Pareri despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu


invitatie-casuta-roz

Va invit sa va spuneti parerea despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu de la Antena 1 si nu numai.  Se accepta orice subiect de discutie, fara jigniri, discriminari sau cuvinte triviale.

Ne-mprietenim?

59,933 comentarii la “Pareri despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu”

Pages: « 5994 … 2233 2232 2231 2230 2229 [2228] 2227 2226 2225 2224 2223 … 1 » Show All

  1. 22280
    Adriana Says:

    Tilda,
    ……o, daaaa, am vazut ca ai comentat la “pamfletul” lui Pacala, asa da!
    Multumesc draga mea si nu numai tie, ci tuturor cititorilor “capodoperelor” mele !

  2. 22279
    Adriana Says:

    Nainy, multumesc pentru sustinere; din pacate nu numai din cauza lui Fulgulet ( pe care, recunosc, raspunsul meu putin sarcastic l-a deranjat) am fost un pic intoarsa si da, sunt zile cand imi reprosez de ce nu-mi vad de treaba mea. Problema este ca de nenumarate ori vorbele imi sunt rastalmacite si interpretate altfel decat vreau eu sa spun. Retineti, eu nu sunt o fire suparacioasa intamplator, gata mi s-a pus pata, insa nedreptatile ma ranesc. Si cu asta, am spus totul. De altfel, nu stiu cat voi zabovi pe aici, pentru ca trebuie sa ajung din nou la fiica mea.
    Pupici, o seara buna ! Adriana

  3. 22278
    Adriana Says:

    Buna ziua dragele mele… si stimati domni !
    … o zi de altfel mult mai buna decat cea de ieri !

    Maine majoritatea mapamondului sarbatoreste Ziua Internationala a Femeii.
    Desi unii o considera sarbatoare comunista, imi permit sa-i combat. Propunerea de a fi dedicata femeii in curs de emancipare o zi a anului fara a se specifica data, a fost facuta inca din anul l910 de Internationala Socialista intrunita la Copenhaga.
    Dupa primul razboi mondial, ca un elogiu adus sacrificiului femeilor care si-au adus aportul fie pe campul de lupta pentru a transporta ranitii (brancardiere) fie in unitatile spitalicesti ( infirmiere), etc., este fixata ziua de 8 Martie ;
    As fi tentata sa cred , ca nu intamplator a fost ales 8 martie; primavara totul regenereaza, se trezeste la viata; femeia, la randul ei este purtatoare de viata !
    Din cate cunosc, biserica noastra ortodoxa nu este de acord cu aceasta sarbatoare. Nu stiu exact data la ora aceasta, inca nu am consultat niciun calendar, dar in apropierea zilei de 8 martie se sarbatoreste Purimul. Purimul rememoreaza masacrul celor aproape 100 de mii de persani de catre iudeii cotropitori condusi de sangeroasa Estera, devenita simbol biblic al eorismului evreiesc.
    In vremurile noastre moderne, femeia este sarbatorita , dupa cum se poate si nu intamplator spun acest lucru.
    Sunt femei destepte, frumoase, harnice, cuminti, pe care nimeni nu le baga in seama, familiile lor neavand posibilitati materiale spre a oferi un cadou. Din start, 8 Nartie este neluat in seama aici !
    La polul opus acestei categorii, se situeaza categoria imbuibatele inculte , innebunite dupa lux, aur si cantecul manelelor, parfum de firma ( a carei denumire o stalcesc pronuntand-o) , care sunt duse la cele mai luxoase rerstaurante unde se arunca bani “fara numar” spre a le satisface capriciile.
    Dar sa nu exclud , femeia de mijloc, care accepta de 8 Martie ceea ce familia, neamul, copilul ii poate oferi, care-si respecta sotul si este incantata daca acesta isi poate permite s-o duca la o carciuma unde s-asculte o muzica buna; femeia care multumeste cerului ca poate fi invitata la un sejur la munte sau pur si simplu femeia care se multumeste cu o floare si un sincer La multi ani!
    Sa nu exclud sarbatorile “colective” de 8 Martie, la care nu numai odata am participat, organizate in limita bunului simt fara stripperii de azi s.a.m.d. Nu, nu sunt impotriva “emanciparii”, insa altfel inteleg eu emanciparea! Tot ceea ce depaseste o anumita bariera aluneca in obscen,,, si asta nu-mi place.
    … ar fi mult de comentat aici…
    Tot ceea ce am scris aici este punctul meu de vedere, imi asum ceea ce scriu.

