Pareri despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu


invitatie-casuta-roz

Va invit sa va spuneti parerea despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu de la Antena 1 si nu numai.  Se accepta orice subiect de discutie, fara jigniri, discriminari sau cuvinte triviale.

Ne-mprietenim?

59,933 comentarii la “Pareri despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu”

Pages: « 5994 … 2226 2225 2224 2223 2222 [2221] 2220 2219 2218 2217 2216 … 1 » Show All

  1. 22210
    Tilda Says:

    Aud cat de “jignita”se simte Andreea:))) Ea ,avea tot afara, bani,masina,servici,putea sa mearga in strainatate, era inconjurata cu oameni cu bani….nu a venit pentru bani,ea nu . A venit probabil pentr Fat frumosul Alin , nu bosorog:))) e baietel de 20 de anisor carui arde de insurat si la fel si Andreei de maritis…unde? numai si numai intr-un show televizat.Da,imi vine sa-mi trag una.
    Este o diferenta intre sa te faca cineva”fata mondena”sau dansatoare de bara,fomista,sarantoaca.Vai ce afectati si suparati sunt acum.Ei au dreptul sa spuna la nervi orice/oricand/oriunde….mmmmda.Si Luminita a intervenit repede ca “pe cine au omorat”? Femeia asta oare aude ce zice? Da! Atunci cand au scris ei cererea catre staff, au omorat ceva in noi,in Lorena…INCREDEREA. Ne-am dat seama ce fel de oameni sunt. Ne crede prosti?! Si sunt dezamagit de organizatori ca de atunci sunt protejati. Inainte nu au fost, numai Andreea mai iesea cate odata protejata dar ei (Luminita,Alin)NU!
    A fost si 2 telefoane in direct. Si ce am auzit? Sunt multumiti,toate cuplurile sunt ok,sunt draguti,se iubesc (de nu mai pot),se potrivesc, viata este minunata :) ))). Sa nu ma intelegeti gresit, nu vreau una/unu care sa jigneasca,sa bate joc de ei, sa tipa…dar nici chiar asa.
    Am vazut putin din emisiune.
    Va doresc o dupa amiaza placuta, va iubesc vin seara la taifas cu voi. Va pup si va imbratisez cu drag pe toti/toate.

  2. 22209
    Nainy Says:

    L-ati vazut in material pe manechinul Dragos? Ce postura, ce corp de manechin, ce bine-i vin pantalonii, ce bine latra in tandem cu ceruitul de Alin!. Acum constat cat de talentat este fiul capului de pe stalpii de inalta tensiune si ma crucesc!. El si Dragos asa au fost inca de la inceput cand s-au dedat la tot felul de gesturi, cand au stat sa-i pipaie George sa se pupe cu el, sa se dezmierde, iar cand au vazut ca pierd teren in fata popularitatii acestuia l-au atacat, l-au acuzat, l-au jignit pana acesta a plecat. Astia sunt cei doi nesimtiti, asa se comporta si asa se vor comporta pana la final, ei crezand ca sunt protejati de voturile masluite ale organizatorilor, despre care cred ca sunt reale, avand convingerea ca sunt votati pentru meritele lor deosebite.

  3. 22208
    yoyo Says:

    Nainy______la mine e o zi minunata asa cum esti tu!pwp

  4. 22207
    Nainy Says:

    Jumatatea cuplului figurilor de ceara, limbista casei, zice “frouna”, vai, vai ce pacat ca limbi straine ai invatat sau asa te-ai laudat, iar limba romana ai uitat!. Intervine si 1/2 a cuplului figurilor de ceara, motatul cu capul tuguiat, cu solduri mari si pe care atarna turul pantalonilor ca pe soferii de pe basculante. Langa ei, Luminita cap de pe stalpii de inalta tensiune. Toti vorbesc fara sa deschida gura, intrucat le este frica sa nu traga curent, iar capului de pe stalpi sa nu i se stearga conturul de pe buze. Dar si cand rade Luminita, se lumineaza casa de la negreala dintilor cariati pe care-i expune ostentativ. Mi-e o sila de acesti trei mameluci de-mi vine sa mananc 1 kg. de lamai si nu numai una, ai inteles Yoyo?

