Diana nu-i poate ierta Cristinei jignirile aduse tatalui ei


dianaPentru ca Nora pentru mama 4 se apropie cu pasi repezi de final, conflictele dintre concurenti iau amploare pe suta de metri, in joc fiind Marele Premiu, la care spera fiecare concurent ramas in competitie.

Diana a marturisit ca nu poate trece peste toate jignirile pe care Cristina i le-a adus tatalui ei, desi a trecut de-a lungul competitiei peste multe acuze si jigniri care i-au fost aduse.

Cristina si Lucian au declarat ca nu-si pot cere iertare tatalui Dianei, pentru ca nu simt sa faca acest lucru.

In urma acestor afirmatii, Cristina a intrebat-o pe Diana daca ii plac lucrurile de complezenta.

Cele doua cupluri ramase in concurs, Diana si Valentin, respectiv Cristina si Lucian, au cele mai mari sanse sa castige in Marea Finala premiul mult asteptat. De aceea, pe ultima suta de metri, vorbele grele nu intarzie sa apara.

Ce parere aveti de faptul ca Diana nu o poate ierta pe Cristina pentru toate  jignirile pe care i le-a adus tatalui ei?

Articol realizat de Raluca Neagu

76 comentarii la “Diana nu-i poate ierta Cristinei jignirile aduse tatalui ei”

Pages: « 8 7 6 5 4 3 [2] 1 » Show All

  1. 20
    nutyka Says:

    Se pot ierta multe de pilda ; vulgaritatile ,jignirile , ironiile parodiile , rautatile de tot felul care permanent s-au indreptat de la Cristina spre Diana ,dar cind jignesti un parinte fie al tau sau al altcuiva asta e foarte grav ,este lipsa de respect fata de tine si fata de ceilalti .Diana a gresit cand i-a intins mana atunci cind toti se departasera de Cristina. Asa, cum spunea azi o telespectatoare Cristina” a intrecut de mult orice limita a bunului simt” .Nu pot sa o votez pe Cristina /pentru ca are o situatie materiala mai putin buna decat Diana, pentru ca acest concurs nu este de ajutorare a saracilor sau bogatilor ,iar pentru a cistiga acei bani Cristina calca peste cadavre si daca ei nu-i pasa mie de ce?

  2. 19
    ..... Says:

    voi toti care scrieti numai rautati aici,sa va fie rusine!!!macar daca ati scrie ceva intelept. s-a umplut lumea de rau!!!Cel de Sus sa aiba mila de voi!!

  3. 18
    ..... Says:

    Diana,asculta de mama ta care e o dulce si mare inteleapta.are un suflet cald care valoreaza mai mult decat orice in lumea asta.tu daca vei urma sfatul ei,prin asta vei castiga.biruie raul prin bine.Dumnezeu sa te ajute! nu te cobori la nivelul de jos.se mai spune ca esti falsa,dar numai Dumnezeu stie ce e in inima omului.nu te lasa biruita de rau,biruie raul prin bine si atunci fericirea se va revarsa asupra ta…caci pana la urma fericirea n-are nici un pret.

  4. 17
    paula Says:

    oricine sa cistige numai asta nu.cristina nu te lasa atac-o cit mai poti ca merita asta daca nu cistiga se arunca in fata trenului.de ce sta dupa bani ca zicea ca este bogata?????tremura la gindul ca are sansa sa cistige atitia bani sa lase bani la cine are nevoie de ei.cit despre vali este urit de bubuie si prost mare.si daca cistiga astia 2 se despart in 48 de ore si inpart bani astia nu fac casa impreuna ca sint falsi cind spun ca se iubesc

  5. 16
    ana maria Says:

    mai falsa ca fiinta asta nu am vazut si cum de obicei castiga prostia si falsitatea pentru ca multi confunda bynul simt cu falsitatea diana o sa castige pacat de banii pe care ii investiti in fiinta asta eu nu am votat pe nimeni dar cred ca o so fac cL-)el mai bine ar castiga o fata fara cuplu sa se imparta banii . diana esti o falsa

  6. 15
    amalia Says:

    Bafta Diana.Te votez

  7. 14
    amalia Says:

    Parerea mea este ca nu trebuie sa-i ierte dar ar trebui sa se gandeasca ca acesti needucati nu merita nici macar o lacrima din partea Dianei.Habar nu au ce inseamna bunul simt si respectul fata de semeni si mai ales fata de cei mai in varsta.Cel putin mama Cristinei a dat dovada de bun simt dar se vedea clar ca ii crapa obrazul de rusine din cauza comportamentului deviant al fiicei sale. se vede foarte clar ca face cuplu cu acest “papa-lapte”de Lucian numai din interes, drept dovada si afirmatia doamnei Paula de la finala saptamanii cand a afirmat:Mi-a fost frica ca o sa pierdeti tot”ceea ce inseamna ca si ea este o prefacuta.Cristina chiar de s-ar mai naste de 10 ori nu poate sa ajunga la educatia Dianei.Tot mahalagioaica va ramane si tot calica.

  8. 13
    monica (pitesti) Says:

    Depinde de firea fiecaruia, unii pot ierta dar nu uita, altii si iarta si uita, in categoria din urma calsindu-se cei care au un interes.
    O inteleg pe Diana, nici nu as ierta nici eu pe cineva care luni de zile m-a stresat, jignit si parodiat.
    Ce-o fi fost in mintea acestei fetite Cristina cind i-a pus Lacramioarei in fata o sticla de bautura?!!

  9. 12
    no namee Says:

    falsOOOOOOOOOOOOOOoo :|

  10. 11
    Rodica Says:

    Diana, asculta de sfaturile mamei tale. Arunca cu paine in cei care te-au lovit cu pietre. Succes…. Te votam

Pages: « 8 7 6 5 4 3 [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free