Alexa a parasit pentru a doua oara competitia Nora pentru mama 4


alexaLa Seara Eliminarilor din data de 25 iunie 2010, mamele au fost nevoite sa faca nominalizari de fete. Nominalizarile lor au fost urmatoarele:

Doamna Adriana: Alexa si Brandusa;
Doamna Paula: Alexa si Brandusa;
Doamna Valeria: Alexa si Cristina.

Alexa, Brandusa si Cristina au fost la un pas de a parasi casa Nora pentru mama 4.

Brandusa a fost salvata de la eliminare, deoarece doamna Valeria a iesit Mama Saptamanii. Eliminarea s-a facut dintre Alexa si Cristina.

Doamna Valeria a trebuit sa ia o decizie inainte de a se anunta protejatele, astfel ea a ales ca Alexa sa ramana in competitie si Cristina sa iasa.

Fiind protejata de public pe locul al doilea, Cristina a fost salvata de la eliminare, iar Alexa a fost nevoita sa paraseasca aceasta competitie pentru a doua oara.

Fericita de gandul ca va pleca din concurs, dar trista la aflarea parerii lui Vlad despre ea (”Am vazut din partea Alexei doar naivitate si prostie”), Alexa a avut un ultim mesaj pentru cei din casa. Ea a dorit sa le transmita “sa nu se mai certe”, ” sa se impace”.

Ce parere aveti de eliminarea Alexei, pentru a doua oara, din competitia Nora pentru mama 4?

Articol realizat de Raluca Neagu

23 comentarii la “Alexa a parasit pentru a doua oara competitia Nora pentru mama 4”

Pages: [3] 2 1 » Show All

  1. 23
    DENISA Says:

    ALEXA IMI PARE RAU CA NU AI REUSIT SA AJUNCI LA MAREA FINALA EU TOT ITI
    UREZ SUCCES SI MULTA MULTA FRICIRE

  2. 22
    adelina Says:

    alexa e o fata frumoasa dar versata si totodata cu capul in nori si iresponsabila
    ea nu stia ce vrea.replica ei:a fost o chestiune de moment e replica celui care se face ca nu stie ce a facut.vlad se potrivea fff bine cu alina.poate si cu simona

  3. 21
    Sonia Says:

    Cine te critica Alexa, daca chiar tu ai scris ? Oamenii spun adevarul: nu trebuia sa intri in casa sa-l mai incurci si pe Vlad, atita timp cit stiai ca in sufletul Alinei sunt niste sentimente.
    Esti o fata finuta, bucuresteanca. cu facultate, ai tot timpul sa-ti alegi omul potrivit. Ai fi facut o pereche ideal cu Ionut al d-nei Mihaela. Bafta in viata!

Pages: [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free