Pareri despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu


invitatie-casuta-roz

Va invit sa va spuneti parerea despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu de la Antena 1 si nu numai.  Se accepta orice subiect de discutie, fara jigniri, discriminari sau cuvinte triviale.

Ne-mprietenim?

59,933 comentarii la “Pareri despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu”

Pages: « 5994 … 2225 2224 2223 2222 2221 [2220] 2219 2218 2217 2216 2215 … 1 » Show All

  1. 22200
    Nainy Says:

    Buna, “flebetele” mele dragi, indiferent de rasa, religie, sex sau orientare politica! Astazi este si baba mea, Yoyo!. De fiecare data aleg ziua pe 6, aceasta data rezultand din adunarea cifrelor care alcatuiesc ziua mea de nastere. Este cam mohorata, probabil cum este si starea mea sufleteasca din ultimul timp!!!. In atmosfera aceasta de veselie creata de pamfletele talentatelor noastre, de minunatele comentarii pe care cu talent si suflet le postati si de parfum de flori de toate culorile si pentru toate gusturile, incerc sa comentez si eu cate ceva despre ceea ce se intampla in aceasta casa.
    In primul rand ma exaspereaza Mirela, care intr-o perioada incepuse sa-mi placa, dar pe care acum n-o mai percep decat ca fiind o precupeata care, chiar daca nu-si expune, in vederea vanzarii, marfa, are aceeasi atitudine, si, ce este mai trist, o face la Tv., intr-o emisiune al carei obiect este cu totul altul. Dupa ce ca au pauze extrem de dese si de lungi, cand in sfarsit apare, nu face altceva decat sa mai consume minute pretioase din emisiune pentru a ne zapaci de cap cu tabletica ei, cu cartile pe care, mai nou, le comanda si cei din concurs, de parca noi am fi cretini s-o credem. Dar… ma rog!
    Ieri am tras o sperietura groaznica!. Cum stateam eu cu gandurile mele si priveam printre picaturi emisiunea, aud pe Mirela citind un mesaj in care semnatara se mira cat este de frumoasa Cornelia si cat de mult greseste ca inca ii mai suporta toanele lui Dragos. Dintr-o data…ce sa vezi?. Operatorul, receptiv, ne-o arata pe Cornelia pentru a o vedea si noi cat este de frumoasa… Ei bine, atunci m-am speriat!. Am avut in fata ochilor un pamatuf legat cu o bentita impletita, cu ochii bulbucati si nefardati (doar ii sta bine nemaciata, nu Mirelo?), cu gura stramba, cu parul tocit… Ce imagine deplorabila!. In paralel cu imaginea pamatufata a lui Coco… Dragos, avocatul fara bara, fara dictie, fara vocale in pronuntie, fara caracter, fara mai nimic. Mamica cea greblata de dinti, prietena cu vampa anilor ‘20, tace saraca gandindu-se ca nu mai are nicio sansa sa castige si ea ceva banisori pentru a-si lua macar o hainuta mai ca lumea si a-si pune macar dintii greblati. Ce sa-i faci, mama grebla, asta este educatia pe care i-ai dat-o copiei nereusite (care se vrea) de mafiot de Craiova. Acum tanjeste, (de parca fizicul si inteligenta l-ar ajuta?!!!) sa devina manechin. Crede ca manechinii stau cocosati, cu trunchiul inclinat in fata si cu mainile bagate pana la cot in buzunare… Probabil ca de aceea nu o mai vrea pe prajina de Coco?!?. S-o gandi el, in intelepciunea pe care i-a dat-o absolvirea facultatii de Drept, la distanta, ce-i drept, chiar daca a fost zilnic la cursuri, ca in eventualitatea in care ar ajunge manechin, pamatuful Coco cu aroganta ei si cu ranjetul ce nu i se sterge de pe mutra l-ar incurca, chiar daca pana sa primeasca “oferta” de a deveni manechin nu putea trai fara ea!!!. Ma rog…

    Steliana imi place teribil, este o fata isteata, sincera, plina de viata.

    Stefania, croitoreasa, isi expune creatiile si tataie sa plece acasa. Ar putea sa-i faca si lui Cosmin o camasuta: se vaita ca cea pe care o poarta o are din copilarie.

    Maria este numai zambet de cand are 10.000 de lei, chiar daca ieri i-a dat peste bot Mirelei cand i-a zis ca mai intai sa-i “vaza” (pe bani) si apoi se va gandi ce va face cu ei.

