Doamna Daniela: “Lacramioara si Vlad sunt oameni de duzina, de doi lei”


doamna daniela 25.03Noi conflicte ies la iveala intre concurentii Nora pentru mama 4, mai precis intre Vlad si doamna Daniela. Acestia au avut o mica disputa intr-una din emisiunile de dimineata.

Vlad considera ca doamna Daniela ar fi facut anumite gesturi la adresa lui, care l-au deranjat. Doamna Daniela neaga insa afirmatia lui Vlad si declara “Lacramioara si Vlad sunt oameni de duzina, de doi lei”.

Unii dintre concurenti sunt de parere ca gesturile pe care le face doamna Daniela in emisiunile in direct, nu sunt adresate cuiva anume, ci ar putea fi chiar ticuri.

Conflictul concurentilor a degenerat in jigniri si acuze si chiar afirmatii in necunostinta de cauza.

Doamna Daniela a facut o afirmatie cum ca doamna Lacramioara si Vlad vor fi castigatorii acestui reality-show, pentru ca jocurile ar fi facute, iar aceste lucruri le spun mai multe persoane din afara, care asa prevad Finalul competitiei NPM4.

Ce parere aveti de conflictul iscat intre Vlad si doamna Daniela?

Cum comentati afirmatiile concurentei Daniela?

Articol realizat de Raluca Neagu

83 comentarii la “Doamna Daniela: “Lacramioara si Vlad sunt oameni de duzina, de doi lei””

Pages: « 9 8 7 6 5 4 3 2 [1] Show All

  1. 10
    andreea Says:

    doamna daniela trebuia sa stea aksa k nu se uita nici dracu la uratu ala d fiusu:))abis a venit si ea dupa cateva luni si se crede sefa, si moarta aia de paula care abia vb park are o p…a in gura e sclava ei:-j de fapt nu avem c sa ii cerem la ametita aia, si oricum daniela nu o sa ajunga niciodata la nivelul lui lacramioara, betiva sau cum o faceti toti sa o pupati undeva:))vlad e un scump si si-ar dori daniela k si ficiorsu sa aiba atatea admiratoare cate are vlad:))

  2. 9
    Mihai Says:

    de ce nu apare postarea mea?

  3. 8
    inga Says:

    dna Daniele sa se uite la ea si sa nu zica ca lacrimioara sa vlad sunt de doi lei ea singura e o mahalagioaica care se vede ca nui ajunge ceva,dna Lacrimioara tinetio tot asa nu riactionati la tot ce se spune in jurul dumneavoastra

  4. 7
    ardeleaanca Says:

    doamne cata dreptate are doamna Daniela!!!!
    pacat ca putin au curajul sa si recunoasca si sa-si dea seama de “hobby”-uri are Dna Lacramioara: placerile provocate de licoarea lui Bachus, rusine dna Lacramioara!

    inca odata bravo dna Daniela, ati spus lucrurilor pe nume

  5. 6
    TURCU Says:

    aceasta femeie nu are pic de caracter parca ar trebui ca toata lumia sa fie corecta faza cu diana ca a gresit un cuvint clementina cu piersica sau ce era si cu lacramiara foloseste un vocabular foarte urit pt virsta ei si as dori ca aceste cuvinte urite sa nu mai fie date ziua ca maisunt si copii care se uita si ce sa invete de la o asa d-nm nui frumos as dori ca din aceasta emisiune sa INVETI CEVA NU SATI fie tie rusine de ce auzi aceasta daniela ar vrea sa se creada foarte periculoasa dar inaite de toate ar trebui sa se gindeasca ca nuji acasa la ea si nu o aude nimeni ce spune daca spui ca esti in cercuri mari atunci arato eu am o vorba FAPTE NU VORBE.

  6. 5
    dadada Says:

    bravo d-na daniela mare dreptate are.dintr-o betiva cu gesturi de bagaboanta ce putea sa iasa?o vladuta asa cum e…

  7. 4
    blonduta dana Says:

    la severin cu voi :-j

  8. 3
    Mihai Says:

    Pe aceasta Daniela o misca hormonii ca Geo e un Crai si e liber acasa si ea este pedepsita sa stea cu Costi.Rica este ca nu mai este Mama saptaminii si e Lacramioara.De 2 lei este si ea ca si ea a fost mama saptaminii.Daniela se vrea vedeta si pierde teren in fata Lacramioarei,iar beata Paula pluteste in aer ca nu o vrea pe Cristina si nu mai stie de cine sa asculte si Daniela o manipuleaza cum vrea ea. Asta e situatia acestei cucoane care nu are un copil pe care la crescut ea ,ea a fost mereu libera si acum sufera de GEO.Este tinara si doreste barbat.

  9. 2
    Mihai Says:

    Pe aceasta Daniela o misca hormonii ca Geo e un Crai si e liber acasa si ea este pedepsita sa stea cu Costi.Rica este ca nu mai este Mama saptaminii si e Lacramioara.De 2 lei este si ea ca si ea a fost mama saptaminii.Daniela se vrea vedeta si pierde teren in fata Lacramioarei,iar beata Paula pluteste in aer ca nu o vrea pe Cristina si nu mai stie de cine sa asculte si Daniela o manipuleaza cum vrea ea. Asta e situatia acestei cucoane care nu are un copil pe care la crescut ea ,ea a fost mereu libera si acum sufera de GEO.

  10. 1
    roxana andreea Says:

    Ar trebui k dmna Daniela sa si vada de ale dansei..si de baiatul ei..se da prea doamna si se crede mai presus de ceilalti..de unde stie dansa cine castiga marele premiu??..cred k ar vrea dansa sa castige dar nu are sanse..sa-si vada de ale ei

Pages: « 9 8 7 6 5 4 3 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free