Doamna Daniela: “Lacramioara si Vlad sunt oameni de duzina, de doi lei”


doamna daniela 25.03Noi conflicte ies la iveala intre concurentii Nora pentru mama 4, mai precis intre Vlad si doamna Daniela. Acestia au avut o mica disputa intr-una din emisiunile de dimineata.

Vlad considera ca doamna Daniela ar fi facut anumite gesturi la adresa lui, care l-au deranjat. Doamna Daniela neaga insa afirmatia lui Vlad si declara “Lacramioara si Vlad sunt oameni de duzina, de doi lei”.

Unii dintre concurenti sunt de parere ca gesturile pe care le face doamna Daniela in emisiunile in direct, nu sunt adresate cuiva anume, ci ar putea fi chiar ticuri.

Conflictul concurentilor a degenerat in jigniri si acuze si chiar afirmatii in necunostinta de cauza.

Doamna Daniela a facut o afirmatie cum ca doamna Lacramioara si Vlad vor fi castigatorii acestui reality-show, pentru ca jocurile ar fi facute, iar aceste lucruri le spun mai multe persoane din afara, care asa prevad Finalul competitiei NPM4.

Ce parere aveti de conflictul iscat intre Vlad si doamna Daniela?

Cum comentati afirmatiile concurentei Daniela?

Articol realizat de Raluca Neagu

83 comentarii la “Doamna Daniela: “Lacramioara si Vlad sunt oameni de duzina, de doi lei””

Pages: « 9 8 7 6 5 [4] 3 2 1 » Show All

  1. 40
    mircea Says:

    cine-i cretina asta de daniela.Out cu ea

  2. 39
    mircea Says:

    votati………..nebuna daniela, bineanteles pentru internare la ospiciu.

  3. 38
    vali Says:

    Afara cu Daniela si Paula nu au ce cauta in casa.Mahalageoaice si acum se alatura si Veronika……Pacat ca Veronika sa alaturat Alinei ,incet imi schimb impresia de ea.De fapt cam ea face jocurile aiurea din casa.Vlad nu le mai baga in seama.Brenda se vedfe cu D-UL GEO si Daniela fierbe…mergi acasa femeie nu mai sta.

  4. 37
    mari Says:

    nu este frumos sa jigniti un om,o persoana,fiecare este asa cum l a lasat dumnezeu.nu va mai dati mari ca aveti 70 de facultati pt ca sunteti niste inculti,mie una mi ar fi rusine sa jignesc un om pt felul in care arata

  5. 36
    mari Says:

    cum puteti sa comentati despre daniela ca este asa si pe dincolo,cand voi nu stiti sa raspundeti frumos la intrebare

  6. 35
    maria Says:

    femeia asta e foarte redusa saraca.E cea mai prostuta din casa.cred ca nici nu merita bagata in seama mai ales de Lacramioara care e totusi, o doamna stilata.

  7. 34
    M.Oprea Says:

    D-na Daniela e foarte ingifata, poate de ce ea face trwei lei?

  8. 33
    carima Says:

    doamna daniela va rideti de la nimika toata…ceva nui in regula…contolativa!!!

  9. 32
    adina Says:

    Tu vaca de daniela, cu uratu de fiu-tau cu tot, nu ne lasati? Ai o mutra de handicapata mintal. Si gesturile si expresiile de asemenea. Banuiesc ca esti incadrata in aceasta categori cu acte in regula.

  10. 31
    rori Says:

    auzi mai doamna (in ghilimele) Daniela, dac nu ai un psihiatru, urgent sa te duci sa-ti cauti, ca esti o nebuna.Si pe deasupra mai esti si proasta, genul ala ca daca nu esi fudua si esti …….destula. Tu esti o pan*rama de doi lei. Afara cu tine, nebuno.

Pages: « 9 8 7 6 5 [4] 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free