Doamna Daniela: “Lacramioara si Vlad sunt oameni de duzina, de doi lei”


doamna daniela 25.03Noi conflicte ies la iveala intre concurentii Nora pentru mama 4, mai precis intre Vlad si doamna Daniela. Acestia au avut o mica disputa intr-una din emisiunile de dimineata.

Vlad considera ca doamna Daniela ar fi facut anumite gesturi la adresa lui, care l-au deranjat. Doamna Daniela neaga insa afirmatia lui Vlad si declara “Lacramioara si Vlad sunt oameni de duzina, de doi lei”.

Unii dintre concurenti sunt de parere ca gesturile pe care le face doamna Daniela in emisiunile in direct, nu sunt adresate cuiva anume, ci ar putea fi chiar ticuri.

Conflictul concurentilor a degenerat in jigniri si acuze si chiar afirmatii in necunostinta de cauza.

Doamna Daniela a facut o afirmatie cum ca doamna Lacramioara si Vlad vor fi castigatorii acestui reality-show, pentru ca jocurile ar fi facute, iar aceste lucruri le spun mai multe persoane din afara, care asa prevad Finalul competitiei NPM4.

Ce parere aveti de conflictul iscat intre Vlad si doamna Daniela?

Cum comentati afirmatiile concurentei Daniela?

Articol realizat de Raluca Neagu

83 comentarii la “Doamna Daniela: “Lacramioara si Vlad sunt oameni de duzina, de doi lei””

  1. 1
    roxana andreea Says:

    Ar trebui k dmna Daniela sa si vada de ale dansei..si de baiatul ei..se da prea doamna si se crede mai presus de ceilalti..de unde stie dansa cine castiga marele premiu??..cred k ar vrea dansa sa castige dar nu are sanse..sa-si vada de ale ei

  2. 2
    Mihai Says:

    Pe aceasta Daniela o misca hormonii ca Geo e un Crai si e liber acasa si ea este pedepsita sa stea cu Costi.Rica este ca nu mai este Mama saptaminii si e Lacramioara.De 2 lei este si ea ca si ea a fost mama saptaminii.Daniela se vrea vedeta si pierde teren in fata Lacramioarei,iar beata Paula pluteste in aer ca nu o vrea pe Cristina si nu mai stie de cine sa asculte si Daniela o manipuleaza cum vrea ea. Asta e situatia acestei cucoane care nu are un copil pe care la crescut ea ,ea a fost mereu libera si acum sufera de GEO.

  3. 3
    Mihai Says:

    Pe aceasta Daniela o misca hormonii ca Geo e un Crai si e liber acasa si ea este pedepsita sa stea cu Costi.Rica este ca nu mai este Mama saptaminii si e Lacramioara.De 2 lei este si ea ca si ea a fost mama saptaminii.Daniela se vrea vedeta si pierde teren in fata Lacramioarei,iar beata Paula pluteste in aer ca nu o vrea pe Cristina si nu mai stie de cine sa asculte si Daniela o manipuleaza cum vrea ea. Asta e situatia acestei cucoane care nu are un copil pe care la crescut ea ,ea a fost mereu libera si acum sufera de GEO.Este tinara si doreste barbat.

  4. 4
    blonduta dana Says:

    la severin cu voi :-j

  5. 5
    dadada Says:

    bravo d-na daniela mare dreptate are.dintr-o betiva cu gesturi de bagaboanta ce putea sa iasa?o vladuta asa cum e…

  6. 6
    TURCU Says:

    aceasta femeie nu are pic de caracter parca ar trebui ca toata lumia sa fie corecta faza cu diana ca a gresit un cuvint clementina cu piersica sau ce era si cu lacramiara foloseste un vocabular foarte urit pt virsta ei si as dori ca aceste cuvinte urite sa nu mai fie date ziua ca maisunt si copii care se uita si ce sa invete de la o asa d-nm nui frumos as dori ca din aceasta emisiune sa INVETI CEVA NU SATI fie tie rusine de ce auzi aceasta daniela ar vrea sa se creada foarte periculoasa dar inaite de toate ar trebui sa se gindeasca ca nuji acasa la ea si nu o aude nimeni ce spune daca spui ca esti in cercuri mari atunci arato eu am o vorba FAPTE NU VORBE.

