Diana nu-i poate ierta Cristinei jignirile aduse tatalui ei


dianaPentru ca Nora pentru mama 4 se apropie cu pasi repezi de final, conflictele dintre concurenti iau amploare pe suta de metri, in joc fiind Marele Premiu, la care spera fiecare concurent ramas in competitie.

Diana a marturisit ca nu poate trece peste toate jignirile pe care Cristina i le-a adus tatalui ei, desi a trecut de-a lungul competitiei peste multe acuze si jigniri care i-au fost aduse.

Cristina si Lucian au declarat ca nu-si pot cere iertare tatalui Dianei, pentru ca nu simt sa faca acest lucru.

In urma acestor afirmatii, Cristina a intrebat-o pe Diana daca ii plac lucrurile de complezenta.

Cele doua cupluri ramase in concurs, Diana si Valentin, respectiv Cristina si Lucian, au cele mai mari sanse sa castige in Marea Finala premiul mult asteptat. De aceea, pe ultima suta de metri, vorbele grele nu intarzie sa apara.

Ce parere aveti de faptul ca Diana nu o poate ierta pe Cristina pentru toate  jignirile pe care i le-a adus tatalui ei?

Articol realizat de Raluca Neagu

76 comentarii la “Diana nu-i poate ierta Cristinei jignirile aduse tatalui ei”

Pages: « 8 7 6 5 4 3 2 [1] Show All

  1. 10
    oana Says:

    pai cine e ea…nu are nevoie deiertarea nimanui….nu e diana Dumnezeu

  2. 9
    adina Says:

    bafta cris si luci!!:X

  3. 8
    mally Says:

    nu are nevoie de iertarea ei…..nu e ea Dumnezeu

  4. 7
    SONIA Says:

    Foarte bine! ce sa-i ierte, faptul ca si-a batut joc cum a vrut de aceasta fata si familia ei, mai ales familia. Acum a devenit sfinta Cristina. Pentru un votant ca mine, nimic nu ma mai clinteste, nu-i acord incredere. Naravul din fire nu are potolire.
    Succes Diana !

  5. 6
    melisa Says:

    pai cine este ea k sa IERTE???si nu stiu cum poate sa zica k nu o POATE ierta pe cristina k i.a adresat jignirI tatalui ei ,dar draga mea cand tatal tau i.a zis cristinei k are fata de penis at asta ce a fost???nu a fost tot o jignire?hai sa fim seriosi ce fel de tata esti si ce fel de vocabular ai sa zici uni fete de 20 de ani k are fata de penis…RUSINEE SA VA FIE!!!!!se vade ce educatie i-ati dat fiicei d-voastra dupa expresiile care le folositi……si de aceea sustin pana la capat cuplul care nu este fals ca vali si diana…CRISTINA SI LUCIAN!!!!BAFTAA!!

  6. 5
    Ana Says:

    eu cred ca Diana este o falsa si incearca sa o faca pe aia suparata dar defapt…. nici macar nu il iubeste pe Vali, vrea doar sa castige emisiunea si sa ia banii. Vali se vede ca o iubeste , el chiar crede ca si Diana il iubeste…… dar defapt se insala aici se potriveste vorba aceea: “Dragostea te orbeste”. Cristina nu ia gresit cu nimic la Diana ptc toate jignirile aduse sunt adevarate. eu o sustin pe Cristina si sper sa castige competitia.

  7. 4
    JIMBOREAN ANA Says:

    diana am 2 fete si mi ar placea sa fie ca tine cind raspunzi cuiva insultelor uita te daca ai cui sa raspunzi si daca sunteti pe acelasi palier te sustin si mi sunteti dragi toti 3

  8. 3
    euuuu Says:

    niki sa nui ierte da cne e diana?cryss si luciii ..iubiti-va mulltt ;x…

  9. 2
    adina Says:

    imi pare foarte bine k nu o iarta deoarece e o nesimtita care nu stie sa vorbeasca.diana imi place foarte mult de tine.ma rog la Dumnezeu sa castigi tu esti o dulce.si tu si vali sunteti cel mai frumos cuplu din tot concursul acela.va doresc sa fiti fericiti si sa nu va mai certati pt k nu imi place sa va vad certandu-va.tot binele din lume si sa aveti grija de voi.
    diana sa dea Dumnezeu sa poti intra in televiziune asa cum iti doresti si sa devii fotomodel.
    CASA DE PIATRA SI MULTI COPII si te rog saruto pe doamna vali care e o mama de nota 20.nu am cuvinte la adresa ei.jos palaria in fata doamnei.va sarut pe toti.

  10. 1
    maria Says:

    diana esti cea mai frumoasa si desteapta si ai o familie super frumoasa si chiar daca comenteaza cristinanu o m ai baga in seama ca nu iti v a ajunge c tine niciodata,nu vezi cit a rautate exista in ea
    ,s a va ajute d zeu s a iesiti cu bn

Pages: « 8 7 6 5 4 3 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free