Stire soc! Andrei s-a despartit de Silvia pentru a fi cu Valentina


silvia-andrei-si-valentinaO stire soc circula de curand pe internet. Andrei si Silvia, fostii concurenti Nora pentru mama 5, s-au despartit din data de 31 mai. Motivul despartirii din spusele Silviei se pare ca este Valentina, cu care Andrei formeaza in prezent un cuplu.

Andrei a marturisit ca a avut sentimente pentru Silvia, dar ca in prezent nu mai exista nimic intre ei, iar motivul despartirii in opinia lui este faptul ca Silvia i-ar fi recunoscut ca ar fi gresit in mai multe privinte.

In ceea ce priveste relatia cu Valentina, cu riscul de a fi criticat, Andrei a recunoscut “Sunt cu Valentina”.

Cum comentati cele intamplate?

Articol realizat de Raluca Neagu

209 comentarii la “Stire soc! Andrei s-a despartit de Silvia pentru a fi cu Valentina”

Pages: « 21 [20] 19 18 17 16 15 14 13 12 11 … 1 » Show All

 1. 200
  elena b. Says:

  cu respect si urari de sanatate pentru dvs.bunicule este ff tarziu dar sunt in garda, asa ca am timp pana la noi…….clientzi, am stat de poveste cu ai mei parintzi care cunosc f bine Moldova, si eu asisderea, toate manastirile de la Moldovitza la chilia lui Daniil Sihastru bunicilor v-am cautat si v-am gasit…..com Risca, poze cu pensiunea minunata cu flori, si confort extra, str. principala 118, d-na Petrea Liliana, am zis bine/? stimatzi bunici daca imi ramane timp din conc, nu am decat 2 sapt. , parintzii sunt cadre didact, o sa va vizitam in toamna si asa tatal meu trebuie sa faca niste prosp la Popricani, dealtfel va voi suna la tf in curand , cu toata dragostea si urarile noastre de bine

 2. 199
  Gigel Says:

  Elena nu ai ce sa-ti faci griji.La intrarea in jud.Suceava mergi 2o km pina la V.Moldovei de acolo stinga spre tg. Neamt dupa 2 km dreapta la RASCA. 7km. si ajungi la bunicu.Usor tare.Dela noi se poate la Manastirele din Neamt si cele din Suceava la noi e Manastirea Rasca si mai e si Manastirea Slatioara pe stil vechi.Locuri minunate de munte cu liniste si aer curat.

 3. 198
  Gigel Says:

  Elena daca ai facebook ma gasesti la Dumitru Ciobanu si poti afla mai multe de acolo.Fetele mele sint mai mari ultima este in Canada de 5 ani are 37 de ani si are 2 fii canadieni iar restul de trei sint in comuna cu mine una este vecina mea,ea are pensiunea.la revedere Elena te asteptam citim cu interes si eu si bunica cei scrii tu..

 4. 197
  elena b. Says:

  bunicule…….fara mustatzi , zi-mi te rog o iau spre Gura Humorului sau merg in sus spre Putna?

 5. 196
  elena b. Says:

  bunicule va sarut pe totzi cu drag si cu…respect, sa fitzi sanatosi sa va bucuratzi cat mai multzi ani alaturi de cei dragi si eu sunt nepoata singura la o bunica singura , are peste 80 de ani si mi-e draga foarte, , acum sunt in garda si am un respiro , bunicule sunt ditamai nepoata de 30 de ani cu o cariera muncita si indeplinita , am fost de cateva ori in Moldova tatal meu s facut prospectziuni la Popricani , iar concediul l-am petrecut impreuna cu mama la Agapia unde ne bucuram de ospitalitatea de ani de zile a staretzei asa ca vezi ca nu suntem straini de meleaguri Moldave, anul ast ma duc spre cazane , aaa am fost de cateva ori pana la Putna, multzumesc de invitatzie si sa stii bunicule si strabunicule, ca vom fi fericitzi si incantatzi de cateva zile petrecute la dvs. a dar ia zi-mi ai toate fetele langa dvs. nu avem placerea sa ne cunoastem aici? hai bunicule ca tzi-am facut capul calendar dar imi este urat e noapte si sunt in garda la rezerva lui C Dinu care ne-a cam inebunit cu aerele si pretentziile lui, imi pare rau de sotzia lui care este fff grav in pericol sa-i taie ambele picioare partzial pana sus la sold….fatal o noapte linistita dvs si celor dragi

 6. 195
  oltita Says:

  andrei nu ma asteptam sa faci asa ceva sa o ei de prietena pe vuvuzelae mare diferenta atre tine si mahala

 7. 194
  Gigel Says:

  Asa e bunica taie mamaliga cu ata in fiecare zi la prinz,dimineata si seara manicam piine.Despre nepoti pot spune ca am 4 fete si 3 din ele au cite 2 copii una are unul iar 2 nepoti au cite o fetita deci sintem si strabunici.Era sa uit nu port mustati.Daca ai trecere in Moldova gasesti pe net Pensiunea turistica casa cu flori din Moldova si te invit sa petreci un sfirsit de saptamina la noi.Despre emisiuni vom trai si vom analiza continutul lor pe forum Mireasa pentru fiul meu care incepe luni 29 august a.c.

 8. 193
  elena b. Says:

  seara buna ….bunicule, esti un fericit o regiune muinunata , cunosc Moldova si manastirile , traseu facut pana la Putna de cateva ori, am in familie impatimitzi ai arheologiei, si voi avetzi minunate dovezi ale istoriei ac. popor – vezi Popricanii, dar eu tot nu ma uit la em . Gabrielei cand am vreme citesc for. ei….dar sa stii ca stau bine cu aerul c. atat la ….unitatea sanitara cat si in masina , in rest cum zici ….matale batranelule Pace si voie buna , ce-tzi fac nepotzii tzi-au impartzit mustatzile cea din dr si cea din stg precum bunicul lui Delavrancea , bine hai de noapte buna si maine o zi cu sanatate dar ….bunicule oi fi tu bunic dar vad ca ai vederi si trairi nu prea….bunicesti, mai ai un loc pentru o nepoata peun scaunel cu trei picioare la o masa joasa si rotunda pe care sa troneze o mamaliga mareeeeeee pe care bunica s-o taie cu sfoara……..vise de copilarie aaaaaaa dar si poale-n brau fierbintzi

 9. 192
  Gigel Says:

  Elena am inteles ca lucrezi la o unitate sanitara ,acolo trebuie sa fie aer conditionat intradevar nu e asa cald la noi,locuiesc undeva la tara in zona de munte a Sucevei.Referitor la emisiuni am urmarit pe Gabrilela frinturi ca la zece cuvinte iar Ok Ok si putin dela Niculina Stoican. Pace si voie buna.

 10. 191
  elena b. Says:

  mea culpa , printre userii for s-au ratacit si d-ne care merita atentzia si respectul , scuze…..d-nelor stitzi dvs pentru cine, va salut cu drag!!!!!!!!!!!!!!!!

Pages: « 21 [20] 19 18 17 16 15 14 13 12 11 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free