Doamna Daniela: “Lacramioara si Vlad sunt oameni de duzina, de doi lei”


doamna daniela 25.03Noi conflicte ies la iveala intre concurentii Nora pentru mama 4, mai precis intre Vlad si doamna Daniela. Acestia au avut o mica disputa intr-una din emisiunile de dimineata.

Vlad considera ca doamna Daniela ar fi facut anumite gesturi la adresa lui, care l-au deranjat. Doamna Daniela neaga insa afirmatia lui Vlad si declara “Lacramioara si Vlad sunt oameni de duzina, de doi lei”.

Unii dintre concurenti sunt de parere ca gesturile pe care le face doamna Daniela in emisiunile in direct, nu sunt adresate cuiva anume, ci ar putea fi chiar ticuri.

Conflictul concurentilor a degenerat in jigniri si acuze si chiar afirmatii in necunostinta de cauza.

Doamna Daniela a facut o afirmatie cum ca doamna Lacramioara si Vlad vor fi castigatorii acestui reality-show, pentru ca jocurile ar fi facute, iar aceste lucruri le spun mai multe persoane din afara, care asa prevad Finalul competitiei NPM4.

Ce parere aveti de conflictul iscat intre Vlad si doamna Daniela?

Cum comentati afirmatiile concurentei Daniela?

Articol realizat de Raluca Neagu

83 comentarii la “Doamna Daniela: “Lacramioara si Vlad sunt oameni de duzina, de doi lei””

Pages: « 9 8 7 6 [5] 4 3 2 1 » Show All

  1. 50
    kjjhgf Says:

    NU IMI PLACE DELOC, DA DELOC

  2. 49
    BIANCA Says:

    adaug: este invidioasa pe dna lacramiaoara care este foarte frumoasa si o mama foarte buna

  3. 48
    BIANCA Says:

    aceasta doamna mi se pare putin dusa cu pluta si invidioasa pe dna lacramioara care este foarte frumoasa.

  4. 47
    virginia din Galati Says:

    are un sot dupa masura ei.sunt mai in virsta decit ea cu 15ani dar nu m-as uita la asa un barbat cum ai ;ciupit pe fata:si urit.este adevarat ca omul trebuie sa fie frumos pe dinauntru,dar am facut remarca asta din cauza ta ,ca te crezi o doamna ceea ce nu se vede si iti place de Lucica ca este ca tine ,perfida,mahalagioaica,si se crede cineva dar sunteti amindoua un neica nimeni.pleaca acasa cu bomfleul tau si nu jucati teatrul degeaba ca nimeni nu va voteaza decit oamenii de nimic.

  5. 46
    mioara Says:

    daniela

  6. 45
    mioara Says:

    nu-mi place deloc de doamna daniel

  7. 44
    cristina Says:

    dar dumneavoastra de citi bani sunteti tot sunteti asa de batoasa de parca ati fi cinestie cine ,,,,mai taceti odata din gura

  8. 43
    cristina Says:

    doamna daniela esta cam rea in ultima vreme dar doamna draga fiecare face ce vrea nu uitati ca erau sarbatori de ce tot va luati de doamna lacrimioara uitativa la dumneavoastra

  9. 42
    Gabriella Says:

    Imi pare rau ca trebuie sa asistam la asa comportament si la asa vocabular; Bunul simt ar trebui sa o faca pe dna Daniela, sa cantareasca de doua ori cuvintele pe care le rosteste pe post, si atitudinea pe care o are vis-a-vis de majoritatea persoanelor din casa si din afara casei; Nu stie sa primeasca critici, dar cand le face, le face in termeni foarte duri si poate de multe ori nefondati; Pacat ca nivelul acestei “mare doamne” de civilizatie si educatie este atat de precar; Nici dna Luminita nu imi este foarte draga, dar e mult mai “verticala” decat dna Daniela. Pacat si rusine sa va fie pentru insultele atat de grave aduse dnei Luminita (asa sa fi fost, si cei 7 ani de acasa trebuia sa va impiedice sa rostiti cu voce tare asa ceva), si pentru faptul ca faceti aceasta emisiune sa para o “mahala ieftina”. Imi pare rau pentru Costi, pare baiat bun; si nu merita sa fie facut de rusine, ba mai mult ar fi trebuit sa-i fiti exemplu pozitiv, in toate sensurile.

  10. 41
    mircea Says:

    unde a-ti mai gasit-o si pe tolomaca asta

Pages: « 9 8 7 6 [5] 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free