  5. 22206
    PRINŢULET Says:

    Maik staretza să se cupleze cu proorocul! Ar face o echipa buna amandoi!! Se roaga amandoi, ar mai trebui sa umple casa cu icoane şi rugaciuni la Sf. Petru şi Maria Magadalena şi ar fi tacamul complet! Aoleu frate dak nu emisiunea asta a ajuns un gunoi! Rusine Antena1 şi Miss Vaida!

  6. 22205
    PRINŢULET Says:

    FORTZA CC!! LORENA,ELENA,RAZVAN!!

  7. 22204
    PRINŢULET Says:

    Mam saturat de statui AAL CD! Doar ei sunt importanti in mpfm! Sa ne mai lase frate k ne-am acrit!!! Ma enerveaza şi turbata asta de Vaida! Ce misto mai facea de CC! Se vd klar k are favoriti! Vaida e insuportabila! Afara!! O prezentatoare penibila!

  8. 22203
    PRINŢULET Says:

    Toate emisiunile se invart in jurul buhaitei si a proorocului! Bai frate ne-au intoxicat aştia cu atatea materiale şî discutii cu ei 2!! Nesimtita buhaita o parasută! Ea il critik pe prooroc,ea se uita la ea? Proasta! Era aranjata azi k o scufita! Vai de ei! Dragos bolboroseste printre dinti, nu are tarie,nu are putere,park e un mos obosit! Fortza CC! Va suştin piticilor!

  9. 22202
    Nainy Says:

    Se prefigureaza o mica furtuna in cuplul figurilor de ceara. El, papa-lapte, cum se mira ca l-ar percepe ea, si Ea, cea cu prune-n gura care nu poate sa deschida gura mai mult de un cm. Astept cu mare interes sa vad ce s-a intamplat intre ei si cum vor explica, a nu mai stiu cata oara, ca ei sunt bine, ca nu au nimic, secondati de tragicomedianta lor mamica.
    Telespectatoarea care a intrat in direct este fanica figurilor de ceara si a pamatufei, dar este impartiala si vad ca de fapt ii place si pe CC si pe LG. Asa mai merge, toata stima pentru impartialitate!.

    Yoyo, stii cat de mult te apreciez, stii ca am fost mult timp pe aceeasi lungime de unda, dar Cristina chiar ca a luat-o razna: se supara din orice, tranteste, se cearta cu toata lumea, sta in posturi nedemne de o domnisoara ce apare la tv., comportamentul ei ma cam pune pe ganduri si incep sa am mari rezerve in ceea ce priveste corectitudinea educatiei pe care a primit-o sau a capacitatii ei de a percepe educatia primita.
    Eu tuc nasucul si barbita Brienutei si pentru ca m-ai intrebat ce face Victoras, am sa-ti spun ca este bine, sarut-mana de intrebare, are deja 5 luni, pe 24 martie face 6 luni, este un copil superb, vesel, cuminte dragalas. L-am botezat pe 26 ianuarie si este raza de soare cea mai luminoasa, pura si datatoare de speranta din viata noastra.

  10. 22201
    Nainy Says:

    Se prefigureaza o mica furtuna in cuplul figurilor de ceara. El, papa-lapte, cum se mira ca l-ar percepe ea, si Ea, cea cu prune-n gura care nu poate sa deschida gura mai mult de un cm. Astept cu mare interes sa vad ce s-a intamplat intre ei si cum vor explica, a nu mai stiu cata oara, ca ei sunt bine, ca nu au nimic, secondati de trage
    Telespectatoarea care a intrat in direct este fanica figurilor de ceara si a pamatufei, dar este impartiala si vad ca de fapt ii place si pe CC si pe LG. Asa mai merge, toata stima pentru impartialitate!.

Pages: « 5994 … 2226 2225 2224 2223 2222 [2221] 2220 2219 2218 2217 2216 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free