acest concurs,ai plans k o tarank proasta,numai k sa atragi mila oamenilor,esti o falsa,nu te mai suport,sa iti vad fata cum razi k o vak la orice se vb,si numai adevarul tau e bun,minti cu o mare nerusinare.
    sunteti doi oameni falsi,prostul de vali,mai adauga si el ceva pe fundal…este un om enervant,un betiv,fustangiu,…
    valeria e femeie rea.

  57. 57
    JIMBOREAN ANA Says:

    sonia te sustin ai dreptate in ce spui educatia ei lasa muuuuuuuuuuuuuuuult de dorit desi mama cristinei s a sintit nevoita sa si ceara scuze si a recunoscut ca nu o recunoaste

  58. 58
    maria Says:

    Si eu spun la fel ca Daiana ar trebui sa castige marea finala doar pentru ca ia suportat toate jignirile Cristinei, doar ochii ei stiu cat a plans din cauza asta. Asta insemna ca Diana este foarte sensibila si un caracter cald. Le doresc toata fericirea din lume.

  59. 59
    alexandra Says:

    darga diana mia placut de tine inca de la inceputule emisiuni pentrun ca erai o fata cu un foarte mare bun simt iti doresc casa de piatre si imi doresc sa castigi concursul

  60. 60
    emilia Says:

    Diana si Vali traiesc in multa minciuna si falsitate ce vor face in viitor? Raspunzi corect si cu simtul masuri fara s-o cotest mereu ( ca sa-ti fie tie bine). Sunt doi falsi si ipocriti inpreuna cu tot cu “marea”d-na Valeria.mErge-ti fratilor la “oi” ca-i foarte bine ptr. voi.

  61. 61
    cris Says:

    frumos final a avut emisiunea de dim,pacat k se minte in continuare.
    eu,am sustinut cuplul diana si vali,mult timp,mi/au placut,dar s/a terminat.
    vali,nu stie sa vb.cand au fost la nasi ce “appetit verbal”avea,a tras ceva la masea nn?,se vedea pe ochii lui.
    dian tu esti draguta,dar nici cea mai frumoasa din casa nu esti,sa fim seriosi,dar ai o rautate intruchipata,schimbati expresiile fetei,te dau de gol,esti falsa ,trebuie sa fii orb k sa nu iti dai seama.
    o ataci in continuare pe crisitna…,sincer diana de la tine nu se putea lua vreun ex.doar k sa minti,maretia,laudele,…prin bai,nu vreau sa fiu rea ,sa judec pe nimeni,dar asta e realitatea.oricum e problema ta ,viata ta,faci ce vrei,noi doar ne exprimam ideile.
    acuma sa fim seriosi,tu ai vrut sa ai “nanasi”(pt.k asa ai zis intr/o emisiune),apoi te/ai corectat,vazand k doar tu folosesti acest cuv….,pe Andreea si Stefan,apoi s/a luat si cristina dupa tine,sa fim seriosi,se vede clar k minti in continuare si numai tu ai dreptate mereu,u ai barfit/o pe cristina la nasii tai,dar se pare k nu ai inteles,k ei dk au vb despre tine,au facut/o pt k au fost intrebati de reporter nasii tai,si normal au trebuit si cristina si luci sa isi dea cu parerea,dar tu o tii pe a ta si cu asta basta.
    vali,a dat o explicatie foarte buna pt faptul k a plans pt LILI,era prea finuta pt el,sa fim seriosi,si “noi cei de acasa lam crezut”stai linistiti,astea iz copilarii,dar imi place k tu increca/i diana sa ne expllci de ce plangea vali,sunteti cam ipocriri amandoi.
    eu va doresc drum bun in viata ,fericire,tuturor care au fost la nora pentru mama4,oricum fiecare face ce vrea cu viata lui,dar diana,vali si valeria nu e nimeni prost asa cum credeti voi,k sa va creada minciunile si mereu adev.vostru care era de fapt o minciuna.
    NU MERITATI SA CASTIGATI,numai pacat k unii oameni nu vad adev.voastra fata.
    sa castige oricine numai voii 2 NUUUUUUUUUUUUUUUUUUU,de preferat CRISTINA SI LUCIAN.

  62. 62
    Ana Says:

    Sa castige bunul simt si buna educatie…Sa va ajute Dumnezeu! Meritati dragilor mei! Sper sa ne bucurati diseara!Bafta si Casa de Piatra!Mult noroc in viata si sa va iubiti frumos si demn !