  7. 7
    ardeleaanca Says:

    doamne cata dreptate are doamna Daniela!!!!
    pacat ca putin au curajul sa si recunoasca si sa-si dea seama de “hobby”-uri are Dna Lacramioara: placerile provocate de licoarea lui Bachus, rusine dna Lacramioara!

    inca odata bravo dna Daniela, ati spus lucrurilor pe nume

  8. 8
    inga Says:

    dna Daniele sa se uite la ea si sa nu zica ca lacrimioara sa vlad sunt de doi lei ea singura e o mahalagioaica care se vede ca nui ajunge ceva,dna Lacrimioara tinetio tot asa nu riactionati la tot ce se spune in jurul dumneavoastra

  9. 9
    Mihai Says:

    de ce nu apare postarea mea?

  10. 10
    andreea Says:

    doamna daniela trebuia sa stea aksa k nu se uita nici dracu la uratu ala d fiusu:))abis a venit si ea dupa cateva luni si se crede sefa, si moarta aia de paula care abia vb park are o p…a in gura e sclava ei:-j de fapt nu avem c sa ii cerem la ametita aia, si oricum daniela nu o sa ajunga niciodata la nivelul lui lacramioara, betiva sau cum o faceti toti sa o pupati undeva:))vlad e un scump si si-ar dori daniela k si ficiorsu sa aiba atatea admiratoare cate are vlad:))

  11. 11
    oana Says:

    dute fa acasa:))park esti o bufnita in calduri:)) si nu te mai scobi in nas k nu e frumos, macar papai dupa aia

  12. 12
    elena Says:

    da cine se uita la uratu d fiusu???moartea:))))e invidioasa pe vlad k are atatea admiratoare, si care fete au mai venit in ksa nu a venit nici un apt costi si nici nu o sa vina:))e urat q spumeeeee

  13. 13
    mariao ardeleanca Says:

    vezi caci trebuie scri vagaboanta nu bagaboant
    .revizuiesteti vocabularul

  14. 14
    dadada Says:

    dar problema mare nu cred ca e cum am scris eu :bagaboanta sau vagaboanta.u nu ai nici baza gramaticii .textul tau trebuia scris cam asa: vezi ca trebuie scris vagaboanta,nu bagaboanta.revizuieste-ti vocabularul. asa ca din noi 2 tu esti cea care trebuie sa mai invete cate ceva

  15. 15
    Maria Says:

    ar trebui sa stie tzatza Daniela …k…din betie te trezesti …dar din prostie BA..care este problema ca bea Lacrimioara ..prefer sa ma uit la Lacrimioara beata ….decat la Daniela treaza …este o femeie foarte greu de suportat…mimica ei ,leganatul…se leagana tot timpul…mutra…se potriveste bine cu Paula sunt pe aceasi lungime de unda.

  16. 16
    nora Says:

    D-na Daniela e roasa de invidie si ura, sufera de prostie si rautate, se crede foaaarte destepta dar e dusa rau, imi pare rau de Costi, se vede ca n-a crescut cu ea si n-ar trebui sa-i ia apararea ca atunci cind Brenda si-a batut joc de el Daniela zambea satisfacuta.

  17. 17
    adela Says:

    d-na daniela e chiar nesimtica ca isi permite sa vb asa

  18. 18
    issa Says:

    “D-na Dani”…credeti-ma ca sunt crescuta intr-un cerc de persoane foarte cultivate si elevate, cu “n” diplome inramate pe peretii birourilor, dar niciodata n-am auzit teorii din acestea evolutioniste ca ale dumneavoastra.O persoana educata si cu pretentii, stie sa poarte o conversatie demna cu orice tip de oameni, din toate clasele sociale…Un om care pretinde ca se invarte in cercuri sus puse, stie sa suporte o conversatie inteligenta cu cei din clasa intelectualilor si stie sa se coboare si la nivelul celor”de duzina”,ca intre noi fie vorba unul cu scaun la cap si cu o doza,de bun simt, de modestie, castiga respect incercand sa inteleaga pe cel de langa el, ori mimica si vocabularul dumneavoastra nu prea bat in “doamna ideala”;)

  19. 19
    RALUCA Says:

    Doamna Daniela a auzit ca Lacramioara si Veronica sunt simpatizate de kanal D, iar din fata televizorului asa se vede. Asa ca reactia dansei mi se pare de inteles, insa pe mine ma intereseaza Brandusa. Ce mai face?

