Doamna Daniela: “Lacramioara si Vlad sunt oameni de duzina, de doi lei”


doamna daniela 25.03Noi conflicte ies la iveala intre concurentii Nora pentru mama 4, mai precis intre Vlad si doamna Daniela. Acestia au avut o mica disputa intr-una din emisiunile de dimineata.

Vlad considera ca doamna Daniela ar fi facut anumite gesturi la adresa lui, care l-au deranjat. Doamna Daniela neaga insa afirmatia lui Vlad si declara “Lacramioara si Vlad sunt oameni de duzina, de doi lei”.

Unii dintre concurenti sunt de parere ca gesturile pe care le face doamna Daniela in emisiunile in direct, nu sunt adresate cuiva anume, ci ar putea fi chiar ticuri.

Conflictul concurentilor a degenerat in jigniri si acuze si chiar afirmatii in necunostinta de cauza.

Doamna Daniela a facut o afirmatie cum ca doamna Lacramioara si Vlad vor fi castigatorii acestui reality-show, pentru ca jocurile ar fi facute, iar aceste lucruri le spun mai multe persoane din afara, care asa prevad Finalul competitiei NPM4.

Ce parere aveti de conflictul iscat intre Vlad si doamna Daniela?

Cum comentati afirmatiile concurentei Daniela?

Articol realizat de Raluca Neagu

83 comentarii la “Doamna Daniela: “Lacramioara si Vlad sunt oameni de duzina, de doi lei””

Pages: « 9 8 7 [6] 5 4 3 2 1 » Show All

  1. 60
    bebe Says:

    d-na Dani te iubesc pt tot ceea ce faci si ce spui. esti o femeie directa, care stie exact ce vrea si cand vrea. chiar daca nu si-a crescut singura fiul, a avut grija sa il educe bine. sa va feresca Dumnezeu in viata sa ajungeti in situatia de a divorta, nu trebuie sa radeti de o asemenea situatie, si ea chiar a contribuit la cresterea lui Costi chiar daca acesta sta la bunica lui. in fond si la urma urmei nu l-a lasat la vreo casa de copii sau in grija sotului. daca nu l-ar fi iubit n-ar fi fost acum acolo. asa ca nu te lasa doborata, lupta cu cei care nu merita sa castige conc., indiferent sub ce forma

  2. 59
    gava carina Says:

    pai ce sun eu .eu zic ca doamna daniela este foarte jignitoare sa se uite la ea mai intai ca este foarte mahalagioaica si se crede stapana casei.iar fiul ei costi nu se potriveste deloc cu georgiana

  3. 58
    flori Says:

    putin spus urata femeie:)))))))ii si proasta

  4. 57
    anonim Says:

    SCIRBOASA JEGOASA SI URATA DDDDA DANIELA ASTA

  5. 56
    cris Says:

    dute la dr*cu,k esti o femie proast,te lauda sotul,halal sot ai ,cand te vad imi vine sa vomit,esti o nesimptita,tampita,ce ai aerul asta de superioritate,pacat k nu te vezi cum esti,k ai fugi mancand pamantul.
    Io,cred k esti si oarba si surda pacat k nu esti si muta.
    O,femeie de doi bani si ea si fiul sau.

  6. 55
    iryna Says:

    vlad si lacramioara sant cei mai tari

  7. 54
    tanya Says:

    si dansa e la fel..dansa si fiul ei sun oamenii de duzina de 2 LEI

  8. 53
    cris Says:

    Daniela -mahalagioaik, este pleonasm,imi pare rau sa afirm unele lucruri despre aceasta femeie .Ai mers in emisiune sa te scobesti in nas???,nu iti e rusine sa minti?
    ce tic luata de la mama/ta …minciuni???Ce iti dai niste aere de superioritatae,esti penala,o mahalagioaik de prima clasa.
    In ce medii poti sa te invarti???se vede dupa ce vocabular si comportament si cu ce fel de oameni te intalnesti.
    Esti o femeie careia ii place sa barfeask,sa se laude ,miar fii rusine sa ii raspund moderatoarei cum faci tu?si de aici se intelege cum vb cu alti oameni.
    As vrea sa fii eliminata ,estio PROASTA.

  9. 52
    simona Says:

    O tampita femeia asta.Dupa ce ca nu stie sa lege doua vorbe ,se crede superdesteapta.Si ca mama lasa de dorit.Isi iubeste catelul dar fiul e pe locul doi sau chiar trei.De altfel,nici nu l-a crescut ea.

  10. 51
    nelu Says:

    urata femeie !

Pages: « 9 8 7 [6] 5 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free