Diana nu-i poate ierta Cristinei jignirile aduse tatalui ei


dianaPentru ca Nora pentru mama 4 se apropie cu pasi repezi de final, conflictele dintre concurenti iau amploare pe suta de metri, in joc fiind Marele Premiu, la care spera fiecare concurent ramas in competitie.

Diana a marturisit ca nu poate trece peste toate jignirile pe care Cristina i le-a adus tatalui ei, desi a trecut de-a lungul competitiei peste multe acuze si jigniri care i-au fost aduse.

Cristina si Lucian au declarat ca nu-si pot cere iertare tatalui Dianei, pentru ca nu simt sa faca acest lucru.

In urma acestor afirmatii, Cristina a intrebat-o pe Diana daca ii plac lucrurile de complezenta.

Cele doua cupluri ramase in concurs, Diana si Valentin, respectiv Cristina si Lucian, au cele mai mari sanse sa castige in Marea Finala premiul mult asteptat. De aceea, pe ultima suta de metri, vorbele grele nu intarzie sa apara.

Ce parere aveti de faptul ca Diana nu o poate ierta pe Cristina pentru toateĀ  jignirile pe care i le-a adus tatalui ei?

Articol realizat de Raluca Neagu

76 comentarii la “Diana nu-i poate ierta Cristinei jignirile aduse tatalui ei”

Pages: [8] 7 6 5 4 3 2 1 » Show All

  1. 76
    alyNuTssa LoV3 Says:

    diana scz dar nu mai vb asa q criss asa de disperata esti k tiai pusss numele dianei ????? cel potin p mn3 ma cheama alina gabriela j de asta am pus asa num meuu dar uuu
    hai jett]

  2. 75
    alyNuTssa LoV3 Says:

    “ thoamne antipatik mia mai fost diana` asta..prefacuta naibii si`au cheltuit oame4nii banii degeaba q ea“` chiarr` daqq alina e preff` mea miash` . fi dolithh` sa castige ChRiSS“ q LuCySS “ meritau…diana a ` profitat mlt in urma ` firii vulcanice a cristinii,,dar in finee…hai gata k deja m,am plikt de sub DIANA pa

  3. 74
    no namee Says:

    Falsoooooooooo

  4. 73
    diana Says:

    in primul rand vreau sa spun ca sigur Diana si Vali vor castiga acest concurs este cel mai frumos cuplu din casa si ii iubesk foarte mult Cristina este o taranca si parvenita la fel si Lucian parca este papusa Cristinei unde il pune acolo sta!!!!!!!!!!!! SPER DIN TOT SUFLETUL SA CANSTIGE DIANA SI VALI !!!!!!!!!!!!!!! :x x:x:x:x:x:x:xx:x:x:x::x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:xx:

  5. 72
    adryana Says:

    Diana si Valentin sunt cei mai frumosi concurenti din concursul asta va potriviti sper ca in seara asta sa va uniti destinele va pooop dulce:*:*:* si sa aveti grija de voi diana esti o luptatoare!!! Bravo:x multzi copii CASA DE PIATRA! :X

  6. 71
    Mada Says:

    Diana te iubesc!:x
    Esti cea mai tare !
    Apropo , eu vreau sa vin in Mramures in vara asta , ma primesti la tine :>:)):x?

Pages: [8] 7 6 5 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free