  20. 20
    corina Says:

    sincer aceasta emisiune nu se mai poate numii sou matrimonial,toti se lupta pt. bani nici unul nu prea aveti legatura cu aceasta emisiune,cred la cristina si lucian,costi si georgiana mai sunt ceva sentimente ceilalti sincer joaca teatru,pentru ce ati venit in casa aia,diana mai usor cu glumitele pe care le faci ca nu prea le gusta nimeni sau ai vrea sa vezi si varianta despartirii de vali,nu prea au culoare ,lacrimioara,vlad si veronica chiar joaca un teatru de nota zece si fac in asa fel sa impiedice si sansele celorlalti concurenti. pacat ca sunteti si draguti cateodata dar dezamagiti………

  21. 21
    Mihai Says:

    nu ies postarile?

  22. 22
    Mihai Says:

    Daniela se poate ca Brindusa e afara cu Geo ca el o dorea pe Brindusa iar Daniela turba in casa,imi pare bine ca Brindusa a zis de Geo ca e Crai.

  23. 23
    cristina Says:

    daniela este o mahalagioaica ce vrea sa se dea mare doamna,dar nu-i reuseste.Vorbeste urat si se cearta ca proasta si cu gabriela cristea,de aici se vede ce caracter jegos are.sa se mai nasca o data si nu va ajunge la nivelul lacramioarei care stie cum si ce sa vorbeasca.
    Maria si Issa….sunt perfect de acord cu voi!!!

  24. 24
    andreeea Says:

    Nu ma leg de conflictul inte d-na danile asi vlad dare lesne de inteles ca acesti ”concurenti” care vot castiga sunt d-na danile si vlad care pot sa spun ca joaka un treatru de nota 1000 …nici veronika nu-i aproape de a dezvalui adevaratul motiv pentru care a intrat in acest concurs..infine…facem afiramatii putin aiurea (toti) deoarece ”poate nimeni nu stie ce se intalmpla pana la sfarsitul competitie”

  25. 25
    camelia Says:

    prima impresie era k esty o doamna,dar pe parcursul editiei ai demonstrat ca esti o mahalageoica de ultima speta te iei in gura cu gabriela cristea dar niciodata nu o sa ajungi la nivelul iei mai bine stateai akasa cu grasu ala de fitu kare nu il baga nimenii in seama halal anturajj ce ai afara se vede dupa cum vorbesti esty de doi banii mai ia lectii.

  26. 26
    nely Says:

    Bine i-a zis Daniela betivei de lacra!

  27. 27
    oana Says:

    Eu zic ca aceasta Daniela este un nimeni taiat in patru.N-are pic de feminitate,nu-si iubeste copilul(pentru ca nu-l creste ea),face mahala si se crede mare doamna.Cred ca trebuie eliminata

  28. 28
    cameluca Says:

    daniela se crede mare desteapta dar din pacate a dovedit contrariul.nu-si da seama cat e de penibila cu aerele ei de mare doamna.poate sa mai faca inca 3 facultati caci caracterul nu i se schimba.

  29. 29
    vera Says:

    naspa daniela asta ca si penalu de fisu:-j

  30. 30
    elena Says:

    Daniela, esti un nimeni nu te mai lauda cu cercurile tale dubioase,te tradeaza figura si spune ca ai un suflet rau .Pacat de Costi cu asa mama.

  31. 31
    rori Says:

    auzi mai doamna (in ghilimele) Daniela, dac nu ai un psihiatru, urgent sa te duci sa-ti cauti, ca esti o nebuna.Si pe deasupra mai esti si proasta, genul ala ca daca nu esi fudua si esti …….destula. Tu esti o pan*rama de doi lei. Afara cu tine, nebuno.

  32. 32
    adina Says:

    Tu vaca de daniela, cu uratu de fiu-tau cu tot, nu ne lasati? Ai o mutra de handicapata mintal. Si gesturile si expresiile de asemenea. Banuiesc ca esti incadrata in aceasta categori cu acte in regula.