    Turbata a inceput iar sa fluture tabletica si sa reia tema preferata: Coco, gatita cu cercei ce reprezinta un brad cu fundul in sus, si Dragos stand langa mama grebla, dand din ras in strambaturi, pufaind, vorbind monosilabic cum se vorbeste in instanta, doar este jurist, nu?. Pamatufata cu brazi in urechi contesta credinta lui Dragoselu. Vai, ce blasfemie, vai… Luminita anilor ‘20, luminita de felinar, ce-i drept, ii da sfaturi lui Dragoselu de comportament ca doar se stie ca o femeie cand zice nu este de fapt da, asa ca acesta ar trebui sa lase cartile de rugaciuni si sa insiste pe langa Coco.
    Ma calca pe nervi expresia folosita pana la exasperarea mea: “de genul”. Cat de lene le-o fi mai frate sa mai adauge si un “asta”.
    Parasita de Coco trece la atac, a vazut ca Dragos n-o mai vrea si acum a inceput sa-l jigneasca pe negrotei.
    Va fi circ, va asigur!

  2. 22199
    sorina Says:

    ma oboseste cornelia oribila fiinta dragos saracu e doar prost dar ea e rautatea intruchipataa . referitor la cei nominalizati o votez pe ffloricica ca imi place de ea nu e asa mare tragedie ca nu l-a placut pe andrei pana la urma si el stia ca exista riscul sa nu il placa , bravo ei putea sa faca un cuplu de complezenta dar nu a vrut e sincera si asta conteaza

  3. 22198
    merry Says:

    In primul rand se da mai multa publicitate decat imagini din casa. Mirela de la un timp numai Dragos si Cornelia conteaza pentru ea numai pe ei ii aduce in discutie si Cornelia nu merita este o mincinoasa si stie ea ca vrea doar banii. Observan ca nici Andreea nu il place pe Alin si moderatoarea in loc sa ii incuraje ca acum se cunosc mai bine sa faca alte cupluri de ex. eu pe Andreea o vad cu Dragos, pe Dragos cu lorena , acest George este placut de toate. Stefania o fata buna pacat ca nu stie sa se imbrace plina de zorzoane ca o pitipoanca degeaba are par frumos.

  4. 22197
    Xenia Says:

    Otilica,
    Zau,nu stiu ce a patit Yoyo pe Skype,as fi curioasa sa aflu.Mie imi convine aceasta comunicare si sunt bucuroasa ca v-am intalnit prin intermediul acestui forum.Sunteti niste fete de nota 1o.Pup si eu.

  5. 22196
    Xenia Says:

    Yoyo,
    …….Nu l-as numi val.Eu sunt(scuza-mi lipsa de modestie) inotatoare aproape de performanta si nu inot impotriva”valuretelor”/ca sa fim in trend/.
    Sunt copiii cu “lopatele” si “galetuse”, care se joaca in “valurete”.Eu calc peste si inot in apa adanca.Pusi.

  6. 22195
    mariana-pitesti Says:

    O zi senina cu liniste si caldura sufleteasca!
    Adriana,multumesc pentru aprecieri si de gandurile bune.In ceea ce priveste problema proprietetilor este totul clarificat,altceva mi-a facut urmasa fratelui meu.Nu pot sa spun.Oricum vroia sa-si insuseasca ceva si nu vroia nici sa rezolve problema,vroia sa fie ca ea si eu pierdeam mai ales ca eu rezolvasem acea problema legal(arendare).In loc sa inteleaga cum sta treaba,m-a jignit tot pe mine si mi-a inchis telefonul.Dupa multe tertipuri prin multe alte minciuni si prin alte persoane(chiar si cu arendasul),daca nu i-a tinut minciuna,azi m-a sunat si a spus ca a rezolvat problema.Cred ca printre randuri intelegi de ce este vorba.Oricum daca nu eram ferma,trebuia sa scot eu bani din buzunar.Mi-a trecut acum,dar a trebuit sa ma supar fara voia mea.
    Silvia,multumesc ca esti cu gandul la mine.Si eu te iubesc,frumosi pisoiasii.Frumos comentariul.
    Otilia,superbe pastilele de ras.Vorba lui Nicusor,am ras de ma tineam cu mana de burta.Esti fenomenala!Pupici.
    Kella,comentariu frumos.Pupici.
    Tilda,foarte frumoase imagini,comentarii frumoase.Pupici.
    Nainy si noi te iubim.Pupici
    Bunicu,multumesc de aprecieri.
    O imbratisare mare zboara spre toti,toate.

  7. 22194
    Adriana Says:

    Cu talc!
    – parodie -

    Azi Pacala in avans,
    De 8 Martie, ca la dans
    M-a invartit cu mii de soapte,
    Culese de peste noapte !
    …. mii de soapte

    Stiu ca minte, el Pacala
    Mai conteaza o pacaleala?
    Zice ca a fost intr-o casa,
    Unde toti erau la masa
    Imparteau totul frateste,
    Nimeni, nimic nu smangleste!!!
    … nu smangleste

    Si mai spune Pacalici,
    Ca mama-sefa, Luminici,
    Este generoasa tare,
    Nici ca poarta suparare,
    Cand alta inainte-i o ia,
    De exemplu, Maria !
    A primit ea bani o mie,
    Lumi a zambit, se stie
    Ba si-a indemnat si nora,
    Sa doneze … altora !

