Doamna Daniela: “Lacramioara si Vlad sunt oameni de duzina, de doi lei”


doamna daniela 25.03Noi conflicte ies la iveala intre concurentii Nora pentru mama 4, mai precis intre Vlad si doamna Daniela. Acestia au avut o mica disputa intr-una din emisiunile de dimineata.

Vlad considera ca doamna Daniela ar fi facut anumite gesturi la adresa lui, care l-au deranjat. Doamna Daniela neaga insa afirmatia lui Vlad si declara “Lacramioara si Vlad sunt oameni de duzina, de doi lei”.

Unii dintre concurenti sunt de parere ca gesturile pe care le face doamna Daniela in emisiunile in direct, nu sunt adresate cuiva anume, ci ar putea fi chiar ticuri.

Conflictul concurentilor a degenerat in jigniri si acuze si chiar afirmatii in necunostinta de cauza.

Doamna Daniela a facut o afirmatie cum ca doamna Lacramioara si Vlad vor fi castigatorii acestui reality-show, pentru ca jocurile ar fi facute, iar aceste lucruri le spun mai multe persoane din afara, care asa prevad Finalul competitiei NPM4.

Ce parere aveti de conflictul iscat intre Vlad si doamna Daniela?

Cum comentati afirmatiile concurentei Daniela?

Articol realizat de Raluca Neagu

83 comentarii la “Doamna Daniela: “Lacramioara si Vlad sunt oameni de duzina, de doi lei””

Pages: « 9 8 [7] 6 5 4 3 2 1 » Show All

  1. 70
    mariao ardeleanca Says:

    tu chiar nu vezi ce penibila esti,nici nu sti vb numai prin tipete ,stai linistita si nu m ai purta pica pe lacramioara si cuplul dianeni sint super ,i ao si pe matraguna de paula si m ai bn plecati ,iesiti ca incurcati borcanele acolo.

  2. 69
    mariao ardeleanca Says:

    te pretinzi doamna ,aia s o crezi u esti ultma tata ,fff rautacioasa nu m ai ridica tonul ca nu esti chiar tu stapina pe omenire ,mi ar fi rusine ca nu sti nici s a vb

  3. 68
    cerasela Says:

    DOAMNA DANIELA SUNTETI IN CASA NORA PT MAMA NU SUNTETI LA PRASIT SUNTETI PREA TUCIURIE PE FATA!!MAI FOLOSITI APA SI SAPUNU DACA NU IESE TUCIUREALA BAGATI CLOR PT ALBIREA FETEII!ATI UITATA PT CE ATI VENIT?ACUM VRETI SA PLECATI ACASA??CUM RAMANE CU INSURATOAREA?NIMIC-NIMIC??!;))

  4. 67
    aniela Says:

    Olteancă afurisită, uită-te și la gogomanul ăla al tău și la zgaiba de lângă el! De ce nu vezi de acest cuplu?
    Faci pe intelectuala și o bagi pe Paula la înaintare.Pândești sau esti securist sub acoperire?
    Ce învață fetele de la tine? Mamăă.. ce pozezi în soția iubitoare,,,
    Te deranjează ardelenii harnici și cu bani? Tu nu pentru bani ai intrat acolo?
    Lasă-l pe Costi să zâmbească, poate i se face cuiva milă și-i sponsorizează o proteză.

  5. 66
    lorena Says:

    Cred ca nu-si cunoaste destul de bine baiatul pt. ca nu a contribuit cu nimic la cresterea si educatia copilului , Costi a fost crescut de bunici , nu o condamn pt. trecutul ei , sa nu ma intelegeti gresit , dar putea sa-si gaseasca un partener de viata care sa-i accepte si baiatul din prima casnicie ca sa poata creste alaturi de mama sa , cred ca lui Costi i-a lipsit afectiunea parintilor si de aceea este mai dur in relatie cu fetele .

  6. 65
    a&a Says:

    mai femeie ..u ai creier in capu ala…esti o nesimtita te vede o tara intreaga cat de proasta poti sa fii..esti o taranca scoasa in lume si care stai de umplutura acolo..o babeta fara pereche..dumnezeu sa te ierte..:)))

  7. 64
    Adriana Says:

    Cred ca e asa umflata cu venin nu de altceva, bubuie de rautate!

  8. 63
    elisa Says:

    DOAMNE FERESTE DAR FEMEIA ASTA DANIELA E DUSA RAU CU PLUTA!II LIPSESC MULTE DOAGE SARACA MAI BINE AR MERGE LA UN CONSULT PT CA ARATA CA UN HANDICAPAT SAU E INSCRISA DEJA LA HANDICAPATI SI NU RECUNOASTE.E INVIDIOASA PE DNA LACRAMIOARA CA A REUSIT SA CREASCA ASA UN FECIOR SINGURA SI EA L-A DAT LA BUNICI SA-L CREASCA EI.AR TREBUI SA IA LECTII DE LA DNA LACRAMIOARA SI SA NU O MAI INSULTE CA E VAI SI AMAR DE EA CU TICURILE EI.DOAR CAND O PRIVESTI ITI DAI SEAMA CA E TICNITA.

  9. 62
    patry Says:

    Lui asta ii e frica ca Ii ia premiu Lacramioara si Vlad
    Mai bn te uiti la tine ce gesturi faci shi zici ca esti bagata in priza si vb fara rost shi u si fitu de buna ce ai fost ai tinut 2 barbati
    Barbatatu zici ca e din Star Trec va-ti potrivit amandoi semanati

  10. 61
    mihaela Says:

    DOAMNE FERESTE OAMENI BUNI DA FEMIA ASTA LASA MULT DE DORIT NU STIU DUPA CE O MAI MERS ACOLO ASI DA NISTE AERE DE MARE DOAMNA DAR EA NU SE UITA LA EA SI CUM VB LA ADRESA UNUI COPIL ACUMA ISI DORESTE SA IASA AFAR DIN CASA CICA VB VINE SI LA INCEPUT SE RUGA DE SOTUL EI CICA SA O VOTEZE SA IASA MAMA SAPTAMINII ACUMA VREA SA PLECE MIRAMAS ENERVANTA DIN CALE AFARA FEMEIA ASTA

Pages: « 9 8 [7] 6 5 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free