  63. 63
    Ana Says:

    Esti o fata frumoasa si bine educata.Ca sa nu dai curs certurilor,balacarelilor,de multe ori,ai tacut si ai acceptat toate mizeriile celor care v-au fost potrivnici! Respect pentru parintii care v-au dat o astfel de educatie! Pacat ca unele dintre concurente nu au vazut nimic bun la tine…ca slava domnului aveau ce invata! Dar,se pare,ca au un alt mod de a-si croi drum in viata! Din nefericire pentru noi…

  64. 64
    Ana Says:

    Doiana..te votez pe unde intru si se scrie despre tine! Meriti premiul cel mare!Succes!

  65. 65
    Deea Says:

    S-au jignit reciproc,poate mai mult Cristina pe Diana dar nu cred ca are nevoie Cristina de iertarea Dianei!Daca as fi fost in casa nu as fi suportat toate ifosele Dianei!

  66. 66
    Sonia Says:

    Cristina cred ca nu de iertarea Dianei are nevoie, ci pentru tot comportamentul ei de doi bani si toate jignirile aduse, incepind cu Lacramioara cind i-a pus sticla pe masa si terminand cu Diana, are nevoie de iertarede la Dumnezeu. Mi-ar fi groaza sa in preajma mea un asemenea specimen iar baiatul ala e pe post de catelus.

  67. 67
    carmen Says:

    Diana nu are nevoie de iertarea Cristinei ,ea se va descurca in viata pentru ca este ambitioasa ,educata si muncitoare.Cristina va primi niste palme de la viata ,pentru ca ea este si afara tot asa,cu timpul va invata ca trebuie sa gandesti apoi sa-ti dai drumul la gura! Si pentru o anume Ana …mai bine “tarani”( sunt cei mai de treaba oameni) decat cu multe greseli de ortografie!

  68. 68
    carmen Says:

    Diana nu are nevoie de iertarea Cristinei ,ea se va descurca in viata pentru ca este ambitioasa ,educata si muncitoare.Cristina va primi niste palme de la viata ,pentru ca ea este si afara tot asa,cu timpul va invata ca trebuie sa gandesti apoi sa-ti dai drumul la gura! Si pentru o anume Ana …mai bine “tarani”( sunt cei mai de treaba oameni) decat cu greseli de ortografie si exprimare.

  69. 69
    Mada Says:

    Cristina daca intr-adevar ar fi avut 21 de ani~ s-ar fi vazut acest lucru , dar atitudinea ei fata de familia Dianei cat si de doamna Valeria ( care este o doamna) nu confirma acest lucru .
    URAT CRISTINA , URAT!
    Nu o votati , nu merita !
    DIANA SI VALI VOR FI CASTIGATORII! VOTATI-I CACI MERITA !

  70. 70
    Mada Says:

    Si jignirile….:P
    Au fost groanice , sa va marturisesc ceva : mie mi-a placut mult de Cristina la inceput , dar cand am vazut cum se comporta cu Lucian si atitudinea ei privind concursul , m-am lepadat de ea !

  71. 71
    Mada Says:

    Diana te iubesc!:x
    Esti cea mai tare !
    Apropo , eu vreau sa vin in Mramures in vara asta , ma primesti la tine :>:)):x?

  72. 72
    adryana Says:

    Diana si Valentin sunt cei mai frumosi concurenti din concursul asta va potriviti sper ca in seara asta sa va uniti destinele va pooop dulce:*:*:* si sa aveti grija de voi diana esti o luptatoare!!! Bravo:x multzi copii CASA DE PIATRA! :X

  73. 73
    diana Says:

    in primul rand vreau sa spun ca sigur Diana si Vali vor castiga acest concurs este cel mai frumos cuplu din casa si ii iubesk foarte mult Cristina este o taranca si parvenita la fel si Lucian parca este papusa Cristinei unde il pune acolo sta!!!!!!!!!!!! SPER DIN TOT SUFLETUL SA CANSTIGE DIANA SI VALI !!!!!!!!!!!!!!! :x x:x:x:x:x:x:xx:x:x:x::x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:xx:

  74. 74
    no namee Says:

    Falsoooooooooo

  75. 75
    alyNuTssa LoV3 Says:

    “ thoamne antipatik mia mai fost diana` asta..prefacuta naibii si`au cheltuit oame4nii banii degeaba q ea“` chiarr` daqq alina e preff` mea miash` . fi dolithh` sa castige ChRiSS“ q LuCySS “ meritau…diana a ` profitat mlt in urma ` firii vulcanice a cristinii,,dar in finee…hai gata k deja m,am plikt de sub DIANA pa

  76. 76
    alyNuTssa LoV3 Says:

    diana scz dar nu mai vb asa q criss asa de disperata esti k tiai pusss numele dianei ????? cel potin p mn3 ma cheama alina gabriela j de asta am pus asa num meuu dar uuu
    hai jett]

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free