  33. 33
    carima Says:

    doamna daniela va rideti de la nimika toata…ceva nui in regula…contolativa!!!

  34. 34
    M.Oprea Says:

    D-na Daniela e foarte ingifata, poate de ce ea face trwei lei?

  35. 35
    maria Says:

    femeia asta e foarte redusa saraca.E cea mai prostuta din casa.cred ca nici nu merita bagata in seama mai ales de Lacramioara care e totusi, o doamna stilata.

  36. 36
    mari Says:

    cum puteti sa comentati despre daniela ca este asa si pe dincolo,cand voi nu stiti sa raspundeti frumos la intrebare

  37. 37
    mari Says:

    nu este frumos sa jigniti un om,o persoana,fiecare este asa cum l a lasat dumnezeu.nu va mai dati mari ca aveti 70 de facultati pt ca sunteti niste inculti,mie una mi ar fi rusine sa jignesc un om pt felul in care arata

  38. 38
    vali Says:

    Afara cu Daniela si Paula nu au ce cauta in casa.Mahalageoaice si acum se alatura si Veronika……Pacat ca Veronika sa alaturat Alinei ,incet imi schimb impresia de ea.De fapt cam ea face jocurile aiurea din casa.Vlad nu le mai baga in seama.Brenda se vedfe cu D-UL GEO si Daniela fierbe…mergi acasa femeie nu mai sta.

  39. 39
    mircea Says:

    votati………..nebuna daniela, bineanteles pentru internare la ospiciu.

  40. 40
    mircea Says:

    cine-i cretina asta de daniela.Out cu ea

  41. 41
    mircea Says:

    unde a-ti mai gasit-o si pe tolomaca asta

  42. 42
    Gabriella Says:

    Imi pare rau ca trebuie sa asistam la asa comportament si la asa vocabular; Bunul simt ar trebui sa o faca pe dna Daniela, sa cantareasca de doua ori cuvintele pe care le rosteste pe post, si atitudinea pe care o are vis-a-vis de majoritatea persoanelor din casa si din afara casei; Nu stie sa primeasca critici, dar cand le face, le face in termeni foarte duri si poate de multe ori nefondati; Pacat ca nivelul acestei “mare doamne” de civilizatie si educatie este atat de precar; Nici dna Luminita nu imi este foarte draga, dar e mult mai “verticala” decat dna Daniela. Pacat si rusine sa va fie pentru insultele atat de grave aduse dnei Luminita (asa sa fi fost, si cei 7 ani de acasa trebuia sa va impiedice sa rostiti cu voce tare asa ceva), si pentru faptul ca faceti aceasta emisiune sa para o “mahala ieftina”. Imi pare rau pentru Costi, pare baiat bun; si nu merita sa fie facut de rusine, ba mai mult ar fi trebuit sa-i fiti exemplu pozitiv, in toate sensurile.

  43. 43
    cristina Says:

    doamna daniela esta cam rea in ultima vreme dar doamna draga fiecare face ce vrea nu uitati ca erau sarbatori de ce tot va luati de doamna lacrimioara uitativa la dumneavoastra

  44. 44
    cristina Says:

    dar dumneavoastra de citi bani sunteti tot sunteti asa de batoasa de parca ati fi cinestie cine ,,,,mai taceti odata din gura

  45. 45
    mioara Says:

    nu-mi place deloc de doamna daniel

  46. 46
    mioara Says:

    daniela

  47. 47
    virginia din Galati Says:

    are un sot dupa masura ei.sunt mai in virsta decit ea cu 15ani dar nu m-as uita la asa un barbat cum ai ;ciupit pe fata:si urit.este adevarat ca omul trebuie sa fie frumos pe dinauntru,dar am facut remarca asta din cauza ta ,ca te crezi o doamna ceea ce nu se vede si iti place de Lucica ca este ca tine ,perfida,mahalagioaica,si se crede cineva dar sunteti amindoua un neica nimeni.pleaca acasa cu bomfleul tau si nu jucati teatrul degeaba ca nimeni nu va voteaza decit oamenii de nimic.