    Una peste alta, va doresc o zi de 8 martie cat se poate de placuta !

    … dar pana atunci o seara frumoasa, pupici doamnelor, salutari domnilor!

    Adriana 7 martie 2013

    Adriana, 7 martie 2013

  4. 22277
    VALI_TULCEA Says:

    Buna ziua dragele mele maine de ziua noastra sa ne aduca primavara sanatate cat mai multa ca de restul avem noi grija.LA MULTI ANI !!!!!!! tuturor si o zi cu mult soare in suflete va iubesc si va respect va pup.

  5. 22276
    Nainy Says:

    Violeta, scumpa mea, ai revenit si m-ai umplut de bucurie!. Poate copacul nostru este responsabil de coincidentele din viata noastra, in sensul ca, la fel ca tine, am lacrimat cand am citit poezioara pe care mi-ai scris-o si muzica interpretata de acel domn care seamana izbitor de bine cu sotul meu, cand era tanar, si la fel ca tine am absentat o perioada de timp tot din cauza unor evenimente triste care s-au petrecut in familia mea, in sensul ca mi-a decedat soacra, iar mama este pe moarte. Te iubesc mult Violeta si iubesc copacul care ne-a unit!

  6. 22275
    ioana Muntean Says:

    Lorena esti cea mai frumoasa din casa ,Florin esti un copil nu te mai stresa atata,CORNELIA esti o scorpie,Dragosi nu te mai impaca cu ea ca o sa regreti mai ancolo,Narcisa esti OK,Cristina esti o dulce si draguta,doamna Emilia nu mi place deloc ,si dmna Elena sunteti cea mai draguta mama din casa va pup pe toti an afara de CORNELIA SI ANDREIA

  7. 22274
    Tilda Says:

    Lasa Florin,sunt tigari destui, mancare cat vrei,ce vrei, faci ce/cand/unde/cum vrei ,nu-ti pasa de nimini si nimic. IAR vad ca este nebarbierit,neingrijit …de fapt asa este el.Face materiale,razboieste cu toata lumea, se victimizeaza….va fi tinut in casa cu sigutanta.

    Dna Mirela iar rasteste pe cine nu trebuie,pe Razvan …….bine ca zambeste cand Dragos ,Cosmin,Alin,Andreea,Luminita si altii raspund cand vreau ei si atunci nu spune nimic, ba mai mult,atunci glumeste.Razvan chiar nu a meritat sa fie tras la raspundere si corectat.El vorbeste mereu frumos.corect.

  8. 22273
    silvia Says:

    Scuza-ma Printule, asa mi sa parut,de aceea e bine sa nu iti mai schimbi numele,ca intri la banuieli!

  9. 22272
    Nainy Says:

    Buna, “flebetele” mele dragi, indiferent de rasa, religie, sex sau orientare politica!
    Ieri dupa-amiaza as mai fi avut si eu chef sa vorbesc cu voi, dar… blocaj pe toate flancurile, asa ca n-am avut ce face si mi-am vazut de ale mele. Acum vad ca ati postat multe comentarii, multa muzica, multe si minunate flori, pentru care va felicit pe toate si va iubesc!
    Adriana, ma doare sufletul cand ne spui ca regreti ca ai reintrat in casa si asta pentru un “fulgulet” anonim care te-a deranjat. Eu am fost jignita rau, m-au numit in toate felurile, au pus la indoiala spusele mele, facandu-ma mincinoasa etc., tot unii gen fulgulet. M-am suparat atunci, nefiind obisnuita cu asemenea tratamente, m-am retras o perioada si am revenit, gandindu-ma la calitatea morala a prietenelor mele din casuta si la faptul ca nu merita ca vorbele unor neica-nimeni sa-mi umbreasca placerea de a intra in dialog cu armata aceasta de fete destepte si sufletiste. Tu iti dai seama ce ar insemna sa te retragi? Ne-ai vaduvi de atatea si atatea si nu se face daca tii la noi!. Te pup cu drag, Adriana si astept cu fiori reci pe spinare ziua de 9 martie (ha, ha, ha).
    Turbata a scos iar taraba cu carti si tipa ca apucata sa-i cumparam marfa…

  10. 22271
    Bunicu Says:

    VAIDA,TABLETICA si dupa o foarte scurta pauza,din 10 in 10 minute o foarte scurta pauza si este cea mai vizionata emisiune.Totul e PCR,totul merge asa si aici.

Pages: « 5994 … 2233 2232 2231 2230 2229 [2228] 2227 2226 2225 2224 2223 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free