Doamna Daniela: “Lacramioara si Vlad sunt oameni de duzina, de doi lei”


doamna daniela 25.03Noi conflicte ies la iveala intre concurentii Nora pentru mama 4, mai precis intre Vlad si doamna Daniela. Acestia au avut o mica disputa intr-una din emisiunile de dimineata.

Vlad considera ca doamna Daniela ar fi facut anumite gesturi la adresa lui, care l-au deranjat. Doamna Daniela neaga insa afirmatia lui Vlad si declara “Lacramioara si Vlad sunt oameni de duzina, de doi lei”.

Unii dintre concurenti sunt de parere ca gesturile pe care le face doamna Daniela in emisiunile in direct, nu sunt adresate cuiva anume, ci ar putea fi chiar ticuri.

Conflictul concurentilor a degenerat in jigniri si acuze si chiar afirmatii in necunostinta de cauza.

Doamna Daniela a facut o afirmatie cum ca doamna Lacramioara si Vlad vor fi castigatorii acestui reality-show, pentru ca jocurile ar fi facute, iar aceste lucruri le spun mai multe persoane din afara, care asa prevad Finalul competitiei NPM4.

Ce parere aveti de conflictul iscat intre Vlad si doamna Daniela?

Cum comentati afirmatiile concurentei Daniela?

Articol realizat de Raluca Neagu

83 comentarii la “Doamna Daniela: “Lacramioara si Vlad sunt oameni de duzina, de doi lei””

Pages: « 9 8 7 6 5 4 3 [2] 1 » Show All

  1. 20
    corina Says:

    sincer aceasta emisiune nu se mai poate numii sou matrimonial,toti se lupta pt. bani nici unul nu prea aveti legatura cu aceasta emisiune,cred la cristina si lucian,costi si georgiana mai sunt ceva sentimente ceilalti sincer joaca teatru,pentru ce ati venit in casa aia,diana mai usor cu glumitele pe care le faci ca nu prea le gusta nimeni sau ai vrea sa vezi si varianta despartirii de vali,nu prea au culoare ,lacrimioara,vlad si veronica chiar joaca un teatru de nota zece si fac in asa fel sa impiedice si sansele celorlalti concurenti. pacat ca sunteti si draguti cateodata dar dezamagiti………

  2. 19
    RALUCA Says:

    Doamna Daniela a auzit ca Lacramioara si Veronica sunt simpatizate de kanal D, iar din fata televizorului asa se vede. Asa ca reactia dansei mi se pare de inteles, insa pe mine ma intereseaza Brandusa. Ce mai face?

  3. 18
    issa Says:

    “D-na Dani”…credeti-ma ca sunt crescuta intr-un cerc de persoane foarte cultivate si elevate, cu “n” diplome inramate pe peretii birourilor, dar niciodata n-am auzit teorii din acestea evolutioniste ca ale dumneavoastra.O persoana educata si cu pretentii, stie sa poarte o conversatie demna cu orice tip de oameni, din toate clasele sociale…Un om care pretinde ca se invarte in cercuri sus puse, stie sa suporte o conversatie inteligenta cu cei din clasa intelectualilor si stie sa se coboare si la nivelul celor”de duzina”,ca intre noi fie vorba unul cu scaun la cap si cu o doza,de bun simt, de modestie, castiga respect incercand sa inteleaga pe cel de langa el, ori mimica si vocabularul dumneavoastra nu prea bat in “doamna ideala”;)

  4. 17
    adela Says:

    d-na daniela e chiar nesimtica ca isi permite sa vb asa

  5. 16
    nora Says:

    D-na Daniela e roasa de invidie si ura, sufera de prostie si rautate, se crede foaaarte destepta dar e dusa rau, imi pare rau de Costi, se vede ca n-a crescut cu ea si n-ar trebui sa-i ia apararea ca atunci cind Brenda si-a batut joc de el Daniela zambea satisfacuta.

  6. 15
    Maria Says:

    ar trebui sa stie tzatza Daniela …k…din betie te trezesti …dar din prostie BA..care este problema ca bea Lacrimioara ..prefer sa ma uit la Lacrimioara beata ….decat la Daniela treaza …este o femeie foarte greu de suportat…mimica ei ,leganatul…se leagana tot timpul…mutra…se potriveste bine cu Paula sunt pe aceasi lungime de unda.

  7. 14
    dadada Says:

    dar problema mare nu cred ca e cum am scris eu :bagaboanta sau vagaboanta.u nu ai nici baza gramaticii .textul tau trebuia scris cam asa: vezi ca trebuie scris vagaboanta,nu bagaboanta.revizuieste-ti vocabularul. asa ca din noi 2 tu esti cea care trebuie sa mai invete cate ceva

  8. 13
    mariao ardeleanca Says:

    vezi caci trebuie scri vagaboanta nu bagaboant
    .revizuiesteti vocabularul

  9. 12
    elena Says:

    da cine se uita la uratu d fiusu???moartea:))))e invidioasa pe vlad k are atatea admiratoare, si care fete au mai venit in ksa nu a venit nici un apt costi si nici nu o sa vina:))e urat q spumeeeee

  10. 11
    oana Says:

    dute fa acasa:))park esti o bufnita in calduri:)) si nu te mai scobi in nas k nu e frumos, macar papai dupa aia

Pages: « 9 8 7 6 5 4 3 [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free