  48. 48
    BIANCA Says:

    aceasta doamna mi se pare putin dusa cu pluta si invidioasa pe dna lacramioara care este foarte frumoasa.

  49. 49
    BIANCA Says:

    adaug: este invidioasa pe dna lacramiaoara care este foarte frumoasa si o mama foarte buna

  50. 50
    kjjhgf Says:

    NU IMI PLACE DELOC, DA DELOC

  51. 51
    nelu Says:

    urata femeie !

  52. 52
    simona Says:

    O tampita femeia asta.Dupa ce ca nu stie sa lege doua vorbe ,se crede superdesteapta.Si ca mama lasa de dorit.Isi iubeste catelul dar fiul e pe locul doi sau chiar trei.De altfel,nici nu l-a crescut ea.

  53. 53
    cris Says:

    Daniela -mahalagioaik, este pleonasm,imi pare rau sa afirm unele lucruri despre aceasta femeie .Ai mers in emisiune sa te scobesti in nas???,nu iti e rusine sa minti?
    ce tic luata de la mama/ta …minciuni???Ce iti dai niste aere de superioritatae,esti penala,o mahalagioaik de prima clasa.
    In ce medii poti sa te invarti???se vede dupa ce vocabular si comportament si cu ce fel de oameni te intalnesti.
    Esti o femeie careia ii place sa barfeask,sa se laude ,miar fii rusine sa ii raspund moderatoarei cum faci tu?si de aici se intelege cum vb cu alti oameni.
    As vrea sa fii eliminata ,estio PROASTA.

  54. 54
    tanya Says:

    si dansa e la fel..dansa si fiul ei sun oamenii de duzina de 2 LEI

  55. 55
    iryna Says:

    vlad si lacramioara sant cei mai tari

  56. 56
    cris Says:

    dute la dr*cu,k esti o femie proast,te lauda sotul,halal sot ai ,cand te vad imi vine sa vomit,esti o nesimptita,tampita,ce ai aerul asta de superioritate,pacat k nu te vezi cum esti,k ai fugi mancand pamantul.
    Io,cred k esti si oarba si surda pacat k nu esti si muta.
    O,femeie de doi bani si ea si fiul sau.

  57. 57
    anonim Says:

    SCIRBOASA JEGOASA SI URATA DDDDA DANIELA ASTA

  58. 58
    flori Says:

    putin spus urata femeie:)))))))ii si proasta

  59. 59
    gava carina Says:

    pai ce sun eu .eu zic ca doamna daniela este foarte jignitoare sa se uite la ea mai intai ca este foarte mahalagioaica si se crede stapana casei.iar fiul ei costi nu se potriveste deloc cu georgiana

  60. 60
    bebe Says:

    d-na Dani te iubesc pt tot ceea ce faci si ce spui. esti o femeie directa, care stie exact ce vrea si cand vrea. chiar daca nu si-a crescut singura fiul, a avut grija sa il educe bine. sa va feresca Dumnezeu in viata sa ajungeti in situatia de a divorta, nu trebuie sa radeti de o asemenea situatie, si ea chiar a contribuit la cresterea lui Costi chiar daca acesta sta la bunica lui. in fond si la urma urmei nu l-a lasat la vreo casa de copii sau in grija sotului. daca nu l-ar fi iubit n-ar fi fost acum acolo. asa ca nu te lasa doborata, lupta cu cei care nu merita sa castige conc., indiferent sub ce forma

  61. 61
    mihaela Says:

    DOAMNE FERESTE OAMENI BUNI DA FEMIA ASTA LASA MULT DE DORIT NU STIU DUPA CE O MAI MERS ACOLO ASI DA NISTE AERE DE MARE DOAMNA DAR EA NU SE UITA LA EA SI CUM VB LA ADRESA UNUI COPIL ACUMA ISI DORESTE SA IASA AFAR DIN CASA CICA VB VINE SI LA INCEPUT SE RUGA DE SOTUL EI CICA SA O VOTEZE SA IASA MAMA SAPTAMINII ACUMA VREA SA PLECE MIRAMAS ENERVANTA DIN CALE AFARA FEMEIA ASTA

  62. 62
    patry Says:

