Cuplul Costi-Georgiana


costi si georgiana copyCel mai nou cuplu format in casa Nora pentru mama 4, este cel dintre Costi si Georgiana. La prima vedere acestia se asemana foarte mult si pana acum s-a observat si o atractie destul de mare intre ei.

Desi concurenta Georgiana nu a intrat initial pentru Costi, pe parcurs se pare ca cei doi s-au placut si au hotarat sa formeze un cuplu. Pana acum relatia lor este una foarte buna , iar cei doi concurentiĀ par foarteĀ indragostiti, ceea ce este un lucru foarte bun.

Ce parere aveti de cuplul Costi – Georgiana?

Articol realizat de Raluca Neagu

47 comentarii la “Cuplul Costi-Georgiana”

Pages: [5] 4 3 2 1 » Show All

  1. 47
    Lia Says:

    Da…nu stiu daca se iubesc sau nu, dar se aseamana foarte mult si la fata.

  2. 46
    Iuly Says:

    mi mi se pare ca se potrivesc…..si la fizic..

  3. 45
    alina Says:

    Ce cuplu asta nu se poate numii cuplu s-au adunat “DOI DE-UN LEU” domnisoara GEORGIANA nici nu stie sa lege o fraza si zice k face si ea misto de VLAD ………. Ar trebuii sa aiba grija domnisoara k la comportamentul pe care il are s-ar putea sa aiba mult de suferit daca nu isi tine gurita inchisa si scoate din ea numai vorbe aiurea k eu de cand a intrat in casa NPM nu am inteles o fraza concreta spusa de ea…………Da din cate vad are persoane foarte atotstiutoare langa ea care stiu absolut tot cea ce vrea sa zica s intervin ele in interesul ei. Banuiesc k aceste persoane o urmaresc si cand merge la WC k vad k stiu absolut tot ce vorbeste si ce o deranjeaza de asta intervin mereu dar eu zic ca ar trebuii sa se maturizeze k nu o sa le aiba tot timpul in preajma pe acele persoane si va trebuii sa se descurici si singurica………
    Mai are multe de invatat si ar trebuii sa se mai “documenteze”

  4. 44
    lavi Says:

    Ce cuplu cuplu de prostologie umflatul si sperietoarea au o fata…aia nu stie nici sa lege doua vb. zicea ca face si ea misto de vlad mai mare rasul…unde o fi gasit-o kanalistii din cate fete si baieti frumosi si destepti are Romania-au ales toti uratii… si taranca de masa -aere de mare doamna…vai de ei.

  5. 43
    lorena Says:

    Sunteti cel mai consolidat si dragut cuplu din casa…Va completati reciproc si sunteti copilarosi …ceea ce lipseste din celelalte cupluri . Sper sa ramaneti impreuna si sa treceti peste toate obstacolele din casa … si poate , de ce nu , sa castigati concursul NPM4…Nu trebuie sa uitam niciodata sa mai fim “copii”…va sta bine impreuna si am impresia ca exista o armonie si intelegere reciproca .

  6. 42
    claudya Says:

    un cuplu de complezenta

  7. 41
    ioana Says:

    Revin si spun, de ce unii comentatori se iau de fizionomia celor doi? Nu e nimeni vinovat de cum aratam, poate si ei se voiau mai aratosi, mai inalti etc.
    Regretabil este cum le machiaza cei de la Kanal D, in special vineri, toate arata precum papusile chinezesti…
    Si pe Gabriela o uratesc de zici ca e matroana la bordel, desi e o draguta. Nu stiu de ce accepta ea.

Pages: [5] 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free