Pareri despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu


invitatie-casuta-roz

Va invit sa va spuneti parerea despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu de la Antena 1 si nu numai.  Se accepta orice subiect de discutie, fara jigniri, discriminari sau cuvinte triviale.

Ne-mprietenim?

59,933 comentarii la “Pareri despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu”

Pages: « 5994 … 2219 2218 2217 2216 2215 [2214] 2213 2212 2211 2210 2209 … 1 » Show All

  1. 22140
    Tilda Says:

    mariana-pitesti,Nely sunteti persoane deosebite,sensibile dar stapane pe situatie, stiti mereu sa alegeti drumul cel bun. Mereu trebuie sa luam partea plina a paharului, trebuie sa gasim in viata calea cea cu “zambete si flori”.Important este sa nu fim singuri cand “ne doare” ceva, cand plangem sa avem cine sa ne stearga lacrimile. Nu va cunosc personal ,dar simt ca sunteti puternici, aveti un suflet si o inima de aur,emanati bunatate,blandete,frumusete. Va imbratisez cu drag.

  2. 22139
    mariana-pitesti Says:

    Nely,asa trebuie sa gandesti.O sa ai timp liber al tau.Vei fi mai mult cu nepoteii,vei citi cat vrei si cand vrei,vei putea face pelerinaje oricate,plimbari si tot ce doresti.Vei putea sa dormi cat vrei.Nici nu stii cat de bine are sa-ti fie!.Incearca sa iei partea buna a lucrurilor.
    Despre emisiune,staful nu are alte materiale decat-Dragos si Cornelia?Devin plictisitori.

  3. 22138
    silvia Says:

    Pacat ca Razvan a refuzat-o pe Steliana,este o fata care stie sa se descurce in viata,cu ea nu mori de foame,se complectau amindoi,dar Razvan nu stiu ce model de fata asteapta,si la fizic se potriveau,nu in sensul ca seamana amindoi,ci ca nici unul nu este mai frumos decit celalalt!
    Razvan spera sa cistige singur ca si Adrian,dar nici sa nu se gindeasca ca se va mai repeta ce sa intimplat cu Adrian! el a fost unic!

  4. 22137
    anana Says:

    http://www.youtube.com/watch?v=lKTCF1rSlLw&feature=youtu.be

  5. 22136
    Tilda Says:

    …..gadile**

  6. 22135
    Tilda Says:

    Eu nu accept comportamentul lui Dragos, felul lui de”barbat” nu ma atrage, dar trebuie sa recunosc, Cornelia a scos din el tot ce e negativ,numai a criticat, ii dadea peste nas tot timpul, nu era bine nimic,dar apsolut nimic cea ce a facut si a spus, mereu era umilit . Steliana a stiut sa-l”gagile” si sa faca sa se simte bine, sa discute. Cornelia a luat”tzeapa”, se crede ea mult mai desteapta de cat este,nu a ajuns departe cu smecheria ei. Oh….cum a “luptat” ea pentru acest “iubire,dragoste,relatie”:)))) De foarte multe ori am auzit din gura Corneliei ca nu-i pasa de nimeni……nah, acuma sa nu astepte ea intelegere din partea nimanui. A stiut si aud si acuma jigneste fara tupeu,fara sa-i pasa , mai bine zis intentionat. Daca ma gandesc bine ,de la ea a pornit zvonul despre Lorena, daca ea tacea din gura cei 3 AAL nu stiau si nu faceau “cererea”. A venit randul ei, daca nu a avut cu ce sa ocupe, cea mai mare grija ei era Lorena,si Florentina,Nah, acuma are. Sper sa vine si randul Andreei,lui Alin si Luminita. Si ei se cearta zilnic, mimeaza ei ca este totul in ordine,viata este roz,dar este din ce ,in ce mai greu.

  7. 22134
    mariana-pitesti Says:

    Va pupic pe toti.
    Adriana,vai ce baba buna sunt!Este foarte cald afara,este soare parca ar fi vara.
    Nu am vazut emisiunea de la ora 12.Sunt putin intoarsa pe dos.M-a suparat cineva,s-a bagat unde “nu-i fierbe oala”(adica in proprietatile mele sa-si insuseasca ceea ce nu-i apartine).Ma doare capul.Eu o sfatuiesc pe Nely sa fie tare,dau lectii,dar eu nu le respect.

  8. 22133
    Nely Says:

    Multumesc draga mea Adriana, nimic nu ma supara ce vine din partea ta si a celor care imi vor binele. Am ramas impresionata de faptul ca tu ai citit printre randuri si ai intele supararea mea. Acum fac inventare, situatii printre lacrimi, mai aveam 2 ani si 4 luni, totul ar fi fost normal. Deci….asa cum spune Stefana, eram si eu multumita, dar pe cine nu lasi sa moara nu te lasa linistita. Familia este cu mine, ei sunt fericiti ca nu-mi mai impart timpul si cu altii, nepotei ma asteapta sa mergem la plimbare. Poate asa am timp si pentru emisiunea care ne-a unit virtual intr-o casuta minunata.
    Adriana te imbratisez cu mare drag, esti un om minunat, dai putere celor care nu mai pot lupta.
    Tilda, Otilia, Violeta, Mariana-Pitesti, Nainy, Xenia, Silvia, Aiana, va iubesc , va respect si sunt fericita ca am asa bune prietene virtuale. Va doresc din suflet tot binele din lume.

  9. 22132
    PRINŢULET Says:

    Purceaua puturoasa afara! AA ŞI CD AFARA! Dragos astazi nici nu a putut să scoată un cuvintel! Iuliana îşi cam bate jok de florin! Şi asta un tembel! Nu are minte delok!

  10. 22131
    Adriana Says:

    Tilda, superb tot ceea ce ai postat!
    Magda ( Otilia), de acord cu ceea ce mi-ai scris ieri, va pup!

Pages: « 5994 … 2219 2218 2217 2216 2215 [2214] 2213 2212 2211 2210 2209 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free