    Lui asta ii e frica ca Ii ia premiu Lacramioara si Vlad
    Mai bn te uiti la tine ce gesturi faci shi zici ca esti bagata in priza si vb fara rost shi u si fitu de buna ce ai fost ai tinut 2 barbati
    Barbatatu zici ca e din Star Trec va-ti potrivit amandoi semanati

  63. 63
    elisa Says:

    DOAMNE FERESTE DAR FEMEIA ASTA DANIELA E DUSA RAU CU PLUTA!II LIPSESC MULTE DOAGE SARACA MAI BINE AR MERGE LA UN CONSULT PT CA ARATA CA UN HANDICAPAT SAU E INSCRISA DEJA LA HANDICAPATI SI NU RECUNOASTE.E INVIDIOASA PE DNA LACRAMIOARA CA A REUSIT SA CREASCA ASA UN FECIOR SINGURA SI EA L-A DAT LA BUNICI SA-L CREASCA EI.AR TREBUI SA IA LECTII DE LA DNA LACRAMIOARA SI SA NU O MAI INSULTE CA E VAI SI AMAR DE EA CU TICURILE EI.DOAR CAND O PRIVESTI ITI DAI SEAMA CA E TICNITA.

  64. 64
    Adriana Says:

    Cred ca e asa umflata cu venin nu de altceva, bubuie de rautate!

  65. 65
    a&a Says:

    mai femeie ..u ai creier in capu ala…esti o nesimtita te vede o tara intreaga cat de proasta poti sa fii..esti o taranca scoasa in lume si care stai de umplutura acolo..o babeta fara pereche..dumnezeu sa te ierte..:)))

  66. 66
    lorena Says:

    Cred ca nu-si cunoaste destul de bine baiatul pt. ca nu a contribuit cu nimic la cresterea si educatia copilului , Costi a fost crescut de bunici , nu o condamn pt. trecutul ei , sa nu ma intelegeti gresit , dar putea sa-si gaseasca un partener de viata care sa-i accepte si baiatul din prima casnicie ca sa poata creste alaturi de mama sa , cred ca lui Costi i-a lipsit afectiunea parintilor si de aceea este mai dur in relatie cu fetele .

  67. 67
    aniela Says:

    Olteancă afurisită, uită-te și la gogomanul ăla al tău și la zgaiba de lângă el! De ce nu vezi de acest cuplu?
    Faci pe intelectuala și o bagi pe Paula la înaintare.Pândești sau esti securist sub acoperire?
    Ce învață fetele de la tine? Mamăă.. ce pozezi în soția iubitoare,,,
    Te deranjează ardelenii harnici și cu bani? Tu nu pentru bani ai intrat acolo?
    Lasă-l pe Costi să zâmbească, poate i se face cuiva milă și-i sponsorizează o proteză.

  68. 68
    cerasela Says:

    DOAMNA DANIELA SUNTETI IN CASA NORA PT MAMA NU SUNTETI LA PRASIT SUNTETI PREA TUCIURIE PE FATA!!MAI FOLOSITI APA SI SAPUNU DACA NU IESE TUCIUREALA BAGATI CLOR PT ALBIREA FETEII!ATI UITATA PT CE ATI VENIT?ACUM VRETI SA PLECATI ACASA??CUM RAMANE CU INSURATOAREA?NIMIC-NIMIC??!;))

  69. 69
    mariao ardeleanca Says:

    te pretinzi doamna ,aia s o crezi u esti ultma tata ,fff rautacioasa nu m ai ridica tonul ca nu esti chiar tu stapina pe omenire ,mi ar fi rusine ca nu sti nici s a vb

  70. 70
    mariao ardeleanca Says:

    tu chiar nu vezi ce penibila esti,nici nu sti vb numai prin tipete ,stai linistita si nu m ai purta pica pe lacramioara si cuplul dianeni sint super ,i ao si pe matraguna de paula si m ai bn plecati ,iesiti ca incurcati borcanele acolo.

  71. 71
    vioirica Says:

    Se spune ca daca prostul nu-i fudul nu-i prost destul -perfect pt.Daniela !
    Cicae studenta … de ce nu scrie la ce facultate -sunt convinsa ca este la Spiru haret si trimite prin mail referate ………..RUSINE!