    ….. ce darnicie!

    Si mai zice Pacalici,
    Ca un cuplu-i tare brici!
    Ea fitoasa, fandosita,
    El un pui de balta fripta!
    Ce naiba insuratoare,
    Cand nici mustata nu are?!
    ..mustata..are?

    Pacalici s-a laudat,
    Ca mai stie un baiat,
    Care, aici se cam preface,
    Mut si surd , aude, tace
    Insa.. in realitate
    Tine-o vere de se poate !!!

    …. mocneste, totul prapadeste… !!

    Mai e unul cam micut,
    Insa cu nasul pe sus!
    Vine fata pregatita
    Nu, nu,nu o vrea nenica!
    Asteapta la cotitura,
    Flori albe ..pe aratura !

    ….. va culege, va alege !

    Cel mai tare pacalit,
    Ca Dragos cel logodit,
    A renuntat la mandrie,
    Si chiar si la gelozie,
    Stie sa dezvolte fraze,
    Hai, Pacala…vezi de loaze !

    …da, da de loaze !

    Ma invarte in mii de soapte,
    Ca Florinel peste noapte,
    S-a vindecat el de toate,
    Si acuma cumintit,
    Vrea acasa negresit !
    … acasa negresit!

    Ca Lorena pisicuta,
    A uitat de Maricel,
    Acum il vrea pe Georgel,
    Un alt smecher, smecherel!
    .. aiurea, smecherel !

    Eu acum n-am nicio vina.
    Pacala, m-a pacalit …!!!
    Daca voi veti vrea razboi,
    Sa trageti in amandoi
    … da, da in amandoi !

    6 martie 2013, Adriana

  8. 22193
    otilia/magda Says:

    Buna ziua tuturor ! Va doresc tot binele din lume !
    Tilda, draga mea prietena, iti multumim pentru copilasii frumosi, pentru florile superbe, pentru vorbele intelepte,…ce ne-am face fara tine ! Felicitari si multi pupici !
    Adriana, nici nu stii cat de mult te pretuiesc, pentru postarile tale, fie si cele cu frunze de brusture,…mai este cate cineva din familie care sufera de boli reumatice si sunt bine venite aceste retete ! O sa merg si la poezie, te pup cu drag !
    Yoyo, ma bucur ca te-ai convins de caracterul Cristinei,…dintre actualele cupluri, eu pe ei ii votez , la individual pe : Lorena, Razvan, Elena si Florentina ! Pupici multi !
    Xenia, asa cum ma delectez cu comentariile” febletelor”, in aceeasi masura ma incanta si comentariile tale, pline de umor, …referitor la ‘’skipe”, mai bine nu,…stii ce a patit Yoyo, asa ca,…mai bine stam asa ca ne este foarte bine ! Pup !
    Mai tarziu, o sa mai intru, va pup pe toti, a intervenit ceva si trebuie sa ies !

  9. 22192
    Adriana Says:

    Yoyo si inca ceva: comparatia cu numele Vanessei si cel purtat de unele vrajitoare , acolo unde-am spus “ca va vraji vreun potential candidat la casatorie” este pamflet, doar nu s-o apuca fata de vraji in concurs!!!

  10. 22191
    Adriana Says:

    Buna ziua,

    Yoyo, draga mea, eu nu am facut pe nimeni vrajitoare!
    … sa si vreau nu am aceasta putere!
    Ideea acelui comentariu era: LA TIMPURI NOI, NUME NOI!
    Deci, daca pe vremea lui Stalin, Lenin, Hrusciov ( si alti “monstri sacrii ai politicii” comuniste) erau la moda numele lor, acum in vremurile democratiei “mioritice”, sunt la moda alte nume: Narcisa, Vanessa, etc. etc…!!!

    Reciteste: mie imi place intr-un fel aceasta fata Vanessa: e dragutica si am inteles vrednica; in rest, fiecare cu personalitatea lui iar pe Cristina argesanca noastra, o vrem pe podium DAR SA MERITE !!!!

    Lamuririle au fost date in speranta unei intelegeri depline , nu-mi plac lucrurile neclarificate si nici interpretari !

    O zi buna draga mea Yoyo si-un pupic din inima Argesului, transmis !

    Adriana 6 martie 2013

Pages: « 5994 … 2225 2224 2223 2222 2221 [2220] 2219 2218 2217 2216 2215 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free