Vlad: “Alexa este o persoana slaba”


alexa 27.03Desi in ultima perioada Vlad, concurentul Nora pentru mama 4, a marturisit ca singura persoana cu care ar mai putea forma un cuplu ar fi Alexa, el a incercat totusi sa asculte sfatul lui Alex, fostul concurent Nora pentru mama 3, si anume acela de a forma un cuplu cu Simona.

Vlad a avut o discutie cu Simona pe aceasta tema, incercand sa afle parerea acesteia.

La Finala Saptamanii din data de 26 martie 2009, Alexa a aparut in emisiune, unde a recunoscut ca nu i-a placut apropierea lui Vlad de Simona si a incercat sa-l asigure pe Vlad ca atata timp cat el doreste sa o cunoasca, ea este dispusa sa accepte.

Vlad a explicat ca nu a dorit sa formeze un cuplu cu Simona si ca a fost putin dezamagit cand Alexa nu a fost prezenta la intalnirea cu fanii, considerand-o pe aceasta o persoana slaba.

Desi Alexa a incercat sa se scuze ca nu a stiut ora de intalnire, Stefan si Andreea, fostii concurenti NPM3, au venit in platoul emisiunii pentru a-l convinge pe Vlad sa renunte la Alexa, pe care au caracterizat-o ca fiind falsa.

Fostii concurenti l-au sfatuit pe Vlad sa se impace cu Alina.

Cum comentati cele intamplate? Cu cine ati vrea sa formeze un cuplu Vlad?

Articol realizat de Raluca Neagu

29 comentarii la “Vlad: “Alexa este o persoana slaba””

Pages: « 3 [2] 1 » Show All

  1. 20
    ileana Says:

    o nasoala

  2. 19
    patry Says:

    fa da proasta esti nu pot sa te sufar

  3. 18
    DEEA Says:

    Cat despre Alexa nu mi place deloc de ea…este o persoana falsa,prefacuta…bine k a iesit din kasa…

  4. 17
    DEEA Says:

    Mie imi placea ff mult de Vlad si Alina pe cand faceau un cuplu.Pacat k s-au despartit.Vlad nu se potriveste cu nimeni din casa in afara de Alina.Asa k sper s se impace dar nu prea cred..din cauza doamnei Lacramioara.

  5. 16
    O brunetzik kreatzZa Says:

    VLAD NU SE POTRIVESTE CU NIMENI DIN CASA POATE POATE CU SIMONA….SE VEDE CA ESTE O FATA CIVILIZATA MAI EDUCATA ESTE MAI SPECIALA FATA DE TOTI CEILALTI…IMI PLACE FF MULT CA VLAD CU SIMONA SE INTELEG BINE AU CE DISCUTA.SUNT FRUMOSI SI DESTEPTI

  6. 15
    laura Says:

    ALEXA TE IUBESC NU LUA IN EVIDENTA PARERILE LA TOTI …..ASA DE MULT IMI DORESC SA FACI CUPLU CU VLAD ,,VA POTRIVITI DE MINUNE ,,,,EU ZIC SA TE IMPRIETENESTI CU LACRA SI CU DIANA ,NUMAI IEIE ITI POT DA SFATURI SINCERE ,IN CELALALTE SA NU AI INCREDERE ,PT CA SE VEDE DE LA O POSTA ….MI-AS FII ORIT SA INTRI DIN NOU IN CASA :x :xAI MAI MULTA INCREDERE IN TINE TE IUBESC

  7. 14
    vali Says:

    Vlad lasao pe Alexa nui de tine.o sa iesi afara baiete si sunt multe fete ,ai de unde alege daca nu …eu sunt aici.

  8. 13
    cris Says:

    Alexa,nu crede rautatile unora din casa,Vlad,chiar tine la tine, este un tip de treaba si ceea ce zice el este adevarat,sunt de acord cu afirmatiile lui si ale lui dna Lacramioara.
    Vlad ,chiar isi doreste o familie,este un tip cu mult bun simpt,respectuos.

  9. 12
    BIANCA Says:

    imi place foarte mult de vlad si dna lacramioara, il inteleg pe vlad, ceea ce nu inteleg este daca el chiar o place pe alexa. alexa nu este suficient de frumoasa pentru vlad si nici nu mi-a atras atentia in vreun fel, el o cunoaste mai bine…

  10. 11
    dina Says:

    de Paste a fost foarte frumos in casa avand in vedere ca au avut musafiri pe cei dragi. am o nedunerire: de ce Cristina este asa prefacuta??? cat timp a fost Brenda in casa Cristina a tacut si comenta doar la urechea Brendei, iar acum cand Brenda a iesit afara Cristina are un spor la vorba chiar la orice discutie, are comentarii utile si inutile. De altfel nu vad ce relatie poate sa aiba Cristina si Lucian in casa Nora pentru mama, sunt doar niste copii care nu stiu ce e o relatie serioasa, mama Cristinei cum a acceptat?

Pages: « 3 [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free