Diana nu-i poate ierta Cristinei jignirile aduse tatalui ei


dianaPentru ca Nora pentru mama 4 se apropie cu pasi repezi de final, conflictele dintre concurenti iau amploare pe suta de metri, in joc fiind Marele Premiu, la care spera fiecare concurent ramas in competitie.

Diana a marturisit ca nu poate trece peste toate jignirile pe care Cristina i le-a adus tatalui ei, desi a trecut de-a lungul competitiei peste multe acuze si jigniri care i-au fost aduse.

Cristina si Lucian au declarat ca nu-si pot cere iertare tatalui Dianei, pentru ca nu simt sa faca acest lucru.

In urma acestor afirmatii, Cristina a intrebat-o pe Diana daca ii plac lucrurile de complezenta.

Cele doua cupluri ramase in concurs, Diana si Valentin, respectiv Cristina si Lucian, au cele mai mari sanse sa castige in Marea Finala premiul mult asteptat. De aceea, pe ultima suta de metri, vorbele grele nu intarzie sa apara.

Ce parere aveti de faptul ca Diana nu o poate ierta pe Cristina pentru toate  jignirile pe care i le-a adus tatalui ei?

Articol realizat de Raluca Neagu

76 comentarii la “Diana nu-i poate ierta Cristinei jignirile aduse tatalui ei”

Pages: « 8 7 6 5 4 [3] 2 1 » Show All

  1. 30
    cris Says:

    ASTA E UN CONCURS MATRIMONIAL,unde se castiga bani multi,bani pe care noi oamenii obisnuiti,nu ii putem strage intr/o viata asa k nu ne intere.dk “ciobanita”o va ierta sau nu pe cristina.Dk asa mult “adorata”diana pt.unii,nu a stiut sa se descurce fara “tatii”,si “tatii”numai jignind sit sa rezolve pr.asa k suportai consecintele,si cristina bn k nu a tacut,k nu toata lumea vrea sa ajunga la bani calcata in picioara k si diana.
    Vai,ciobanita,ai chiliti,frumosi,albi si cu dantela????serios,nu pot sa cred,dk erai despeapta,nu folosea/i acest cuv.,bikini era mai indicat,dar la voi la stana nu cred k ati auzit,in continuare dai dovada k ai trecut prin scoala,k si i vak…
    cum poti sa zici k,cristina are pe fata….k nu se spala cand iese de la baie,vai,vai de capul tau.
    pe mine mai enervat de acasa,dar pe cristina,dk te jignea ,normal k era din nou ea de vina,nu???
    lasa,ciobanita ,nu iti face griji,k ai convins lumea sa te voteze ,k tu nu jignesti si esti o fata bn crescuta,o sa castigi din pacate pt unii,;dar cat o sa stai cu mosu de valii,???,
    DIN COADA DE CAINE,NU FACI CIUCUR DE MATASE,se pare k si baciu vasile a uitat,e bun valii acuma,dk aveti sanse s acastigati.
    AVARIIIIIIIIIIIIIII SALAJULUI.

  2. 29
    JIMBOREAN ANA Says:

    desi traim in aceeiasi taraROMANIA ce mult ne deosebin in functie de zona in care traim,ardelenii din concurs merita mult respect incepind cu d na vali care da dovada de mult calm si ponderare(oare cristina stie ce inseamna ponderat)fata de ceilalti concurenti,merita sa cistige mult succes si noroc tinerilor

  3. 28
    dina Says:

    Cristina ar trebui sa-si continue studiile daca le-a inceput si asa o sa invete poate sa vorbeasca mai frumos, sa-si imbunatateasca vocabularul macar prin faptul ca o sa intalneasca mai multe persoane in jurul ei. Nu pot sa-i inteleg parintii Cristinei care spun ca este o fire vulcanica.OK, dar ar trebui sa o invete sa stie sa-si controleze ,,lava,, ar castiga mai mult in viata, chiar si din partea doamnei Paula. Legat de parinti, nu ar fi cazul sa comentam pentru ca dupa cum se stie, nu poti sa-i alegi, ma refer la Cristina care probabil ar fi vrut sa aiba niste parinti ca ai lui Diana. Tatal Cristinei abia a scos cateva cuvinte ca nu ai putut sa-ti dai seama ce gandeste sau cum gandeste.

