Diana – fecioara, Valentin – capricorn. Ce spun astrele?


diana si valentinDiana si Valentin au stabilit sa se casatoreasca in competitia Nora pentru mama 4, dar oare ce spun astrele legat de compatibilitatea dintre zodiile lor?…

Diana – Fecioara si Valentin – Capricorn sunt doua semne de Pamant, care ar trebui sa se înteleaga perfect, dupa toate standardele cunoscute si necunoscute ale astrologiei.

Fecioara este o perfectionista, iar Capricornul tinde sa fie, insa uneori desi e tot semn de pamant, Capricornul nu este foarte pamantean.

Cele doua zodii gandesc la fel, au aceleasi gusturi, iar ambitia enorma a Capricornului se poate potrivi foarte bine cu perfectionismul Fecioarei, pe plan intelectual sau cand vine vorba de realizare sociala.

Ambii sunt muncitori si disciplinati.

Capricornul nu prea isi exteriorizeaza emotiile, insa Fecioara este destul de rabdatoare ca sa descopere adevarata natura a celuilalt.

O relatie armonioasa în general. Semnele de Pamânt se unesc pe viata, fiindca au in comun cateva chestii esentiale, cum ar fi fidelitatea si stabilitatea.

Ce credeti despre compatibilitatea Dianei si a lui Valentin, din punct de vedere astrologic?

Articol realizat de Raluca Neagu

40 comentarii la “Diana – fecioara, Valentin – capricorn. Ce spun astrele?”

Pages: [4] 3 2 1 » Show All

  1. 40
    sterica Says:

    nu se potrivesc sunt falsi

  2. 39
    stefyalex Says:

    buna, imi place foarte mult de voi, sunteti cuplul meu preferat, va doresc multa bafta in continuare si m-as bucura tare mult daca ne vom intalni vreodata, eu va incurajez,va doresc tot binele din lume!!!

  3. 38
    ionela Says:

    DRAGA GRABIELA TIN SA-TI SPUN CA ESTI CEA MAI FRUMOASA PREZENTATOARE TE ACMIR ZILNIC SI POT SATI SPUN CA AMI ESTI FOARTE DRAGA DACA NU AI FI EU NU AS VIZIONA EMISIUNEA NORA PENTRU MAMA TE PUP DEAICI DE LA MAREA DISTANTA CU MULT DRAG IONELA DIN SPANIA .CU MULTA DRAGOSTE PRT TINE GABRIELA.DIN PARTEA MEA IONELA DIN SPANIA

  4. 37
    ionela Says:

    DIANA ESTI FFFF FRUMOASATE ROG TINEO TOT ASA TE PUPA IONELA DIN SPANIA FELICITARI DIANA TE PUP DULCE NU TE LASA

  5. 36
    andrei Says:

    daca taicasu avea asa de multi bani de ce a venit in competitie

  6. 35
    andrei Says:

    bbbbbbbbbbbbbbbbbuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh diana

  7. 34
    andrei Says:

    buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh diana

  8. 33
    Pinky Says:

    diana* si vali:D

  9. 32
    Pinky Says:

    Dana si vali merita sa castige..:)

  10. 31
    Mada Says:

    da ma Vali?
    Hai lasa-ma .
    Bine ca merita Cristina sa castige si imi cer scuze pentru ce voi spune dar Cristina este genul de persoana “vulcanica”(acest cuvant a fost folosit de 1000 de ori drept scuza) si care nu stie sa se abtina de la comentariile deranjante fata de ceilalti . Uite-te si tu , nimeni nu o mai place , s-a certyat inclusiv cu Brenda :-@ asa ca…. Sintetizeaza! Sfatul meu .

Pages: [4] 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free