Doamna Daniela: “Lacramioara si Vlad sunt oameni de duzina, de doi lei”


doamna daniela 25.03Noi conflicte ies la iveala intre concurentii Nora pentru mama 4, mai precis intre Vlad si doamna Daniela. Acestia au avut o mica disputa intr-una din emisiunile de dimineata.

Vlad considera ca doamna Daniela ar fi facut anumite gesturi la adresa lui, care l-au deranjat. Doamna Daniela neaga insa afirmatia lui Vlad si declara “Lacramioara si Vlad sunt oameni de duzina, de doi lei”.

Unii dintre concurenti sunt de parere ca gesturile pe care le face doamna Daniela in emisiunile in direct, nu sunt adresate cuiva anume, ci ar putea fi chiar ticuri.

Conflictul concurentilor a degenerat in jigniri si acuze si chiar afirmatii in necunostinta de cauza.

Doamna Daniela a facut o afirmatie cum ca doamna Lacramioara si Vlad vor fi castigatorii acestui reality-show, pentru ca jocurile ar fi facute, iar aceste lucruri le spun mai multe persoane din afara, care asa prevad Finalul competitiei NPM4.

Ce parere aveti de conflictul iscat intre Vlad si doamna Daniela?

Cum comentati afirmatiile concurentei Daniela?

Articol realizat de Raluca Neagu

83 comentarii la “Doamna Daniela: “Lacramioara si Vlad sunt oameni de duzina, de doi lei””

Pages: « 9 8 7 6 5 4 [3] 2 1 » Show All

  1. 30
    elena Says:

    Daniela, esti un nimeni nu te mai lauda cu cercurile tale dubioase,te tradeaza figura si spune ca ai un suflet rau .Pacat de Costi cu asa mama.

  2. 29
    vera Says:

    naspa daniela asta ca si penalu de fisu:-j

  3. 28
    cameluca Says:

    daniela se crede mare desteapta dar din pacate a dovedit contrariul.nu-si da seama cat e de penibila cu aerele ei de mare doamna.poate sa mai faca inca 3 facultati caci caracterul nu i se schimba.

  4. 27
    oana Says:

    Eu zic ca aceasta Daniela este un nimeni taiat in patru.N-are pic de feminitate,nu-si iubeste copilul(pentru ca nu-l creste ea),face mahala si se crede mare doamna.Cred ca trebuie eliminata

  5. 26
    nely Says:

    Bine i-a zis Daniela betivei de lacra!

  6. 25
    camelia Says:

    prima impresie era k esty o doamna,dar pe parcursul editiei ai demonstrat ca esti o mahalageoica de ultima speta te iei in gura cu gabriela cristea dar niciodata nu o sa ajungi la nivelul iei mai bine stateai akasa cu grasu ala de fitu kare nu il baga nimenii in seama halal anturajj ce ai afara se vede dupa cum vorbesti esty de doi banii mai ia lectii.

  7. 24
    andreeea Says:

    Nu ma leg de conflictul inte d-na danile asi vlad dare lesne de inteles ca acesti ”concurenti” care vot castiga sunt d-na danile si vlad care pot sa spun ca joaka un treatru de nota 1000 …nici veronika nu-i aproape de a dezvalui adevaratul motiv pentru care a intrat in acest concurs..infine…facem afiramatii putin aiurea (toti) deoarece ”poate nimeni nu stie ce se intalmpla pana la sfarsitul competitie”

  8. 23
    cristina Says:

    daniela este o mahalagioaica ce vrea sa se dea mare doamna,dar nu-i reuseste.Vorbeste urat si se cearta ca proasta si cu gabriela cristea,de aici se vede ce caracter jegos are.sa se mai nasca o data si nu va ajunge la nivelul lacramioarei care stie cum si ce sa vorbeasca.
    Maria si Issa….sunt perfect de acord cu voi!!!

  9. 22
    Mihai Says:

    Daniela se poate ca Brindusa e afara cu Geo ca el o dorea pe Brindusa iar Daniela turba in casa,imi pare bine ca Brindusa a zis de Geo ca e Crai.

  10. 21
    Mihai Says:

    nu ies postarile?

Pages: « 9 8 7 6 5 4 [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free