  72. 72
    adria Says:

    groaznica femeie si la vorba si la aspect parca ar fi un travestit…doamne feri! si mai are o ciuda pe diana dar de ce uite.sa la nora si fiul ei cum sunt,,,,se crede doamna…..dar lasa mult de dorit. Mai bine si,ar vedea de lucrurile ei

  73. 73
    mariana Says:

    FEMEIA ASTA A VENIT DE PE CENTURA? OLTENII SUNT OAMENI STILATI CU MULT BUN SIMT SI SPER CA NU FACE PARTE DIN OLTENII NOSTRI DRAGI. AFARA SCROAFA DIN RANDUL OLTENILOR IA-TI PE GEO SI PE UMFLATUL DE BAIAT SI EMIGRATI IN EMIRATE DAR NICI ACOLO NU VA PRIMESC CU VOCABULARU SI AERELE DE PROST CRESCU. AFARA DIN CASA MERGI IN COTET

  74. 74
    Lena Says:

    da sunt deacord cu doamna daniela vlad si doamna lacrimiora vreau doar sa cistige premiu,nimik mai mult.Si ceia ce ma enerveaza cel mai mult la vlad e ca se baga in fiecare conflic,acolo unde nu-i treaba lui,

  75. 75
    lili Says:

    si ea cu umflatul de fi-su de cati lei sunt?tarani jegosi si nemincati…

  76. 76
    anya Says:

    o bufnita suparata pe viata

  77. 77
    maya Says:

    Lumea e făcută din oameni diferiți. Dacă ar fi totți la fel, ( ca tine, Doamne ferește) ne-am plictisi.
    Ce au acești oameni? Cu ce esti tu diferită?? Cu răutatea din tine, ești neagră la inimă și pestriță la mațe!!!
    Dacă soțul te vrea acasă, nu da vina pe alții!!
    Nu tu aplaudai ieșirile și conflictele provocate de fete?? Grozav șef, scriu în timp ce-ți ascult declarațiile din emisiune.
    Să-ți fie rușine să mai dai ochii cu subalternii tăi!!
    Faci ce vrei cănd trăiești din banii tăi, acolo trebuia să taci pentru că trăiai pe banii altora și pe nervii noștri!!! Ești ca ciuma-

  78. 78
    AnnA Says:

    Cea mai urata femeie de pe fatza pamantului !!!!!!!!!!!!! si ea si baiatu ei bocciu =)) 2 ratatzi !!!!!!!!!!

  79. 79
    ally Says:

    Dumnezeu nea facut pe toti la fel nu p unu mai frumos sh p unu mai urat…bn k sunteti voi frumosi…!!!

  80. 80
    Aida Says:

    “doamna “dk se poate numi asa poate da mana cu veronica…2 scorpi,rautati….vai si amar de capu vostru!!!!!

  81. 81
    lorely Says:

    vreau sa ii transmite ti dnei Daniela explicatia din dex pt cuvantul duzina :

    DUZÍNĂ, duzini, s.f. Grup de douăsprezece obiecte de același fel care formează un tot. ♢ Loc. adj. De duzină = care are o calitate inferioară; prost, mediocru. [Pl. și: duzine] – Din ngr. duzina. Cf. it. dozzina, fr. douzaine.
    duzina – 12, nu 2

    face si parte din aceasta categorie si se mentine chiar , felicitari !

  82. 82
    adriana Says:

    Asta se poate numi femeie,MAMA?I se vede rautatea pe fatza aia urata si boccie.HUOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!

  83. 83
    madmax Says:

    Lacrimioara este o betiva ,rea,perversa si egoista.Vlad baiatu lu mama,egoist,mai frate a luat o sticla care cred ca era a lui si a scris pe ea :vlad: ca nu cumva sa bea cineva din sticla lui ,PENIBIL egoist si cu minte de copil de gradinita , ce sa va spun de relatia cu Alexa,o fiinta nevinovata ,probabil o platesc sa stea cu Vlad si sa o suporte pe masa.Apropo de relatii false cum se batea cu pumnii in piept,sincer nu vad orelatie intre Vlad si Alexa cred ca nu este nimic de vazut.
    Barfe:Am auzit ca vlad are cunostinte la npm ca ar fi lucrat in turcia pt trust!!!!!!!!!!oare…

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free