Vlad: “Alexa este o persoana slaba”


alexa 27.03Desi in ultima perioada Vlad, concurentul Nora pentru mama 4, a marturisit ca singura persoana cu care ar mai putea forma un cuplu ar fi Alexa, el a incercat totusi sa asculte sfatul lui Alex, fostul concurent Nora pentru mama 3, si anume acela de a forma un cuplu cu Simona.

Vlad a avut o discutie cu Simona pe aceasta tema, incercand sa afle parerea acesteia.

La Finala Saptamanii din data de 26 martie 2009, Alexa a aparut in emisiune, unde a recunoscut ca nu i-a placut apropierea lui Vlad de Simona si a incercat sa-l asigure pe Vlad ca atata timp cat el doreste sa o cunoasca, ea este dispusa sa accepte.

Vlad a explicat ca nu a dorit sa formeze un cuplu cu Simona si ca a fost putin dezamagit cand Alexa nu a fost prezenta la intalnirea cu fanii, considerand-o pe aceasta o persoana slaba.

Desi Alexa a incercat sa se scuze ca nu a stiut ora de intalnire, Stefan si Andreea, fostii concurenti NPM3, au venit in platoul emisiunii pentru a-l convinge pe Vlad sa renunte la Alexa, pe care au caracterizat-o ca fiind falsa.

Fostii concurenti l-au sfatuit pe Vlad sa se impace cu Alina.

Cum comentati cele intamplate? Cu cine ati vrea sa formeze un cuplu Vlad?

Articol realizat de Raluca Neagu

29 comentarii la “Vlad: “Alexa este o persoana slaba””

Pages: « 3 2 [1] Show All

  1. 10
    cristina Says:

    vlad este un baiat destept trecut prin viata isi iubeste mama si cred ca la multe persoane nu le prea covine,vlad draga continua tot asa lasai vb cine ce vrea de tine si de mama ta ….nu lua in seama totul,si ocupate de relatia ta cu alexa se vede ca este o fata cu capul pe umer,nu ascula pe toti ce vorbesc,,,,va pupa dulce cristina portugalia

  2. 9
    loredana Says:

    Alexa ma duce cu gandul la o purcica si din punctul meu de vedere nu se potriveste cu Vlad. Veronica mi se pare ca se potriveste cu Vlad cu toate ca se cearta mereu:))

  3. 8
    ramona begeata Says:

    asi vrea sa se inpece Alina cu Vlad sunt frumusei amindoi si chiar le sta bine inpreuna,Alexa nu este o fata potrivita pt el asa mi se pare mie din puct de vedere bineiteles ei decid este alegera lor.Va pup dulce pe toti concurenti din casa si sa aveti UN PASTE FERICIT

  4. 7
    ana Says:

    mie ami este drag de veronica si se potriveste cu vlad de minune eu as vrea sa fie ei doi impreuna si de ce nu sa castige aceasta competitie

  5. 6
    georgiana merlescu Says:

    vlad este un baiat foarte frumos….ce imi doresc cel mai mult sa se inpace cu alina.sunt sigura ca ei mai au sentimente unul pt celalalt.mie nu miar place ca vlad sa formeze unu cuplu cu alexa.

  6. 5
    diana Says:

    eu cred ca vald se potriveste cu alina si,pe deasupra alexa niki nu se gandeste la el .

  7. 4
    rodika Says:

    eu cred k Vlad se potriveste cu Alina,ea e foarte frumoasa!pe cand Alexa mi se par o urata!!

  8. 3
    john Says:

    il cunosc pe vlad este un baiat cu 2 fete periculoase

  9. 2
    adela Says:

    EU CRED CA VLAD NU O IUBESTE PE ALEXA

  10. 1
    Alina Says:

    E frumoasa si Alina si Alexa .. Eu l-as sfatuii pe Vlad sa incerce ceva cu Alexa, pentru ca, cu Alina nu cred ca se potriveste, daca nu s-au inteles de la inceput .. parerea mea este sa incerce cu Alexa, pacat ca ea nu mai este in casa!

Pages: « 3 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free