Pareri despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu


invitatie-casuta-roz

Va invit sa va spuneti parerea despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu de la Antena 1 si nu numai.  Se accepta orice subiect de discutie, fara jigniri, discriminari sau cuvinte triviale.

Ne-mprietenim?

59,933 comentarii la “Pareri despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu”

Pages: « 5994 … 2228 2227 2226 2225 2224 [2223] 2222 2221 2220 2219 2218 … 1 » Show All

  1. 22230
    otilia/magda Says:

    George___ Loriena, auzi f*, oglindeste-te in ochii miei albastri , cat timp imi potolesc io setea cu buzele tale, vrei ? Hai, imi dai gurita ? Stiai ca esti frumoasa ? Ci bini e aici, daca o fata te refuza, o iei pi alta, ca nu au unde fugi ,…le inghesuiesc pi la baie ! Imi place ca avem di tati,: feti frumoase, companie de baieti din diferite zone ale tarii, mancare gratuita, tigari, mame, bunici si…o BUNACIUNE de prezentatoare, ce sa-mi mai doresc ?
    Stiti, ca am venit si pentru a tencui peretele ala spart de Nimicel,…il zidesc eu zdravan,…ca daca o sa-i dau si eu un pumn, sa nu se mai sparga !
    Stiti ce am lucrat eu afara ? ”Dizainar” di case,…pai ce nu asa se spune ?Acum la cizmar i se zice-creator de pantofi,…la criotoreasa-”dizainer” vestimentar,…aia care te tencuieste pe fata–cosmeticiana,…samd.

  2. 22229
    Adriana Says:

    Buna seara

    Stau si ma gandesc daca am procedat corect reantorcandu-ma pe acest site!
    Am inceput dimineata citind ceva nu mi-a “picat bine” pentru ca postarea mi-a fost rastalmacita, inchei seara citind la fel!
    Incurcate sunt caile Domnului !

    Seara buna, tuturor!

  3. 22228
    otilia/magda Says:

    Stefana ___ Deci, doamna Mirela, Dragos asa era si acasa, …mi-a zis,: mami, vreau si eu icoana cu Isus Hristos, ca nu ma pot ruga la orice icoana, fiecare are rostul ei,…cand ma rog la Sf, Gheorghe, vad in fata ochilor numai balauri,…nici viziunile nu mai sunt la fel de ”productive” si ”valoroase”, !
    Cand era ”in libertate”,Dragos mergea pe la Manastiri si i se indeplinea tot, dar tot,… si uite na, ca a venit Manastirea la el,…Dumnezeu, a trimis-o pe ‘’slujnica” lui Steliana, la el,…ce minunatie !!!
    Coco, l-a jignit rau de tot pe fiul meu,…e de neiertat,…eu i-am zis ca e periculoasa, dupa mers ! Sa o lase pe Coco si sa-i ia si inelul, ca si asa e cumparat de staff,…sa i-l dea Stelianei !

  4. 22227
    Adriana Says:

    Te pup Fulgulet! De fapt cine esti, scrisul si exprimarea imi spun ceva, asa este? De ce trebuie sa te ascunzi?
    Cat despre desteptaciunea mea, la naiba ! Daca eram desteapta eram si eu…departe…departe!
    Bocanci nu am, de dimineata ti-am explicat, doar ai avut o nedumerire manifestata in scris!
    O seara buna !

  5. 22226
    otilia/magda Says:

    Cornelia __ Auzi ce zice Dragos, ca ma tineam de man cu Karicel,…mai baiatule, tu te auzi ce spui ? Nu il tineam de mana,…MA tinea de mana,…il hraneam cu MANUTA mea,… ii faceam mancare cu MANUTA mea,…si el se CUIBAREA langa mine, ca si langa ma-sa, nu puteam sa-l alung ca-mi era frig si el ma freca,…ei, unde,…pe manuta, ca ma durea la cat efort am depus, cu manuta mea pentru EL,! Da ?Vezi ca imi strici imaginea,…vrei sa se interpreteze,….mereu interpretezi gresit,…vezi ca e in joc si-n hora imaginea mea, da? Eu nu am nici o poza cu nimeni, dar cu nimeni,…care sa se interpreteze, da? Ai grija, da?
    Ce tot cersesti carti de rugaciuni de telespectatori, ce sa faci cu ele ? Esti un prefacut, …te uiti cu atata ura la mine dupa ce citesti cartile alea, ca ma faci sa cred altceva ! Prefacutule !
    Dragos ___ Aoleuuuuu, auuuuu, te omor, manca-ti-as soarta ta, m-ai jignit rau, dar rau de tot cu vorbele astea,…eu,..cand…nu. nu…ce sa mai…m-ai jignit enorm,…nu ma asteptam,..in fine,.., aoleuuuu, nu mai pot ! Sa nu te mai vad,…ca…eu,..am o mare durere,…nu, nu pot, poate maine, spun tot!

