Pareri despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu


invitatie-casuta-roz

Va invit sa va spuneti parerea despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu de la Antena 1 si nu numai.  Se accepta orice subiect de discutie, fara jigniri, discriminari sau cuvinte triviale.

Ne-mprietenim?

59,933 comentarii la “Pareri despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu”

Pages: « 5994 … 2232 2231 2230 2229 2228 [2227] 2226 2225 2224 2223 2222 … 1 » Show All

  1. 22270
    Tilda Says:

    Florin era sustinut cu toate prostiile lui de Bunica si aici a gresit dna Maria. Asa a fost crescut,obisnuit si acuma face ca trenul daca cineva nu sta in drepti in fata lui. “Istoria se repete” ce a facut cu Stefania ,face si cu Iuliana. De fapt cred ca el si Bunica vor doar sa ajunga in finala, sa castige cati mai multi bani si este in stare sa faca cuplu cu oricine. Cum a facut el socoteala, cu aia nu,cu aia nu…ramane Iuliana,jappp pe ea. Vad ca si in persoana Iulianei si-a gasit un adversar pe masura, nu este Iuliana fata care sta unde lui. Acuma vad ca Florin tuna si fulgera, da in stanga si in dreapta…..Este el un baiat inteligent…dar sper ca ati citit cea ce am postat astazi”Caracterul fara inteligenta face mult,inteligenta fara caracter nu face nimic” Cicero.

  2. 22269
    Tilda Says:

    :) ))))) Ce bine a punctat doamna Elena”am, venit la imperecheat”, egzact!

  3. 22268
    otilia/magda Says:

    Nelyyyy, hai vino aici si fii vesela, ai o familie frumoasa, …de ce sa fii trista ? Te rog ! pupici !

  4. 22267
    Tilda Says:

    Mi-a placut emisiunea, am vazut cum isi petrec concurentii ziua si de ce sunt ei atat de obosite(ha….ha!).Era si cazul sa mai vedem si altceva decat cum se cearta ei “in direct” pe baza unor materiale ales si taiat cu un anumit scop, stim si noi,si concurentii.
    Pana acuma era interzis baietilor sa se culce sau sa doarma in casa fetelor.Am vazut insa ce fac feletele,,,,dorm fara rusine. Interesant,lor le trebuie sa interzica stafful sa doarma cand vin baietii….nah,trebuie mai mare dovada ca nu egzista dragoste intre cupluri???Nu dau 2 bani gauriti pe baieti,nu vi se pare ca sunt nesimtiti pe undeva?? Da, e clar ,nu mai pot de dragoste. Sa nu mai vorbim ca noapte nu dorm si nu lasa nici pe mame sa doarme. Nu ajunge ca sunt puturosi,nu fac nimic, mai si comenteaza.
    Cornelia, hm, cu fata asta nu ajungi de la unu la doi. Cauta nod in papura, nu este bun nicicum.Orice faci , nu-i convine,mereu tipa,da replici dure,jigneste cu atitudinea ei si pe urma tot ea este cea suparata pe viata si pe tot ce se misca. De asemenea persoane mai bine stai la zece pasi distanta si le lasi in plata Domnului.Nu am vazut vreo 10 min. din emisiunea ,era ceva despre Florin. Consider ca nu am pierdut nimic, cand nu-i convine ceva lui Florin ,imediat cu amenintari, cu moarte….urat,foarte urat. Bunica ei e mult mai smechera, bine ea la varsta are experiente , acuma este si multumita cu “soarta”, stim de ce.

  5. 22266
    silvia Says:

    Nely te-am uitat scuza-ma,te iubesc dimboviteanca mea!

  6. 22265
    silvia Says:

    Adriana te pup si eu!
    Violeta,Otililia,Mariana-Pitesti,Tilda,Xenia,va imbratisez cu drag!

  7. 22264
    PRINŢUL Says:

    Bună ziua!! Silvia,ce ai cu mine? Eu nu sunt Fulgulet! Nu am postat niciodata cu numele asta!!! Nu stiu cine e şi nu ma intereseaza! Să ai o zi fantastica!

  8. 22263
    Nely Says:

    Violeta, multumesc frumos pentru cuvintele de incurajare, sunteti niste prietene adevarate, omul are nevoie de suport in situatiile grele. Eu incerc sa ma obisnuiesc cu gandul, dar ma simt si sunt inca tanara pentru a sta acasa. Poate cei care au vrut sa ma vada doborata acum se bucura, dar bucuria nu v-a tine mult, Dumnezeu da fiecaruia dupa faptele sale.
    Te imbratisez cu drag si-ti multumesc din suflet, sunt cu gandul la voi tot timpul. Sa ai o zi frumoasa asa cum este sufletelul tau.. Te pup.

  9. 22262
    silvia Says:

    IONUT,vrei sa sti ce se promoveaza? se promoveaza viata in complexitatea
    ei,si mai ales cum NU ar trebui sa fim.Cine are minte,poate invata din prostia sau desteptaciunea altuia,nu degeaba exista proverbul:”un prost arunca cu piatra in balta si zece destepti nu poate sa o scoata.
    Ne adresam tuturor claselor care au minte ,poti sa ai minte dar sa n-ai cultura sau invers.

  10. 22261
    Tilda Says:

    Adriana, da, ai dreptate aici nu te-am salutat, dar ia citeste tu la satira ta “Scrisoarea neaprobata”….la ora mai precis, eu cu tine am inceput si dupa aia am venit aici pe pagina asta.

Pages: « 5994 … 2232 2231 2230 2229 2228 [2227] 2226 2225 2224 2223 2222 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free