Vlad: “Alexa este o persoana slaba”


alexa 27.03Desi in ultima perioada Vlad, concurentul Nora pentru mama 4, a marturisit ca singura persoana cu care ar mai putea forma un cuplu ar fi Alexa, el a incercat totusi sa asculte sfatul lui Alex, fostul concurent Nora pentru mama 3, si anume acela de a forma un cuplu cu Simona.

Vlad a avut o discutie cu Simona pe aceasta tema, incercand sa afle parerea acesteia.

La Finala Saptamanii din data de 26 martie 2009, Alexa a aparut in emisiune, unde a recunoscut ca nu i-a placut apropierea lui Vlad de Simona si a incercat sa-l asigure pe Vlad ca atata timp cat el doreste sa o cunoasca, ea este dispusa sa accepte.

Vlad a explicat ca nu a dorit sa formeze un cuplu cu Simona si ca a fost putin dezamagit cand Alexa nu a fost prezenta la intalnirea cu fanii, considerand-o pe aceasta o persoana slaba.

Desi Alexa a incercat sa se scuze ca nu a stiut ora de intalnire, Stefan si Andreea, fostii concurenti NPM3, au venit in platoul emisiunii pentru a-l convinge pe Vlad sa renunte la Alexa, pe care au caracterizat-o ca fiind falsa.

Fostii concurenti l-au sfatuit pe Vlad sa se impace cu Alina.

Cum comentati cele intamplate? Cu cine ati vrea sa formeze un cuplu Vlad?

Articol realizat de Raluca Neagu

29 comentarii la “Vlad: “Alexa este o persoana slaba””

Pages: [3] 2 1 » Show All

  1. 29
    blonda88 Says:

    Sa se impace Vlad cu Alina!!!! Va rog transmiteti-i Alinei sa nu faca greseala de a se casatorii cu Laurentiu!!!! NU Alina!!!! Tu o sa ramai cu Vlad, sunteti facut unul ptr celalalt!!!! Te rog Alina, gandeste-te!!!!

  2. 28
    mariana Says:

    Este cea mai proasta editie a emisiuni Nora pentru mama.Singurul cuplu din casa adevarat a fost Bogdan si Elena.Veronica este needucata, indiferent ce s-a intimplat intre ea si D-na Lacramioara nu trebuia sa foloseseasca acele cuvinte la adresa D-nei.Sa nu uitam conversatia cu D-na Maria.
    Felicitari D-nei Paula este cea mai sincera persoana dintre mame
    Despre Alina mi-am schimbat parerea din momentui in care s-a apropiat de Veronica.De Cristina nici nu am ce sa comentedz este un copil.
    Ar fi trebuit sa paraseasca casa acei concurenti care au dorit acest lucru si sa intre persoane care intradevar doresc sa-si caute perechea.

  3. 27
    lavi Says:

    Super tare chiar cred ca Alexei ii place Vlad …de ce sa nu-i placa?Vlad e cel mai frumos baiat din casa .Rog pe toti cei ce o voteaza pe doamna Lacramioara sa o voteze si pe Alexa uite asa sa moara pieile rosii de necaz”’

  4. 26
    Aida Says:

    Alexa ii ea mai tacuta dar e ok:*:*:Sper sa intre in casa si sa ajunga castigatori cei 2:X:X sa moara ta**e*e de invidie..mai ales ochioasa de vironik:)):))X(X(X(

  5. 25
    lili Says:

    ok-sper sa reintre in casa sa moara vampa de vero de necaz…

  6. 24
    Lena Says:

    dupa parerea mea Vlad se foloseste de Alexa de fapt cum sa folosit si de celelalte,esti frumoasa dar nu merita vlad acesta sansa,el vrea sainti tu in casa si sa formati un cuplu si sa iei marele premiu si apoi o sa iti dea un sut in fund.ca doar ei si asta urmaresc

  7. 23
    frozensoul Says:

    alexa…o fetita scolarita…..eu nu cred ca se plac…daca stai ceva timp intr o casa fara sa ai parte de distractiile varstei..ajungi sa ti placa oricine…nici alina studenta de la dolj nu i se potrivea…oricum alina cumintica fata…problema:anturajul

  8. 22
    ana Says:

    urata mai esti tu alexa dar pt vlad esti f buna ca_ vai de capul lui

  9. 21
    no nameeee Says:

    chiar Alexa este o persoana slabaā€¯:DddD:D

Pages: [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free