  4. 27
    iustina Says:

    ieu cred ca diana o sa castige….mas bucura foarte tare ca merita asa tarancuta cum spuneti voi,dar e frumoasa,foarte frumoa si se potrivesc amandoi foarte bine……mai vreau sa zic ca ei o sa steab inpreuna toata viata pentru ca se iubesc…..

  5. 26
    nadia Says:

    Eu nu cred ca un om si in special un copil pe care l-a lasat D-zeu cu un defect trebuie jignit si mai ales in public cum a facut-o tatal Dianei .Toti care o criticati pe Cristina comentati pe seama cosurilor iar eu nu cred ca asta este un defect.Fereasca D-zeu de ceva mai grav asa ca mai bine rugati-va sa aveti copii sanatosi si nu mai radeti de altii.

  6. 25
    nadia Says:

    Nu conteaza varsta la care te casatoresti atunci cand exista dragoste iar Cristina & Lucian se iubesc si ar fi pacat sa nu se casatoreasca in concurs pentru ca au sanse mari sa castige premiul.Cristina chiar daca e mai mica si nu are facultatea terminata ea stie ce vrea de la viata ,e cinstita si corecta in schimb Diana stie doar sa se laude si asteapta sa fie sustinuta de parinti pentru ca au bani .Pe tot parcursul concursului tatal ei i-a luat apararea si i-a jignit pe concurenti ca sa o scoata in evidenta pe Diana .Cristina s-a aparat singura si poate de aceea a folosit cateodata cuvinte urate e un copil care a trebuit sa faca fata unor oameni maturi care o jigneau .Diana sa nu o mai faca pe mironosita pentru ca Cristina nu cred ca are nevoie de iertarea ei.

  7. 24
    miha Says:

    Pt cris…. Faptul ca a facut-o dl Vasile “fata de dos” pe Cristina nu ii da dreptul ei sa il injure de mii de ori. Daca o ducea mintea stia sa duca asta impotriva lui si a Dianei dar ea nu face decat sa se faca de ras de una singura. Si pana la urma…cand stii ca ai defecte asteapta-te sa ti se spuna lucrul asta nu astepta sa ti se spuna ca esti vreo zana rupta din povesti. Tre’ sa fii matur ca sa stii sa accepti si criticile, dar ea e prea copila si nu asteapta decat sa o laude lumea.

  8. 23
    miha Says:

    Atata sunteti de batuti in crestet toti astia care o aparati pe Cristina. Ia sa vina cineva la voi sa va zica “tactu e un cioban fara scoala” v-ar placea? Eu una i-as fi dat una peste gura Cristinei pt ca se crede matroana in casa aia, toata lumea tre’ sa fie cum ii place ei. Si ce a spus Lucian “ca sa va f** in … de zdrente”. Pai prietene asa se vorbeste? Uite cine-i adevaratul cioban…plus ca s-a bagat in cearta de femei. Cristina si Lucian sunt inca mici…zici ca sunt cuplu de clasa a 6a, stau toata ziua si se pupa si se tin de mana ca in curtea scolii…asta o sa faca si cand o sa iasa afara si o sa vada ca nu au ce manca si nu au bani de nunta? Nici facultatea nu o au terminata…o sa stea Cristina sa il asculte pe Lucian inainte de examen sa vada daca stie :) )) Nu-s de nunta inca….mai tre’ sa creasca si sa le vina mintea la cap

  9. 22
    nina Says:

    pai are tu nu ai vazut ca are cosuri ca pe c*r

  10. 21
    cris Says:

    cea mai falsa fiinta,din acest concurs???,lasa/ti atata bun simpt,in zilele noaste dc taci,esti calcat in picioare.
    Da,este adev.,Cristina a jignit,dar la ce nervi ia facut diana,si pe noi de acasa ne enerveaza,dar ele locuind in aceeasi casa;o merita madame ciobanita.
    Voi,care o criticati pe cristina,cum??? va/ti fii simptit ,dk tatal dianei,var fii zis k aveti fata de dos,bn nu???
    Pai tocmai k are o varsta,trebuia sa ii dea un sfat cristinei,nu sa o critice.
    Asa,k mai incetati k a jignit cristina,nu mia placut placut ,pana nu demult,cand am vazut k nu e falsa si zice lucrurilor pe nume.
    Cristina si Lucian merita sa castige.

Pages: « 8 7 6 5 4 [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free