Pareri despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu


invitatie-casuta-roz

Va invit sa va spuneti parerea despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu de la Antena 1 si nu numai.  Se accepta orice subiect de discutie, fara jigniri, discriminari sau cuvinte triviale.

Ne-mprietenim?

59,933 comentarii la “Pareri despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu”

Pages: « 5994 … 2227 2226 2225 2224 2223 [2222] 2221 2220 2219 2218 2217 … 1 » Show All

  1. 22220
    PRINŢULET Says:

    Vanessuca o fata cuminte, respectuoasa, decenta,harnik! Jos palaria! Narcisela o alta curvistina invatata cu lectia de afara,a pus gheara pe victor,doar,doar sa nu ajunga la cutitul eliminarilor! Curviştina!! Numai pitipoance!

  2. 22219
    mariana-pitesti Says:

    Am citit comentariile voaste si m-am delectat.
    Nainy esti geniala!Pe fiecare concurent il satirizezi foarte frumos.Cat ma bucur ca ai revenit!Este o mare delectare pentru mine sa-ti citesc comentariile tale spumoase.Te pupic.
    Tilda,foarte frumos ai punctat de “viitorii castigatori ai marelui premiu”.Ei sunt nevinovati,sunt cei mai sinceri si puri,n-au jignit pe nimeni,nici nu au deranjat pe nimeni.Te pupic.
    Yoyo,esti unica in comentarii.Te pupic.
    Printule,ma bucur ca ne vizitezi din cand in cand.
    Despre educatii concursului,Alin,Dragos la care s-a alaturat Victor,ei cotcadaceau si imitau toate animalele.Ei stiau ca Florin este suparat si in loc sa stea in living sa discute,ei faceau ca toate animalele.Prin asta ei au demonstrat cat de educati sunt.Chiar daca cineva este mai prost decat tine,tu iti arati superioritatea prin comportamentul ce-l afisezi.
    Acea telespectatoare care a sunat,la inceput a spus ca vrea sa discute cu Dragos,Cristina si Cosmin.Noi din asta am priceput ca pe acestia ii simpatizeaza,insa dupa discutia cu Dragos a vorbit si de cel mai iubit cuplu “Alin-Andreea”,probabil si-a adus aminte telespectatoarea ca i s-a impus sa vorbeasca frumos si de ei.La sfarsit a vorbit si cu Cosmin-Cristina si i-a rugat sa nu se mai certe.
    O imbratisare mare zboara spre toti,toate.

  3. 22218
    PRINŢULET Says:

    Iuliana o mare jagardea! Si asta o pipita adunata de prin baruri si cafenele!! Of de unde le maî agata şi pe astea? Se joak cu Florinache,pacat de el! Tzatza maria e asigurata baba! Are dinero k şa il vindece pe mos roata ,sa-i cumpere viagra şa o mai puna şi pe ea la asternut! Miam scimbat impreşia de ea! Tu baba batrana sa inveti tinerii la tavaleala,in loc sa i inveti despre viata,familie etc! Mario, mario, ce iti mai plake şa faki pe desteapta!

  4. 22217
    silvia Says:

    scuza-mi greseala,am omis sa scriu cuvintul lungime!

  5. 22216
    silvia Says:

    Xenia,ma bucur ca esti pe aceeasi de unda cu mine,si de asemeni ca mi-ai citit postarea unde am trimis acel articol cu Lazarev.
    Am si eu cartea THE SECRET de Rhonda Birne,este o carte foarte interesanta!

    te pup!

  6. 22215
    PRINŢULET Says:

    Vreau sa vd cuplu; proorocul Dragoş si Staretza Steliana! Ar rupe gura targului! S-ar pune in genunchi la ceas de seara la rugaciune şi ar fake matanii pana le ar crapa genunchii!!! Ah oare o fi citit Dragos in cartea de rugaciuni dak Staretza mai este virgina la ambele gauri?l_a auzit oare pe Sfantul Petru zicand;Dragos al meu eşti tata! Hai ia-o pe neprihanita staretza şi haideti la mine k e pururea dragoste sî foc?

  7. 22214
    PRINŢULET Says:

    Alta pereche de crai AC SI GREBLA!! Scufita Cornelie o vagaboanta scolita prin paturile barbatilor cu bani,cere de la Ceaunar ceea ce ea nu poate oferi! Vai da ce ofticata se mai da! Uite unde era marea doamna indragostita! Mama da nu-i mai suport! proorocul avocat e de o mutenie rara, ingaima rugaciuni, se inchina la sfanta Magadalena poate poate o sa il ierte scufita şi se mai impaca! Bolboroşeşte printre dinti, isi da ochii peşte cap, doar doar l-o asculta sf.Magadalena! Nu aude,nu vede,nici musk nu bazaie! Mama grebla e tare oropsita sarmama,ce o bleşteama pe Scufita in gand! Ceaunarul ei sa ramama fara cuplu? Ce dreaq!

  8. 22213
    silvia Says:

    Inclin sa cred ca mesajele pozitive de,lauda si marire, adresate imaculatei Cornelia,vin din partea stafului ca sa ii mai creasca si ei putin audienta,sa se mai simta si ea flatata putin,atfel cine doamne iartama ar lauda un specimen ca asta?eu numai cind ii privesc figura de sfinta,grimasele ei greteoase,imi vine sa schimb canalul si chiar am facut-o la un moment dat ca nu mai pute-am sa rezist . Dragos intradevar este un baiat limitat din mai multe puncte de vedere, dar nu are suflet de javra ca Cornelia,si chiar sunt de acord cu el ca citeste rugaciuni,asta il ajuta foarte mult,il face mai spiritual pentru ca are nevoie,el in ciuda faptului ca se duce la biserica nu-i de loc spiritual,a demonstrat in multe certuri pe care le-a avut in casa,dar e staruitor in a citi rugaciuni si cred ca asta simte sa faca,Dumnezeu sigur il ajuta sa-si revizuiasca comportamentul fata de oameni in general si o sa-si gaseasca o fata buna asa cum vrea el.

    Steliana imi place mult,vorbeste frumos!cind trebuie si ce trebuie,lui Cosmin o fata ca ea i-ar trebui dar e greu,fizic nu corespunde gusturilor lui! De Razvan ma oftic rau ca nu a vrut-o pe Steliana,mai tirziu o sa regrete!

  9. 22212
    PRINŢULET Says:

    Ardeaua purceaua libidinoasa impreuna cu janghinosul Halin si sfanta Luminita 3 crai de mpfm! Doamne knd ii vad ma apuca greata! Oameni de nimic,ahtiati dupa bani, saraci cu duhul, calca pe cadavre pt a ajunge la MP! Afara jagardelelor! Pozeaza in Sfinti, stau lipiti de canapelutza, sa nu le fuga canapeaua de sub cururile alea tabacite de atata stat! Putorile!

  10. 22211
    YOYO Says:

    Nainy______te-am asteptat degeaba?! NU…Crede-ma ca”" m-am”‘ ras cu lacrimi la aia cu tablita de pe stalp;Cine vreodata crede ca acest cacacios mic este cel mai votat ca fiind un viitor castigator in frumoasa telenovela;Daca ai sti ce m-a uns la suflet cu ce a spus Steliana despre mutra astuia;Crede cineva in iubirea afisata a fitilinei pentru cacacios;O fi ea cunoscuta de protipendada capitalei,dar capitala asta are si periferie,dupa accentul ei cam de pe acolo se trage ;

Pages: « 5994 … 2227 2226 2225 2224 2223 [2222] 2221 2220 2219 2218 2217 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free