Diana nu-i poate ierta Cristinei jignirile aduse tatalui ei


dianaPentru ca Nora pentru mama 4 se apropie cu pasi repezi de final, conflictele dintre concurenti iau amploare pe suta de metri, in joc fiind Marele Premiu, la care spera fiecare concurent ramas in competitie.

Diana a marturisit ca nu poate trece peste toate jignirile pe care Cristina i le-a adus tatalui ei, desi a trecut de-a lungul competitiei peste multe acuze si jigniri care i-au fost aduse.

Cristina si Lucian au declarat ca nu-si pot cere iertare tatalui Dianei, pentru ca nu simt sa faca acest lucru.

In urma acestor afirmatii, Cristina a intrebat-o pe Diana daca ii plac lucrurile de complezenta.

Cele doua cupluri ramase in concurs, Diana si Valentin, respectiv Cristina si Lucian, au cele mai mari sanse sa castige in Marea Finala premiul mult asteptat. De aceea, pe ultima suta de metri, vorbele grele nu intarzie sa apara.

Ce parere aveti de faptul ca Diana nu o poate ierta pe Cristina pentru toate  jignirile pe care i le-a adus tatalui ei?

Articol realizat de Raluca Neagu

76 comentarii la “Diana nu-i poate ierta Cristinei jignirile aduse tatalui ei”

Pages: « 8 7 6 [5] 4 3 2 1 » Show All

  1. 50
    monica ( pitesti) Says:

    Acest concurs si protagonistele sale, mi-au amintit despre o intimplare si daca Violeta, medic de profesie in Ardeal, o va citi sa ma ierte ca o povestesc:
    La Craiova – am fost colega de camera, nu si de facultate, ea era la medicina, cu o ardeleanca foarte frumoasa si apriga, nu jignea dar era foarte acida. Fata era indragostita de un ofiter oltean pina peste urechi. Baiatul era frumos foc si foarte galant. Numai ca inima.. zburatoare. mai avea o prietena, o fata din craiova, Lenuta, micuta, bruneta, in clasa ultima la liceu pe acea vreme, geloasa, posesiva, certareata dar si ea frumusica. Lenuta a aflat de ardeleanca intimplator si parca o vad si azi, cind colega mea de camera a deschis usa sa vada cine suna, olteanca s-a napustit cu o umbrela asupra ei, si da-i si da-i… Au urmat lucruri triste, jigniri, certuri iar ofiterul a ramas la un moment dat fara niciuna dintre aceste fete, atit de diferite dar care aveau un punct comu: ;iubirea. Protagonistele noastre au un punct comun: CISTIGAREA CONCURSULUI iar scopul scuza mijloacele folosite.

  2. 49
    nicol Says:

    diana are un bun simt extraordinar.in rest ceilalti nu prea au de-a face cu rusinea si respectul.cristina mi-a placut dar nu ma gandeam sa poata avea un caracter atat de urat.a vazut ca se apropie finala si ar face orice ca sa castige ea pt ca a vazut ca in ultimul timp o mai baga si pe ea lumea in seama.sper sa castige diana pt ca merita numai pt cat ia suportat pe toti.bafta diana si cand iesi as vrea id-ul tau.te pupa din italia nicol

  3. 48
    Ana Says:

    De ce domnii de la kanal D au investigat numai trecutul Brendei si a lui Vlad? Poate ca si Cristina..ar fi trebuit sa treaca prin furcile lor caudine…s-a facut atata tam-tam…si cand colo a fost un adevarat FAS!..pentru audienta?

  4. 47
    Ana Says:

    Pentru ce a facut Cristina si ce ti-a spus in acest concurs…trebuie tratata asa cum se cuvine….un astfel de om?…nu poate fi considerat prieten si nu poate sa-ti stea prin preajma! Nu ai ce invata de la ea! Am auzit si alte discutii despre aceasta fata….oare or fi adevarate?..daca da..atunci imi explic virulenta atacului si nesimtirea de care a dat dovada in concurs! Pacat!? de parinti..de mama care i se citea jena pe fata….

  5. 46
    Ana Says:

    Draga mea,Diana! Poate ca dupa acest concurs ..vei citi si pe aici..pe undeva.Pot sa-ti spun ca am avut o impresie buna despre tine inca de la inceputul emisiunii si am crezut in tine si felul tau de a fi:educata,cu bun simt si am constata de-a lungul concursului ca nu mai dezamagit;ai ramas aceiasi fata cu educatie si corecta, care isi iubeste si respecta parintii,in zilele noastre cand se intampla cu totul diferit!Te felicit si-mi doresc sa castigi pentru ca meriti;Casa de piatra alaturi de Valy si sper ca si el sa fie la inaltimea aspiratiilor si asteptarilor tale! Te iubesc!

  6. 45
    anonim Says:

    cristina oricum nu stie ce vb pt k e needucata diana nu mai asculta tampenile lui cristina e o taranca

  7. 44
    diana Says:

    Nu lasa vorbele rele si jugnirile cristinei sa te afecteze lupta pentru iubirea ta si pentru dorintele tale!!! te sustinem!!

  8. 43
    mia(MARAMURES ) Says:

    DIANA ESTI CEEA MAI FRUMOASA CEEA MAI CEEA SI PUNCT NU POATE CALCA NICI UNA IN URMA TA .STIU CUM E VIATA LA TARA SI SUNT MANDRA CA RECUNOSTI TOT DESI UNEORI TE FACI INTELEASA MAI GREU ,BAFTA MULTA

  9. 42
    mia Says:

    Diana are perfecta dreptate nu a dat dovada ca fiind o ardeleanca adevarat ,trebuia sa o prinda de mana sanatos pe Cristina si atunci se termina tot .DIANA FII TARE ESTI PREFERATA NOASTRA TE VOTAM MEREU BAFFTTAA MULTA …

  10. 41
    elena Says:

    ati afumat casa la n p m 4

Pages: « 8 7 6 [5] 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free