Pareri despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu


invitatie-casuta-roz

Va invit sa va spuneti parerea despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu de la Antena 1 si nu numai.  Se accepta orice subiect de discutie, fara jigniri, discriminari sau cuvinte triviale.

Ne-mprietenim?

59,933 comentarii la “Pareri despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu”

Pages: « 5994 … 2221 2220 2219 2218 2217 [2216] 2215 2214 2213 2212 2211 … 1 » Show All

  1. 22160
    otilia/magda Says:

    Alin___ Bai, iar sunt prost,…Andreea ma fura pe fata, frate,…auzi, cica mai vrea rochii,…cate rochii frate, ca deja le pune in sifoniere pe la vecini ! Ce ma fac eu cu ea, cand merg acasa ? Daca de toti banii vrea rochii,…ce mai mancam, ce mai bem, la copii ce le dam sa manace ? Desigur, ca vrea rochii zilnic,…ca. doar zilnic creste in greutate,…asa sunt rasele astea de porci Baltata de cocina! Doamne, ce prost sunt, cu cine seman oare ? Cine o sa ”cante”in casa mea,…cocosul sau gaina ? Andreea zice ca o sa fie si ea cocos,…fereasca Dumnezeu, sa-i creasca si ei creasta ! Cred ca de la nevi, o sa merg si eu la Facultatea de paturi supraetajate si cu gratii la fereste , ca si tata ! Mai bine plec singur acasa,…ca doar sunt un copil , ce-mi trebuie insuratoare ?

  2. 22159
    otilia/magda Says:

    Adrianaaaa, multumesc frumos, ce repede ai raspuns ! pupici multi !

  3. 22158
    Adriana Says:

    Si acum … una medicinala, cu scuzele de rigoare adresate acelora care nu sunt de acord si cu altfel de postari!
    .. stium aveti dreptate, dar ce sa facem, majoritatea mai avem si cate un
    …. junghi !!!!!!!!!!!!!!

    ……………………………………………………………………………………
    DISCOPATIA CERVICALA SE VINDECA TOTAL CU FRUNZA DE BRUSTURE

    In randurile care urmeaza va prezint un tratament naturist cu ajutorul caruia m-am vindecat, dupa lungi suferinte, de discopatie cervicala. Se ia o frunza de brusture (captalan, lipan) lat. Petasites officinalis, care creste din primavara si pana toamna pe toate santurile, pe maluri de rauri si de paraie, pe sub umbra umeda, de paduri. Frunza proaspat culeasa se pune seara inainte de culcare sa stea 10-15 minute in spirt medicinal (albastru), pana cand se impregneaza bine. Se pune pe ceafa o panza subtire, peste care se aplica frunza bine scursa, peste ea se adauga o alta panza si se fixeaza bine pe ceafa. Se poate fixa si cu un batic legat la spate pentru ca frunza sa nu alunece. Se tine pana dimineata. Tratamentul nu trebuie sa depaseasca 4-6 zile la rand. Eu am facut acest tratament toamna, iar dupa prima noapte am putut sa-mi misc capul fara sa mai ametesc, iar frunza era subtire ca o foita de tigara. Noaptea am simtit cum efectiv ceva imi tragea boala din ceafa. Dupa sase zile eram ca nou-nascuta, nu mai aveam nici un fel de problema, nici ameteli, nici dureri. Au trecut de atunci zece ani si n-am mai avut nevoie sa merg nici macar la control medical. Acest tratament este bun si pentru spondiloza lombara si pentru reumatism. Am marea rugaminte sa publicati aceasta reteta deoarece este la indemana oricui. Nici nu va puteti inchipui cata lume sufera de spondiloza si cat de cumplite sunt efectele ei asupra starii sufletesti a bolnavului.

    Primita pe email de o prietena! Adriana 5 martie 2013

  4. 22157
    otilia/magda Says:

    Dragos___ Fai, Steliano, tu esti fata mare, ca vii de la manastire ?
    Steliana__ Eu, jur, ca am vrut sa fiu, dar au tabarat pe mine vreo 5 calugari ”odihniti” si m-au facut ”prea mare”,…acu, ce sa fac, asta e !

  5. 22156
    Adriana Says:

    Magda (Otilia) nota 10! Felicitari ! Imediat as compune o satira in versuri, insa nu vreau s-o mai aglomerez pe Admin, mai ales ca eu nici nu prea am rabdare !
    Alta data ! Un pupic, bravo!

  6. 22155
    otilia/magda Says:

    Bunicule, multumesc pentru aprecieri, te citesc cu multa placere ! O seara buna !

