Diana – fecioara, Valentin – capricorn. Ce spun astrele?


diana si valentinDiana si Valentin au stabilit sa se casatoreasca in competitia Nora pentru mama 4, dar oare ce spun astrele legat de compatibilitatea dintre zodiile lor?…

Diana – Fecioara si Valentin – Capricorn sunt doua semne de Pamant, care ar trebui sa se înteleaga perfect, dupa toate standardele cunoscute si necunoscute ale astrologiei.

Fecioara este o perfectionista, iar Capricornul tinde sa fie, insa uneori desi e tot semn de pamant, Capricornul nu este foarte pamantean.

Cele doua zodii gandesc la fel, au aceleasi gusturi, iar ambitia enorma a Capricornului se poate potrivi foarte bine cu perfectionismul Fecioarei, pe plan intelectual sau cand vine vorba de realizare sociala.

Ambii sunt muncitori si disciplinati.

Capricornul nu prea isi exteriorizeaza emotiile, insa Fecioara este destul de rabdatoare ca sa descopere adevarata natura a celuilalt.

O relatie armonioasa în general. Semnele de Pamânt se unesc pe viata, fiindca au in comun cateva chestii esentiale, cum ar fi fidelitatea si stabilitatea.

Ce credeti despre compatibilitatea Dianei si a lui Valentin, din punct de vedere astrologic?

Articol realizat de Raluca Neagu

40 comentarii la “Diana – fecioara, Valentin – capricorn. Ce spun astrele?”

Pages: « 4 [3] 2 1 » Show All

  1. 30
    valy Says:

    Cel mai fals cuplu;Diana nu merita sa castige acest premiu,valy i s-a deschis graiulacum in ultimele 2 saptamani,pana acum a stat in umbra Dianei la fel ca si valeria.Diana este o fata lipsita de bunul simt careia ii place sa vorbeasca foarte mult,si nu merita nici 50% din acest concurs datorita acuzatiilor care le-a adus tatal sau in decursu emisiunii,este o fata lipsita de cei 7 ani de acasa.

  2. 29
    Sonia Says:

    O pereche super! Sa cistige!

  3. 28
    lili Says:

    SE potrivesc????-ca nuca-n perete uite ce mutra de tampit are accest Vali …pur si simplu nu stie sa lege 2 vorbe…ma intreb cum la acceptat in concurs….are noroc ca a gasit-o pe acceasta Diana ca afara greu si-ar fi gasit jumatatea Este chel-transparent super gaunos …ce mqai

  4. 27
    andrei Says:

    diana este o persuana fuarte falsa,imi pare rau pentru ia dar in viata trebuie sa te comporti exact asa cu esti,chia si intro trasmisie TV

  5. 26
    Irushka Says:

    o pereche de nuta 10…le sta foarte bine impreuna…mias dori ca sa cistige premiul cel mare pentru ca merita…eu si familia mea, prietenii suntem alaturi de voi..si va dorim succes si realizari multe….Sa va iubiti muuult si sa nu ascultati toate reprosurile ce se aduk la adresa voastra…..toti o fac din invidei……va doresc tot binele din lume…..BAFTA….SUNTEM ALATURI DE VOI

  6. 25
    Ana Says:

    A fi ciobanita este o lauda…munca cinstita e cea mai respectata si de apreciat! Parvenitelor!….cu totii va,ne tragem din satele noastre romanesti..rusine..cum priviti viata,oamenii;de asta tara piere…din lipsa de educatie si calitate a unora…care gandesc pana la varful nasului….

  7. 24
    Ana Says:

    Imi place acest sit..este decent…felicitari administratorului….asa ceva am mai intalnit la o doamna…A….

  8. 23
    Ana Says:

    De ce sa fie eliminati? Diana are prea mult bun simt si o educatie care nu-i permite sa faca ceva necugetat inainte de a fi sotia lui Valy,inainte de nunta! Eu am incredere in ea si in seriozitatea ei…..Respectul,deosebit fata de parinti si alte lucruri evidente in comportamentul ei imi intaresc convingerea ca aceasta Dra…este corecta si cinstita! Poate ca o sa radeti…dar mai sunt fete care-si respecta trupul…nu-l scot la mezat ,precum a fgacut-o…dar sa nu jignesc ca nu este tocmai frumos!

  9. 22
    DANY Says:

    MOOOOOR DE DRAGUL VOSTRU,VA VOTEZ SI NU SCAP NICI O EMISIUNE CU VOI,VA SUSTIN SI CU SIGURANTZA SUNTEZI CASTIGATORII!!!!!!!!!VOI SUNTETZI SINGURII CARE MERITA DEOARECE AVETZI O RELATIE SINCERA SI ADEVARATA LA FEL CUM AU AVUT-O BOGDAN SI ELENA DAR,DACA AU FOST GAITELE DE LACRAMIOARA,CRISTINA,BRANDUSA,……NORMAL CA AU AJUNS SA FIE DESCALIFICATZI DEOARECE LE-AU DAT MAXIM,AU INCERCAT SI CU VOI DAR MI-ATI PLACUT CA ATI FOST PUTERNICI!!!!!!!!CASA DE PIATRA COPII,BAFTA MULTA SI TOT CE VA PROPUNETZI SA FIE O REUSITA!

  10. 21
    camelia Says:

    diana e pacat de vali ca te iubeste si a acceptat cuv pe care ileai adresat daca la tine acasa se vb asa ,,prostu dr*cului,,e tr ta vali se vede ca te iubeste dar din partea ta nu .Ce nu va mai merge afacerea cu oii si ai venit la noara pt mama sa ei marele premiu .tu nu te vezi cat de proasta esti nici nu stii ce sa vb ,a si app dar tu ai o problema cu plansu?adik plangi din ori si ce :) )sa fim seriosi nu meritati sa castigati

Pages: « 4 [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free