Doamna Daniela: “Lacramioara si Vlad sunt oameni de duzina, de doi lei”


doamna daniela 25.03Noi conflicte ies la iveala intre concurentii Nora pentru mama 4, mai precis intre Vlad si doamna Daniela. Acestia au avut o mica disputa intr-una din emisiunile de dimineata.

Vlad considera ca doamna Daniela ar fi facut anumite gesturi la adresa lui, care l-au deranjat. Doamna Daniela neaga insa afirmatia lui Vlad si declara “Lacramioara si Vlad sunt oameni de duzina, de doi lei”.

Unii dintre concurenti sunt de parere ca gesturile pe care le face doamna Daniela in emisiunile in direct, nu sunt adresate cuiva anume, ci ar putea fi chiar ticuri.

Conflictul concurentilor a degenerat in jigniri si acuze si chiar afirmatii in necunostinta de cauza.

Doamna Daniela a facut o afirmatie cum ca doamna Lacramioara si Vlad vor fi castigatorii acestui reality-show, pentru ca jocurile ar fi facute, iar aceste lucruri le spun mai multe persoane din afara, care asa prevad Finalul competitiei NPM4.

Ce parere aveti de conflictul iscat intre Vlad si doamna Daniela?

Cum comentati afirmatiile concurentei Daniela?

Articol realizat de Raluca Neagu

83 comentarii la “Doamna Daniela: “Lacramioara si Vlad sunt oameni de duzina, de doi lei””

Pages: [9] 8 7 6 5 4 3 2 1 » Show All

 1. 83
  madmax Says:

  Lacrimioara este o betiva ,rea,perversa si egoista.Vlad baiatu lu mama,egoist,mai frate a luat o sticla care cred ca era a lui si a scris pe ea :vlad: ca nu cumva sa bea cineva din sticla lui ,PENIBIL egoist si cu minte de copil de gradinita , ce sa va spun de relatia cu Alexa,o fiinta nevinovata ,probabil o platesc sa stea cu Vlad si sa o suporte pe masa.Apropo de relatii false cum se batea cu pumnii in piept,sincer nu vad orelatie intre Vlad si Alexa cred ca nu este nimic de vazut.
  Barfe:Am auzit ca vlad are cunostinte la npm ca ar fi lucrat in turcia pt trust!!!!!!!!!!oare…

 2. 82
  adriana Says:

  Asta se poate numi femeie,MAMA?I se vede rautatea pe fatza aia urata si boccie.HUOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!

 3. 81
  lorely Says:

  vreau sa ii transmite ti dnei Daniela explicatia din dex pt cuvantul duzina :

  DUZÍNĂ, duzini, s.f. Grup de douăsprezece obiecte de același fel care formează un tot. ♢ Loc. adj. De duzină = care are o calitate inferioară; prost, mediocru. [Pl. și: duzine] – Din ngr. duzina. Cf. it. dozzina, fr. douzaine.
  duzina – 12, nu 2

  face si parte din aceasta categorie si se mentine chiar , felicitari !

Pages: [9] 8 7 6 5 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free