  6. 22225
    otilia/magda Says:

    Sa mai radem, incruntarea te rideaza si iti imbatraneste sufletul :
    Cristina__ Doamna Mirela, nu inteleg ce aveti cu mine si cu iubitul meu,…mereu va legati de noi, ne atrageti atentia, ceva de genul,…ce noi suntem mai prosti, numai noi gresim ? Mereu spuneti de mine ca dorm, ca mananc fara tacamuri,… ceva de genul,…ca stau cu picioarele pe sus, ca nu pun mana paravan la gura cand casc ,… ceva de genul,…cand rad deschid toata gura, dar nici gura nu am voie sa o deschid ? De ce stau tolanita,…ceva de genul…pai eu am ramas asa mai cracanata, de la spagatul pe care-l faceam in fiecare noapte, ma antrenam, pentru perioada cat aveam sa stau aici, in ”temnita” , ..ceva de genul… ce ,numai noi ne certam, de ce nu va uitati si la Alin si Andreea, ca si ei au probleme in ”casnicie”,…ceva de genul,…! V-ati luat de Narcisa, ca va raspunde ironic, ceva de genul,…dar Cornelia si Dragos, care va raspund numai cu : nu comentez, …nu stiu,…e problema lui,…cam asa ceva,…nu stiu, nu pot acum,…poate maine va raspund,…acum n-am chef,…nu-mi aduc aminte,…, de ce nu aveti aceeasi reactie ? Treceti zambind mai departe si pe Narcisa, ati apostrofat-o, ceva de genul,…ca am crezut ca o si plesniti ! E corect ? Eu asa sunt, si nu ma pot schimba,…ce sunt mai proasta ? Va rog frumos !
    Mirela ___ Cristina si voi toti, luati aminte, asta este emisiunea mea si apostrofez si pocnesc in ”mufa, pe cine vor muschii mei, mai parlitilor” ! Mainile sus si fata la perete,…stati asa toata noaptea ,… Narcisa si Cristina stati nemiscate pana pe 8 Martie ! Cumparati Tabletica si va iert !

  7. 22224
    otilia/magda Says:

    Nainy, nu vreau sa te perii, ca pe vantul asta in mod sigur ti s-a dus praful,…dar m-am amuzat foarte tare cu comentariile tale, de care imi era dor ! Esti super tare,…ce ma bucur ca ai reaparut ! Nici nu trebuie sa mai uit la emisiune, ati comentat tot : Tu, Silvia, Mariana, Printul, Tilda, Merry, Sorina, Xenia, …toti, va pup si va spun sa aveti o seara placuta !

  8. 22223
    FULGULET Says:

    ADRIANA, MI-AM DAT SEAMA CA ESTI DESTEAPTA, NU TREBUIA SA MAI IEI IN VARFUL BOCANCULUI, NU CRED CA AM SUPARAT PE NIMENI CU REMARCA MEA. IN REST, SA AUZIM NUMAI DE BINE, SUCCES IN CONTINUARE, LA SCRIS. TOATE CELE BUNE!

  9. 22222
    otilia/magda Says:

    Buna seara tuturor ! O sa-mi continui comentariul de astazi si o sa-i spun Silviei, ca are niste videoclipuri, ca si Tilda, foarte, foarte frumoase,…mor de dragul lor ! Pup !
    Mariana, multumesc pentru aprecieri si tu esti de pretuit pentru felul f placut de a comenta !Pup !
    Printule, multumesc, imi place ca esti foarte activ si pe fb , bravo,pup !
    Va pup cu drag si abia acum trec sa va citesc, o seara placuta !
    Am vazut ca este si scumpa mea Nainy, sunt nerabdatoare sa o citesc !

  10. 22221
    PRINŢULET Says:

    LORENA THE BEST! CC SINGURUL CUPLU REAL DIN NPM!! SE IUBESK SI DEMONSTREAZA ASTA IN FIECARE ZI! FORTZA PITICII!

Pages: « 5994 … 2228 2227 2226 2225 2224 [2223] 2222 2221 2220 2219 2218 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free