  7. 22154
    otilia/magda Says:

    Mirela ___ Steliana, tu pentru cine ai venit aici ? Ai ”bunghit” vreun baiat singur sau din cuplu ? Spune, sa stim si noi, sa vedem cum te ajutam,…poate pleci acasa maritata !
    Steliana__ D-na Mirela,eu de acasa l-am ”filat” pe Razvan, asa saream in sus cand il auzeam cum vorbeste,…am zis, ca daca pun eu mana pe baiatul acesta, om,pardon, femeie m-am facut ! Cand am ajuns aici, Razvan nici nu a vrut sa ma vada ! Nu stiu de ce ,…frumoasa sunt, desteapta sunt, inalta sunt, maicuta sunt, ce o avea impotriva mea ?
    Razvan __ Eu, d-na Mirela, am vrut o fata mai scurta, mai tacuta, mai frumoasa si sa nu fie ,…maicuta ! Doamna Mirela, cand am mai auzit ca sunt acasa 9 frati, mi s-a sculat parul pe spinare, ca la porcul mistret,…cand o sa le invat eu numele pe dinafara, la toti si la partenerii lor de viata si la copii,…nu,nu e prea mult pentru mine! Ce ma fac cu mamele mele,…la ele v-ati gandit ? Cand o sa vina in vizita : socrii, cumnatii, cumnatele, copii lor, bunicii,…pai, ii mananca lui tata, toate gainile si cei 4 porci,…nu, nu vreau,…e, e,naspha, zau,…va rog sa ma credeti! Si m-am suparat cand mi-a zis Steliana, ca o sa mearga regulat la biserica,[ nu cred ca pot face fata, ca sunt sarbatori multe ], ca o cheama popa sa-i traga clopotele si ma gandesc eu asa: de ce trage ea clopotele ? Asta-i intrebarea !Eu stiu de ce tragea clopotele Mitica, dar…Steliana, de ce le trage si cum ? Cica are si bataturi la mana,…pai ,ori e fata serioasa, …ca doar e maicuta,…nu ?
    Ce, m-a vazut pe mine mai mic si cu nasul mare ? Aspectul nasului, e inselator, de multe ori !
    Sa va mai spun ceva : nu vedeti, cum i se scurge pupila dupa Dragos, vorba lui ? Eu,eu, ce incredere sa mai am in Steliana ! Lasati doamna Mirela, ca o sa-mi gasesc eu una, dupa chipul si asemanarea Florentinei, ca pe ea o iubesc !

  8. 22153
    Bunicu Says:

    Ma bucur ca sint si eu apreciat ,dar eu nu prea ma uit la emisiuni si mai mult citesc din cele scrise cu plecere din care eu fac doar niste concluzii.raspunsul doamnei YOYO in care spune ca sint trei ore dar se vede clar ieri 4 o3.au fost doar numai 44 minute dimineata si la ora 14. 1,39 minute deci numai 2,23 minute restul (urmeaza o scurta pauza.) Totul este interesant ce scrie Doamna Adriana,Tilda,Otilia Magda,Silvia,Mariana dela Pitesti,Kella,Anana.etc.O seara buna la toata lumea.

  9. 22152
    Tilda Says:

    Adriana ,vai de mine, cum sa fiu suparata pe tine!? Da, o zi prea frumoasa, avem noroc cu “babele” tale, fac treaba buna:)) La noi este super vremea. La sfarsit de saptamana aici vom avea 17-18 grade. Am pregatit deja hainele mai subtire ,astia de iarna le pun sa nu le vad.
    Iti doresc o zi buna ne vedem seara.

    http://fs69.trilulilu.ro/imgs/Amesz/prietenii-sunt-ca-stelele_464cb775875dfe.jpg

  10. 22151
    otilia/magda Says:

    Tildaaaaaaaaaaaaaaaaa, draga mea prietena, multumesc pentru frumoasele videoclipuri, azi am avut o zi mai grea, dar a trecut ! Ma bucur pentru supebitatea asta de film, Suleymanul ii multumesc Adrianei ca mi l-a recomandat ! Vad Nainy, deja lipseste,…o chemam pe clona ei, Xenia !
    Fataaaaa, nu prea am timp sa vin si acolo ! Mai trag o fuga si pe fb, am si acolo prieteni adevarati, ca si aici,…ma asteapta seara si ma cheama ! Cand am timp, vin cu placere !
    Adriana, mi-ai dat tema, eu incerc sa o scriu, ca sa primesc nota ! Pe cei care=i plac, nu prea le gasesc defecte,…o sa incerc !
    Nely, asta sa fie cel mai mare necaz in viata,…o sa ai timp liber si o sa te rasfeti cat vrei !
    Silvy, pupici ! Va pup pe toti, nu va uit,…aaa, Printule, hai cu critica !

Pages: « 5994 … 2221 2220 2219 2218 2217 [2216] 2215 2214 2213 2212 2211 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free