Diana nu-i poate ierta Cristinei jignirile aduse tatalui ei


dianaPentru ca Nora pentru mama 4 se apropie cu pasi repezi de final, conflictele dintre concurenti iau amploare pe suta de metri, in joc fiind Marele Premiu, la care spera fiecare concurent ramas in competitie.

Diana a marturisit ca nu poate trece peste toate jignirile pe care Cristina i le-a adus tatalui ei, desi a trecut de-a lungul competitiei peste multe acuze si jigniri care i-au fost aduse.

Cristina si Lucian au declarat ca nu-si pot cere iertare tatalui Dianei, pentru ca nu simt sa faca acest lucru.

In urma acestor afirmatii, Cristina a intrebat-o pe Diana daca ii plac lucrurile de complezenta.

Cele doua cupluri ramase in concurs, Diana si Valentin, respectiv Cristina si Lucian, au cele mai mari sanse sa castige in Marea Finala premiul mult asteptat. De aceea, pe ultima suta de metri, vorbele grele nu intarzie sa apara.

Ce parere aveti de faptul ca Diana nu o poate ierta pe Cristina pentru toate  jignirile pe care i le-a adus tatalui ei?

Articol realizat de Raluca Neagu

76 comentarii la “Diana nu-i poate ierta Cristinei jignirile aduse tatalui ei”

Pages: « 8 7 6 5 [4] 3 2 1 » Show All

  1. 40
    PUSI Says:

    DAR DE UNDE STITI VOI CA CRISTINA ARE COPIL DIN FLORI?ORICUM NICI DIANA NU ESTE PREFERATA MEA DAR DECAT CRISTINA CARE STIE NUMAI SA JICNEASCA,SI SA NU UITAM CU CATA MANDRIE II STRIGA LUI VLAD SA VADA CE ARE EA INTRE PICIOARE,ASTEA SUNT VORBE DE MAHALA SI DE FEMEIE USOARA.

  2. 39
    emilia Says:

    Cum se spune despre Cristina are un copil si despre Diana se spune ca are un filmulet XXX pentru adulti undeva in fan. Vedeti-va de treaba ca nici una nu a venit aici de la gradinita.Cristina a recunoscut ca a avut mai multe “soacre”, Diana a recunoscut chiar la inceput ca a avut o relatie cu fostul de 6 ani. Nu trecutul lor a fost in atentia celor de la kanald si a celorlanti concurenti. Toati concurenti au avut 1, 2, 3 experiente s*xuale pana la intrarea in casa. Ca este mult , ca este putin vor afla toti in functie de trairile fiiecaruia si dara lasata. Asa ca eu o prefer pe Cristina si Lucian ptr, ca Alina nu cred sa faca o nunta cu Laurentiu Fara premiul luat.

  3. 38
    nutyka Says:

    Ce crede jegoasa asta de Cristina ca noi astia de la tara mancam ,cum face ea cu picioarele si fundul pe masa sau nu ne spalam pe maini cand mergem la toaleta ? o fi pe la tine Cristina desi nu cred ,asa ca lasa taranii si tara in pace ca n-o sa vezi tu taran care sa nu se spele si nici ca pe masa care mananca sa stea cu fundul….. nu-mi place sa jignesc dar azi chiar m-ai suparat.

  4. 37
    dadada Says:

    sorcova vesela(diana) lasa-ne…lasa-ne.

  5. 36
    nadia Says:

    Tot una ca tine Sonia a scris rautati despre Cristina .Si ea la randul ei a fost ironizata si batjocorita iar in momentul cand s-a aparat singura fara ajutorul lui tati ati sarit toti sa o criticati pentru vocabular .Nu ar fi mai corect sa isi sustina fiecare favoritii si sa nu ii jigneasca pe ceilalti concurenti?Eu nu cred ca un copil trebuie judecat dupa cosurile de pe fata si dupa cum se imbraca.

  6. 35
    monica ( pitesti) Says:

    Fie vorba intre noi, baciul ( asa cum il numesc unii pe tatal Dianei, care fie o fac din rautate, fie nu inteleg despre ce este vorba) NU ESTE NICIDECUM UN CIOBAN CU GHIOAGA CA TATAL PAULEI CI UN PROPIETAR A 1000 DE OI SI SILVICULTOR, CU ALTE CUVINTE UN FERMIER PE PLAN INDIVIDUAL IAR CA PREGATIRE SILVICULTOR, DESIGUR TEHNICIAN.
    Nici prin gind nu mi-ar trece vreodata ca Diana ar putea uita si ierta umilinta,stresul
    si toata mascarada pe care i-a facut aceasta “brunetica”, care auzi cu ce ocupa pe la l7 ani…
    Daca fiica mea ar fi fost in locul Dianei, cu orice risc o retrageam din concurs..

  7. 34
    miry Says:

    nu o mai lasa pe Cristina s te jigneasca infrunto credema k dak eram in locul tau o bateam de mult si numai suportam atatea jigniri . Si u q Valentin chiar meritati s castigati pt k sunt singurul cuplu care v iubiti sincer si chiar vreti s v castatoriti q adevarat nu k Lucian si Cristina.Eu cred k ei vor s se casatoreasca doar k s ia premiul cel mare.

  8. 33
    Lorena Says:

    Dupa jignirile baciului aduse la adresa Cristinei nu m-au frapat deloc ofensele Cristinei adresate ciobanului ….Acum sunt fifty-fifty ! Cu toate ca nu e principiu crestinesc sa raspunzi cu aceeasi moneda acuzatiilor , dar uneori de cei ” nu-i frumos e sanatos ” .

  9. 32
    emilia Says:

    Diana ar trebui sa-si ceara iertare de la toti concurenti din casa si a telespectatorilor ptr. ca au fost emisiuni cu intorsaturi si cuvinte intortochiate din partea ei si tot nu a vrut sa recunoasca adevarul(spuselor ei). Este o taranca proasta si niciodata nu-si v-a depasi conditia.A nebunit lumea ca tarani sunt muncitori si etc. dar, cei de la oras nu muncesc lafel de mult ? Ce toti din Jibau sunt bogati si harnici? Ea a avut “norocul” de lucrurile pe care d-l Vasile cu “putin” ajutor l-e practica.

  10. 31
    Sonia Says:

    Pai lamureste-ma si pe mine Nadia ce copil e aceasta Cristina daca la l7 ani a facut copil din flori, aici pe acest site am citit? Si hai sa admitem cearta cu Diana, dar aceasta micuta “bruneta” la propiu si figurat si-a batut joc si ironizat multa lume. Sincer, nu am nimic cu copilul omului, nici cu cosurile, exact, e probabil o chestiune de ten, dar mi se pare groaznic de nespalata, cu aceiasi colanti si rochioe de voal peste, eu cind am vazut-o pe blatul de la chiuveta cu picioarele sau cu fundul pe masa pe care mananca, ma intreb daca tot domnul Vasile e de vina !!!!!!!!! ar fi multe, oricum, are cine s-o educe, daca mai are pe cine.. Apropo si tot domnul Vasile e de vina ca nu se spala pe maini dupa folosirea toaletei, asa cum s-a spus in emisiune!!

Pages: « 8 7 6 5 [4] 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free