Alexa a parasit pentru a doua oara competitia Nora pentru mama 4


alexaLa Seara Eliminarilor din data de 25 iunie 2010, mamele au fost nevoite sa faca nominalizari de fete. Nominalizarile lor au fost urmatoarele:

Doamna Adriana: Alexa si Brandusa;
Doamna Paula: Alexa si Brandusa;
Doamna Valeria: Alexa si Cristina.

Alexa, Brandusa si Cristina au fost la un pas de a parasi casa Nora pentru mama 4.

Brandusa a fost salvata de la eliminare, deoarece doamna Valeria a iesit Mama Saptamanii. Eliminarea s-a facut dintre Alexa si Cristina.

Doamna Valeria a trebuit sa ia o decizie inainte de a se anunta protejatele, astfel ea a ales ca Alexa sa ramana in competitie si Cristina sa iasa.

Fiind protejata de public pe locul al doilea, Cristina a fost salvata de la eliminare, iar Alexa a fost nevoita sa paraseasca aceasta competitie pentru a doua oara.

Fericita de gandul ca va pleca din concurs, dar trista la aflarea parerii lui Vlad despre ea (”Am vazut din partea Alexei doar naivitate si prostie”), Alexa a avut un ultim mesaj pentru cei din casa. Ea a dorit sa le transmita “sa nu se mai certe”, ” sa se impace”.

Ce parere aveti de eliminarea Alexei, pentru a doua oara, din competitia Nora pentru mama 4?

Articol realizat de Raluca Neagu

23 comentarii la “Alexa a parasit pentru a doua oara competitia Nora pentru mama 4”

Pages: « 3 2 [1] Show All

  1. 10
    THEADEA Says:

    EU SUNT DE PARERE CA BRANDUSEI NU TREBUIA SA I SE DEA SANSA DE A REINTRA IN CASA,ORICUM DE CAND A REINTRAT EA IN CASA AU REINCEPUT CERTURILE,CRISTINA SI MAI ALES ALINA DANSEAZA CUM CANTA BRANDUSA.

  2. 9
    oana Says:

    poate ca alexa s-a jucat cu sentimentele lui vlad dar a spus de multe ori ca vrea sa plece acasa si pina la urma chiar a plecat dar prefacuta de diana care zice ca nu mai suporta a avut destule ocazii de ce nu a facut-o ?.daca e asa mare iubire intre ea si vali poate fi si afara .andrea si stefan sau mihaela si alex sau violeta si marian de la nora pt mama 3 cum au rezistat in casa fara cuplu?

  3. 8
    VALENTINA Says:

    buna cristina
    eu te votez miai placut intotdeauna dar te rog sa nu te lasi condusa de brandusa alina sa te umileasca si sa faca glume pe seama ta eu i8ti doresc sa fii puternica iar la brandusa si alina radele in nas si trateaza-le cu indiferenta iara la doamna valeria care te-a votat sa pleci acasa tu sa ii dai inapoi cum ar fi ochii pt ochii si dinte pt dinte iar u sa fii in continuare cu lucian si sa o respecti pe doamna paula si nu uita ce vreau sa ti spun dumnezeu face din coada cap si vreau ca u sa fii din coada cap si ca sa castigi marele premiu am fost foarte suparata knd tea eliminat doamna valeria dar mam bucurat ff tare knd am vazut k si u ai avut fff multe voturi si votul meu conteaza. iti doresc o casnicie fericita o cariera in viata buna . cu drag si respect valentina din oradea

  4. 7
    euuuu Says:

    buayy frate nu inteleg cum de dna valeria a numito p cristina din toata pov asta a dat de inteles ca vrea banyy :X…votati cryss si luci :X

  5. 6
    Sonia Says:

    Penttru Vero un raspuns; critici nominalizarea Valeriei si dorinta ei ca sa plece din casa Cristina. DIn punctul meu de vedere este f.f.f. corect. Si ca bisniss si ca dorinta a elimina o mahalagioaica. Alexa a rugat-o dar ce diferenta este intre cele doua !!! Ai vazut-o pe Alexa jignind, dr*cuind, facind gesturi obscene? De ce n-ar fi pastrat-o pentru liniste decit pe fata care urla, tipa, sare la bataie? Pai cum se va comporta in casnicie?
    Acum iese din concurs, citva timp, ca sa zic, desi incorect, fanii, o vor dori, pe urma o vor uita, si cu ce ramane? Cu felul de a se comporta cu Paula si Lucian. Si daca nu-i va pretui, ai grija iubirea trece prin stomac si prin creier Cristina.

  6. 5
    madalina Says:

    eu cred ca alexa si-a dorit sa mearga in vacanta si de aceea a intrat din nou in casa
    ea nu a simtit nimic pentru vlad doar si-a batut joc de sentimentele lui
    alexa nu este o fata chiar asa de naiva pre cum spune lumea

  7. 4
    Vero Mary Says:

    Doamna Valeria nu a procedat corect….nu zic ca nu ar fi trebuit sa o nominalizeze pe Cristina….dar stia f bn ca alexa isi dorea sa paraseasca competitia..;..si totusi dintre ele doua si-ar fii dorit sa plece Cristina…..si a mintit prima oara a spus ca o nominalizeaza pe cristina pt ca va fii protejata….Iar apoi a spus:am facut aceasta nominalizare pt ca este o competitie:Dminciuna are picioare scurte…si a iesit la iveala adevarul…ce de treaba este doamna valeria….de asemenea si diana…ele nu vor sa desparta cupluri….sigur…vor sa aiba concurenta….se vede cine este acolo pt bani…de fapt toti isi doresc marele premiu…dar ei spuneau ca nu-si doresc….macar sa recunoasca….mai vrem banii…si sa va eliminam sa n-avem concurenta..anyway:-j

  8. 3
    adriana Says:

    alexa, nu stiu ce a fost cu ea,de ce a mai intrat deca tot tinea mortis sa plece. ea nu a fost niciodata hotarata in privinta lui vlad.

  9. 2
    mario Says:

    ii un fraier oricum si .

  10. 1
    Sorin Says:

    Alexa isi dorea de mult sa plece, inca inaintea lui Vlad. Nu cred ca a fost ceva intre cei doi decit pierdere de timp iar Vlad isi dorea sa ia premiul cel mare, sa ajunfga in finala, sa faca o nunta. A fost un fraier ca a renuntat la Alina.

Pages: « 3 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free