Diana – fecioara, Valentin – capricorn. Ce spun astrele?


diana si valentinDiana si Valentin au stabilit sa se casatoreasca in competitia Nora pentru mama 4, dar oare ce spun astrele legat de compatibilitatea dintre zodiile lor?…

Diana – Fecioara si Valentin – Capricorn sunt doua semne de Pamant, care ar trebui sa se înteleaga perfect, dupa toate standardele cunoscute si necunoscute ale astrologiei.

Fecioara este o perfectionista, iar Capricornul tinde sa fie, insa uneori desi e tot semn de pamant, Capricornul nu este foarte pamantean.

Cele doua zodii gandesc la fel, au aceleasi gusturi, iar ambitia enorma a Capricornului se poate potrivi foarte bine cu perfectionismul Fecioarei, pe plan intelectual sau cand vine vorba de realizare sociala.

Ambii sunt muncitori si disciplinati.

Capricornul nu prea isi exteriorizeaza emotiile, insa Fecioara este destul de rabdatoare ca sa descopere adevarata natura a celuilalt.

O relatie armonioasa în general. Semnele de Pamânt se unesc pe viata, fiindca au in comun cateva chestii esentiale, cum ar fi fidelitatea si stabilitatea.

Ce credeti despre compatibilitatea Dianei si a lui Valentin, din punct de vedere astrologic?

Articol realizat de Raluca Neagu

40 comentarii la “Diana – fecioara, Valentin – capricorn. Ce spun astrele?”

Pages: « 4 3 [2] 1 » Show All

  1. 20
    mihaela Says:

    as vrea sa cistige DIANA si VALENTIN , dorindu-le CASA DE PIATRA

  2. 19
    maria Says:

    buna,
    sper din tot sufletul ca Diana si Valentin sa castige marele premiu azi la nora pentru mama si sa fie cat mai fericiti pentru ca merita asta

  3. 18
    RODICA M Says:

    …SUNT MINUNATI ,S-AU COMPORTAT DESTUL DE BINE SI FR, PE TOATA PERIOADA ACESTEI COMPETITII…MA BUCUR PTR. CASATORIA LOR SE IUBESC SI VOR FII FFFF FERICITI …PTR, SE UIBESC CU ADEVARAT-NU DOAR PTR. MARELE PREMIU.. DRAGII MEI VA DORESC MULTA FERICIRE IN VIATA PE ACEST DRUM NECUNOSCUT D-ZEU SA VA FIE LUMINA SI CALAUZA CIND DRUMUL E ANEVOIOS,,,SI-APAR PROBLEME IN VIATA VOASTRA PRIVITI IN SUS LA D-ZEU CACI DE ACOLO VA VINE IZBAVIREA TUTUROR PROBLEMELOR…D-ZEU SA PECETLUIASCA CASNICIA V-STRA.VA UREZ …VA IUBIM NE SUNTETI FFF DRAGI AM PLINS SI-AM RIS IMPREUNA CU VOI DIN LUPENI—HD. VA UREZ CASA DE PIATRA SA FITI FERICITI PINA LA ADINCI BATRINETI———————-MERITATI DIN PLIN SI PE DREPT MARELE PREMIU .A-TI ARATAT CA SUNTETI ADEVARATI OAMENI MAI INAINTE DE TOATE VA SARUT CU MULT DRAG AS ..MAREA FINALA HAI DIANA-VALY

  4. 17
    carmen Says:

    Eu nu cred in astrologie , apartine ocultismului,dar cred ca Diana si Vali si vor avea un cuplu stabil si mult mai linistit decat ceilalti doi Cristina si Lucian. “Prostu` dr*cului” este intr-adevar o exprimare destul de frecventa in Ardeal , nu este f. grav.Grav va fi ce vor auzi urechile lui Lucian si ale Paulei de la” mult educata ,inteligenta ,cuviincioasa si preacuvioasa ” sotie si nora. Este o emisiune ca la usa cortului , unde Gabriela face pe sfanta (desi are o gramada de pacate ,deh…este om) si da lectii de morala,de etica,dar mai ales te exaspereaza cu stupizenia de intrebari,puse de cele mai multe ori sa accentueze caracterul acestui concurs: INTRIGA SI SCANDAL!

  5. 16
    marga Says:

    Dumnezeu sa va dea binecuvantarea LUI ca aceea imbogateste ,in rest meritati sa castigati concursul ,se vede ff bine ca voi va iubiti si sunteti potriviti unul pt celalalt va completati f bine unul pe altul.cred ca veti fi fericiti impreuna.va sta de minune impreuna asa de dragi imi sunteti.as fi vrut sa intru de multe ori in direct Diana sa te incurajez dar nu s-a putut asta e sper sa castigati concursul,si casa de piatra!

  6. 15
    Nina Says:

    ce ciobanitza mah?rade ciobul de oala sparta,vai ce rai sunteti unii oameni…daca nu iti plac cei doi,nu comenta…Diana si Vali chiar merita marele premiu,se vede ft clar ca se iubesc;)…imi place Diana pt ca e o fata foarte populara si dezghetzata,nu ca si Cristina care se comporta ft coplilaresc pt varsta ei,ea e chiar prefacuta si ea si Lucian..amandoi sunt prefacutzi…Diana si Vali sunt adevaratzi;)VOT!

  7. 14
    nutyka Says:

    Merita sa cistige si m-as bucura pentru ei .Nu stiu cat v-a dura casatoria ,pentru ca nu exista nici o garantie .Sunt cupluri la care nu te astepti sa reziste foarte bine si invers .Ce va fi vom vedea ,eu le doresc sa castige, ii vom vota CASA DE PIATRA

  8. 13
    NICOLETA Says:

    SE POTRIVESC CA NUCA IN PERETE SI NU INTELEG DE CE II SCOATETI PE ASTIA DOI LA INAINTARE CA TREBUIAU DEMULT ELIMINATI DIN COMPETITIE S-AU A INTERVENIT CUMVA N-EA VASILE SA-I SPALATI CUMVA FATA MICUTEI CIOBANITE

  9. 12
    monica ( pitesti) Says:

    Acesti doi tineri mi se pare ca un punct comun care-i avantajeaza: stabilitatea in cuplu. Conteaza foarte mult. In casnicie, precum bine stiti majoritatea, conteaza intelegerea, prietenia, respectul. Iubirea posesiva, gelozia nu aduc nimic bun.

  10. 11
    VIORICA Says:

    da sunt foarte potriviti din toate puntele de vedere imi place foatre mult de ei si cred ca se vor uni pentru tot deauna ca si eu cu sotul meu sunte la fel de compatibili DIANA SI VALI VOR CASTIGA CONCURSUL CA MERITA MA BUCUR FORTE MULT PENTRU EI

Pages: « 4 3 [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free